Şimdi Ara

GALATASARAY Taraftarı Bize Cehennemi Hazırlamıştı.. (M.United'in efsane kaptanı Gary Neville)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • G.Saray taraftarı bize cehennemi hazırlamıştı"M.United'in efsane kaptanı Gary Neville,
    2011 yılında yayımladığı kitabında sarı-kırmızılı taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahsediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Çarşamba günü oynanacak Manchester United - Galatasaray maçı öncesi, İngiliz kulübünün efsane kaptanı Gary Neville'in 2011 yılında yayımlanan 'Red' adlı kitabında sarı kırmızılı taraftarlar için yazdıkları hafızalardaki yerini koruyor.

Kitabında, 3 Kasım 1993 tarihinde İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçına değinen Neville, Türk taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahsediyor

Neville maçtan önce ve maç sırasında hissettiklerini, "Ali Sami Yen stadında oynuyorduk ve bütün Galatasaray taraftarları bu maç için hazırdı. İlk maçta taraftarlarından biri sahaya girmişti. Peter Shmeichel onu kovalayıp yere sermişti. Şimdi sahaya giren taraftardan binlercesi bize cehennemi hazırlamıştı. Maçtan bir buçuk saat önce, tüm taraftarlar coşmuştu.Stadyum yanıyormuşçasına, bir çok yerde meşaleler ve dumanlar vardı. Maç sırasında taraftarların tezahuratından bir tek kelime anlamıyorduk fakat 'Huzur içinde yat Manchester United (R.I.P. Manchester United)' yazılı pankartı gördüğümüzde herhangi bir tercümana ihtiyaç duymadık" şeklinde yazıya döküyor.

İngilizlerin unutulmaz sağ bek oyuncusu ayrıca maçın golsüz berabere bittiğini ve Şampiyonlar Ligi'ne dramatik şekilde veda ettiklerini de belirtiyor.

Neville, kitabın başka bir bölümünde de San Siro'da çıktıkları bir Şampiyonlar Ligi maçındaki atmosferden bahsederken, "Galatasaray ile oynadığımız maçtan beri böyle yüksek sesli bir gürültü duymamıştım" ifadesini kullanarak Ali Samiyen Stadı'ndaki atmosfere gönderme yapıyor.

(sporx den alıntıdır.)

Bunu okuyunca acaip bir ateş yutmuşum gibi heyecanlandım. Bu seneki İstanbul'da bu maçı kaçırmamam lazım . Arenayı düşünemiyorum. Sizde de bu sene bazı kapıları kıracakmışız gibi bir his oluyor mu ? umarım rüya görmüyorumdur yeniden avrupada yükselişin başlangıcı olur inşallah ... Ne olursa olsun seni seviyoruz GALATASARAY.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Ben Arena'da ona yakın bir etki yaratacak olsak bile, hiç bir zaman A.S.Y. ruhunu yakalayacağımızı düşünmüyorum.

Sayıca çok daha fazlayız ama bu sefer.

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Ben Arena'da ona yakın bir etki yaratacak olsak bile, hiç bir zaman A.S.Y. ruhunu yakalayacağımızı düşünmüyorum.

Orası öyle ama A.S.Y. bir başkaydı be

Birde o zamanki taraftar profili ile şimdiki aynı değil

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • Şeytan'dan esinlenerek çok iyi kareografiler çıkabilir ortaya.
    Daha Fazla Göster
  • welcome to hell

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce havaalanında No Way Out ve We're the Best tezahüratlarıyla karşılamamız lazım. Sonrada ManU oyuncuları ısınmaya çıkınca Cimbomla kimse başa çıkmaz Manchester kolla kendini tezahüratları olucak böyle karşılıklı. Sonra şeytan-aslan-cehennem temalı bir koreografi (nasıl yazılıyorsa ) yapmamız lazım. Sonra da maçın başlangıcında süper bir 3'lü ve tribünde 90 dakika susmayan 50 bin küsür aslan yürek ve sahada 11 aslanla Manchester'a cehennemi yaşatmalıyız.

Wesley Sneijder

• Ali Sami Yen'deki o muhteşem günleri hatırlatıyor bana bu video.
    İnşallah o gün, Arenadaki herkes Manchester United'a kükreyecek, geçmişi yad edecek ve Galatasaray'ın tekrar doğuşuna tanıklık edecek.
    Bize yakışan budur.

• Abicim iyi de şimdi meşale bile yok. Onun atmosferi bile ayrıydı.

Sergio Ramos
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orası öyle ama A.S.Y. bir başkaydı be

Birde o zamanki taraftar profili ile şimdiki aynı değil

zaman ve mekan.. o mekan o zaman ruh sahibiydi. bugünkü taraftarımız asy'nin son yıllarında hiç iyi değildi.

hani bir söz vardır, "vatan, uğrunda ölen varsa vatandır" diye. içindeki seyirci hangi ruha sahipse mekan da o ruha sahip olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.