Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • figo katara gidiyorsa (gidebilir deniyor) gsye de gelirdi tabi ama senelik 5-6 milyon dolar isterdi. biraz dengeli olmak lazım. gallardo gelse çok iyi olur mesela..
  • kim demiş Katar 11$ milyon verdi diye ... Geçen sene Rivaldo da oraya gidiyor du değil mi? Hep Katar Katar dediler nerde oynuyor şimdi bilen var mı? Söyliyeyim Yunanistanda ! ... Şimdiki yeni moda ne zaman belli yaşa gelen ünlü bir futbolcu boşta kalsa Katar muhabbeti çıkıyor ben de iyiden iyiye ayar oluyorum. Adı katar ile anılan 10 futbolcudan 9 gene avrupada başka kluplerle anlaştı. Bu bomba haberlerden sıkıldım artık.

    Figoya bu yaşta, bundan sonra 6$ milyon rüyasında verirler! Figo zaten şuan Real Madride haksızlığa uğradığını düşünüyor. İlk 11de garanti sözü verilmiş adama ama söz tutulmamış. Adam tekrardan kendini ispatlamak zorunda değil zaten Figo olmuş durumda ama yine de ikinci baharını yaşamak isteyecektir.

    yukarda yazdım Figo senelik 3-4$ milyona avrupada her takıma gidebilir. Yeterki adamı tavlamasını bilin. 32 yaşında daha birşeyler yapabilecek olan bir adam sadece para için futbol hayatını bitirmeye Katara gitmez bunu anlayın artık. Zaten bu katar haberi çıkan oyuncuların büyük çoğunluğu da oraya gitmedi. Herşeyin para olmadığını anlayın artıkın. Figo gibi adamı 500bin$ 'da oynatamazsın tabi belli bir para limiti var elbet ama dediğim gibi daha yapabileceği şeyler varken futbol hayatını bitirmeye gitmez bu adam... Bazı zevkleri hırsları hayalleri parayla alamazsınız.

    Alın size en güzel örnek Hagi...

    Ha illada para der katara giderse bu onun tercihi olur. ama bugüne kadar olan geçmişteki örnekler figonun avrupada bir takıma gideceğinin göstergesidir. Avrupa da bir takım da figoya yıllık 11$ milyon verir haa verir tabi tabi :)

    Figo galatasaray için hayal değildir. Hagi de hayaldi ama geldi işte demek ki hayal değil. Geçen sene de Rivaldo hayaldi ama hemen yanımızda komşu ülkede top koştuyor. Demekki ciddi ilgilensek bize de gelebilirmiş.

    Somali bu işin dengesi falan yok Gallorda falan hikaye bu işi figo'dan başkası halledemez. Bastırcan parayı tavlıcan adamı getirecen tek çıkış yolu bu.

    Yönetimin yerinde olsam şuandan itibaren transfer çalışmalarının hepsini durdururdum (zaten bir hareket yok ta) gider ispanyaya ya da portekize Figo'yu almadan gelmezdim. Sonra bir almanya seferi oradan da Ze Robertoyu alıp transfer sezonunu kapatırdım. Ze Robertonun bonservisi elinde ise tabi ? Saido ve conceyi derhal gönderirdim. Belki belki mondi yada songta gidebilir. (ben olsam göndermem ama..) böylece 3 aşağı 5 yukarı figo ve ze roberto transferlerini dengelemeye çalışırdım. Gerçi tam dengelenmez tabi ama arada 2$milyon fark olsa bile kafidir. O farka şampiyonluk gelecek, gelecek sene ŞL gelecek tribünler dolacak formalar satılacak ... Değer yani. Yönetimin tek çıkar yolu bu yoksa 2006 kesin giderler kimse kurtaramaz onları...

    Ha ama yönetim Ribery kabiliyetinde, yaşında ve ona verilen para değerinde bir 10 numara bulunursa tabi ki tercihim o futbolcu olur ama öyle bir adam bulacaklarına inanmıyorum. çıkartıp bulurlarsa helal olsun derim başka ne diyeyim...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    kim demiş Katar 11$ milyon verdi diye ... Geçen sene Rivaldo da oraya gidiyor du değil mi? Hep Katar Katar dediler nerde oynuyor şimdi bilen var mı? Söyliyeyim Yunanistanda ! ... Şimdiki yeni moda ne zaman belli yaşa gelen ünlü bir futbolcu boşta kalsa Katar muhabbeti çıkıyor ben de iyiden iyiye ayar oluyorum. Adı katar ile anılan 10 futbolcudan 9 gene avrupada başka kluplerle anlaştı. Bu bomba haberlerden sıkıldım artık.




    BUNU DİYEN SİZİN İKİNCİ BAŞKANINIZ ERGUN GÜRSOY, BUGÜN ONLA YAPILAN RÖPORTAJI İZLEDİM VE KENDİ AĞZIYLA DEDİ... HEM FİGO KATARA GİDECEK DİYE BİR ŞEY DEMEDİ SAKİN OL KARDEŞ... SADECE FİGO İÇİN TEMASTA BULUNDUKLARINI FAKAT DAHA BİSMİLLAH DEMEDEN KATAR'IN 11 MİLYON DOLARLIK TEKLİF YAPTIĞINI, BUNLA BERABER BUNA BENZER TEKLİFLERLE BİRÇOK AVRUPA KULÜBÜNÜN TETİKTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ... SURATINDAKİ İFADEYİ GÖRMELİSİNİZ...

    Senin anlayacağın hoobastank kardeş, sizin 2. başkanınızın bu Figo'yla başedemeyeceklerini kendi ağızlarıyla söylediği...Umarım o röportaja denk gelirsiniz, zannedersem bir GS altyapı okulunun açılışındayı ve aynı röportajda ersuna da verdi veriştirdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noleaf -- 6 Haziran 2005, 5:29:19 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    işimiz zor kardeş...hayırlısı...bize bir çok adam lazım....


    YANLIŞ TESPİT SİZE PARA LAZIM!!! BURDA LAF EDECEĞİNİZE GİDİP FORMA MORMA ALIN... BAKIN KARDEŞ KULÜBÜN 10.000 KOMBİNESİ BİTTİ BİLE....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    kim demiş Katar 11$ milyon verdi diye ... Geçen sene Rivaldo da oraya gidiyor du değil mi? Hep Katar Katar dediler nerde oynuyor şimdi bilen var mı? Söyliyeyim Yunanistanda ! ... Şimdiki yeni moda ne zaman belli yaşa gelen ünlü bir futbolcu boşta kalsa Katar muhabbeti çıkıyor ben de iyiden iyiye ayar oluyorum. Adı katar ile anılan 10 futbolcudan 9 gene avrupada başka kluplerle anlaştı. Bu bomba haberlerden sıkıldım artık.



    http://www.webaslan.com/haberler/13738

    Sitenizden Alıntıdır...

    ''Gürsoy, yeni transfer Altan'ın Galatasaray'da oynayacak kapasitede bir oyuncu olduğunu söyledi.

    Altan ile geçen sezon da ilgilendiklerini ancak teknik direktör Gheorghe Hagi'nin bu oyuncuyu istemediğini belirten Gürsoy, "Kimse bu transfere bilinçsiz gözüyle bakmasın. Altan Galatasaray'da oynar. 11 tane yıldız futbolcu alacaksın diye birşey yok. Çok büyük transferler yapıp da ağlayıp sızlayanlar gördük" dedi.(Burda bir iki laf daha dedi ve kastettiği takım Fenerbahçeydi, O ağlayıp sızlayanlar dedikleri takmın onları Hüzüncü pardon 100. yıllarında madara ettiklerinden hala haberi yok anlaşılan sizin başınızda bu adamlar varkeeeeeeeeennn.....)

    Gürsoy, Real Madrid'den ayrılan Luis Figo'yu düşündüklerini de ifade ederken, ancak bu futbolcunun Katar'dan 11 milyon Avro'luk öneri aldığını öğrenince, transfer için girişimde bulunmadıklarını anlattı. (yemedi yani.....) ''


    Senden çok çok özür dilerim 11 milyon dolar değilmiş bak 11 m,lyon Avroymuş... Sorry Sorry Sorry....

    Aaaaaaaa kim demiş acaba???? Di mi???

    Hoobastank kardeş birileri birşey söylüyorsa bir taraflarından uydurmuyordur, hele ki ben hayatta araştırmadan etmeden (hatta böyle şeyleri TV'de izlemeden, güvenilir kaynaklardan okumadan) atıp tutmam... Ama sen devam et böyle güzel güzel sen ve senin gibiler batveriyorsunuz böyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noleaf -- 6 Haziran 2005, 6:03:46 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali


    quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    somali bunu oku...Galatasaray'ın şu an peşinde olduğu tek bir yabancı var. İsmi Herve,26 yaşında Fransa'da Metz takımında oynuyor. Kendisi Kamerun asıllı ve geçen sezon 31 maçta 9 gol atıp 7 sarı kart görmüş. Fransızların dediğine göre Ribery'den kat be kat çok daha iyi bir topçu imiş.


    bu adam forvetmiş diye duydum. kafa toplarında da iyiymiş. ama forvet lazım değil bize bence. ayrıca riberyden kat be kat iyi olan adamın barcelonada falan oynaması lazım bu yabancı transferi bayaa kafamızı şişirecek heralde..

    Galatasaray, ilk kez SABAH'ın duyurduğu Metz'in Kamerunlu forveti Herve Tum'a imza attırma noktasına geldi. Metz yönetiminin devre arasında taraftar tepkisinden korkarak Ribery ile birlikte vermekten çekindiği Tum konusunda sarıkırmızılı kulüp ile hemen hemen anlaştığı belirtildi. Daha önce 1998-2001 yılları arasında İsviçre'nin Sion takımında 42 maçta 10 gol atan Tum, 2001-2004 yıllarında aynı ülkede görev yaptığı Basel'de 96 maçta oynayıp 23 gol kaydetmişti. 26 yaşındaki Tum, geçen sezon başında transfer olduğu Metz'de 31 maçta oynayıp 9 gol kaydetti. Başarılı golcü sezonun ilk maçında 2 gol attığı Marsilya'nın da transfer listesinde vardı.

    BEKLİYORUZ...
     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 6 Haziran 2005, 12:27:53 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: noleaf

    Hoobastank kardeş birileri birşey söylüyorsa bir taraflarından uydurmuyordur, hele ki ben hayatta araştırmadan etmeden (hatta böyle şeyleri TV'de izlemeden, güvenilir kaynaklardan okumadan) atıp tutmam... Ama sen devam et böyle güzel güzel sen ve senin gibiler batveriyorsunuz böyle...



    Benim bu habere inanacağımı zannediyorsun. Ergun istediğini desin ben futbolu transfer piyasasını Ergun'un ağzından takip etmiyorum.

    Bak arkadaşım benim dediğim gayet açık ve net. Avrupada top koşturmuş başırılı ve belli yaşa gelmiş bütün futbolcuların Katar ile ismi anılıyor. Geçmişteki örneklere bakarsak bu haberlden 10da 9 yalan çıktı. Böyle bir transfer teklifi olmuş olsa bile hiç biri Katara gitmek istemiyor.

    Geçen sene bu söylenti Rivaldo için çıktı da ne oldu ona da dünyaları verdiler. Adam gitti mi Katar'a Cevap HAYIR. Şimdi komşu ülke Yunanistanda top koşturuyor. Transfer ücreti ne bilmem ama 3$milyon alıyordur işte. Demekki uğraşsa istese GS da alabilirdi. Ama ilgilenen oldu mu hayır. Geçen sene de Rivolda denildiğinde para yok dedi yönetim onu bunu dedi Katar dedi hiç ilgilenmedi bile ama ilgilenen yunanistan malı götürdü.

    Ben transfer haberlerini böyle takip ediyorum.

    Figo hoping to remain with Real

    Figo's Premiership admission
    Former World Footballer of the Year Luis Figo has insisted he wants to honour his contract with Real Madrid.

    Figo has been a long-term target of Tottenham, who are in the market for a right-sided midfielder after selling Simon Davies to Everton for £3.5m.

    Real's director of football Arrigo Sacchi had admitted on Punto Radio that Figo's future at the club was in the balance.

    "I don't know whether he will stay. He's got a contract with us and I hope he stays because he could still be a great player for us and he is a great professional," said Sacchi.

    "But I think his future depends more on him than it does on us. If he continues to feel down about his situation then it won't be good for him or for us."

    Figo joined Real from arch-rivals Barcelona for a then world record fee of £37m in a sensational transfer in 2000.

    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/4599111.stm

    ----------------------------------

    World Soccer Midweek Scoreboard- News: Real Madrid Let Figo Go :

    England : France: MetroStars:
    According to reports in the Spanish and French press Real Madrid president Florentino Perez has released Portugal attacking midfielder Luis Figo from his contract and has told the player he is free to negotiate with any club he chooses.
    Figo has made no secret of his desire to play in England - but there are rumors French Champions Lyon may be in the running for his signature.
    Figo won the Golden Boot award in 2000 and was considered to be one of the world's greatest footballers - but at 33 years old there are signs that his career is waning and there are doubts whether any of europe's superclubs will want to sign him.

    http://worldsoccer.about.com/

    ----------------------------------

    http://uk.sports.yahoo.com/050601/2/b8iu.html

    ----------------------------------

    Boro Deny Interest In Figo
    6/3/2005 10:01:00 PM
    Middlesbrough have denied reports that they are interested in Real Madrid's Luis Figo.

    It has been suggested that the Portuguese star was on the verge of joining the Teesiders on loan for the last season of his current contract with Real playing half of his £80,000 per-week wages.

    However, chief executive Keith Lamb told the club's website: "We have absolutely no interest in Figo."

    http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idNews=65263&idSez=20

    ----------------------------------

    Bunların hepsi ciddi yerler ve hiçbir yazıda Katar (Quatar) kelimesi geçmiyor. Özellikle Quatar + Figo diye arattırdım pek ele avuca gelir birşey görmedim. Yabancı forumlarda bizim gibi üyeler bu iddiayı ortaya atmışlar. Bu iddia ülkelerin yerel gazatelerinde satır aralarında çıkmış olabilir. tamam ama olsa bile yukarda dediğim gibi Figo oraya gitmez.

    Yukardaki yabancı kaynaklardan öğrendiğimiz bilgiler şunlar

    1- Figo özellikle İngiltere'de oynamak istiyor
    2- Tottenham Simon Davies sattıktan sonra Figo ile ilgileniyor
    3- Middlesbrough Figo ile ilgilenmediklerini açıklamış
    4- Fransa şampiyonu Lyona imza atacağına dair bir söylenti varmış
    5- Ama en çarpıcı cümle şu olsa gerek : 2000'de Altın ayakkabı kazanan dünyanın en iyi futbolcusu olsa bile artık 33 yaşında ve kariyerinin sonlarında buyüzden avrupanın herhangi bir süper kulübünün ona imza attırmayı isteyeceğine dair şüpheler var.
    6- Real Madride haftalık ücreti £80,000 bu da 34 haftadan £2,720,000 yapar. Yani Figo yaklaşık olarak yıllık 4,946,320$ ~ 5$ milyon alıyormuş.

    Sonuç : Özellikle madde 5 ve 6'nın ışığında Luis Figo ona güvendiğini ondan başırılar beklediğini ifade avrupanın iddialı bir takımına yıllık 3-4$ milyona çok rahatlıkla tranfer edilir.

    Tekrar söylüyorum, Figo avrupada bir takıma gidene kadar bu Katar söylentisi hep olacak. Ama diyorum işte eskiden her yaşlı yıldız oyuncu için bu haberler çıktı 10dan 9 gitmedi. Çünkü hiç bir futbolcu daha 32-33 yaşındayken futbol kariyerini bitirmek istemezzzzzzz....

    Ergun böyle bir açıklama yaptıysa bu Figo hakkında girişimde bulunmayacaklarını yada uğraşamıyacaklarını belirtmek ve taraftarının tepskini çekmemek adına yapılmış birşeydir. Bakın iste Katar 11 milyon veriyor biz nasıl alalım bu oyuncuyu hesabı... Demekki bu yönetim Figo gibi bir adam için 3-4$ milyonu da fazla gördü. Zaten peşinde koşsa şaşardım. Nerde bizim yönetimde öyle kafa... geçen sene Rivaldoyu kaçırdık bu sene de Figo yu kaçırırsız. Taraftarda yakında keçileri kaçıracak zaten...

    Aldın mı şimdi güvenilir kaynağı ?




  • Hoobastank kardeş bütün kulüpler hedef saptırıp fiat artmaması için taktikler uyguluyor ne oldugunu futbolcuyu alacak olan bilir ...kısacası olay karışık birtek cimbom için degil tümü aynı sag gösterip sol vurmak gibi ....
  • şimdi bu figoyu fener alırmı?
  • visualize

    dediğinde doğrusunda bende haklıyım ama şimdi değil mi ? Bana çıkıp kimse demesin Rivaldo Galatasaray gelmez diye. Bu yönetim getiremez derseniz sizi anlarım ama adam tavlanırsa pekala Galatasaraya gelir. Geçen sene olacağı ücret ortada yukarda yazdım. Benim kadar sağlam veri veren varsa çıksın karşıma...

    Bakın geçen sene Rivolda olayına açıklık getireyim. Yönetim özellikle Ergün bizde Rivaldo gibi oyuncuları almak isteriz dediler ama birşey yapmadılar. Yok Katara gitcekmiş yok büyük paralar istiyormuş vs. vs. Geçen sene Rivaldo içinde Katara gidecek söylentileri vardı. Katar rivaldo için 10$ milyon gibi astronomik ücretler öneriyordu. Ne oldu Rivaldo Yunanistana gitti... Söylüyorum size aklı başında 32-33 yaşında dünya çapında hiç bir yıldız futbol hayatını Katara bitirmeye gitmez.

    İsterseniz olayı biraz daha ayrıntılı inceleyelim.

    Soccer - Rivaldo agrees to join Greece''s Olympiakos
    Jul. 22, 2004

    Greek Champions League hopefuls Olympiakos have signed former World Player of the Year Rivaldo, the club said on Wednesday. "Rivaldo is coming from Madrid tonight with (senior club official Giorgos) Louvaris," said a spokeswoman for Olympiakos, who finished second in the Greek first division last season. A club source described the Brazilian''s move as a "done deal" while coach Dusan Bajevic said the World Cup winner''s impending arrival in Athens was another huge boost for Greek football after their Euro 2004 success. "Players like him are needed on Greek pitches, needed in Olympiakos as well, I think he will offer us a lot, same as in the previous years he was playing," he told reporters, shortly before the team left for their Austrian training camp. Greek media have billed the deal as the "biggest-ever transfer in Greek football history", speculating the 32-year-old would earn up to 1.5 million euros ($1.86 million) per year. Olympiakos are expected to make an official announcement later on Wednesday. The career of the 2002 World Cup winner has been in limbo since he was released by AC Milan in December. He joined Brazil''s Cruzeiro soon after but walked out after less than two months. He has since been linked with moves to England''s Bolton Wanderers, Scottish champions Celtic, German side Werder Bremen and clubs in the Middle East.
    http://www.indiadaily.com/breaking_news/2584.asp

    Şimdi yukarıdaki bu haberi okudukça kahroluyorum. Olympiakos, Rivoldaya 1.8$ milyona imza attırmış gelde bizim başarısız yönetimi eleştirme. Biz bu sene Conçe'ye 1.8$ milyon verdik. Durum ortada zaten işte... Conçe yerine Saido oynasa ve takımda Rivolda olsaydı bu sene ligte ne olurdu siz düşünün artık ?

    Bu yönetimin beceriksizliğinden bıktım ben artık.

    Bu sene benim ölçütüm Figo veya en az onun ayarında 1 ya da 2 yıldız futbolcu. Transfer ettik ettik edemedik seneye sadece futbol sever olarak izlicem maçları. Alacağım kombine biletin yerinede bol bol gezerim artık ... Madem Sayın Canaydının mantığına göre bizler müşteriyiz, müşterisini adam yerine koymayan yönetime böylesi haktır....




  • dogru söylüyorsun başkan kazanın içinde kaynıyor o yüzden dogru karar veremez biri çıkacak üzerine sorumluluk alacak geçen senelerde,de hollandalı danayı almadımı ya neyse adam cok centilmen filan iyide cabbar adam lazım....
  • Bu sayılan yıldızlardan elbet birisi gelecek o kadar teklif yapmış ki Galatasaray illa ki birisi gelir.Yani coşarız inşallah.UEFA , Şampiyonlar Ligi.İnşallah.
  • gs taraftarı uefa istiyor kim oynarsa oynasın 10 numara oynayacak beni düşündüren teknik adam olmadan bizimkiler nasıl futbolcu alıyor bu adamla daha önceden anlaşıldı havası bende hakim olmaya başladı....
  • Arkadaşlar PSV'de oynamakta olan Ji-Sung PARK isminde Koreli müthiş bir ofansif orta saha adamı var.İleri ikilinin arkasında oynuyor,aynı zamanda müthiş mücadele ediyor,top tekniği ve fiziki direnci üst düzeyde olan çok nadir futbolculardan birisi,tam GS'ın aradığı adamlardan bir tanesi,Alex gibi elini beline atıp yatmıyor,90 dakika canla başla mücadele ediyor,bence Galatasaray'ın bu adama bir göz atmasında fayda var.
  • Sportivo

    bu psv de oynayan koreli futbolcuyu aşagıda verdigim e-mail adresine bilgilendirirmisin bu galatasaray futbol sube sorumlusu bülent tuluna ait mail adresidir ve galatasaray taraftarının verecegi her ismi araştıracagız dedi

    btulun@galatasaray.org
  • Siz yukarda benim yazdıklarımı yazın bülen tulunu da yönetimin aklı başına gelsin...
  • Düşündüren düşüş..!
    Eski gözağrısı Insua'ya yönelen Cim Bom, bonservis ücretinin 1 milyon dolara düştüğünü öğrenince araştırmalarını derinleştirdi

    Galatasaray, Fatih Terim döneminden bu yana her transfer sezonunda Federico Insua'yı gündemine almış, ancak Arjantinli futbolcunun 6 milyon dolarlık bonservis ücreti nedeniyle geri adım atmıştı. Malaga'daki başarısız macerası sonrası tekrar Independiente'ye dönen yıldızı takibe başlayan Aslan, bonservis ücretinin 1 milyon dolara düştüğünü öğrenince, bu futbolcuya şüpheyle bakmaya başladı. Yönetimin aklına gelen ilk ihtimalin sakatlık olduğu ve bu nedenle Arjantin'de araştırmaya başlandığı kaydedildi.

    Felipe "Dönerim" dedi ama...

    Bu arada 10 numaralı oyuncuların listesini geniş tutan Galatasaray'ın eski futbolcusu Jorge Felipe'yle bir süredir temasta olduğu ortaya çıktı. Brezilyalı oyuncunun Cim Bom'a ‘dönerim' mesajını ilettiği kaydedildi. Ancak bu futbolcunun rakibine attığı dirsek nedeniyle altı ay cezaya çarptırılması, kafalarda soru işareti yaratıyor. Felipe'nin kulübü Flamengo'yla görüşmeleri sürdüren Galatasaray Yönetimi, durumun netleşmesinin ardından transfer konusundaki son kararını verecek.

    Son öneri Generelo

    Cim Bom'un Avrupa ve Güney Amerika'da yabancı futbolcu araması menacerleri de harekete geçirdi. Galatasaray'a önerilen son ismin Real Zaragoza'da forma giyen David Generelo olduğu ortaya çıktı. İspanyol ekibinin kaptanlığını yapan ve orta sahada forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun cazip bir ücret karşılığında Türkiye'ye gelebileceği iletildi. Zaragoza ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Generelo için yöneticilerin teknik direktör Eric Gerets'le görüşeceği kaydedildi.




  • yaw adamlar bergkamp la görüşmüşler...adam 36 yaşında g.tünün kılları ağırmış...ben yönetime ne diyeyim şimdi..Bu yönetim bu kafayla giderse daha çooooook ah çekip içleniriz biz...
  • 13 hazirandan önce yazılanların hepsi sallama.. gerets o zaman listeyi verecekmiş. özellikle yabancı için..
  • Ya ne Isuası ne Berkampı ne de Generelosu bize yaramaz. bunlar cazip bir ücret karşılığında Türkiye'ye gelebileceği iletilmişmiş... Yeter bu cazip ücret muhabbetine 3 senedir çekiyoruz. Felipeyi ben de beğenirdim ama Figo şu durumu varken Felipeyi floryaya sokmam... Yönetimin tek yapacağı hareket var ispanyaya gidecek 1 2 ay orda yatacak kalkacak ne yapacak edecek Figoyu alıp gelecek.

    Eğer Figo alınmayacaksa bana gidip Türkiye liginden ve avrupadan 30 yaşında dandik adamlara almasınlar koysunlar o zaman bizim gençleri iyi kötü oynarlar... Zaten 3 senedir biz gençleri oynatsaydık belki gene 3 sene şampiyon olmazdık ama en azından 3 sene deneyim kazanan bu gençler seneye ligte ortalığı dağıtırdı bizim de bir sürü kaliteli futbolcumuz olurdu. Hem de gerçek tasarrufu o zaman yapmış olurduk.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.