Futbolculara izletmek lazım maç öncesi soyunma odası
Tüyler diken diken oldu,yemin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
görseli nasıl kaydedebiliriz?
Nerde o eski spikerler..
Besiktas macini Guntekin anlatir Metin Tekin yorumlar, Fb macini Ercan Taner anlatir Ridvan Dilmen yorumlar, Gs macini ayni zamanda basketbol maclarini da anlatan Murat Kosova anlatiyor, yaninda da bir Allah'in kulu yok bu ne istir? Mehmet Demirkol'u versinler bari adamin yanina. Murat Kosova icten, yurekten anlatiyor tamam da niye bu adam tek basina kimsenin dikkatini cekmedi mi hic? Sanki biz Avrupa Ligi oynuyoruz baskalari koskoca Sampiyonlar Ligi oynuyormus gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
Besiktas macini Guntekin anlatir Metin Tekin yorumlar, Fb macini Ercan Taner anlatir Ridvan Dilmen yorumlar, Gs macini ayni zamanda basketbol maclarini da anlatan Murat Kosova anlatiyor, yaninda da bir Allah'in kulu yok bu ne istir? Mehmet Demirkol'u versinler bari adamin yanina. Murat Kosova icten, yurekten anlatiyor tamam da niye bu adam tek basina kimsenin dikkatini cekmedi mi hic? Sanki biz Avrupa Ligi oynuyoruz baskalari koskoca Sampiyonlar Ligi oynuyormus gibi.
açıkçası ben yorumcuları beğenmiyorum. yorumcuları geçtim, spikerlerin de mümkün olduğunca konuşmamasını isterim. 2. bir kişi olacaksa, lig tv'nin 2 spiker uygulaması daha hoş oluyor bence. ercan taner'i severim, ama murat kosova'nın anlatımı daha bir güzel gibi. ilk defa ercan taner'den daha çok sevdiğim bir spiker var bir süredir. belki meslektaş olduğumuzdan kayırıyorumdur
açıkçası ben yorumcuları beğenmiyorum. yorumcuları geçtim, spikerlerin de mümkün olduğunca konuşmamasını isterim. 2. bir kişi olacaksa, lig tv'nin 2 spiker uygulaması daha hoş oluyor bence. ercan taner'i severim, ama murat kosova'nın anlatımı daha bir güzel gibi. ilk defa ercan taner'den daha çok sevdiğim bir spiker var bir süredir. belki meslektaş olduğumuzdan kayırıyorumdur
Bende pek sevmem aslinda bazen macin onune gecip spikerin uzun bir sure maci anlatmasina engel oluyorlar. Cok kafa sisiriyorlar. Ama boyle 2 kisi birden olunca macin havasi degisiyor, onemli bir macmis havasina sokuyorlar ekran karsisindaki insanlari o yuzden adam gibi bir yorumcu olunca fena olmuyor. Sadece bizim maclara neden yorumcu verilmiyor diye merak ettim.
Naptın hocam sen ya, tüyler diken diken oldu Şu maçı bari Ercan Taner sunsun ya, Murat Kosova iyicene saçmalıyor. Geçen Cluj maçında Pitbull demesi çok komiğime gitmişti. Sanki mahalleden arkadaşı Ercan Tanerli maçları özledim. Adam maçı gerçekten yaşıyor
beyler bu isimde bir video vardı 2 hafta önce rerererarara sitesine girerken cıkıyodu drogbanın real e attıgı golle başlıyordu araştırdım fakat bulamadım bilen varsa ve link atarsa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme