Şimdi Ara

Galatasaray taraftarının 1 maçta 180 derece dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar anlamıyorum buraya 3 gün önce baktığım zaman mancini süper burak süper form tuttu cl de zaten grubu geçtik kopenhag köy takımı vs vs yazılar görüyodum bir yenilgi alınınca neden herşeyi birden kötülemeye başlarsınız anlamıyorum namağlup sezonu bitirmeyimi düşünüyorsunuz yoksa yaş ortalamasımı çok düşük bu forumun.

Not: Forumdaki genel havadan bahsediyorum kişisel olarak kimseyi hedef almıyorum

• 1- Yaş ortalaması düşüyor.
    2- Skor taraftarı çok.
    3- İlah gibi tapıyorlar.
    4- Eleştirmeyi bilmiyolar.

Böyle olunca da tezatlıklar ortada yani.
  • Diğer takım taraftarları çok mu farklı? Juve ile berabere kalırız Juve bitmiş, Gs bu gruptan çıkar dersiniz. Kopenhag'ı yeneriz köy takımı olur.
  • Yaş düşük, şu konu açanların çoğu 16 bile değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Thør @Irun_Each_Team

ikiniz de haklısınız ama run each team doğru söylüyor.Bizim taraftar haftaya Fenerbahçe'yi yensin CL de gruptan çıkarız finale yürürüz konusu açar.Kaybedelim küme düşeceğiz Mancini istifa diye konu açar.

Harbiden bu bir tek GS taraftarına özgü bir durum.
  • Yaş ile alakalı :)

Heryerde var bunlardan.Bi bitmediniz ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

Arkadaşlar anlamıyorum buraya 3 gün önce baktığım zaman mancini süper burak süper form tuttu cl de zaten grubu geçtik kopenhag köy takımı vs vs yazılar görüyodum bir yenilgi alınınca neden herşeyi birden kötülemeye başlarsınız anlamıyorum namağlup sezonu bitirmeyimi düşünüyorsunuz yoksa yaş ortalamasımı çok düşük bu forumun.

Not: Forumdaki genel havadan bahsediyorum kişisel olarak kimseyi hedef almıyorum

Fener ve Bjk lilerde hep aynı şeyi yazıyor.Bakıyorum maç konusuna Fenerliler maç başında Volkan yine maçı oturur izler diyorlar 2 top kurtarır kral.Bjk de Almeida kaçırmaya başlarü etmedikleri beddua hakaret kalmaz hop golü atar kral ilan ederler..Hiç bir taraftar farklı değil, kasmayın boşuna..Volkan ve Almeida yı örnek olarak yazdım, daha çok yani bu şekilde örnekler.

• Her otu b.ku tașa bağlamayın. Takının durumu orrada. Ekwștirmesin mi milet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Arkadaşlar anlamıyorum buraya 3 gün önce baktığım zaman mancini süper burak süper form tuttu cl de zaten grubu geçtik kopenhag köy takımı vs vs yazılar görüyodum bir yenilgi alınınca neden herşeyi birden kötülemeye başlarsınız anlamıyorum namağlup sezonu bitirmeyimi düşünüyorsunuz yoksa yaş ortalamasımı çok düşük bu forumun.

Fener ve Bjk lilerde hep aynı şeyi yazıyor.Bakıyorum maç konusuna Fenerliler maç başında Volkan yine maçı oturur izler diyorlar 2 top kurtarır kral.Bjk de Almeida kaçırmaya başlarü etmedikleri beddua hakaret kalmaz hop golü atar kral ilan ederler..Hiç bir taraftar farklı değil, kasmayın boşuna..Volkan ve Almeida yı örnek olarak yazdım, daha çok yani bu şekilde örnekler.

Ben bizde veya beşiktaşta yok demiyorum ama en azından bu kadar fazla değil

• Şu foruma +18 gelse kimsenin sinirleri harap olmayacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

Ben bizde veya beşiktaşta yok demiyorum ama en azından bu kadar fazla değil

Bizdekiler eleştirmeyi bilmiyor ki.Burak kötü oynuyor yazacağına, defolsun gitsin yazıyor.Mancini hata yaptı yazacağına, istifa etsin durum ortada yazıyor.15 yaşındaki adamdan ne bekliyorsun ki.Birde sorsan bunlara Hıncal Uluç kötü adam derler, maç bittiğinde hepsi küçük Hıncallar oluyorlar farkında değiller.

• anlamadığınız şu, manciniyi beğenen taraftarlar var beğenmeyenler var. yenilince beğenmeyen ortaya çıkıyo, yenince beğenenler.

volkanı beğenen fenerbahçeliler var beğenmeyenler var, aynı şekilde. aynı kişinin 180 derece dönmüş iki farklı yorumunu bulmadığınız sürece bu iddialar çok anlamsız, aynı kişi 180 derece dönüyosa o da maldır ki onlardan da çok sayıda yok. hiçbir insan bravo mancini diyip, üç gün sonra çok kötü teknik direktör demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

anlamadığınız şu, manciniyi beğenen taraftarlar var beğenmeyenler var. yenilince beğenmeyen ortaya çıkıyo, yenince beğenenler.

volkanı beğenen fenerbahçeliler var beğenmeyenler var, aynı şekilde. aynı kişinin 180 derece dönmüş iki farklı yorumunu bulmadığınız sürece bu iddialar çok anlamsız, aynı kişi 180 derece dönüyosa o da maldır ki onlardan da çok sayıda yok. hiçbir insan bravo mancini diyip, üç gün sonra çok kötü teknik direktör demez.

Açıkçası bende beğenme yada beğenmeme durumu yok. Objektif değerlendirip övgü yada eleştiri yapıyorum. Zaman geçtikçe genel olarak iyi veya kötü diyebilirim. Ama bunun için erken henüz, geleli 1 ay oldu daha.

Juve maçında ve önceki Kobe maçında övmüştüm ama bugün eleştirdim. Bu galibiyet veya mağlubiyet ile alakalı değil, Juve maçında kaybetsek veya bugün şansa gol bulup yensek yine aynı şeyleri düşünürdüm. Zaten hoca doğru yapıyorsa kazanırsınız yada yanlış yapıyorsa kaybedersiniz, olay bu.

Bugün adamlar bağıra bağıra gelin bize gol atın diye kapandılar resmen. 2. yarı orta sahayı bile geçemediler. Ben bunu başaramadığı için eleştiriyorum bugün Mancini'yi. Ha başka maçta doğru hamleler yapar, överim yine. Gayet normal bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

quote:

Orijinalden alıntı: aimar

anlamadığınız şu, manciniyi beğenen taraftarlar var beğenmeyenler var. yenilince beğenmeyen ortaya çıkıyo, yenince beğenenler.

Açıkçası bende beğenme yada beğenmeme durumu yok. Objektif değerlendirip övgü yada eleştiri yapıyorum. Zaman geçtikçe genel olarak iyi veya kötü diyebilirim. Ama bunun için erken henüz, geleli 1 ay oldu daha.

Juve maçında ve önceki Kobe maçında övmüştüm ama bugün eleştirdim. Bu galibiyet veya mağlubiyet ile alakalı değil, Juve maçında kaybetsek veya bugün şansa gol bulup yensek yine aynı şeyleri düşünürdüm. Zaten hoca doğru yapıyorsa kazanırsınız yada yanlış yapıyorsa kaybedersiniz, olay bu.

Bugün adamlar bağıra bağıra gelin bize gol atın diye kapandılar resmen. 2. yarı orta sahayı bile geçemediler. Ben bunu başaramadığı için eleştiriyorum bugün Mancini'yi. Ha başka maçta doğru hamleler yapar, överim yine. Gayet normal bunlar.

yalnız sendeki durum 180 derece dönme olmuyor. buradaki isyan, mancini harika bi adam diyip ertesi maç mancini istifa diyen taraftarlara yönelik ki ben de bunların sayılarının sanıldığı kadar fazla olmadığını açıklamaya çalıştım.

mancini için de benim 1 ay önceki görüşüm değişmedi, bu tip teknik direktörlere karşı hep ön yargılıyımdır. büyük takım çalıştırıp, gerektiği kadar başarı yakalayamayan adamlar, 3 büyükleri her zaman mahvetmiştir. ama mancini beklediğimden çok daha iyi başladı, bakalım neler yapabilecek bundan sonra.

• galatasaray forumunun yaş ortalaması 15-16

Football manager oyunlarını oynayıp takımlarını oyunda şampiyon yapınca futbolu çözdüğünü sanan ergen arkadaşlarımızın yorumlarıyla dolu forum

Skora göre yorum görmen normal..
  • Yaş ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kişinin yapısından, kişiliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Şuan bu tarz zihniyette olanlar 20 yıl sonrada aynı mantıkta olacaklar. Yıllarca her konuda kaybettiğimiz için bir eziklik var genelimizde. Kazandığımızda sevinmeyi bilmediğimiz gibi kaybettiğimizde de üzülmeyi bilmiyoruz.
  • Mancini'lik maç olmadı ki...İlk yarıda yakaladığımız poziyonları atsak zaten 3 olacaktı maç Burak Y yerine Kral Hakan olsaydı dün maç ilk yarıda kopacaktı...
  • Forumun bu bölümüne 18 yaş sınırı gelse fena olmaz.
  • Gs de istikrar yok bi maç bakıyorsun iyi bir maç bakıyorsun vasat. Bu etken de var.
  • quote:

Arkadas burada kimse teknik analiz falan yapmiyor. Sadece ego tatmini yapiyorlar. Bastan birini göklere cikarip, birini yerin dibine sokup ya fanboy ya hater oluyorlar. Sonra ömürleri boyunca parazit gibi her firsatta komik bahanelerle kendilerini hakli cikarmaya calisiyorlar.

Bunun en net örnegini Juventus macindan sonra gördüm. Daha 2 gün önce ucaktan inen Mancini 1 saatlik bir antremanla (oyuncularin isimlerini bile ögrenmeden) maca cikti. Gayet rezil bir futbol oynadik. Buna ragmen bütün forum Mancini'nin müthis defansif sistemi sekilde konusmaya basladi.

Sonra gördüler ki Mancini en az Fatih Terim kadar (hatta daha fazla) ofansif oynuyor. Yukaridaki yorumlari yapanlar sus pus kaldilar. Fatih Terim döneminde cok ofansif oynuyoruz, Allah Allah diye hucum ediyoruz, defans dökülüyor diye elestirenler Mancini'ye aynisini söyleyemedikler. Sebep (aynen anlattigim gibi) bastan bir laf söyleyip sonra o lafin esiri olmalari. Bu tutarsizligi kanitlariyla ortaya koydugumda ise 1 (bir) kisi bile cevap veremedigi gibi 3 kisi sinirlenip hakaretler savrudu ve forumdan uzaklastirildi.

Bu sadece bir örnek. Ki yüzlercesi mevcut.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.