Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4066. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
442.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40644065406640674068
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra gelmez.Gelirse belarus ligine döner lig.300 euro kazanır kulupler yayın gelirinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Yabancı sınırı gelecek bu transfer olmaz. Sanmıyorum. Futbolcuyu bilmiyorum bu arada.

    Alıntıları Göster
    Yabancı sınırı falan yok. Unutun onu.

    Sınır gelirse Beinsport tası tarağı toplar çeker gider
  • Merhaba renktaşlarım. Bilginize olsun "avian" kelimesinin kullanımı da yasakmış. Bu nedenle ceza almışım. Neyse ki bitti.
  • Çarşı niye bize saldırıyor? Mesut Bakkal'ın kitabından şikeyi mi kanıtlamaya çalışıyorlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 28 Mayıs 2020; 20:18:7 >
  • 2 şampiyonluk daha alsalar kötü mü olur oynamadan_? şimdiden gelecek yılın algısını kasıyorlar, rakiplerin seviye tavan cidden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyircisiz maç için lobi yapmışız kaynak malum bölüm. Bir tanesi de Tahir Kum paylaşıp kendi kendine eğlenmiş, alıntılayınca zoruna gidip şikayet ediyor. Bunları bu kadar üzüp Gs'den kim nefret ettirdiyse Allah razı olsun. Umarım ömür boyu bu halde kalırlar.
  • Ahmet Arslan yabancı sınırı der
    Amhet Ercanlar fikstürde sahtekarlık yapıldı der
    Çarşı mok atmanın peşimde bir ara dönen 8'li Playoff, Beyaz sezon vb gibi herkes atıp tutmaya başladı. Yabancı sınırı getirsinler de ligin mezarına kazma çaksınlar. Bir daha Katarlı yatırımcı da bulamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah bir kalkıp twiter coşmuş :)

    fikstür tarihleri revizemi edilmiş nedir tüm fenerliler ayağa kalkmış?


    Yahu fener için lig ocakta zaten bitmişti,kadıköy galibiyeti işi resmiyete kavuşturdu.Neyin sıkıntısı bu?

    Maçlar seyircisiz oynanacak,sıfır seyirci baskısı ile hangi takım nasıl konsantrasyonla sahada oynayacak?

    liglere 3 ay ara verilmiş,her takımın son durumu 3 ay öncesi gibide değil.Ayrıca virüs korkusu var oyuncularda,daha dün malatyaspor 5 oyuncusunda virüs tespit edildiğini açıkladı?


    Fİkstür tarihlerine kafayı takanlar önce kendi durumlarına bakmalılar.Bu sezon tff ye rağmen fener başarılı olamadı şimdi fikstür üzerindene algı yaratması çok gülünç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    2 şampiyonluk daha alsalar kötü mü olur oynamadan_? şimdiden gelecek yılın algısını kasıyorlar, rakiplerin seviye tavan cidden
    O zamanlar, teşvik serbest. Bir şey olmayacağini bile bile neden bu konuyu sürekli gündeme getiriyorlar, onu anlamadim. Amac ne?Serbest olmasa da, Bjknin teşvikle kazandiği 4-5 şampiyonluk var. (İhsan Kalkavanin itiraflari, Semra Özal sezonu, 2003 Adanali bir oyuncunun teşvik itirafi) 1 şampiyonluk gelir, 5 tane gider.

    Söylediğiniz gibi algi kasiyorlar desek, borçlari hiç bir harcama yapmadan 2 yil sonra 4.1 milyar olacakmiş.Senelik 450-500 faiz ödüyorlar.Açikcasi,Bu mali yapiyla, Bjknin gelecek 10 yilda şampiyon olmasi imkansiz gibi bir şey.Şampiyonluk yarisi bundan sonra siz, biz ve Ts arasinda geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshin12 -- 29 Mayıs 2020; 11:22:13 >
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Dostum önemli olan şampiyonluk değil GS algısı kasmak, emin ol senin gibi fenerliler kadar, malum takımın algılarını arkanızdayız, sizin 5 bizim 7 şampiyonluğu çaldılar devam edin diye destek olan daha büyük bir kesiminiz var, ben empati yapıyorum şuan ülkenin en büyüğü malum takım olsa sürekli yaptıklarını öne sürer ve belgeler ortaya dökerdik, haliyle şuan herkesin gsye oynaması anormal değil, koç un sabah akşam GS algısı kasması da aynı kafa ürünüydü, işin kötü yanı ortaya dökeblecekleri bir belge keskinlik olmayışı, bu lige en temiz İstanbul takımına algı kasıyorlar ve asla bunu resmiyete dökemiyorlar, bu acınası bir durum, ben hayatımı bir takımı karalamaya adasaydım, siyasi ve TFF vs gücümü kullanıp bunu resmileştirmek için ne gerekiyorsa yapardım, rakiplerde laf kalabalığı var ötesi yok. Ben bu yıl TS şampiyon olursa artık İBB dışında taraftar desteği de olan dişli bir rakibimiz oldu diyebilirim, futbol kalitemizin seneye bugünden beter olacağı aşikar, çok farklı senoryalar olabilir lakin bizim takımlar formayı sahaya atsa ilk 5 oynar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de ülkenin normal kanallarının saçmaladığı yetmezmiş gibi spor kanalları da saçmalamış artık.Trt spor denilen kanal gidemediğimiz dünya kupası ve avrupa şampiyonası eleme maçlarını unutulmaz maçlar adı altında veriyor.Baya unutulmaz maç var mı 3-2lik estonya maçını unutmayan biri bence çok özel bir maçtı mesela , kazanınca dünya şampiyonu ilan edilmiştik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Bu mesaj silindi.
    fener ve bjk nin mali durumları çok kötü.Şampiyonluklarda gittiği için iyice batak durumdalar.
    Özellikle bjk nezlinde maaş ödemeleri geciktiği için fifalık oluyorlar.Fener ise ellerindekilerden kurtulma dedindeler,,tek hayalleri muriçi 20m euroya (?) satıp feraha kavuşmak.
    bjk ve fb şayet uefa FFP kriterlerini toparlayamazlarsa avrupadan men edilierler ve bu onlar için çok ciddi kayıplara neden olur.Gerçi salgından ötürü uefa FFP kriterlerini bir miktar esnetebilir ama bu kadar büyük borç batağındaki kulüpler içinde bu esnetilme şartlarıda yaraya merhem olmaz.

    yabancı kısıtlaması durumuda zaten temelde mali sorun yaşayan kulüpleri kurtarmak için.Şahsen yabancı kısıtlamasına karşı değilim ancak bunu yıllara yayarak yapmak doğru olur.Misal 9+2 gibi başlansa sonraki sezon 7+2 yapılsa en azından sözleşmelerden doğacak sıkıntılar azaltılır.Bana görede 7+2 tipi bir yabancı kısıtlaması yerinde olur.Yerli oyuncuların şansa ihtiyacı var çünkü.Böylece çar çöp yabancıda alınmaz.Son yıllarda yabancı serbestliği yüzünden çakal menejerlerin güzel pazarlamaları ile çok çöp oyuncu alındı dolayısıyla bu noktada daha seçici olunacakdır.
  • 32 yaş mevzu doğru mu beyler?
  • dağılın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    32 yaş mevzu doğru mu beyler?
    Saçmalık hocam. Birileri bu söylemleri ortaya atıp algı yaratmaya çalışıyor.

    Yabancı sınırı falan gelmeyecek. İstedikleri kadar yırtınsınlar.


    Futbolu bu kadar özlemişken bir de yabancı sınırı gelirse herkes ayağa kalkar. Beinsport da çeker gider.

    Süper lig de Katar liginden beter olur. Takımlarımız da Avrupa kupalarında bırak gruplardan çıkmayı sınır gelirse gruplara bile kalamazlar.


    Avrupaya genç oyuncu satışlarımız da çakılır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gusttavo -- 29 Mayıs 2020; 19:57:34 >

  • 
Sayfa: önceki 40644065406640674068
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.