Şimdi Ara

GALATASARAY - FENERBAHÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Etkinlik #Cinemaximum Tekstil #Boyner
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18.10.2014 13:30 TORKU KONYASPOR - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş.<<<<SATILDI

18.10.2014 16:00 GAZİANTEPSPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR<<<<<<2 TL

18.10.2014 19:00 GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş.<<<<<<<<<<<<<<<<<< 33 TL

NOT : BU DEV DERBİYİ KAÇIRMAYIN . .

MAÇ SAATİNE KADAR GÜNCEL KONU

KALİTE : 1200K
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceLCrueL -- 18 Ekim 2014; 12:59:05 >

• Hocam cok düşünceli kara borsaya dusmesin derken. Allah razi olsun. Gs-fb maci 30 diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EceLCrueL kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Sattığınız tüm ürünlerin fiyatını kurallar gereği yazmak zorundasınız.

İyi forumlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Hocam cok düşünceli kara borsaya dusmesin derken. Allah razi olsun. Gs-fb maci 30 diyor.

kardeş mal benim fiyat benin. ben özelden yazmışım belirtmişim , kabul eder yada etmezsin..
    buralara yazıp etiket etmenin alemi yok. konumu baltalama. ben açıktan yazmadım piyasaya fiyat vermedim sadece.
    amam uyarı aldım. kurallar gereği sattığım ürünün ücretini yazmak mecburiyetindeymişim diye..
    bende yazdım şimdi

FİYATI : 33 TL

parası olan alır , gücü yetmeyen yada almak istemeyen ufak ufak uzaklaşır...zorlama yok.
    hocam hem fiyatı yazmalısınız. hem de azıcık makul olun. digitürk zaten 34,99 TL ye satıyor. Bilmeyen insanları enayi yerine koymayın artık.

ben ayrıca baltalamak niyetinde diyeyim kimsenin ilanını. işim gücüm yok onla uğraşmam. Azıcık ürünleri alan kişileri de düşünün. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

hocam hem fiyatı yazmalısınız. hem de azıcık makul olun. digitürk zaten 34,99 TL ye satıyor. Bilmeyen insanları enayi yerine koymayın artık.

ben ayrıca baltalamak niyetinde diyeyim kimsenin ilanını. işim gücüm yok onla uğraşmam. Azıcık ürünleri alan kişileri de düşünün. hayırlı satışlar.

ben burda kimseyi enayi yerine koymadım usta , koymam da , burada takılıpta enayi durumuna düşecek kişi daha göremedim.
    ayrıca özelden size mesaj çektim 34,99 a olduğunu da biliyorum.. bak yazdın belirttin fiyatı , bunada birşey demiyorum..
    senle beraber bende yazayım yeri gelmişken de bari tatlı tartışmamız boşa gitmesin

-arkadaşlar bu maç kendi sitesinde 34,99 tl ye satılmaktadır.ben bu maçı 30 tl ye satmaktayım bilginize sunarım

oldu mu kardeşim kimse enayi duruma düşmemiş olur senin de için rahat etsin.

Pm attım hocam başka boyutlara taşımaya gerek yok dediğin gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.