Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • * Tomas, dün akşam Gaziantepsporlu yöneticilerle bir araya geldi. Adela Otel'de kırmızı siyahlı takımın genel menajeri Ali Doğan ile gizli bir görüşme yapan Tomas, G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile de telefon görüşmesi yaparak, pazarlık masasına oturdu.

    Menajeri Vedat Vatansever ile görüşmeye giden Tomas, Ali Doğan'la yaklaşık 3 saat süren sıkı bir pazarlık yaptı. Doğan, Tomas'a yıllık 900 bin Euro artı prim teklifini bulundular..

    *Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Ege Seramik'in yeni bölge bayiliği açılışına 5 Mayıs tarihinde gideceği uzun zamandır bilinmektedir. Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma ise 29 Nisan'da yapılacaktır. Dolayısıyla Adnan Polat'ın karşılaşmaya gitmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

    *Galatasaray İstikbal ile anlaştı!

    Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında koltuk üretim ve satışı için 1 yıllık lisans anlaşması imzalandığı bildirildi.

    * Seyrantepe Projesi’ne ilişkin dosyanın yaklaşık bir haftadır Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in masasında beklediği öğrenildi. Şahin’in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığı nedeniyle yoğun mesai yaptığı ve bu nedenle dosyayı inceleme fırsatı bulamadığı bildirildi. Ali Sami Yen’i Galatasaray’a kiralayan Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Bakan Şahin’e bağlı olduğu için, stat ile Seyrantepe takası için Şahin’in imzası gerekiyor.

    *
  • Türkiye Basketbol Ligi'nde yapılan derbi maçta, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 75-59 yenen Galatasaray Cafe Crown, normal sezonu 8. sırada tamamlayarak play-off'lara kaldı.

    Karşılaşmanın ilk dakikalarında Dixon ile etkili olan Galatasaray, 3. dakikada 11-7 önde geçti. Bu dakikadan sonra sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle oyuna verilen 8 dakikalık aranın ardından
    Fenerbahçe, Stevenson'un basketleriyle 5. dakikada 12-11'lik skorla üstünlüğü ele geçirdi. Dixon ve Hüseyin ile sayılar bulan Galatasaray, ilk periyodu 21-18 önde tamamladı.

    İkinci periyoda iyi başlayan sarı-kırmızılılar, Burak'ın basketleriyle 13. dakikada farkı 8 sayıya (29-21) çıkardı. Maçın 15. dakikasında Galatasaray'ın 32-27 üstünlüğü sürerken, olaylar nedeniyle
    karşılaşmaya yaklaşık 50 dakika daha ara verildi. Aradan sonra Dixon ve Burak ile sayılar bulan Galatasaray, devreyi 39-32 önde kapadı.

    Karşılaşmanın 3. periyodunda Fatih, Dixon ve Burak ile sayılar bulan Galatasaray, 27. dakikada farkı 13 sayıya (54-41) çıkardı. Bu dakikadan sonra sarı-kırmızılılar 2 dakika sayı atamayınca, Fenerbahçe, Rasim'in basketleriyle farkı azalttı ve 3. periyot 55-51 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi.

    Son periyoda Dixon ve Fatih'in basketleriyle rakibine 20-8'lik üstünlük kuran Galatasaray, son dakikada farkı 19 sayıya (75-56) kadar çıkardı, maçtan da 75-59 galip ayrıldı.

    Galatasaray, bu galibiyetle ve Beşiktaş'ın da Darüşşafaka'yı yenmesiyle ligin normal sezonunu 8. bitirerek, play-off'lara kaldı. Fenerbahçe ise bu yenilgiyle ligi 7. sırada tamamladı.

    Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Galatasaraylı oyuncular, salonun ortasında kenetlenerek, ''Bir baba hindi'' tezahüratı yaptı.

    Öte yandan, salon boşaltılmasına rağmen, protokol tribününe geçen bazı taraftarlar maç boyunca tezahüratta bulundu.
  • Florya'da coşkulu karşılama
    Beşiktaş'ı son dakikada attığı golle mağlup ederek şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıyan Galatasaray'da, taraftarlar futbolcuları Florya Metin Oktay Tesisleri'nde coşkulu bir şekilde karşıladılar.
    Tesislerin önünde toplanan 150 kadar sarı-kırmızılı taraftar, galibiyet sevincini futbolcularla yaşadılar.
    Meşaleler yakıp tezahüratlar yapan taraftarların isteği üzerine futbolcular tesislerden dışarı çıktılar. Futbolcular ve taraftarlar Beşiktaş galibiyetini coşkulu bir şekilde karşılıklı tezahürat yaparak kutladılar


    Tulun: "Yüzde 90 şampiyonuz"
    Beşiktaş'ı son dakika atılan golle yenen Galatasaray'ın sportif direktörü Bülent Tulun son ana kadar inançla mücadele ettiklerini ve oyuncularının inançla oyununun galibiyeti getirdiğini ifade etti. Son maçlarını da kazanacaklarını iddia eden Bülent Tulun, takımıyla gurur duyduğunu ve yüzde 90 şampiyon olacaklarını söyledi.
    Kaynak: superspor.com



    şu tulunun doğru dürüst yorum yaptığını görcekmiyiz bakalım
  • megi21@ bülent tulun hakkındaki fikrine sonuna kadar katılıyorum...

    GALATASARAY gönüllerin şampiyonu aldıgı her puan alın teridir...yöneticilerin verdigi demeçler artık bir anlam taşımıyor...
  • @visu gönüllerin şampiyonluğu avuntunun değişik bir şekli
    tabi bize göre öyle ama tarih gerçek şampiyonu gösterir
    haftayada bu belli olacak inş. hakeden olacak
  • "Pazar günü 20.45'te şampiyonuz"
    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Turkcell Süper Ligi'nin sona ereceği 14 Mayıs Pazar günü, karşılaşmaların tamamlanacağı saat 20.45'te Galatasaray'ın şampiyon olacağını savundu.

    Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, iddialı konuşarak, ''Galatasaray'ın şampiyon olacağını yine söylüyorum, pazar günü saat 20.45'te lig şampiyonu Galatasaray olacak, buna tüm kalbimle inanıyorum'' dedi.

    Polat, bir soru üzerine, bu konuda gönlünden geçenleri söylediğini ifade ederek, Fenerbahçe yöneticilerin de aynı şekilde düşünüyor olabileceğini kaydetti. ''Pazar günü şampiyon olamazsanız yine de kutlama yapacak mısınız?'' şeklinde bir soruya Adnan Polat, ''Biz her halükarda kutlayacağız, çünkü ben tek alternatif görüyorum, ikinci alternatif yok'' yanıtını verdi.

    ''KAYSERİSPOR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL''
    Başkan yardımcısı Adnan Polat, şu anda tam anlamıyla Kayserispor maçına konsantre olduklarını da ifade ederek, ''Kayserispor çantada keklik değil. Sezonun en zor maçlarından birini oynayacağız'' dedi.

    Kayserispor'un, Beşiktaş'ın ardından UEFA Kupası'na gitmeye aday 3 kulüpten biri olduğunu vurgulayan Polat, ''Bu maç onlar için de çok önemli. Sezonun en zor maçlarından biri olacak. Kimse Kayserispor'u çantada keklik görmesin. Nasıl Fenerbahçe kümede kalmak isteyen Denizlispor ile mücadeleye girecekse biz de öylesine zorlu mücadeleye gireceğiz. Ligde Fenerbahçe'ye 5 gol atan Vestel Manisaspor'a 7 gol atmış bir takımla oynayacağız'' diye konuştu.

    ''YEMEK NEDENİYLE PİŞMAN DEĞİLİM''
    Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz hafta yediği yemek nedeniyle pişman olmadığını söyledi. ''Bugün olsa aynı şekilde davranırdım'' diyen Polat, şöyle devam etti:
    ''Bir yemek yedik, burnumuzdan getirdiler. O kadar çok spekülasyon yapıldı ama bunun cevabını Galatasaray ve Beşiktaş sahada gösterdi. Beşiktaş, Fenerbahçe maçındaki ilk devre ve bizim maçta sezonun en iyi futbolunu oynadı. Bizim galip gelmemiz Allah'ın lütfuydu. Son saniyede o top 10 santim sağa yönelseydi, dışarı da gidebilirdi. Bu konuda söylenecek bir şey yok, orada Beşiktaş ve Galatasaray camialarına büyük haksızlık ettiler. Bunlar, dimağlarında kötü zihniyetler bulunan kişilerin ürettiği şeylerdi. Beşiktaş ile çok zevkli, keyifli bir maç yaptık. Biz son saniyeye kadar ölüp ölüp dirildik.'' Adnan Polat, basın mensuplarının bu tür yemeklere alışması gerektiğini de vurgularken, gelecek sezon maç yapmaya gelmiş tüm takımların yöneticileriyle ve hatta getirebilmeleri halinde, hakemleri ve federasyon temsilcileriyle de bir yemekte bir araya gelmek istediklerini dile getirdi.

    Bir basın mensubunun, ''Bugünlerde Aziz Yıldırım ile yemek yiyecek misiniz?'' diye sorması üzerine, ''Bugünlerde Aziz Yıldırım ile yemek yiyecek ortamımız olmayacak'' ifadesini kullandı.

    Kaynak : Milliyet

    adnan polat yanlış yapıyor yanlış yapmaya devam ediyor
    basın mensuplarının bu yemeklere alışması lazım tamam ama
    şampiyonluk yolunda maçtan 1 hafta önce değil

    şimdide kesin şampiyonuz falan diyor
    tamam inancın olabilir benimde var ama fener yenerse şampiyon
    nasıl böyle iddalı konuşabiliyorsun derler adama
    böyle davranışlar bize yakışmaz
  • Kayserispor Maçı Biletleri Yarın Satışa Çıkıyor...

    Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in son haftasında 14 Mayıs Pazar günü, saat 19:00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor'la yapacağı maçın biletleri, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 10:00'da Biletix bayilerinde satışa çıkacak.

    Galatasaray-Kayserispor Bilet Fiyatları
    VIP 200 YTL
    Numaralı Üst 150 YTL
    Kapalı Üst 50 YTL
    Kapalı Alt 40 YTL
    Yeni Açık Üst 17 YTL
    Yeni Açık Alt 14 YTL
    Eski Açık 14 YTL
    Eski Açık (Rakip) 14 YTL

    Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
    VIP 190 YTL
    Numaralı Üst 140 YTL
    Kapalı Üst 45 YTL
    Kapalı Alt 35 YTL
    Yeni Açık Üst 15 YTL
    Yeni Açık Alt 12 YTL
    Eski Açık 12 YTL
    Eski Açık (Rakip) 12 YTL




    Basketbol: 2 Maç Seyircisiz Oynama Cezası

    Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Abdi İpekçi Arena'da oynanan Fenerbahçe maçında taraftarlarının talimatlara aykırı eylemleri nedeniyle, Galatasaray Spor Kulübü'ne 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

    Akın Süel başkanlığında bugün yapılan toplantıda, 5 Mayıs'ta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe maçında Galatasaray taraftarlarının sahaya yabancı madde atmaları, küfürlü tezahüratları ve bunun sonunda anons yapılması; ardından salonun boşaltılması nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen dosya görüşülerek karara bağlandı.

    Gerekçeli kararda, maç sırasında meydana gelen olayların basketbol anlayışına ve talimatlara aykırı olduğu belirtilerek, Galatasaray Spor Kulübü'ne Disiplin Talimatı'nın 7. ve 29. maddeleri gereğince 2 maç seyircisiz oynama ve toplam 11 bin YTL para cezası verildiği bildirildi.



    TBL Play-Off : Galatasaray Cafe Crown - Ülkerspor

    TBL’nin son haftasında Fenerbahçe’yi yenerek normal sezonu 8. sırada tamamlayan Galatasaray Cafe Crown, Play-Off ‘ta normal sezonu 1. sırada tamamlayan Ülkerspor’la eşleşti.

    Galatasaray Cafe Crown, Ülkerspor karşısında seriye 1-0 geride başlayacak.

    Galatasaray Cafe Crown-Ülkerspor, Play-Off serisi maç programı ise şöyle,

    11 Mayıs Perşembe
    20.00 Ülkerspor-Galatasaray Cafe Crown / Abdi İpekçi Arena

    13 Mayıs Cumartesi
    16.00 Galatasaray Cafe Crown-Ülkerspor / Ahmet Cömert S.S.

    15 Mayıs Pazartesi
    18.00 Galatasaray Cafe Crown-Ülkerspor / Ahmet Cömert S.S. (Gerekirse)
    17 Mayıs Çarşamba
    20.00 Ülkerspor-Galatasaray Cafe Crown / Abdi İpekçi Arena (Gerekirse)
  • *Cimbom'un ilk transfer bombası...

    G.Saray, G.Birliği'nin başarılı savunma oyuncusu Erkan Özbey ile her konuda anlaştı. Tecrübeli oyuncu, "G.Saray çocukluğumun aşkıydı.

    Erkan Özbey 28 yaşında futbolcuyla her konuda anlaşan Galatasaray yönetiminin sezon sonunda resmi imzayı attıracağı öğrenildi. Kariyerini sarı-kırmızılı kulüpte devam ettirmek istediğini belirten Erkan, "Geçtiğimiz yıllarda da G.Saray'a gelecektim ama hep pürüz çıktı. Çok mutluyum. Babam koyu G.Saraylı'dır. Ben de çocukluğumdan beri G.Saray'ı tutarım. Geçtiğimiz yıl Sami Yen'de attığım golle tuttuğum takımı şampiyonluktan etmiştim.

    Çok üzülmüştüm ama profesyonellik böyle bir şey. Umarım önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı forma altında önemli başarılara imza atarız" dedi.

    Karabükspor'da parlayan Erkan, oradan Bursaspor'a transfer olmuş ve 5 yıl yeşil-beyazlı formayı giymişti. Tecrübeli savunmacı son 3 sezondur ise Gençlerbirliği için ter döktü. Erkan, savunmanın göbeğinde ve sağında görev yapabiliyor.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    * Hasan Kabze'yi bu hafta ilk 11'e alarak ödüllendirecek
    Gerets, ligin son maçı olan Kayseri sınavında formsuz görünen Necati'yi kesecek ve Beşiktaş derbisinin yıldızı Hasan Kabze'yi 11'e alacak.


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *Emre Belözoğlu Adnan Abi beni Galatasaray’a kazandırdı. Onun sözlerinin üzerine bir şey diyemem ama şu kesin ki 4 yıl daha yurt dışında olacağım. Daha sonra Türkiye’ye dönersem, profesyonelim. Ama Galatasaray’da oynamak isterim
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    * 3. Kamerunlu

    Geçen hafta Türkiye’ye getirilerek PAF takım idmanlarında denenmeye başlanan Kamerunlu futbolcu Bertrant dün A takımla birlikte çalıştı. 19 yaşındaki orta saha oyuncusunun bir hafta süreyle deneneceği bildirildi.
  • Galatasaray Dergisi Mayıs'06 Sayısı Çıktı !

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER

     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER



    üzerimize düşeni yapalım...GS Lisanslı alırsak hem kulubümüze destek hemde yıllarca zevkle kullanacagımız kaliteli bir cok ürüne kavuşmuş oluruz...
  • Tüm Alacaklar Ödendi

    G.Saray'da yönetim, futbolcuların alacaklarının tamamını ödedi. Canaydın, "Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra sizde. Bana olan borcunuzu ödeyin" dedi.

    G.Saray'da yönetim, futbolcuların tüm alacaklarını ödedi ve şampiyonluğa kilitlendi. F.Bahçe'nin son maçında Denizli'ye takılacağını düşünen sarı-kırmızılılarda başta başkan Özhan Canaydın olmak üzere, tüm yönetim kurulu artık kafası rahatlayan futbolculardan Kayseri'yi yenerek şampiyon olmalarını istedi.

    Kaynaşma yemeğinin basına kapalı bölümünde Canaydın'ın futbolculara bugüne kadar ortaya koydukları mücadele için teşekkür ettiği ve son maç için de galibiyet sözü aldığı öğrenildi. Canaydın, "Başkanlık yaptığım 4 sene boyunca çeşitli zorluklarla hep beraber mücadele ettik. Ama bu yıl mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. F.Bahçe son maçta çok zor bir karşılaşma yapacak. Kazanırsak şampiyon oluruz. Size söz verdiğimiz gibi paralarınızı ödedik. Borçluyduk, kapattık. Şimdi siz Kayseri'yi yenin ve kupayı bana getirerek borcunuzu ödeyin" şeklinde konuştu.

    BORÇLU, ALACAKLI ÇIKTI
    Sezon başından beri paralarını bir türlü zamanında alamayan, karşılıksız çeklerle şoka uğrayan ancak buna rağmen son haftaya kadar Fenerbahçe'yle 'atbaşı' şampiyonluk mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular alacaklarının ödenmesiyle bir anda borçlu duruma geldi. Yemekte oluşan birlik beraberlik havası ise Galatasaraylı futbolcuları olumlu etkiledi. Sarıkırmızılı takım; başta kaptanlar Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş olmak üzere son maç için galibiyet yemini etti.

    İŞTE BU KADAR FUTBOLCULARIN ALACAGI YOK BİR TON LAF EDİP MALZEME YAPANLAR ALLAH BİLİR BORÇLUDUR KENDİ FUTBOLCULARINA....
  • kimin galatasarayda parası kalmış
    ödenecekdi zaten ödenmiş işte
    kayseriyi yeneriz heralde fenerde puan kayberderse şampiyonuız
    kaybetmezsede seneye şampiyonlar ligi müziğini heyacanla dinleyeceğim
  • Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz.Ama başkan yanlış konuşmuş bence onlar ellerinden geleni yaptılar.Kimse kimseye borçlu değil yani
  • *evet bşk. konuşması aslında tam böyleyse biraz kırıcı gününde ödenmeyen paralar dün itibari ile ödendikten sonra 4 gün sonra oynanacak maç için siz bize borçlusunuz demek kırıcı dilerim ya böyle degildir yada bu soguk espri futbolcular tarafından fazla dikkate alınmaz...


    *Guily işi yattı takımında kaldı....

    *G.Saray'da ilk imza müjdesi Hasan Şaş'tan geldi. Sözleşmesi sezon sonunda biten tecrübeli oyuncuyla her konuda kesin anlaşma sağlayan yönetim, bugün üç yıllık sözleşme yenileyecek. Aynı zamanda takım kaptanlığı da yapan Hasan'a zam yapılacak, üç yıl için yaklaşık 4.5 milyon dolar alacak. Yönetimin önceki akşam teknik heyet ve futbolculara verdiği yemekte İkinci Başkan Adnan Polat'la biraraya gelen Hasan Şaş'ın, yaklaşık yarım saat süren görüşmede ikna olduğu öğrenildi. Polat'ın, Hasan'a, "Sen bu takımın kaptanısın, hiçbir yere gidemezsin. Bu sene yaşadığımız sıkıntılar ortada ama gelecek yıl böyle olmayacak. Sözleşmeni imzala ve gerisine karışma" dediği öğrenildi.

    *Rui Costa'da ısrarlıyız

    Galatasaray'ın iki yıldır büyük uğraşlarına rağmen kadrosuna katamadığı Rui Costa'daki ısrarı sürüyor. Bu sezon Milan'da fazla forma şansı bulamayan ve bu nedenle takımından ayrılmayı düşünen yıldızı getirebilmek için sarı-kırmızılılar bu transfer döneminde de epeyce uğraşacak gibi. Rui Costa'nın transferiyle bu kez, daha önceki yöneticiliği döneminde önemli transferler yapan Adnan Polat ilgileniyor.


    ÖZEL ŞOFÖRÜ OLACAK
    Taraftarların gönlünde yatan oyuncuya mutlaka sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen Polat'ın, Portekizli yıldıza reddedemeyeceği bir teklif sunduğu öğrenildi. 34 yaşındaki oyuncu, "evet" demesi halinde, banka garantili 3 milyon euro başta olmak üzere, emrine lüks bir villa ve özel şoförüyle birlikte son model bir aracın da sahibi olacak.

    MALİYET DÜŞÜRÜLECEK
    Gidiş-dönüş sınırsız uçak bileti de geri çeviremeyeceği teklifler arasında. Birçok takımın listesinde yer alan Rui Costa'yı, Dünya Kupası öncesinde transfer ederek bir adım öne geçmek isteyen Galatasaray, sponsorlar aracılığıyla 34 yaşındaki yıldızın maliyetini düşürmeyi planlıyor. Polat, Rui Costa'yı getirerek taraftarı coşturmayı istiyor.
  • hasan 4.5 milyon dolar alacak adam değil dünya kupasından sonra bu sene biraz oynadı sözleşmesinin bittiği sene 3 senelik imzalamış daha da oynamaz göreceksiniz(ulan hasan öyle bir oynaki bende şu dediklerimden mosmor olayım)ben gitmesini istiyordum şahsen ama hayırlısı olsun

    adnan polat demiyormuydu kimse bizden yıldız transfer beklemesin diye
    bu haberde balondur gibime geliyor
  • hasan yararlıdır ben böyle düşünüyorum.çok fazla hırslı.soyunma odası görüntülerini izlemiştim.ben bile motive oldum.kalması iyi oldu
  • hasan geçmiş senelerdeki gibi sözleşmenin üstüne yatarsa ne olacak ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    hasan geçmiş senelerdeki gibi sözleşmenin üstüne yatarsa ne olacak ?



    artık kaptan oldu sorumluluğu ağır zannetmiyorum.Hem adnan polat var işin içinde
  • Size de bu yakışır
    Galatasaray, Hasan Şaş ile iki, Hakan Şükür ile bir yıllık anlaşmaya vararak iki yıldızını da bünyesinde tuttu.

    Galatasaray, Hasan Şaş ile 2, Hakan Şükür ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Galatasaray'da, sezonun son haftası öncesi iç transfer görüşmeleri hız kazanırken, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek oyunculardan Hasan Şaş'la 2 yıl, Hakan Şükür'le de 1 yıl için daha anlaşmaya varıldı. Kulüp yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen, muhabirine yaptığı açıklamada, bu futbolcularla görüşmelerin yapıldığını ve sözlü olarak anlaşmaya varıldığını kaydederek, ''Hasan Şaş'la 2 yıllık, Hakan Şükür'le de 1 yıllık anlaşmaya vardık'' dedi.


    Gökşen, sözleşmesi sona erecek diğer oyuncularla ise önümüzdeki haftadan itibaden masaya oturacaklarını ifade etti.
    bu dogrudur herhalde..
  • G.Saray, piyasaya ’sarıyla kırmızıyla, alnımızın akıyla’ sloganının yer aldığı ürünleri yarın piyasaya sunuyor.

    G.Saray Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Selva Darnel, başlangıç için 20 bin tişört, 20 bin atkı, 10 bin bayrak ve 5 bin fincanın üretime gidiğini belirterek, tişörtlerin 15 YTL, saten atkı 18 YTL, bayrağın 16.5 YTL ve fincan 8 YTL ....
  • sarıyla kırmızıyla, alnımızın akıyla şampiyon olduk FB bu kadar film çevirdin ne kaldı elinde



    ŞAMPİYON GALATASARAY-ŞAMPİYON GALATASARAY ŞAMPİYON GALATASARAY
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.