Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2954. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29522953295429552956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ !!

    RAKİP TAKIMIN PROVAKASYONLARINA GELMEYİN. ONLARDA BİLİYOR GALATASARAYIN BAŞINDA FATİH TERİM VARKEN GALATASARAYIN ŞAMPİYON OLACAĞINI.

    HOCAMIZIN ARKASINDA DURALIM. LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİN. GAZA GELMEYİN. ALLAH KERİM FATİH TERİM ULAN !
  • troller ile diğer takım taraftarı terim gitsin diye konuya kamp kurmuş diyorsun bunlar bu kadar ağlıyorsa gitmesin ama kaldıkça takımı rezil ediyor. paradoksa girdik
    yaş 65 kafası kaldırmıyor artık. taktik açısından çok başarılı değildi daha çok takım üzerindeki hakimiyeti ile işi hallederdi artık o da kalmamış.takım çok başıboş takılıyor. teknik ekip evlere şenlik zaten.
  • Fatih Terim varsa umut vardır dostum. Yine şampiyon olacağız yine kuduracaklar. Tek dertleri GALATASARAY ile FATİH TERİM'i ayırmak. Oyuna gelmeyelim.
  • Falcao takımdan ayrılacak haberleri dolaşıyor. Bilgisi olan var mı?
  • Ben de acımasızca eleştiriyorum ama şu şımarık "NE ZAMAN İSTİFA EDECEK YEA" diyen tayfadan gına geldi hakikaten. Yahu adam sana son iki şampiyonluğu kazandırmış ve sen sezon ortasında yollamak istiyorsun. Takımın başında olduğu 9 senede 8 şampiyonluk kazandırmış. Onun olmadığı 15 senede sadece 4 şampiyonluk kazanmışsın.

    Aralık ayında bu kadar emek vermiş bir adamı yollayıp Klopp'u getireceksin sanırım? FFP ile bedava oyuncuya talim olacak top class hangi yabancı hocayı getireceksin? İsim verin kardeşim, boş yapmayın.

    Siz gündelik hayatınızda size emeği olan insanları da bu kadar kolay harcıyor musunuz?

    Bıktırdınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    Fatih Terim varsa umut vardır dostum. Yine şampiyon olacağız yine kuduracaklar. Tek dertleri GALATASARAY ile FATİH TERİM'i ayırmak. Oyuna gelmeyelim.
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim'in isteği olmadan oyuncu alınabileceğini sanıyorsan sana yazık asıl. Ünal Aysal Sneijder'ı alınca o bizim 4. tercihimizdi diye trip atıyordu Fatih Terim. Müzmin sakat Kaka'yı aldıracaktı o dönem ilk tercihi oydu. Allah korudu.
  • Yediğim saçma sapan bir ceza yüzünden konuya yazamadım. Fenerbahçe konusunda "2 pozisyon da net sarı. Sezon başından beri Fener'e kart çıkarmamak için ekstra çaba sarf ediyor hakemler." şeklinde bir yorum yazdım diye 7 gün ceza yapıştırmışlar. Neymiş tahrik varmış. Yahu bu istatistik olarak bile ortada olan bir durum, Emre başka bir ligde oynasa o tavırlarıyla her maç kart görmesi gerekirken burada görmüyor. Gustavo'nun daha önce en az 2 kez 2 sarı ile atılması gerekirken adamın gördüğü kart sayısı 4 ve bunların ikisini son maçta gördü. Yani ben burada izlediğim maçlara ve istatistiklere göre bir yorum yapıyorum.

    Tahrik konusunu yöneticiler kafalarına göre yorumlayıp ona göre ceza veriyorlar. Şu üstteki yorum tahrik ise kimse bir şey yazmasın abicim konulara. İyice cılkını çıkardınız artık. Küfür yok, hakaret yok, argo yok ama tahrik var. Yahu taraftar forumu burası kardeşim, sosyal hayatınızda nasıl futbol tartıştığınızı bilmiyoruz sanki.

    Destek formu açtım. Oradaki admin bunu kendi konunda yazsan sıkıntı olmazdı dedi, yani burada tahrik olmuyor ama orada oluyor. E o zaman cezayı da sadece o konuya özel yapın dedim, sonradan GS konusundaki cezanız iptal edildi yeni düzenlemeye gittik dedi. Bugün yaptılar herhalde düzenlemeyi, zaten forumun yönetim tarafındaki saçmalıklar bitmiyor. Fenerbahçe konusunda ceza yiyorum, Galatasaray konusunda yazamıyorum.




  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık dostum harikulade yazmışsın.

    Real Madrid, PSG gibi takımlarla oynarken makas açılmış diyordu hoca. Belli ki Tuzlaspor'la da açılmış.
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Yoktan rezillik yaratmayın, burada Terim ile alakalı ne var? Yönetim de dersini almıştır belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Yoktan rezillik yaratmayın, burada Terim ile alakalı ne var? Yönetim de dersini almıştır belki.
    Yoktan rezillik yaratmayın ne demek kardeş? Bundan ala rezillik mi var? 3 kuruşluk adamların maskarası oldu koskoca klüp. Genç futbolcular, yedekler çıkıp sahada yürüyorsa boş boş burada bir sorun vardır.

    Futbolcular sanki kafalarına silah dayatılmış da zorla oynuyor gibiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Sizin Galatasaray taraftarı Twitter'da tapıyor adama.

    Alıntıları Göster
    Sizde hayatında tek başarısı olmayan Avcı'ya tapıyorsunuz iki maç kazandı diye? Ki önceden yazdıklarınızı biliyoruz adama. Gelmiş buraya milleti gazlıyor aklınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    arkadaşlar bu mesajı kim şikayet etti? ben mesajın ss'ni aldım lütfen takipte olsun, bu adam en az 1 ay ban yemezse bu forumun çivisi çıkmış demektir. aslında sınırsız yemesi lazım ama 1 ay diyerek iyimser yaklaşıyorum. göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 5 Aralık 2019; 17:27:52 >
  • umarım yukarıda paylaştığım mesajın takipçisi olursunuz sizde, böyle bir muhabbet yok çünkü. Ben kendi konumda kaybettiğimiz maç sonrası, emeği geçenlerin Allah belasını versin diyince 1 hafta ceza yiyorsam bu adamın ne ceza yemesi lazım? @Jeasme
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Eee hocanın ne kabahati var? Yönetim transfer politikasını düzeltsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29522953295429552956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.