Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    ***Süren, Canaydın'a bir süre vermiş ve bu süre içinde elle tutulur gerçekler görmek istediğini eğer görmezse ekibiyle yönetime talip olacağını söylemiş. Sanırım bu sürenin sonuna yaklaşıldı ki Süren ekibi ve İmparator'u yanına alarak yemek yediler fatih hocada gs için herşeyi yaparım demiş...
    sürenin bir sürü işi var nasıl olacak...


    belki canaydın gaza gelir de sağlam bir topçu alır..
  • bülent tulundan basına acıklama...EMRAH İLE ANLAŞTIK''-
    Bonservisi elinde olan Trabzonsporlu Emrah Eren ile anlaştıklarını açıklayan Tulun, bu transferden dönüşün olmadığını kaydetti.

    Emrah'ın Galatasaray'da oynamak istediğini anlatan Tulun, transferin nasıl geliştiğini şöyle anlattı:
    ''Kendisi menajeriyle geldi. Başka bir takımda oynamak isterse zaten görüşmem. Yetkili yönetim kurulu üyeleri olumlu görüş belirttiler ve ben Emrah ile el sıkıştım. Ben bir işi bitirdiysem, onun dönüşü yoktur. Bir tek dönüşü, futbolcu bana gelip (Galatasaray'da oynamak istemiyorum) derse olur.'
  • fatih gökşen bu bülent tuluna mı bıraktı transfer işini acaba? belki de kendisi yabancı memlekettedir 10 numara bakıyordur... hadi bakalım bekliyoruz...
  • hoppala habere bak biraz evvel düştü...
    Emrah, Trabzonspor'da kaldı..
    Galatasaray ile dün prensipte anlaşan ve sözleşme imzalaması beklenen Emrah Eren, Trabzonspor'da kaldı.. Yıldız oyuncu, 3 yıl daha bordo mavili formayı giyecek..

    Kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Bozoğlu, yaptığı açıklamada, dün futbolcuyla prensipte anlaşan Galatasaray yönetimiyle görüştüklerini ve sarı-kırmızılı kulübün bu konuya iyi niyetli yaklaştığını belirterek, ''Emrah'ı kadromuzda görmek istiyorduk. Emrah da bize iyi niyetli yaklaştı ve 3 yıllığına anlaştık'' dedi. Bozoğlu, Emrah'ın bu gece geç saatlerde Trabzon'a geleceğini ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Emrah'ın Trabzonspor'un 800 milyar liralık teklifini kabul ettiği ve bordo-mavili kulübün rakamda bir artış yapmadığı da kaydedildi.



  • İyi oldu
  • Basın sözcüsü Turgay Kıran, Real Madrid'in serbest bıraktığı Figo için kesenin ağzını açtıklarını ancak bir Arabistan kulübünden 11 milyon euro teklif aldığını belirterek, "Biz 4 milyon euro verebilirdik. Ancak o büyük ihtimalle Manchester United formasını giyecek'' diye konuştu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    Basın sözcüsü Turgay Kıran, Real Madrid'in serbest bıraktığı Figo için kesenin ağzını açtıklarını ancak bir Arabistan kulübünden 11 milyon euro teklif aldığını belirterek, "Biz 4 milyon euro verebilirdik. Ancak o büyük ihtimalle Manchester United formasını giyecek'' diye konuştu.



    bu ne demek şimdi ya?
  • valla ben de afalladım ama doğaçlama ancak bu kadar yalan söyleyebiliyor adam.. gerçi kızmıyorum figoyu almıyolar diye ama bari deyin ki genç ve kaliteli adam arıyoruz ribery gibi. ama herkes yıldız bekleyince böyle yalan söylemek zorunda kalıyor turgay kıran gibi adam..
  • Hakan Yakın: Teşekkürler Gerets...
    Geçen sezon Galatasaray'da bekleneni veremeyen Hakan Yakın, "Gerets'in Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasına çok sevindim. Gerets'in yeni sezonda beni takımda görmek istemesi de moralimi yükseltti. Çok çalışıp formayı kapacağım. Teşekkürler Gerets" dedi.
  • Rui Costa moruğu bu saatten sonra futbol oynayamaz
  • galatasarayda transfer 12 ay sürer diyorlar ....hiç bitmezmiş...
    Figo için paramız yok�
    Turgay Kıran bu beyde iyi sarıyor yani...kimsenin kimseden haberi yok herhalde biri alalım diyor,biri bakalım diyor,biri para yok diyor ,taraftar aglıyor parasızlık yeni duydugumuz bir şey degil yeni ne var yeni...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 4 Haziran 2005, 11:37:15 >
  • aslında hakan yakın tam performansla oynarsa 10 numaraya gerek yok. sağ ve sol beke birer adam ve de sol açığa iyi bir yabancı alınabilir..
  • bu centilmenlik gs başına iş actı beyler buyrun..trabzonspor ile Galatasaray arasında Emrah Eren'in transferi konusunda tam bir centilmenlik örnegi sergilendi.

    Karadeniz ekibi ile yaptığı görüşmede alacağı parada anlaşamayıp önceki gün menaceri aracılığıyla söz kesen ve dün imza atması beklenen Emrah Eren, Bordo-Mavili yönetici Murat Bozoğlu'nun girişimleri ile yeniden Trabzonspor'a döndü. Emrah'ın Galatasaray ile anlaşmasının ardından Bozoğlu'nun hemen Özhan Canaydın'ı aradığı bildirildi.

    "Biz geçtiğimiz sezon, İbrahim Yavuz ile anlaştığımızda siz istediniz diye transferden vazgeçtik ve bu oyuncuyu siz aldınız. Anlayış gösterme sırası sizde. Emrah, Şampiyonlar Ligi için bize lazım" diyen Bozoğlu'nun sözleri üzerine Canaydın'ın Trabzonsporlu yöneticiye Emrah'ın transferinden vazgeçtiklerini söylediği kaydedildi...
    buyrun buyrun siz önden buyrun...




  • yav hakkaten doğruysa canaydın bu feer pley olayının b.kunu çıkarmaya başladı.. aaaa.. yeter be. alın kardeşim adamı basın imzayı. bize ne trabzondan..
  • ben anladım bizim müzede yer yok ondan herkeze buyrun siz önden cekiyoruz....parasızlıgın adı fair play oldu beeencee
  • uefa kupasını sağ bekte cihanla alamayız.. çok yavaş. uğur da ısrar edilirse daha iyi. hatta sabri sağ bekte denenebilir. ileriye de destek verir. sol bek zaten yok.. h.ünsal 1 sene daha oynasaydı daha iyi olurdu. onun yerine ergün gönderilmeliydi bence..
  • **Galatasarayda 2 yeni isim daha !
    G.Saray�da yüzlerce kaset incelendi ve sonunda Dhorasoo ile Benachour'da karar kılındı.
    Galatasaray yönetimi, üst üste yaptığı transfer toplantılarında, yüzlerce oyun kurucunun kasetlerini izlerken, özellikle iki aday ön plana çıktı. Bu futbolcular, Milan'da forma giyen Fransız yıldız Vikash Dhorasoo ve Paris Saint Germain'in Tunuslu orta alan oyuncusu Selim Benachour. İki oyuncunun da peşinde olan sarı-kırmızılı yöneticiler, hazırlayacakları raporu teknik direktör Gerets'e sunarak transfer için harekete geçecekler.

    Deportivo da İstiyor
    Sarı-kırmızılıların listesinde ilk sırada yer alan Dhorasoo; 1973 doğumlu, 1.68 boyunda ve 63 kilo. Tunuslu Benachour ise 1981 doğumlu, 1.70 boyunda ve 73 kilo. İspanyol ekibi Deportivo La Coruna'nın da Dhorasoo'- ya resmi teklif yapması nedeniyle sarı-kırmızılılar ellerini çabuk tutmak istiyor.

    Pas Fotomaç




  • Galatasarayda Selim sesleri
    Galatasaray Yönetimi aradığı 10 numarayı buldu. Kim mi ?
    Galatasaray yönetimi 10 numara arayışlarını hızlandırdı. Şimdi de listeye Paris Saint Germain'in 24 yaşındaki Tunuslu oyuncusu Selim Benachour eklendi.

    Gelecek sezona damga vuracak bir kadro kurmayı planlayan Galatasaray, uzun zamandır 10 numara arıyor... Yöneticiler, haftalardır onlarca futbolcunun maç kasetlerini izliyor. Sarı-kırmızılı ekip, şimdi de yeni bir oyun kurucu futbolcuyu takibe aldı: Selim Benachour... Figo ve Dhorasoo gibi bu bölgenin ünlü isimlerini renklerine bağlayamayan Galatasaray'ın, Tunuslu genç yıldızla ciddi biçimde ilgilendiği öğrenildi. Teknik direktör Eric Gerets'in iş başı yaptıktan sonra olumlu rapor vermesi durumunda, Selim Benachour'un transferi bitebilir... Zaten Cimbom'un elinden kaçırdığı Dhorasoo'nun Paris Saint Germain'e gitmesi Benachour'u Fransız ekibinden koparabilir. Altan'da pürüzler çözüldü Selim Benachour, 8 Eylül 1981 doğumlu... Fransa'da Paris Saint Germain'de forma giyiyor. Oyun kurucu olarak oynuyor. Ama orta sahanın sağında da görev yapabiliyor. 30 kez Tunus Milli Takımı'nda oynadı. Bu arada sarı-kırmızılı takım, Altan'ın transferinde çıkan pürüzleri menajer Ceylan Çalışkan vasıtasıyla çözdü. Cimbom bu futbolcuyla pazartesi günü sözleşme imzalayacak.

    Sabah
    bizdede ne araştırmacı ruh varmış bütün avrupayı didik didik ettik bedava oynayacak birini bulamadık... bir on numara ya allah rızası için diyoruz...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    uefa kupasını sağ bekte cihanla alamayız.. çok yavaş. uğur da ısrar edilirse daha iyi. hatta sabri sağ bekte denenebilir. ileriye de destek verir. sol bek zaten yok.. h.ünsal 1 sene daha oynasaydı daha iyi olurdu. onun yerine ergün gönderilmeliydi bence..
    sabri beni kahrediyor kaleyi bile bulmayan şutları.hakan ünsal gitti boşver adamlar gs resmen sömürdü güzel basarılara imza atıldı iyi tamam da kurtulmak durumuna kendileri getirdi insan paranın üstüne bukadar yatar centilmenlik ugruna bunlara sabır edildi şükür hariç hiç biri dıgru düzgün oynamadı senelerce..sabır taşı olsa catlardı terim hepsini göndermek istedi gönderemedi kendi gitti adamcagız....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.