Şimdi Ara

GALATASARAY GÜNCEL HABERLER (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
0
Favori
229.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kıçına don alsın
    quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu

    ya beyler bunlar yönetimin hikayesiii
    gerçek gs li taraftarlar
    şuanki yönetimi protesto ediyoo
    1.si stat ortada yokkkkk
    2.si yapılan yıldız transfer yok niye yapılmıyo çünkü para yokk
    3.cüsü ribery elinden kaçırdılarr
    bu yönetimle iş olmaz
    yeni başkan lazım yeni kaynak
    o da ADNAN POLAT
    AZİZ YILDIRIMI 10 KERE SATIN ALIR Bİ BAŞKAN OLSAAA
  • rota arjantin bekleyin ...2 isim var ....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: novamax12

    kıçına don alsın
    quote:

    Orjinalden alıntı: demircibu

    ya beyler bunlar yönetimin hikayesiii
    gerçek gs li taraftarlar
    şuanki yönetimi protesto ediyoo
    1.si stat ortada yokkkkk
    2.si yapılan yıldız transfer yok niye yapılmıyo çünkü para yokk
    3.cüsü ribery elinden kaçırdılarr
    bu yönetimle iş olmaz
    yeni başkan lazım yeni kaynak
    o da ADNAN POLAT
    AZİZ YILDIRIMI 10 KERE SATIN ALIR Bİ BAŞKAN OLSAAA





    Espri anlayışına hayran oldum.Acaba Adnan Polat'ın veya Aziz Yıldırım'ın mal varlığının kaç TL olduğunu biliyormusun da konuşuyorsun?




  • Aslan'da 2 süpriz isim!
    Galatasaray, sol kanat için Çek Milli Takımı’nın yıldızı Heinz’a yöneldi. Heinz’ın yanı sıra Buffel de listede

    Teknik direktör Eric Gerest’in raporu doğrultusunda sol kanat arayışlarını sürdüren Galatasaray, öncelikli adayını Marek Heinz olarak belirledi. Borussia Mönchengladbach’ta forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun, maliyetinin de çok düşük olduğu öğrenildi. Alman Ligi’nde çalıştığı dönemde Belçikalı teknik adamın beğeniyle izlediği Heinz, Çek Milli Takımı’nda da bu bölgenin sorumlusu olarak banko oynatılıyor, duran toplardaki etkinliğiyle tanınıyor. Bu transferde, Erdal Keser’in de devreye girmesi bekleniyor.

    Aslan, Heinz’de sorun çıkması halinde, rotasını bir kez daha İskoçya’ya çevirecek. İki hafta önce Thomas Buffel için Glasgow Rangers’a teklif götürüp olumsuz yanıt alan Galatasaray Yönetimi, Belçikalı orta saha oyuncusu için ikinci kez nabız yoklayacak. Buffel de transferi konusunda İskoç basınına konuştu: "Menajerim, Galatasaray’ın beni istediğini, kulübümün de bırakmadığını söyledi. Vatandaşım Gerets orada olduğu için istendiğimi gayet iyi biliyorum. Futbolda her an, her şey olabilir, ancak ben şimdilik Türkiye’ye gitmeye pek sıcak bakmıyorum..."

    Heinz Kimdir?
    Ülkesi: Çek Cumhuriyeti
    Yaş: 27
    Doğum tarihi: 1977
    Doğum yeri: Olomouc
    Boy: 1.84m, Kilo:80
    Mevkii: Orta saha
    Kulübü: B.Mönhengladbach

    Buffel Kimdir?
    Ülkesi: Belçika
    Doğum tarihi: 1981
    Doğum yeri: Ruddervoorde
    Boyu: 1.75, Kilo: 67
    Mevkii: Orta saha
    Kulübü: Glasgow Rangers




  • Victor Zapata ...
    Galatasaray bu transferi bitirdi. Sarı kırmızılı ekip Zapata ile el sıkıştığı ve birkaç gün içinde geleceği bildirildi.
    İSPANYA'DA OYNADI

    Victor Zapata 20 Ocak 1979'da San Martin'de (Arjantin) doğdu. 1.80 boyunda. River Plate'te dikkat çektikten sonra İspanya'da Valladolid'de kısa bir dönem forma giyip yine River Plate'e döndü.

    Bu arada G.Saray, İnter'in Yunanlı oyuncusu Karagounis için de harekete geçti. Bu iki oyuncu gelirse, Saidou gidecek.


     GALATASARAY GÜNCEL HABERLER
  • yüreğime su serpildi vallayalnız fıgo veya pires olsa daha iyi olurdu
  • bu arada gerets zapatayı istemiyomuşavrupalı oyuncu almak istemiş hatta zapatayla imza atılmak üzeryken gerets araya girmiş sizce zapata kötü bi oyuncumu ben bilmiyorumda
  • YA İŞE BAKKK
    PİRES NERDE
    RUİ COSTA NERDEE
    ALINANLARA BAK
    BU YÖNETİMLE ŞAMPİYONLUK HAYALLLL
    SONRA DEMEDİ DEMEYİN BANA
  • pires potaya yeniden girdi ... adamlar ist. gelip görüşüp döndüler haber bekleniyor...
  • . Sarı-Kırmızılılar'ın iki sezondur Newcastle United'da forma giyen Hugo Viana'yla ilgilendikleri öğrenildi. Pires, Buffel, Heinz, Zapata, Wederson derken Portekizli oyuncu için girişimlerin sürdüğü öğrenildi. Newcastle'ın satış listesine koyduğu Hugo Viana ile Almanya'nın Stuttgart takımı da ilgileniyor.

    30 Maçta, 6 Gol Attı
    Geçen sezon İngiltere Premier Ligi'nde 30 maçta forma giyen Hugo Viana 6 gol kaydetti. Teknik Direktör Greame Souness'ın bu sezon takımda kalmasını istemediği genç futbolcunun yeni sezon kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un Souness ile bu konuda bir görüşme yaptığı ve İskoç hocadan Hugo Viana'nın transferi için yardım istediği belirlendi. 22 yaşındaki Portekizli futbolcunun bonservisinin yüksek olması halinde bir yıl kiralanabileceği öğrenildi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candid

    pires potaya yeniden girdi ... adamlar ist. gelip görüşüp döndüler haber bekleniyor...
    PİRES GALATASARAY'DA!..

    Galatasaray'ın ısrarla transfer etmek istediği Fransız Yıldız Robert Pires ile anlaştığı iddia edildi.. Pires'in İstanbul'da olan menajeri ile görüşen yönetimin her konuda anlaşma sağladığı ve Yıldız futbolcunun Çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.. İşte Detaylar..

    TURKSPOR.NET

    Galatasaray'ın uzun süreden beri peşinden koştuğu Fransız Yıldız Robert Pires ile anlaştığı iddia edildi..

    Sarı Kırmızılı takımın teklifini Arsenal ile sözleşmesini yenilemek istediği için geri çeviren Pires, İngiliz kulübünün kendisi ile sözleşme yenilemek istememesi üzerine ayrılmak istediğini açıklamıştı..

    Pires'in menajeri Muayol ile dün İstanbul'da görüşen yönetimin, her konuda anlaşma sağladığı ve Fransız oyuncunun Çarşamba günü İstanbul'da olacağı belirtildi..

    Sarı Kırmızılı takımın yöneticisi Ergun Gürsoy'da, Pires, ile her konuda anlaştıklarını belirterek, 'Yönetim olarak verdiğimiz transfer sözümüzü tutuk, bundan sonra ki iş taraftarlara düşüyor. Sezonun başlamasıyla birlikte tüm tarftarlarımızı Ali Sami Yen'e bekliyoruz' diye konuştu. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'nın Pires'i aracılar aracılığıyla ikna ettiği ve transferi bizzat takip ettiği öğrenildi. 3 yıllığına anlaşan Robert Pires'in garanti paranın yanında bir de banka teminat mektubu isteğinin de kabul edildiği öğrenildi. Galatasray Başkanıı Özhan Canaydın'nın yarın özel bir uçakla Londra'ya gidip bu futbolcuya imza attıracağı belirtildi. Galatasaray'ın yeni transferi Robert Pires'in ligler başlamadan takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

    TURKSPOR.NET




  • ergun gürsoy ne zaman demiş bunu acaba? bu akşamki maçta böyle bişey demedi? resmen eziyet oldu bu pires işi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: somali

    ergun gürsoy ne zaman demiş bunu acaba? bu akşamki maçta böyle bişey demedi? resmen eziyet oldu bu pires işi.
    Pires'ten vazgeçmiş değiliz"

    Galatasaray Başkanvekili Ergun Gürsoy, Bursa'da maç öncesi yaptığı açıklamada sarı-kırmızılı taraftarlara transfer müjdesi verdi. Gürsoy, "Galatasaray lige hazır. Zaten lig için yeterli kadromuz var. Herkesin beklediği oyuncuyu almış değiliz ama herkes de biliyor ki bunu mutlaka alacağız. Bir yabancı hakkımız var. Atla deve değil. Pires için menajeriyle tekrar görüştük. Bu futbolcunun peşini bırakmış değiliz" ifadesini kullandı.

    Menajeri Geldi

    Arsenal'de kalacağını açıklayan Robert Pires'le ilgilenmeye devam ettiklerini ifade eden Gürsoy sözlerine şöyle devam etti: "Pires ile epeydir görüşüyoruz. Menajeri İstanbul'a geldi. Henüz herşey bitmiş değil."




  • pires gelirse 3 forma alıcam
  • Bence Ribery olayi unutlsun diye ortaya bi Pires dosyasi attilar ve olmayacak transferede "az kaldi az kaldi" diyerek taraftari uyuttular. Farkindamisiniz, hergun Ribery ie ilgili Galatasarayi yerin dibine vuran basin, ne zaman Pires ismi ortaya atildi 1 kere bile Ribery den bahsetmedi, Galatasarayli yoneticiler bu oyunu cok guzel oynadi, ne diyim helal olsun size, taraftari kandirmaya devam edin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m_girit

    Bence Ribery olayi unutlsun diye ortaya bi Pires dosyasi attilar ve olmayacak transferede "az kaldi az kaldi" diyerek taraftari uyuttular. Farkindamisiniz, hergun Ribery ie ilgili Galatasarayi yerin dibine vuran basin, ne zaman Pires ismi ortaya atildi 1 kere bile Ribery den bahsetmedi, Galatasarayli yoneticiler bu oyunu cok guzel oynadi, ne diyim helal olsun size, taraftari kandirmaya devam edin.





  • Canaydın, Pires'i almaya gitti....

    G.Saray, ısrarla almak istediği Robert Pires'te teminat mektubu sorununu çözdü Başkan Canaydın bu transfere son noktayı koymak için bugün İngiltere'ye gidiyor.

    G.SARAY yönetimi Robert Pires'in transferi konusunda en önemli engeli aştı. Fransız yıldızı senelik 2 milyon 750 bin euro ücretle ikna eden sarı-kırmızılılar, talep edilen garantiyi de Garanti Bankası'nın Hollanda ayağı olan Garanti- Bank International N.V'den aldı.

    8 MİLYON EURO'LUK GARANTİ

    PİRES'İN üç yıllık ücretine denk gelen 8 milyon 250 bin euro'luk teminat mektubunu G.Saray'ın Garanti Bankası'nın Hollanda ayağı olan GarantiBank International N.V'den aldığı ifade edildi. Pires'in transferini bitirmek için başkan Canaydın bizzat devreye girmişti.

    CANAYDIN KEFİL OLDU

    GARANTİBANK, G.Saray'ın teminatlarını kabul etmediği için, Canaydın'ın şahsi kefaleti ile sorun çözüldü. Buna göre kulüp, Pires'e ödemelerini aksatırsa teminat mektubunu devreye girecek. Bu durumda da banka muhatap olarak önce G.Saray'ı sonra da Canaydın'ı alacak.

    BAŞKAN BUGÜN GİDİYOR

    TEMİNAT sorununun da aşılması sonrası Cimbom, Pires'in işini her an bitirebilecek duruma geldi. Başkan Canaydın'- ın bugün İngiltere'ye gitmesi ve son görüşmeyle transfere noktayı koyması bekleniyor. Pires bu durumda 4 Ağustos'taki balodan önce G.Saraylı olacak.


    en son haber bu gs dostlar ....

    (olmaz ise kily gonzalez alınacak)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: candid

    Canaydın, Pires'i almaya gitti....

    G.Saray, ısrarla almak istediği Robert Pires'te teminat mektubu sorununu çözdü Başkan Canaydın bu transfere son noktayı koymak için bugün İngiltere'ye gidiyor.

    G.SARAY yönetimi Robert Pires'in transferi konusunda en önemli engeli aştı. Fransız yıldızı senelik 2 milyon 750 bin euro ücretle ikna eden sarı-kırmızılılar, talep edilen garantiyi de Garanti Bankası'nın Hollanda ayağı olan Garanti- Bank International N.V'den aldı.

    8 MİLYON EURO'LUK GARANTİ

    PİRES'İN üç yıllık ücretine denk gelen 8 milyon 250 bin euro'luk teminat mektubunu G.Saray'ın Garanti Bankası'nın Hollanda ayağı olan GarantiBank International N.V'den aldığı ifade edildi. Pires'in transferini bitirmek için başkan Canaydın bizzat devreye girmişti.

    CANAYDIN KEFİL OLDU

    GARANTİBANK, G.Saray'ın teminatlarını kabul etmediği için, Canaydın'ın şahsi kefaleti ile sorun çözüldü. Buna göre kulüp, Pires'e ödemelerini aksatırsa teminat mektubunu devreye girecek. Bu durumda da banka muhatap olarak önce G.Saray'ı sonra da Canaydın'ı alacak.

    BAŞKAN BUGÜN GİDİYOR

    TEMİNAT sorununun da aşılması sonrası Cimbom, Pires'in işini her an bitirebilecek duruma geldi. Başkan Canaydın'- ın bugün İngiltere'ye gitmesi ve son görüşmeyle transfere noktayı koyması bekleniyor. Pires bu durumda 4 Ağustos'taki balodan önce G.Saraylı olacak.


    en son haber bu gs dostlar ....

    (olmaz ise kily gonzalez alınacak)



    geç ya bu başkan kimseyi alamaz 1 aydır pires pires başka futbolcu mu kalmadı dünya da taraftarı kandırıyorlar hiç kimseyi alamazlar bu sene de fb şampiyon olur bizde üstüne bir bardak soğuk su içeriz olur biter geçen gün bursa maçında iliçi izleme şansım oldu adam fıs ayhan ondan iyi bence




  • eli mecbur alacak bu işin şakası yok artık yoksa kimse maça gitmez konu kapanmıştı kendileri pires pires dedi bir ton kefalet,le almaya çalışıyor..
  • Galatasaray'ın gizli planı ortaya çıktı..?????

    Yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiği öğrenildi. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde Milan ile de temasa geçerek transferi bitirecekleri iddia edildi. Başkan Canaydın ve yöneticilerin Pires ile hedef şaşırtarak yürüttükleri bu gizli transfer görüşmelerinde İtalyan futbolcunun Türkiye ve İstanbul hakkında yöneticilerden bilgi aldığı belirtildi.


    GS BU SENE İYİ MALZEME OLDU MEDYAYA keşke bu haberleri para ile satsaydık...


    başka bir yerdede pires baloya yetişecek diyorlar o günde gelecek görecegiz...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.