Şimdi Ara

Galatasaray, blockchain tabanlı Taraftar Token’ı çıkarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray, blockchain tabanlı Taraftar Token’ı çıkarıyor



    Galatasaray, blockchain tabanlı dijital varlık platformu Chillez ile iş birliği anlaşması imzaladı. Bu iş birliği doğrultusunda Galatasaray taraftarı Socios platformundaki etkinliğine göre Taraftar Token’ı kazanacak ve bu token’lar yardımıyla kulübün bazı kararlarında söz sahibi olacak.



    Galatsaray; Juventus, PSG, West Ham United, Roma ve Atletico Madrid’in ardından Socios platformuna katılan altıncı takım oldu. Galatasaray taraftarı, kulübün aldığı kararlarda söz sahibi olabileceği gibi aynı zamanda kripto para borsalarında satabileceği dijital varlık elde edecek. Üstelik Socios.com'a referans bağlantısıyla bugün kaydolanlara 5 CHZ coin hediye ediliyor. Referans bağlantınız yoksa aşağıdaki bağlantıya tıklayarak üye olabilirsiniz:



    Socios.com Kayıt Linki



     



    Ayrıca Bkz.Yurt dışı çıkış harç pulu otomatları kullanıma sunuldu



    Galatasaray taraftarları, Socios’un yarışmaları ve AR destekli token avı oyunu ile ücretsiz Taraftar Token’ı elde edebilecek. Daha fazlası token elde etmek isterse uygulama üzerinden satın alabilecek. Satışların 2020’nin ilk çeyreğinde başlayacağı belirtiliyor.



    Socios nedir? Nasıl kullanılır?



    Socios’un çalışma prensibini örneklendirecek olursak Galatasaray, kulüp hakkında bir karar alacağı zaman socios üzerinden anket başlatacak. Örneğin yeni formanın tasarımı, maçın adamı, statta çalan müzik vs. gibi herhangi bir konu hakkında soru soracak. Bu soruya verdiğinizde sonucu bir oy kadar değil, sahip olduğunuz taraftar tokenı kadar etkileyeceksiniz. Bunun yanı sıra maç bileti, imzalı forma gibi çeşitli ödüller için yarışmalara ve çekilişlere katılabileceksiniz.





    Taraftar token’larının kripto para borsalarında alım-satımı mümkün değil ancak bu tokenları, borsalarda işlem gören CHZ isimli kripto para birimine dönüştürebilirsiniz. Taraftar Token’larını CHZ’ye dönüştürüp satarak Türk Lirası elde edebileceksiniz.



    Socios, henüz taraftarın kullanımına açılmadı. Yılın son çeyreğinde uygulamanın yayınlanması ile birlikte Socios heyecanı başlayacak. App Store ve Google Play’de yayınlanacak uygulamaya ilk katılanlardan olmak isterseniz Socios.com üzerinden kayıt başvurusunda bulunabilirsiniz.




    Kaynak:







  • ne kadar suistimal edildi bu coin işi.. networkmarketingcilerden sonra takimlarda gelecegin para birimi sloganiyla is pesinde..
  • sen gözümün nuru
    adanmış hayatların umudu
    şanlı GALATASARAY

    ol sen şampiyon ol
    inlesin tüm ülke zaferinle
    şanlı GALATASARAY
  • Ethereum teknolojisini en iyi kullanan girişimlerden biri.
  • Jetonlaşma süreci hızla ilerliyor. Bir gün herkes bir jeton sahibi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heliosis

    Bu mesaj silindi.
    HAhaha sen takımını savunmuyorsun bile direk galatasaraya köstek olmaya gelmişsin. 6S yazarak imada bulunup sonra geri vites atmanda müthiş bişi. Sana keyifli cezalar.
  • Mesajın zaten raporlanmış barış aydın kardeşim. İnan ne dediğini anlamıyorum fanatizm kör etmiş. Biraz dinlen gel. Yarına uygulanır cezan.
  • şuraya koyduğun kayıt linkini açık açık yazalım da referans ile kazanç sağlamaya çalıştığını saklamış olma.
    https://www.socios.com/tr/galatasaray/?referral=SF6Sguf
  • Referans linki vermek yasak değil miydi?
    Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Linkte referans olduğunu belirtmek zorundasınız.
  • Bonushood en çok kazandıran bahis forum sitesi Bonushood2 . com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.