Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
64
Favori
2.083.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terim istifa etsin başkan olsun demek çok saçma.

    Bence terimin başkan olduğu bir kulüpte td'nin rahat çalışması imkansız gibi bir şey. Neden illa terime kulüpte rol vermeye çalışıyoruz ki? Efsane olarak kalsın işte. Düşünemiyorum terim başkanken takım kötüye giderse takımın başında ki td kovulsun terim hem başkan hem td olsun sesleri yükselir :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Sheppard

    Serdar Aziz konusunda hoca sonuna kadar haklıydı. Sakatım deyip en kritik maçlardan birinde sevgilisiyle Maldivlere tatile gitmişti. Nzonzi olayını tam bilmiyorum, sanırım disiplinsizlik yüzünden gönderilmişti.


    Ama Fatih Terim'in hocalık devrinin artık bittiği konusuna katılıyorum. Hadi geçen sene pandemi, Muslera vs. dedik anlayışla karşıladık ama bu sene kaçan şampiyonluk tamamen Fatih Terim'e yazar, bu sene artık bahanesi de yok. Kaldı ki ilk yarı Muslera'sız ve transfersiz, ikinci yarıdan daha çok puan topladık, bunun bahanesi zaten olamaz.


    Fatih Terim bundan sonra Galatasarayın başına gelecekse ancak kulüp başkanı olarak gelmeli.

    Sakatım deyip tatile giden oyuncuyu bu yüzden gönderen adam Bodrum kaçamakları yapmayacak, taraftara küfreden oyuncuya sahip çıkmayacak, Arda kendisinin elini öptü diye taraftarı, yönetimi karşısına alıp istemeyecek.

    Bodrum muhabbeti geçen sezonun sonlarına doğru çıkmıştı ve biz sonraki 8 maçta şampiyonluğu verdik.

    Terim başkan olsun, gör bak Aziz V2 olmuyor mu. Hem başkan, hem futbol direktörü hemde teknik direktör gibi hareket edecek. Koskoca Galatasaray neden tek bir kişiye baksın arkadaş anlamıyorum. Kaldı ki Terim maaş alamayacağı bir şeyi kabul etmez. Daha uzatmanın alemi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya bazı arkadaşlar gerçekten futbol bilmiyor musunuz sezona Etobo Belhanda Ömer orta sahaları ile başladık farkındamısın TAYLAN'ı hoca yoktan var etmese orta sıra takımı olucaktık bu sene hala kadro kusursuzdu diyorsunuz. Bakın Fatih Terim'in acaip hataları var önceki mesajlarda yazdım ama azcık mantıklı linçleyin bari

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Sadece Fenerin istememesiyle olmaz o iş bence hocam yanılmıyorsam 1999 dan beri digiturkde lig lig tv olarak ( yani şimdi ki bein ) kolay kolay bırakmazlar diye düşünüyorum ben. Zaten tiyatro oynanan yerde acun un vs alması ligi izlenmez hale getirir bu arada değişirse ssport un almasını isterim acun vs yerine saadettin en azından biraz profesyonelliği olan biri.


    Edit: Bu arada korsanın bu kadar yaygın olmasında bein de suçu var çok pahalı ya satıyor biraz uygun olsa bu kadar yaygın olmazdı diye düşünüyorum izleyen tabiki olacaktır yine ama.

    Bein suan zararina hizmet veriyor. Tr liginin degeri nedir bir sorun kendinize. Trde hicbir takimin buna 4 buyukler de dahil bir futbolcuya 1 milyon eurodan fazla para verme durumu yok. Suan takimlar borc bataginda futbolculara verilen yuksek bedeller nedeni ile. Trde bir vatandasin kisi basi ortalama yillik geliri 6 bin dolara kadar dustu. Bu parayi yabanci ulkelerde 1 ayda kazaniyorlar. Bizde satilan mac biletleri, mac tv yayinlari, futbolcu formalari vs. Futbolculara odenen parayla oranlandiginda devede kulak kaliyor. Bu yuzden her klup zarar da. Devletin bu muflis klupleri kurtarmak icin ilke baglayici kararlar almasi gerekir. En basta kasasi ekside olan klupler 1 milyon eurodan fazla para verip futbolcu alamaz kurali konmali. Futbolculara odenen bedellerle gelirler arasinda mutlaka dengeli oran kurulmali


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

    Hocam ona bakarsak ligin değerinden fazla ile girdiler bana göre ihaleye zamanında ama sonuç olarak şuan istenen ücret pahalı onu diyorum ben maddi konularda borç batağında herkes orası aşikar zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 15 Nisan 2021; 20:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

    bielsa feneri kabul etmiş de parada biraz fazla isteyince olmamış diyorlardı. Ayrıca 3 büyükler leedsden vs büyük kulüpler, yeter ki adama bir proje öner.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bu isimler değil uzakta aramamak lazım çağdaş atan,Okan buruk bunlarda iyi top oynatan kaliteli hocalar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Yani kasıt varsa bizim maçta kasıtlı olarak VAR protokolu çiğnendi de anlarım. Beşiktaş maçında neden çiğnenmiyor demek çok saçma.(sen öyle dedin demiyorum ama forumda atılan mesajlara bak)


    Buna benzer bir şey geçen sanırım sene Fenerin başına gelmişti. Penaltı kullanılırken kaleci ileri çıkmıştı kaleci kurtarmıştı penaltı tekrarlandı. Ersun Yanal, niye kuralı uygulanıyor diye isyan etmişti. Kural doğru uygulandığında değil yanlış uygulandığında isyan etmek gerekir.



    Alıntıları Göster

    Merhaba, Ersun hocanın itirazının sebebi aynı poziyon 1-2 hafta önce yaşanmış ve o zaman penaltı tekrarı yapılmamış olmasınaydı.


    Dediğiniz gibi kural doğru uygulandığında değil yanlış uygulandığında isyan etmek gerek. Ersun hocanın isyanı da zaten kuralın uygulanmasına değil adaletsiz uygulanmasınaydı. Bu yüzden de isyanında haklıydı. Hatta hoca demişti ki "Önceki hafta farklı bu hafta farklı olmaz. Herkese aynı davranılmalı. Kuralları doğru uygulamamız lazım yoksa spor camiası olarak hem kuraldan hem de uygulayıcılardan şüpheye düşeriz."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 15 Nisan 2021; 22:12:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Terim efendi takımı çalıştırmak yerine Amerika’ya kahve içmeye gidiyormuş .


    Kulüp istediği kadar yalanlasın , söylentiler bi kere yayıldı artık . Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

    Öyle,babelle donk un parti fotolarini gördüm shop mu bilemiyorum ama var bir şeyler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sugar23 -- 15 Nisan 2021; 22:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baskan cok iyi diyor, helal olsun vallah boyle cat cat cakacaksin. Gerekirse tekme tokat oynatmalari gerekiyor bu topculari. Bu adamlar bavulla para kazaniyorlar konusma haklari bile olmamali yani. Zaten saha da belli oluyor her sey kimsenin bir sey demesine gerek yok.


    Hayir baskan niye takimi savunacakmis anlamiyorum. adamlarin topa vuracak halleri yok zaten. Her mac kirmizi kart penalti bekliyor ki pasalar mac kazansin. Dünyanin neresinde var boyle bir sey ?


    Penalti verilmedi diye rezil oyunlarina bahane mi olmasi gerekiyor ?

  • Mustafa Cengiz'e herkes sallamış ama adam son dönemde haklı. 2. yarı başlarken gitti mustafa muhammed onyekuru yedlin gedson gibi isimleri getirdi ortada başarı yok ve takım sürekli geriye gidiyor bizim erol ve stajyer tayfasının bile gerisinde kaldı galatasaray puan olarak adam ne desin hocamızın arkasındayız mı ? Fatih Terim sürekli kamera karşısında yönetime sallarken bir şey yok ama yönetim terimi eleştirince adama denmedik kalmamış. Galatasaray'a gelip dökülmeyen oyuncu yok nerdeyse herkes geriye gitmiş hoca bodrumlara gidiyorsa adam da çıkar konuşur ki zaten kendisi de büyük ihtimal sene sonu gidecek terim onu onaylasa ne onaylamasa ne. Ben galatasaraylı olsam terimin başkan olmasını gram istemezdin çünkü gerçekten terimin teknik adama karışmayacağına inanan var mı ? kendisi bence aziz yıldırımdan farksız olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

    Mustafa Cengiz'e herkes sallamış ama adam son dönemde haklı. 2. yarı başlarken gitti mustafa muhammed onyekuru yedlin gedson gibi isimleri getirdi ortada başarı yok ve takım sürekli geriye gidiyor bizim erol ve stajyer tayfasının bile gerisinde kaldı galatasaray puan olarak adam ne desin hocamızın arkasındayız mı ? Fatih Terim sürekli kamera karşısında yönetime sallarken bir şey yok ama yönetim terimi eleştirince adama denmedik kalmamış. Galatasaray'a gelip dökülmeyen oyuncu yok nerdeyse herkes geriye gitmiş hoca bodrumlara gidiyorsa adam da çıkar konuşur ki zaten kendisi de büyük ihtimal sene sonu gidecek terim onu onaylasa ne onaylamasa ne. Ben galatasaraylı olsam terimin başkan olmasını gram istemezdin çünkü gerçekten terimin teknik adama karışmayacağına inanan var mı ? kendisi bence aziz yıldırımdan farksız olur.

    Anlamazlar hocam bunlar Terim fanboyları kafayı eski başarılara takmış şimdiki Terim'in o eski Terim olmadığını anlamıyorlar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingoshi

    Merhaba, Ersun hocanın itirazının sebebi aynı poziyon 1-2 hafta önce yaşanmış ve o zaman penaltı tekrarı yapılmamış olmasınaydı.


    Dediğiniz gibi kural doğru uygulandığında değil yanlış uygulandığında isyan etmek gerek. Ersun hocanın isyanı da zaten kuralın uygulanmasına değil adaletsiz uygulanmasınaydı. Bu yüzden de isyanında haklıydı. Hatta hoca demişti ki "Önceki hafta farklı bu hafta farklı olmaz. Herkese aynı davranılmalı. Kuralları doğru uygulamamız lazım yoksa spor camiası olarak hem kuraldan hem de uygulayıcılardan şüpheye düşeriz."



    Alıntıları Göster

    Olabilir ben yanlış hatırlıyor olabilirim. Dediğin gibi kural neden uygulandığı zaman değil uygulanmadığı zaman isyan etmek lazım.





  • @John Sheppard

    Azılı Terimsporlulardan birisi. Gerçeği gormesi gözlerimi yasartiyor.
    Terim yuzunden bloklamisti beni tam da bu savunduklari yüzünden.
    R yaparken utanmayin gerçekleri gormek de erdemdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bizim maça atadıklarında adam covid olmuştu nasıl üzüldülerse covidden çıktı hemen ilk fırsatta yine vermişler maça... Bizim taraftar da burada hala fatih terim konuşşsun. Klopp gelse ne olacak? hake yönlendirmelerini mi engelleyecek. Gerçekten esas sorunu görmekten bu kadar mı uzaksınız? Klopp gelince de yazarsınız buraya anca bira içiyor futboldan anlamıyor diye. Bu tff/mhk ya hoca dayanmaz anlayın artık.


    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 16 Nisan 2021; 11:3:17 >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    3 büyüklerin leeds united tan büyük olduğuna katılmıyorum. Son dönemlerde düşüş yaşamış olabilirler. Ancak tarihne baktığında 9 yerel kupa 3 premier lig şampiyonluğu 2 uefa kupası sahibi bir kulüp. Düzgün bir finansmanla eski günlerine dönecektir.
  • Fatih terime kimse laf edemez.
    Adam zamaninda defanssiz forvetsiz şampiyon yapti kredisi daha var.

    Yönetim elini kanadini kirdi satti fatih terim yine şampiyon yapti. Şuan yapmasa da bişey kaybetmez.

    Hiçbi zaman adam gibi kadro verilmedi fatih terime adam gibi temelden kurup sistem oturmadi yönetim hep paranin peşinde oldu ve takimi bozdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

    Fatih terime kimse laf edemez.
    Adam zamaninda defanssiz forvetsiz şampiyon yapti kredisi daha var.

    Yönetim elini kanadini kirdi satti fatih terim yine şampiyon yapti. Şuan yapmasa da bişey kaybetmez.

    Hiçbi zaman adam gibi kadro verilmedi fatih terime adam gibi temelden kurup sistem oturmadi yönetim hep paranin peşinde oldu ve takimi bozdu.

    şu oynar mı bu oynar mı diye hocayı eleştirenler oluyor evet biz de eleştiriyoruz ama herkesin atladığı bir husus var o da şu.


    herkes kadro kaliteli diyor ama genel olarak bakıyorum herkes orta üçlüyü şöyle kuruyor;


    feghouli - taylan - e.kılınç


    diyorlar ki hocam etebo oynar mı hocam gedson formsuz ne bu ısrar falan


    şu yukarıdaki 3 oyuncuyu görüyor musunuz?

    taylan: şapkadan hoca çıkarttı. kimin aklına gelirdi 6 numarada oynayacak

    e.kılınç: kanadı yedekler diye aldık bugün 8 numara oynuyor, yine hoca çıkarttı

    feghouli: kanat forvetimiz artık bir 8 numara, yine hoca devşirdi.

    +belhanda vardı hocadan onu da aldılar, kadroya kalite üstüne kalite katıldı


    ee kardeşim senin şu üçlü çıksın diye ısrar ettiğin orta saha HİÇ YOKTU bunların hepsini hoca icat etti.

    çıkmışlar "kadro kaliteli" diyorlar. yahu senin orta sahan yoktu yoktu. hoca sayesinde bugün orta sahamız oluştu da bunlar oynasın diyorlar.


    kaliteli dedikleri galatasaray orta saha oyuncuları şunlar: etebo gedson taylan. hoca taylana dokunuş yapmasa ona oynamasın derlerdi zaten. hoca çocuğu geliştirdi diye şimdi yazabiliyorlar. ama çocuk o gelişimi gösteremese etebo - gedson... aha işte senin orta sahan bu. 2 tane kiralık kalıpsız kısa adam. üçüncü oyuncu da hoca dokunuşunu yapmasa nerden aldık dediğin taylan.


    hala fatih terime sallıyorlar. adam sana orta saha yaratmış yaratmış. yoktu senin orta sahan. anlamıyorlar bir türlü. fatih hocanın kadro üzerindeki dokunuşlarını ve başarılarını bile alıp yönetim güzel kadro kurdu diyorlar şaka gibi. ulan 2 tane kiralığı almışlar getirmişler, olanı yollamışlar diyorlar ki kadro iyi





  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt

    Eveli sene orta saha sıkıntısı çekerken taraftarın kuyruğuna teneke bağladığı sol bek Ömer Bayram'ı alıp orta sahaya koydu. Sol beki orta sahanın asist kralına dönüştürdü.


    Geçen sene Lemina ve Seri sakatlanınca 6 numara pozisyonu için Selçuk'u oynatmak zorunda kaldığında buradaki muhalif arkadaşlar yaşından dolayı Selçuk neden oynuyor Taylan oynasın diyorlardı. O ara Taylan'ın fiziki olarak ve defansif yönden zayıf olduğu için 6 numara pozisyonunda oynayamaz diyordum.


    Fatih hoca da basın toplantısında Taylan'ı hazırlıyoruz bu çocuğu şimdi oynatırsam tamamen kaybederiz demişti. 3-5 ay sonra Taylan fiziki gücü artmış, defansif yönü gelişmiş iki yönlü bir orta saha olarak karşımıza çıktı.


    Bırakın seni beni az buçuk tecrübesi olan teknik direktörlerin bile aklına gelmeyecek hamlelerle bir şekilde takımdaki dengeyi sağlayıp şampiyonluk potasında tutuyor.


    Yabancı teknik direktör gelse ne yapayım yönetim orta saha almadı deyip tüm sezonu 6 numarasız tamamlardı. Daha doğrusu tamamlayamazdı 6 ayda bir teknik direktör değiştirir dururduk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 27232724272527262727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.