Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (360. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
82
Favori
2.255.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Nesta

    Bu herifin adı geçiyor,alabilirsek muazzam olur.


    360editionyoutube
    Now I also share my videos on Odysee. Don't forget to follow me from there. If you do not have an account; You can register from the link below. https://odysee.com/$/invite/@360edition:4 ♫ Song : 1 - Wizard - Intensity (ft. Matbow) As you know, I decided to use this place actively for a short time. To follow my main account; https://youtube.com/c/edition360football You can contact with us for advertising and promotion on e-mail. COPYRIGHT DISCLAIMER: "Act of 4 February 1994 on Copyright and Related Rights This video is fair use under U.S. copyright law because it is noncommercial and transformative in nature, uses no more of the original than necessary, and has no negative effect on the market for the original work." 360edition #KimMinJae #FinoAllaFine #Juventus
    https://www.youtube.com/watch?v=deIA1eM7bGA
    Yellow Red Walltwitter
    “#YRW🦁 Kim Min-Jae'nin Porto'ya transfer olması bekleniyordu, ama gerçekleşmedi. Prestijli bir Türk kulübü G.Saray da uzun zamandır onu istiyor. G.Saray'ın oyuncuya 3 yıllık sözleşme ve kulübüne de Porto'nun sadece yarısı kadar bir satın alma bedeli teklif ettiği söyleniyor.”
    https://twitter.com/yellowredwall/status/1420348731266899968

    Prestijli Türk kulübü diyor biz değiliz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golll berkannn

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an orta sahamız acaip derecede zayıf ve adı geçen Morutan dahi gelse fizik açısından da çok yetersiz. Yeni Rumen, Emre Kılınç, Taylan, Kerem, Arda falan hepsi sert dinamik orta sahalar karşısında ancak saha içi bilet almış olur. Aytaç ın fiziği iyi ama başla bir özelliği de pek yok zaten. Hayır fiziği güçlü olmayan takım olamaz mı olur ama o zaman çok teknik oyunculara sahip olmalı ve çok hızlı pas yapabilmesi gerekir takımın ki o da yok. Şimdi bu kadroya bir de 10M euro ya yakın bonservisin konuşulduğu Morutan isteniyor. Adam yetenekli apaçık ama kalan oyuncularda da onda da hiç fiziki direnç yok. Günümüzde bu kadar kırılgan orta saha ile başarı gelmez. Gedson mesela zayıftı ama hem hızlıydı hem de hemen de yere düşmüyordu. Tekniği zaten çok iyiydi. Modern orta saha oyuncusu bu şekilde olmalı.
    Hızlı, ayakta kalabilen ve dikine oynayabilen dinamik. Bizde bir tane bile yok şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ilginci adamın ilk videosunda ilk hareketi bariz penaltı 😄😄

    Arkadan gelmiş koluyla rakibi itmiş düşürmüş 😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osonguler

    Şu an orta sahamız acaip derecede zayıf ve adı geçen Morutan dahi gelse fizik açısından da çok yetersiz. Yeni Rumen, Emre Kılınç, Taylan, Kerem, Arda falan hepsi sert dinamik orta sahalar karşısında ancak saha içi bilet almış olur. Aytaç ın fiziği iyi ama başla bir özelliği de pek yok zaten. Hayır fiziği güçlü olmayan takım olamaz mı olur ama o zaman çok teknik oyunculara sahip olmalı ve çok hızlı pas yapabilmesi gerekir takımın ki o da yok. Şimdi bu kadroya bir de 10M euro ya yakın bonservisin konuşulduğu Morutan isteniyor. Adam yetenekli apaçık ama kalan oyuncularda da onda da hiç fiziki direnç yok. Günümüzde bu kadar kırılgan orta saha ile başarı gelmez. Gedson mesela zayıftı ama hem hızlıydı hem de hemen de yere düşmüyordu. Tekniği zaten çok iyiydi. Modern orta saha oyuncusu bu şekilde olmalı.
    Hızlı, ayakta kalabilen ve dikine oynayabilen dinamik. Bizde bir tane bile yok şu an.

    Morutan sağ kanada alınacak diye biliyorum. Bence de Taylan ve Cica'nın yanına Donk gibi sağlam ve ayağı pas yapabilecek bir oyuncu lazım(yaşı genç olacak tabi).

  • Bugun, yarin guzel haberler var, ayrintilari görüşüyoruz dedi Burak Başkan. Morutan'a resmi teklif yok dedi. Ghezzal cok pahali, yas itibari ile bu parayi veremeyiz, bir iki aylik takdir icin Galatasaray'in gelecegini teklikeye atamam dedi. Bir-iki gune Morutan-Berkan aciklanir sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 28 Temmuz 2021; 15:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghezzal olmuyormuş , çok sevindirici bir haber.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanhu11

    Devre arası harcama yapamassan devre sonu harcama yapamıyorsun.sezon ortasında iki üç oyuncu almak kolay mı?takıma oturmuş lig devam ederken oyuncunun bedelinin üstünde isterler elbette.

    Simdi Fatih hoca bu işleri yapamıyor.baska herkes iyi yapıyor.iki sene şampiyon olan şampiyonlar Ligi'nde guruptan çıkan bir takım bıraktı.geldiginde takım finansal fair playe girmiş ve transfer yasağı almış bir takım buldu.

    Bunlarda hocanın suçu?

    Takımı l mali olarak kim batırdı?

    Hepsi baş tacı. Bir hoca suçlu.

    Çok güzel bu şekilde devam edin siz.

    Kim takımı mali açıdan batırdı ve baş tacı yaptı? Herhalde bana değil genele yazıyorsun bunları.


    Ben kurumsallaşmaya önem veren, verimliliği temel alan bir anlayışı savunuyorum zaten. O nedenle 13 milyonu Diagne'ye gömmeye sessiz kalan Fatih Terim değil mi? Karşı çıktı da biz mi duymadık? Falcao alınırken itiraz etti de biz mi duymadık?


    Hangi karar alınırken itiraz ettiyse bir şekilde bunu hepimize duyuran Fatih Hoca son 4 yıldır zorla kimi aldı takıma?



    Ama diğer açıdan takımın oyununun ne kadar yetersiz olduğu ortadayken hala Terim'i savunmak uğruna geriye kalan herşeyi kötü göstermekten çekinmiyorsun. Takımın birinci önceliği TAKIM olmak ve sahada doğru dürüst bir oyun sergilemek değil mi? Oturup rakiplerin bizden kötü olması için "kötü rakip duasına" mı çıkalım?


    Biz iyi olmayı haketmiyor muyuz?




    Fatih Terim 4 sezondur takımın başında ve 4 tane iyi oynadığımız maç saymakta zorlanırız.


    Bunu görmek neden bu kadar zor oluyor? İnsanın babası olsa "bir dakika burada yanlışlık var" der..


    Tıpatıp aynı oyunları oynayarak aynı sonuçları 4 yıldır başka bir TD alsaydı bu şevkle savunacakmıydın? Oturup bu soruya kendi kendine aynaya bakarak ve içinden dürüstçe yanıt veriyorum diyerek söyle...



    Geçen sezon arası transfer döneminde Fatih Hoca "geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağımız oyuncular alacağız" demişti. Güzel söz. Bu sözü kendisine uygulayalım mı? Geçmişi sayesinde 4 sezondur tepemizde değil mi?


    Onun sayesinde Arda'ya yüzde yüz zam yapılmadı mı? Kendi maaşı da aynı şekilde arttırılmadı mı? Dünya da bu kadar kötü futbol oynatıp bu kadar yüksek maaş alan kaç TD var?


    Nafile sorular biliyorum, ama ikinci şampiyonluğumuza giderken, devre arasında "sezon sonunda şampiyon bile olsak Fatih Hoca ile yolları ayıralım, ortada futbol yok" dediğimde gördüğüm eksiklikleri hala üstünü örterek, zamana yayarak unutturmaya çalışmana anlam veremiyorum. Zaten bu işi en iyi Fatih Hoca'nın kendisi yapıyor. Sana gerek yok kardeşim. Sen tuttuğun takımın iyi ve sürekli oyununu savun ki, sürekli başarılar, kupalar gelsin. Şampiyon olamadığımızda bile "iyi oynadık, iyi mücadele ettik ama olmadı, canları sağolsun" diyelim.


    O zaman gerçekten eksiklerimiz nerede tartışalım. Bir grup oyuncunun toz duman içinde, kaotik bir ortamda topu dürtmesini fıtık olarak izlemekten kurtulalım. Bu durumda Fatih Hoca kurtaracaksa işte fırsat. Şu anda bırakıp gitmeyeceğini ya da görevine son verilmeyeceğini ben de biliyorum. Ama körü körü kötü oyunun bir parçası olmaya bu kadar hevesli olanları görünce içim sızlıyor. Acaba siz çalıştığınız iş yerlerinde Fatih Hoca gibi durumu idare edip, bahanelerle iş götürseniz, kalitesiz ürünlerin üretimine yol açsanız patronunuz kaç gün (ay yıl demiyorum dikkat) dayanır?


    Biz 4 yıldır eveleme geveleme ile zaman harcıyoruz. Hep bir başka bahane buluyor, sorumluluktan kaçıyoruz. Kalitesiz oyunumuzla Avrupa'nın sıradan TAKIM'larına bile elendik, eleniyoruz. (TAKIM dedim dikkat) Çünkü biz TAKIM olamadık bir türlü. Sorumlusu ortada yok. 3 yıl bekle diyor şimdi. 4 yıl önce de şampiyonlar ligi müjdesi vererek gelmişti. Hatırlayan var mı? Ama bahanelerimiz hazır nasıl olsa..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekkral34

    Terim'i 20 sene önce artık dünyanın hiçbir yerinde yaşamayan oyun anlayışıyla kazandığı başarıların arkasına sığınarak savunuyorlar. Modern hiçbir argümanları yok, hiçbir elle tutulur somut verileri yok.


    Tamamen maneviyata, psikolojiye dayalı biraz da biatçı yapıyla tutunuyorlar. Bu anlayış futbol bir kenarda dursun ülkemizin hiçbir alanında başarı getirmiyor getirmeyecek. Biz önce kafa yapımızı değiştirerek başlamalıyız.


    En acı tarafı da diğer başarısız örneklerle savunmaya girişmek. Yukarıdakini örnek almak yerine aşağıdakine bakıp şükretme zavallılığı. Ali Koç başarısız gidiyor olabilir fakat bir ton borçla kısıtlı bütçe ve kadroyla Çebi'nin idare ettiği kulübün güncel durumu da ortada yani tepemizde. Biz yıllardır masal dinliyoruz ve ne yazık ki başkan dahil bu masallara inanıyor ya da o ihtimali düşünmek istemiyorum Terim'le ilgili bir menfaat sözkonusu olabilir. Galatasaray'ın Avrupa biletlerinden gelen paralar maalesef çarçur edildi, geleceğimizden çalındı. Hiçbiri bu duruma ses çıkaramıyor. Matematiksel bir verileri yok, dayanakları yok varsa yoksa Terim.


    Terim sonunda herkesi kendinden nefret ettirerek gidecek bunu da not düşüyorum. En azından şanslıyız ki sizler bizler gibi halen aklı başında somut eleştiri getirebilen bir kitle var.



    Alıntıları Göster

    Karpuz alsak kabak çıksa gidip adama iade ederiz, koca Galatasaray 4 yıldır kanser oyunla sahada, bu duruma itiraz edenler hakarete uğruyor..


    Karpuz kabak beyler, bunu görmek çok mu zor?


    Bu biat etme hastalığı gelmiş yakamıza yapışmış.


    Yanlışa yanlış demek ilerlemenin ilk adımıdır.




    Ne yazık ki bu kadar uğraşıp yazdıklarımız da uçup gidiyor. Nasılsa herkes kendi dünyasında kendini kandırmaya alışmış..


    PSV'den 5 yediğimiz için değil, oynadığımız rezil oyun için üzüntü duymayanlarla çok fazla yol almak mümkün değil.


    Yoksa biz Chealse'den de 5 yediğimiz sene gidip UEFA kupasını aldık.. Ama sahada her alanda pres yapan, o dönem şartlarında ruhu ile sahada olan bir TAKIM vardı.


    Dünya değişiyor, futbol gelişiyor. Aynı noktada dönüp durmakla yol katedilmiyor.



    Neyse bütün bunları tekrar yazıp kafanı şişirmeyeyim. 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]  Sahada gerçekleri görmemek mümkün değil. Ama oraya bakmayıp yanlışı söyleyeni dışlamak şimdi ülkemizin modası.


    Futbol oynayan bir TAKIM istemeye devam etmekten başka çaremiz yok.. 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necdet_Pek -- 28 Temmuz 2021; 15:58:5 >
  • Kadro şöyle olsa nasıl olur? Berkan 1.86 güçlü bir oyuncu gibi. Pasları da oldukça iyi izlediğim kadarıyla. Taylan ile birlikte orta sahayı kaldırabilirler mi sizce?


    🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]
  • Genç yetenekler transfer ediyoruz iyi güzel bence doğru olanda bu destekliyorum..ama görücez bakalım bu genç kadronun koşu mesafesi ne kadar olacak sezon içinde kaç maçta 115 hatta 120 km üzerinde koşucak (psv yanılmıyorsam 117 km koşmuştu), teknik ekip nasıl bi sistem uygulayacak yada uygulayabilecek mi?mesele bu..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Siz sahada oynanan futbolun dört senedir yetersiz olduğunu savunuyorsunuz.hakli olduğunuz noktalar elbette var.

    Bende oyunu kazanmak için oynarsın.dort senede alınan sonuçlar toplamda iyidir diye düşünüyorum.

    Elbette sonuç alırken şike,doping tarzı yasa dışı işleri karistirmiyorum.spor kuralları içinde sonuç almaktan konuşuyorum.

    Şimdi sizin dediklerinizi tam olarak kim uyguladı?

    Mesela Ünal başkan artı Mancini veya prandelli yetersiz adamlar miydi?

    Sizin düşündüklerinizi tam olarak yapabildiler mi?

    Yaptıkları her transfer doğru muydu?oturup yazayım bu adamlar takımın başındayken yapılan transferleri tek tek.

    Sizin dediklerinizi ne zaman uygulandi ve nasıl sonuç alındı?

    Anlatmak istediğim takımın başına gelen bütün teknik direktörler yetersiz mi?

    Yada sizin teorik olarak yazdiklarinizi hiç biri bilmiyor mu?


    Ben onu savunmuyorum demeniz cevap değil.kim yaptı nasıl yapıldı.kimsenin yapamayacağıni istiyorsunuz?




    Benim kişisel gorusum takıma başkan olsanız her sene bir teknik direktör kovarsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deliormanli90

    FFP bitmedi mi dostum . Limit var herhalde birtek.

    Yukarıdaki tartışmaya istinaden söyledim hocam. FFP varken yaşlı oyuncu değil genç oyuncu alsalardı diyorlar. Daha neden yaşlı, bonservisi elinde olan ve kiralık oyunculara mahkum olduğumuzu anlayamamışlar.


    Zaten paran yok genç futbolcuyu nasıl alacaksın bir bilgileri yok.


    Neden kiralık futbolcularla günü kurtarmaya çalıştık bir bilgileri yok.


    Ama Fatih hoca 3 senedir takımın başındaydı, bir sürü transfer yaptırdı diye fikir beyan ediyorlar.


    Kısacası bilgileri yok ama fikirleri çok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.

    Yok 30 yaşında, naptın hocam gözünü seveyim 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türk_o

    Prestijli Türk kulübü diyor biz değiliz



    Alıntıları Göster
    14 yıl üst üste şampiyon olamamamıza rağmen ligin en çok şampiyon olan takımıyız.

    20 küsür yıl geçmesine rağmen halen avrupa da kupa almış tek Türk takımıyız.

    Bundan büyük prestij mi var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Yukarıdaki tartışmaya istinaden söyledim hocam. FFP varken yaşlı oyuncu değil genç oyuncu alsalardı diyorlar. Daha neden yaşlı, bonservisi elinde olan ve kiralık oyunculara mahkum olduğumuzu anlayamamışlar.


    Zaten paran yok genç futbolcuyu nasıl alacaksın bir bilgileri yok.


    Neden kiralık futbolcularla günü kurtarmaya çalıştık bir bilgileri yok.


    Ama Fatih hoca 3 senedir takımın başındaydı, bir sürü transfer yaptırdı diye fikir beyan ediyorlar.


    Kısacası bilgileri yok ama fikirleri çok.



    Alıntıları Göster
    Neden uefadan ceza aldık.suclusi kim diyoruz.ses yok.

    Konuşmakla yapmak arasında çok ciddi farklar var.

    İnşallah arkadaşlarımızın konustuklari,istediklerini yapabilecek bir yönetim ve teknik kadro gelir.

    Bende o kadroyu sırtımda taşırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverlight kullanıcısına yanıt

    ancak kante gelirse iş yapar... türk futbolcuların tamamında fizik kondisyon sorunu var... yarım sezon oynayan badouboy bile iş yaptı para kazandırdı... EPL'de döküldü.


    bu iş transferler vs olcak şey değil, fizik kondisyon lazım... psv ilk maçından çokta farklı bir durum olmaz bu kadroylada mostafayı çıkar koy babeli aynı kadro...


    maalesef koşarak, temas ederek oynanıyor artık bu oyun, ve son 10 sene de teknik yerini fiziğe bıraktı... fizk kondisyonu yukarı çeker koşarsa takım iş yapar koşmazsa çöp deriz yine...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnyekurudanKoşuVar

    Genç yetenekler transfer ediyoruz iyi güzel bence doğru olanda bu destekliyorum..ama görücez bakalım bu genç kadronun koşu mesafesi ne kadar olacak sezon içinde kaç maçta 115 hatta 120 km üzerinde koşucak (psv yanılmıyorsam 117 km koşmuştu), teknik ekip nasıl bi sistem uygulayacak yada uygulayabilecek mi?mesele bu..

    Koşmakla olmuyor o iş yoksa futbolcu yerine atlar oynardı şaka bi yana tolga gibi çok koşan adam vardı zamanında 13-14 km boştu. Nereye koştuğun önemli olan. Yoksa rakip sana topu vermezse koşar durursun peşinden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLLge SS

    ancak kante gelirse iş yapar... türk futbolcuların tamamında fizik kondisyon sorunu var... yarım sezon oynayan badouboy bile iş yaptı para kazandırdı... EPL'de döküldü.


    bu iş transferler vs olcak şey değil, fizik kondisyon lazım... psv ilk maçından çokta farklı bir durum olmaz bu kadroylada mostafayı çıkar koy babeli aynı kadro...


    maalesef koşarak, temas ederek oynanıyor artık bu oyun, ve son 10 sene de teknik yerini fiziğe bıraktı... fizk kondisyonu yukarı çeker koşarsa takım iş yapar koşmazsa çöp deriz yine...

    Önceki sezonlarda transferler çok geç katılıyordu, yaz antrenmanı görmüyorlardı bile. Belki bu sezon transferleri önceye göre erken bitirmemizin faydasını görürüz.

  • sportif aş de ceo luk kovalarken tweet atmaya benzemez bu işler, tff ibra oylamasında ölü taklidi yapmış burak çeyrek altın🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.