Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk kulüpleri içinde en çok futbolcu alan kulüp Çaykur Rizespor. Yeşil mavili yönetim, tam 20 oyuncuyu kadrosuna bağladı. En çok transfer yapan Türk kulüpleri sıralamasında Diyarbakırspor ve Erciyesspor 17’şer futbolcuyla 2. sırayı paylaşırken, son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe ise en az transfer yapan takım (3).

    Avrupa’da bu sezon en çok transfer yapan takım unvanı İtalya Birinci Ligi’nden FC Treviso’ya ait. Tam 23 futbolcuyla sözleşme imzalayan Çizme ekibini, 20 oyuncuyla Çaykur Rizespor takip ediyor.

    Araştırmanın çarpıcı gerçeklerinden biri dünya futbolunda söz sahibi olan takımların ‘az ve öz’ transfer yapmaları. Barcelona, Roma ve M.United 2’şer, Arsenal ve B.Münih 3’er, Real Madrid ise 5 transferle kadrolarını güçlendirdi. Alman Borussia Dortmund, Avrupa’nın en tecrübeli takımı olarak görünüyor. Kulübün kadrosunda, 90’lı yıllardan kalma 10 futbolcu bulunuyor. Yılın en pahalı transferi ise 38 milyon Euro’ya O.Lyon’dan Chelsea’ye geçen Essien oldu.

    Kulüp yöneticilerimizin neredeyse tamamı günlük hesaplar peşinde koştuğu için istikrar yakalanamıyor. Böyle olduğu için de futbolcu ve teknik adam kadroları her sene silbaştan düzenleniyor. Bu da sürekli olarak ekonomik açıdan darboğazda olduklarını ifade eden kulüplerimizin transfere gereksiz yere para harcamasına yol açıyor.

    kaynak:haber7




  • Gerets'le rekora doğru!

    Cim Bom, Eric Gerets yönetiminde rekora koşuyor... Geride kalan 8 maçta 4’ü üst üste olmak üzere 7 galibiyet 1 beraberlik elde edip, 22 puan toplayan Aslan, 47 sezonluk lig tarihinde 8 haftalık performansları göz önüne alındığında en iyi 2. dönemini geçiriyor. Cimbom Alman teknik direktör Jupp Derwall yönetiminde şampiyon olduğu 1987-88 sezonunda ilk 8 haftada yine 7 galibiyet 1 beraberlik almış, 24 gol atarken, kalesinde 8 gol görürken, lig tarihinde bu dönemdeki en iyi performansını göstermişti. Eric Gerets’in çalıştırdığı G.Saray, Derwal’in G.Saray’ı gibi ilk 8 haftada 21 puan topladı. Ancak, rakip kalelere 22 gol atarken, filelerinde 8 gol gördü. Galatasaray, yine şampiyon tamamladığı 2001-02 sezonunda da ilk 8 haftada 21 puan toplarken, 21 gol atmış, filelerinde 7 gol görmüştü.

    Kaynak: Hürriyet
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kinglion


    quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    biz jardeli hagiyi popescuyu taffareli ilieyi alırken fb simaoyu steviçi alıyordu. gs her zaman yıldız futbolcu alabilir. futbolculara da 5 kuruş borç yok. o işin de b.kunu çıkarmayın.


    öncelikle saygılı olalım. Hem ben eskiden değil yeniden bahsettim. GS değilmi bizim bilmem kaç milon dolar borcumuz var diyen. ayrıca futbolcularınıza para bile zor buluyorsunuz


    arkadaşlar tipik fenerli i işte kulüp borcumaz var diyo bu gerçek bütün kulüplerin borcu var ama futbolcuların parasını ödeyemediğinide nerden çıkardınız ispatlayın bunu kardeşim öle işkembeden sallamayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 3 Ekim 2005, 16:38:58 >




  • Fatih Terim tarafından Ay-yıldızlı takımın aday kadrosuna dahil edilen Ümit Karan’ın Trabzonspor maçındaki sakatlığının ”ciddi” olduğu anlaşıldı.

    Galatasaray-Trabzonspor maçında sakatlanan Ümit Karan’ın MR’ı çekildi. 3 yıl aradan sonra cezalı Hakan Şükür’ün yerine kadroya alınan, 10 golle gol krallığı sıralamasının zirvesindeki futbolcunun sağ ayan arka adelesinde ödem tespit edildi.

    milli takımımın 8 Ekim’de Almanya ile oynayacağı özel, 12 Ekim’de deplasmanda Arnavutluk ile oynayacağı Dünya Kupası Avrupa Elemesi maçında forma giyemeyecek.
  • Song ile yeni sözleşme!
    Kamerunlu futbolcunun 2+1 yıllık sözleşmesi, UEFA kurallarına göre 3 yıl olarak yeniledi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    Song ile yeni sözleşme!
    Kamerunlu futbolcunun 2+1 yıllık sözleşmesi, UEFA kurallarına göre 3 yıl olarak yeniledi



    süper oldu süpeeeer...sTRongEST
  • SONG MÜKEMMEL ADAM İS VAR ONDA
  • gerets kalmalı mı gitmeli mi trabzon macı geretsin mi takımın mı basarısı yoksa sadece sansmı bence hepsi
  • Florya Günlüğü: 5 Ekim Çarşamba

    Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ile 16 Ekim Pazar günü yapacağı lig maçının hazırlıklarını, eksik kadrosuyla yaptığı tek idmanla sürdürdü.

    Çift kale maçta hemen hemen attığı her şut gol olan Hakan Şükür, teknik direktör Eric Gerets’den övgü alırken, genç oyuncu Zafer de idmanda yaptığı teknik hareketlerle göz doldurdu.

    Antrenmana milli takımda bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlıkları süren Sabri, Hasan Şaş ve Ümit Karan katılmadı.

    Bu arada Cihan’ın yarından itibaren takımla çalışabileceği, Hasan Kabze’nin ise perşembe günü takımla birlikte idman yapacağı açıklandı. Sakatlığı süren Altan ise takımdan ayrı olarak idman programını sürdürüyor.

    Galatasaray, yarın yapacağı çift antrenmanla Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.




  • Galatasaray’ın başarılı defans oyuncusu Tomas’a Almanya’nın Schalke 04 kulübünün talip olduğu öğrenildi...

    Tomas’ı almak için harekete geçen Schalke’nin Tomas’ın sözleşmesindeki "1 milyon Euro'yu getiren bir Avrupa kulübü transferi gerçekleştirebilir" maddesini kullanmaya çalışacağı belirtildi...


    ne biçim mukavele yapıyor bizimkiler ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: visualize

    Song ile yeni sözleşme!
    Kamerunlu futbolcunun 2+1 yıllık sözleşmesi, UEFA kurallarına göre 3 yıl olarak yeniledi


    süper bi haber ya.
  • Avrupa'nın gözdesi Saidou...

    Geçen sezon Teknik Direktör Gheorghe Hagi ile yıldızı barışmadığı için Malatyaspor'a kiralık olarak gönderilen Saidou için, Eric Gerets'in gelişi dönüm noktası oldu. İstikrarlı performansıyla dikkat çeken Kamerunlu yıldıza Avrupa'nın birçok ünlü kulübünden transfer teklifleri geldiği öğrenildi.

    Futbolcunun resmi menajeri Abdullah Kılıç, bu önerileri doğrularken, İngiltere'nin dev markası Manchester United başta olmak üzere, Rennes, Nantes ve Midlesbrough'un Saidou'yu renklerine bağlamak için kolları sıvadığı bildirildi. Son olarak da Fransız Paris Saint Germain, Trabzonspor maçında yıldız oyuncuyu izleyerek beğendiğini açıkladı.

    'Teklifler çok fazla'

    Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Saidou'nun, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini belirten Kılıç, "Teklifler oldukça fazla. Ama öncelik Galatasaray'da" ifadesini kullandı.

    Saidou'nun özellikle Kamerun Milli Takımı'na seçilerek burada oynamaya başladıktan sonra Avrupa kulüplerinin ilgisini çektiği ve mevkisi nedeniyle aranan bir oyuncu olduğu belirtildi. Bu arada Manchester United'ın bu oyuncuyu takibe almasının ardından, Chelsa'nin Rus patronu Abramovic'in de Saidou'ya ilgi gösterip, araştırma başlattığı iddia edildi.


    Cihan ve Hasan Kabze sevindirdi!


    Uzun süredir takımdan ayrı olarak tedavisine devam edilen Cihan ve Hasan nihayet takımla çalışmalara başlayacak. Savunmanın sağında forma giyen Cihan'ın bugün, Hasan Kabze'nin ise yarından itibaren takıma dahil olacağı ifade edilirken, bu durum teknik heyeti memnun etti.




  • galatasaray bu senede hüsran ilk sinyalını avrupada verdi canaydınla olmaz bu iş
  • AYNEN Hoobastank




    Gerets, Hasan ve Ümit Karan'ın sakatlıkları nedeniyle, Kayseri Erciyes maçında farklı bir ilk 11 sahaya sürecek.

    Milli takımdan sakat dönen Hasan ve Ümit'in 2 haftadan aşağıya takıma katılamayacak olması nedeniyle Eric Gerets, ilk 11'de değişikliğe gidecek. Forvette yeniden Necati ve Hakan Şükür'e görev verecek olan Belçikalı hocayı, en çok orta saha düşündürüyor. Sağ kanatta sakatlığı nedeniyle Sabri'yi de kullanamayacak olan Gerets, Cihan'ın dönüşünü dört gözle bekliyor.

    Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmalara başlaması beklenilen Cihan'ın K.Erciyes maçına yetişmesi ve sağ kanatta görev yapması bekleniyor. Öte yandan sol ortada kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Gerets, İliç ve Ergün arasında tercih yapacak. Ancak iki oyuncunun formda olmaması en büyük sıkıntı. Ayhan'a ise şimdilik forma gözükmüyor.




  • AYIN GOLÜ YARIŞMASI TıKlAyInIz


    Galatasaray'ın Eylül ayında atılan en güzel golünü seçen 1 kişi, Ali Sami Yen Stadı Eski Açık Tribünü Sezonluk Kombine Kartı; 5 kişi, 11 sayılık Galatasaray Dergisi aboneliği ve 5 kişi de orjinal Galatasaray forması kazanacak...

    1:ÜMİT KARAN
    Galatasaray: 2 - Sivasspor: 0
    (Galatasaray'ın 1. golü)

    2:NECATİ ATEŞ
    Samsunspor: 1 - Galatasaray: 2
    (Galatasaray'ın 2. golü)

    3:ÜMİT KARAN
    Vestel Manisaspor: 1 - Galatasaray: 4
    (Galatasaray'ın 3. golü)

    denemeye deger...




  • Aslan B.Çekmece'de

    Başkan Özhan Canaydın ve 2. Başkan Ergun Gürsoy, Büyükçekmece’de 250 dönümlük bir arsa satın alarak kulübün ilerisi için önünün açılmasını sağladı. Ciddi bir mali kriz yaşayan kulübün sıkıntıdan Büyükçekmece projesinin kurtarması bekleniyor. Uzun vadede yapılan ödeme planı ile 250 dönümlük araziyi satın alan G.Saray yönetiminin projesi Florya Metin Oktay Tesisleri’ni Büyükçekmece’ye taşımak oldu.

    Metin Oktay Tesisleri’ndeki tüm spor komplekslerinin Büyükçekmece’ye taşınmasıyla İstanbul’un en pahalı semtlerinden biri olan Florya’daki geniş arazi de kısım kısım satılacak ve bu sayede sıcak para elde edilmiş olacak.
  • Antu.com'un Gerets hakkındaki iddialarına karşı Hoobastank'ın cevabı :
    Ecnebi milleti bizim gibi balık hafızalı değildir. Şerefizlik yapan, şerefsizliği su götürmez şekilde kanıtlanan adamı silerler. Kolay kolay da içlerinde barındırmazlar (Bkz. Daum). Gerets bu olaya rağmen hala Hollanda'da ve Belçika'da saygı gören, büyük takımları idare etmiş, o olaydan sonra bile ülkesinin milli takımında oynamış (Bknz. 86 Dünya kupası) bir kişi. Kuyruğuna teneke bağlanarak ülkesinden kovulmuş, lanetlenmiş bir Daum değil.

    Hatırlanacağı gibi Daum'un kokain kullandığı anlaşıldığında hem Bayer Leverkusen'den ayrılmak zorunda kaldı hem de rüyalarını süsleyen Alman Milli takımına teknik direktörlük hayalleri suya düştü. Alman medyası kokain kullanan birinin Alman milli takımının başına geçmesiyle gençlere kötü örnek olacağını düşünüyordu ve böylelikle milli takımın kapıları Daum'a kapandı. 2001 yılında beri Daum nerde? Önce 03/2001 - 05/2002 tarihleri arasında bir Beşiktaş serüveni var. Kokain davalarına gitmekten BJK'yi yönetememiş ve ayrılmıştı. Daha sonra 10/2002 - 2003 yılları arasında Austria Wien'de teknik direktörlük yaptı. Almanya kapıları kapalı olduğu için geri dönüş yapamayan Daum, kendisine zamanında "Kokain kullanan adamı kapıdan içeri sokmam" diyen Aziz Yıldırım'ın teklifi üzerine Fenerbahçe'ye geldi.

    * Şimdi karşımızda kokain yüzünden kendi milletince aforoz edilen Daum ile ...

    * Yaptığı söylenen olaya rağmen tekrardan Belçika Milli takımında oynayan ve 86 dünya kupasında harikalar yaratann futbol kahramanı Gerets,
    http://www.sporting-heroes.net/football-heroes/displayhero_worldcup.asp?HeroID=6537

    PSV'nin 17 kişi olan Hall of Fame listesindeki büyük oyuncu ve teknik direktör Gerets,
    PSV - Hall of Famehttp://www.psv.nl/show?id=7937&personid=593

    Club Brügge'n sayfasında üzerinde kalan bu kara lekeyi temizlemek için "aslanlar" gibi çarpıştığı iddi edilen Gerest var.
    http://www.clubbrugge.be/club/fr/geschiedenis.php?a=2_trainer&id=29

    Zaten şu sözler Gerets'in olayını tamamen anlatıyor :
    quote:

    C’est via la presse que je suis cette saga sportivo-judiciaire dont mes héros sont les anti-héros. Les interrogatoires, les aveux... Nos joueurs qui arrivent dans les locaux de la police comme des truands en puissance, les traits tirés. Eric Gerets, une de mes idôles, que l’on présente comme le cerveau de cette sale affaire. Lui, un truand des stades ? J’ai du mal à y croire.
    http://www.ben.populus.ch/rub/20

    "Basın sayesinde benim kahramanlarım anti-kahraman oluyordu. Oybirliğiyle, sorgulamalarla... Güç kullanılarak sanki gangsterler yakalanmışcasına polis binasına getirilen oyucularımız filmi belli ediyordu. İdollerimden biri olan Eric Gerets bu kirli işlerin beyni gibi sunuluyordu. O sahnedeki ganster miydi? Buna inanasım gelmiyordu."

    Ben Eric Gerets'in durumunun aynı Hasas Şaş'ın doping davası gibi olduğunu düşünüyorum. Yabancı biride sadece sitelerden araştırma yapsa Hasan Şaş'ın dopinci biri olduğunu düşünebilir ama işin aslı öyle değil.


    Daum'un biyogrofisi
    http://www.rasscass.com/templ/te_bio.php?PID=1190&RID=1
    Daum'un CV'si
    http://www.beijen.net/frank/cvs/daum-c.htm
    http://www.leverkusen.com/whoiswho/whoiswho.php4?view=Daum_Chr




  • Hoobastank zaten o suçlamadan sonra milan,a gitmiş milan aldıgına göre ortada büyük bir sorun yok...futbol hayatı devam etmiş...benim merakım karşı kulup lig,te kacıncı imiş o son lig maçında...
  • visualize
    Karşıki takımın düşme kalma gibi herhangi bir derdi yok. Standart Liege o maçtan sonra Barcelona ile avrupa kupası maçı oynacakmış. Şampiyonluk yolundaki son lig maçında bir aksilik, sakatlık olmasın diye rakip takıma sözde bir para veriliyor. Oyuncular maça fazla asılmasınlar diye. Buarada Gerets suçlamalardan sonra değil önce Milan'a gidiyor. Milan'a 1983 yılında gidiyor. Sezonun ilk yarısı orada oynuyor daha sonra 1984'de olay patlıyor. 84'ün şubat ayında sorguya çekiliyor ve 1 yıl ceza alıyor. Onun ardından Milan'da sezonun ikinci yarısı cezası yüzünden top oynayamıyor. Sezon sonu Hollanda'daki MVV kulübüne transfer oluyor. Tabi cezası nedeniyle sezonun ilk yarısında yine oynayamıyor, ikinci yarısında oynuyor. Bir sonraki sene de PSV'ye geçiyor. gerisi zaten malum orada tekrardan kahraman futbolcu oluyor. MVV'ye gidişi sanırım PSV'ye geçmek için kullanılmış bir taktik...




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.