Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
82
Favori
2.255.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • taylan 2.2 milyon alırken maçlara çıkmayan emre taşdemir 4.4 milyon tl alacak  MUAZZAM PLANLAMASIZLIK.

  • 8 yabancı kuralı kesinleşmiş. Bu durumda Kerem, Taylan, Alpaslan her maç oynamak zorunda. Akbaba, E.Kılınç, Ömer de bol bol şans bulacak. Bu kural en çok Fener'in işine yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

    8 yabancı kuralı kesinleşmiş. Bu durumda Kerem, Taylan, Alpaslan her maç oynamak zorunda. Akbaba, E.Kılınç, Ömer de bol bol şans bulacak. Bu kural en çok Fener'in işine yarar.
    Yerli havuzunu daha da genişletmek gerek. Başka şansımız yok gibi. Tabi ki nitelikli oyuncularla. Beğenmesemde salih uçan altın değerinde oldu şu an.

    Esasında kaan ayhan, mert müldür, umut meraş üçlüsü epey elimizi rahatlatır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yen@l

    Turnuvadan sonra Şenol Güneş ile yolların ayrılacağını düşünüyorum. Avrupa şampiyonu olabşkecek bir kadroyu rezil etti. Fatih Terim de bunu beğendi!!! Yeter artık bir Terim bir Güneş, gençler gelsin artık. Ne paraya doydunuz ne de egonuza.

    Hocam yapma gözünü seveyim ne şampiyonluğu? Ortasahasi hakan Kenan, sol beki umut meras olan, on yıldır bir tane forvet yetiştirmeyen takım mi şampiyon olacak? Milletin ortasahasinda kante falan oynuyo bizde İngiltere'de küme düşen takımda oynayan okaya yıldız muamelesi yapıyoruz. Duran top olacakta hakan bey şut çekecek diye bütün maç bekliyoruz. Topa dokunmadan maç bitiren kenanin eşek kadar boyuyla hava topuna çıkıp kafasını eğmesini izliyoruz. Kaleci ve defans göbeği konusunda tarihin en iyi futbolcu grubu diye düzeltebiliriz cumleni


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasaz


    Fatih terim in 2016 kadrosu özellikle kaleci ve stoperler dikkatinizi çekiyordur. adam bu kadroyla neredeyse gruptan çıkıyordu ispanya ve hırvatistan gibi turnuvanın favorilerine yenildi diye demediğini bırakmadılar. getirdiği yabancı kuralı ile tekrardan iyi bir jenerasyon oluşmasını sağladı. bu şenol güneş denen kişi onu da yıkmak üzere. sevin sevmeyin türk futbolunun bir numaralı ismi fatih terim dir.

    Fatih hocanın 3. olduğu 2008 Avrupa şampiyonasını da unutmayın. Her maç geriye düşsek bile bir şekilde maçı çeviriyorduk. O kadar çok sakatlık yaşadık ki artık defans hattı kuramayacak duruma gelince Mehmet Topal'ı defans oynatmıştı. O halde bile 3. oldu.


    O dönem Avrupa basınında atılan manşetleri unutmak mümkün değil. Bir haberde "Türkiye 3. sınıf korku filmlerindeki ne kadar öldürürseniz öldürün tekrar dönmeyi başaran canavarlar gibi" diyordu.


    Bir de dün akşam oynanan oyuna bakın. Karşısındaki zayıf rakibe karşı bile üstünlük kuramayan, gol yiyince ümidini yitiren, iyi bir defans hattına sahip olmasına rağmen çok sayıda pozisyon veren sahada nasıl bir taktikle oynadığı anlaşılamayan bir takım haline geldik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 17 Haziran 2021; 11:3:57 >
  • Çok özür dilerim büyük harflerle yazacağım;


    ÜLKEDEKİ HERŞEY GİBİ TÜRK FUTBOLU DA BİTMİŞTİR.


    TFF başkanı, yabancı sınırı, Tüm yöneticilerin MÜTAHİT ZİHNİYETİ, yayın hakları, Terim'in egosu, Şenol'un felsefesi, PARANIN BİTMESİ ve en önemlisi yetkililerden kimsenin HESAP SORMAMASI yani herkesin yaptıklarının yanına kâr kalması Türk Futbolunu bitirmiştir. Ve yakın zamanda ayağa kalkabileceğimizi de sanmıyorum.


    İyi uykular.

  • ligde puan kaybettiğimiz takımlara bi bakın sonra psv ye   hadi gazla falan geçeriz derdim ama ne başkan belli ne td belli , kampı yaptıran adam yan pas uzmanı selcuk falan gram ümidim yok

  • mcake± kullanıcısına yanıt

    Bu yeni olan bir şey değil yıllar önce öldük zaten biz ülke puanı sıralamasında belli olduğu üzere sürekli düşüyoruz yıllardır siz yeni fark etmişsiniz o kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Haziran 2021; 14:2:15 >
  • Kerem'e çok üzülüyorum ya. ruhsuz şenol oynatsa çocuğu fark yaratacağından emindim. son 10dk bari sok oynasın. Yazık yazık

  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

    Hayır yine ümidim vardı kardeşim. Ayağa kalkarız, toparlanırız falan diyordum ama son yabancı kararı ve Milli Takım ruhsuzluğu ümidimi kırdı. Şenol'un açıklamaları daha komikti. Sanki basın mensubu gibi konuştu adam. Teknik direktör başkasıymış gibi. Biz de hangi kafayla maç izliyorsak işte...


    Tepeden tırnağa ülkedeki herkese (sadece futboldan bahsetmiyorum) teşekkürler deyip küllerimizi kıpırdatmamız lazım. Belki 3-5 sene sonra adam oluruz bu şekilde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 17 Haziran 2021; 14:32:21 >
  • A spor'da Metin Öztürk konuşuyor , "PSV 'yi içerde dışarda tokatlayacakmsiniz " Beyler .
    Ha bunu da Fatih Terim ile yapacakmış
    Hani bilmem kaç maçtır galibiyeti bile olmayan Terim ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye Akbaba, Ömer bayrak ve emre taşdemir ile devam edecekmişiz, ben şimdi bein aboneliğini bunları seyretmek için mi devam ettirdim 😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'in sözleşmesi uzatılmış. Kim niye uzattı anlamak mümkün değil. Emre Taşdemir sezonun yarısını sakat geçiriyor. Ömer Bayram vasat bile değil. Ben de çok iyi bir GS'liyim bana bunların yarısı kadar maaş versinler yedekte otururum sorun değil.
    Edit: takımın hocası yok diye Onyekuru'nun opsiyonu kullanılmıyor. Bu vasat futbolcuların hepsinin sözleşmesi uzatılıyor. Bilerek yapsan takıma bu kadar ihanet edilmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nil2014 -- 17 Haziran 2021; 16:2:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan_28

    Seneye Akbaba, Ömer bayrak ve emre taşdemir ile devam edecekmişiz, ben şimdi bein aboneliğini bunları seyretmek için mi devam ettirdim 😡

    Elin mahkum yabancı sınırı kesinleşti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nil2014

    Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'in sözleşmesi uzatılmış. Kim niye uzattı anlamak mümkün değil. Emre Taşdemir sezonun yarısını sakat geçiriyor. Ömer Bayram vasat bile değil. Ben de çok iyi bir GS'liyim bana bunların yarısı kadar maaş versinler yedekte otururum sorun değil.
    Edit: takımın hocası yok diye Onyekuru'nun opsiyonu kullanılmıyor. Bu vasat futbolcuların hepsinin sözleşmesi uzatılıyor. Bilerek yapsan takıma bu kadar ihanet edilmez

    Yabancı sınırı geldiği için artık sadece böyle oyuncuların sözleşmesini uzatmak değil, diğer takımlarla rekabete girip transfer edilecekler. 

  • Futbolun Nihat abisi ve çakma filozof sağolsun elimiz mahkum oldu bir anda ömer beye belli ölen futbolu yok etmeye çalışacaklar seneye 7 olacak mesela sınır ondan sonra 6 o yüzden sadece yerli olduğu için oynatılmak zorunda kalınan futbolculara hazır olun ve gurbetci türklere milyonlar vermeye.

  • Remo8 kullanıcısına yanıt
    Realist bakmak lazım. Uefa bize daha uygun, seçim karar iptali ile bu treni kaçırdık zaten.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Cengiz sadece seçimi geciktirerek bile yaptığı tüm olumlu işleri yok etti. Şu hale bak millet yeni sezon kadrosunu kuruyor biz daha başkan seçicez TD bulacaz ( gerçi o belli maalesef gene Terim herhalde ) sonra transfer yapacaz falan filan.
    Ayrıca yerli oyuncu zorunluluğu gelmişken FB alacağına biz alsak hiç fena olmazda Serdar Dursun u sonuçta bonservisi yoktu. Elimizde az sayıda Türk oyuncu var ve yarısından fazlası da çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Denayer aynen bizdeyken yaptığı saçma sapan hatalardan birini yapıp gol yedirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.