Şimdi Ara

Galatasaray Avrupa'da farklı oynar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabi tabi...

bakın normalde vardır böyle bir şey ama şimdi hangi kafayla söyleniyor bu?

geçen sene söylenebilirdi, çünkü orta sahadaki o adama rağmen forvette drogba vardı, adam bizi taşıdı, takımı ateşlendirdi, ileriye taşıdı. onu destekleyen sneijder vardı.
    sonra terimli şamp liginde yine kötü oyun vardı ama drogba sayesinde yine bir şeyler yaptık...

bu sefer ne var?
    forvet yok, orta saha yok... gs farklı oynar he? anderlecht maçı zaten gösterge, anderlecth o maçta berbat ötesiydi, köy takımı gibi oynadı, anadolu kulüplerinden bile kötü oynadı ha evinde bizi yener mener falan o ayrı, o maç için konuşuyorum, rezildik!

denk gelirse belki olabilir, bu dediğimi maçlara özel indirgemeyin. bugün yener miyiz? niye belli olmaz futbol bu. ben bugüne kadar hiçbir zaman yenileceğiz demedim hiçbir maç için, ne dedim? kötü oynacağız dedim, zaten her maç için diyorum.

galatasaray kötü olduğu dönemlerde hiç değilse ya orta sahası iyi forveti kötüydü ya da forveti iyi orta sahası kötüydü.

şimdi ne o var ne o var.
    ikisi de yok.

boşuna ilk 11 hazırlamaya gerek yok, SEN ORAYA MERKEZE SELÇUK'U KOYDUĞUN SÜRECE HİÇBİR TAKTİK HİÇBİR OYUNCU SEÇİMİ ÖNEMLİ DEĞİL.

YAHU KOMİK OLAN, ADAM DORTMUND'U YORUMLARKEN, ORTA SAHALARI İYİ DİYOR, HIZLI OYNUYOR TAKIM HALİNDE ÇIKIYOR DİYORLAR..... SONRA İŞ GS'Yİ YORUMLAMAYA GELİNCE O FUTBOL BİLGİSİ NEDENSE YOK OLUYOR, BİZİM NEDEN ÖYLE OLMADIĞIMIZI TARTIŞMIYOR.

denk gelirse iyi oynarız, olay bu ötesi değil.

sağda çamdal oynamalıymış veyseli kesmeliymiş falan filan fasa fiso.

3 YILDIR BU TAKIM TONLA OYUNCUYLA TONLA TAKTİK DENEDİ... sonuç ? yok... demek ki mesele belli arkadaşlar.

iyi geceler.

• Şimdi yorumunu okumadım da bu yorumlar gerçekten de doğruydu. Ligde Gs kötü sonuçlar alırken bir bakardınız Avrupa'da şahlanmış. UEFA'yı alan adamlar bile 6'lık olmuşlardı.

Fakat son iki sezondur ben öyle görmüyorum. Çoğu kişi de böyle görmüyordur. Gs daha çok bireysel yetenekler sayesinde bir yerlere geldi son Avrupa turlarında. Örneğin Sneijder'in o son vuruşu olmasa Juventus elenmeyecekti vs. Ama bu sezondan itibaren ben bunun da geçerli olacağını sanmam. Çünkü hem mali kriz hem de oynanan futbol bunu gösteriyor. Şahsi fikrimdir yarın oynanacak maç için bir umut cümlesi olarak ''Gs'nin olduğu yerde umut vardır.'' diyen biri en fazla kendini kandırır. Takımları bir kenara koyalım bu tarz vasata bile ulaşamayan oyunla Avrupa takımlarına bir şey yapamayız.

Tabii umut taraftarın en büyük ekmeğidir..
  • Arsenal maçında selçuk oynamadı çok mu şey değişti allah sen
  • her maç öncesi aynı şeyleri demekten sıkılmadınız mı diyecektim ki konuyu patos açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Arsenal maçında selçuk oynamadı çok mu şey değişti allah sen

değişmez çünkü burak da vardı o maçta.
    ayrıca adamın olmadığı ilk maç ve arsenal deplasmanı. nasıl bir şey beklediniz ben anlamadım.

değişim bu ikisiyle birlikte olmalı. selçuk'un üzerine gitmemin sebebi burak'ın öyle böyle bir haltlar becermesi, pandev gibi alternatifinin olması.

takım ona göre şekillendirilir, ona göre 5-10 maç denemeler yapılır oturur iş. oturmuyorsa da yaz döneminde merkeze ona göre yeni oyuncu alınır, ŞUANDA SELÇUK'UN OYNAMADIĞI KADROLARIN MÜKEMMEL OYNAMAMASI, YA DA OYNAMAYACAK OLMA İHTİMALİ SELÇUK'UN TAKIMIN EN KÖTÜ FUTBOLCUSU OLDUĞUNU DEĞİŞTİRMİYOR.

mesele bunu anlamakta. yani hoca yetersizliğini bilecek, takımı ona göre hazırlayacak kesik koymaya başlayacak yazın da kesin darbeyi vuracak ama bu kafayla zor.

hoca da suç yok adam bi yedek bıraktı deprem oldu.

• Adam sonuna kadar haklı,galatasarayın şu anda güçlü tarafı pek yok,bekler desen çöp,forvette ki adam sadece son vuruşçu,top saklama,top sürme,top kontrol sıfır,selçuk inan rezalet,sürekli yan top oynuyor,top kapma konusunda da eksilerde,topu kaptıracığını anlayınca da kendini yere atıp faul almaya çalışıyor,Galatasarayın şu anda ki tek silahı sneijder.
  • Galatasaray bu maçta gol atmak istiyorsa kaleyi bombalamasi lazım, Sneijder Hamit Dzemaili Melo uzaktan sutlarla yoklamali kaleyi, yoksa bu kadronun Avrupada gol atması çok çok zor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veyselin, Selcukun, burakin , dzmailin , felan oynadığı bir takim avrupada ne farklı olacak allasen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.