Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
442.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24612462246324642465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatih hocam kaç hafta geçti hala aynı oyun hala aynı açıklamalar ya...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

    ÇARE BELLİ
    TERİM İSTİFAA
    YERİNE GELEBİLECEKLER:
    BÜLENT KORKMAZ
    MOURİNHO(AH KEŞŞŞKE OLSA)
    LAURENT BLANC
    ALLEGRİ
    david moyes
    mourinho dışında yazdıkların tutmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferucci

    Milli ara dönüşünü bekliyorum milli ara dönüşü ilk maçı izlicem yine ışık vermezse takım daha da izlemem Allah kolaylık ve sabır versin taraftara
    En doğru karar bu olur hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Bana soracaksın. Falcao maliyeti 7,5 ise Vedat 10 milyonu geçiyor. Cevabını alıyorsun ama daha beter saçmalıyorsun. Bıkmıyorsun da. Birazdan başlarsın yine diğer branşları saymaya.

    Alıntıları Göster
    Ya Fener şampiyon falan olamaz, daha sahasında hakemle maç kazanamıyor adamlar. İnşallah Anadoludan çıkar, şu Trabzon dağılmasaydı keşke.


    Su mesajı mı yazdın ciddi ciddi , dun 31 de %1000 penaltımız verilmedi yine de ustune dusmedik 90 dk boyunca rakibi acmalıydık dedik.Bir de hakeme ragmen kazanamdık oyle mi?

    Aklınca dalga gecmeye calısıyorsun,sacmalıyor yazıp zuhaaa yapmısın ama kimin sacmalaıgı ortada bir daha benden alıntı yapmazsan sevinirim.Dunku mactan sonra ciddi ciddi su mesajı yazan adamla konusacak birsey yok.




  • 1- sezon başı kampından bihaber. takımda kondisyon anlamında hiçbir şey yok. seçtiği sağlık kurulları da iyice sıçıp sıvıyor. ikili mücadelelerde sık sık yerden kalkamayan veteranlar ordusu var şu an...sezon başı kondisyon yüklemesi doğru düzgün yapılamadığından haliyle tempo da yok.

    2- ligin açık ara en temposuz takımı. herkes topu ayağına istiyor ve top için mücadele eden tek adam kiralık gelen andone...o da oyun karakterinden ve gerideki adamların topu o bölgeye getirememesinden.

    3- eren derdiyok, diagne, falcao,andone...herkes diagne'ye söverken bu takımın forvet sorunu olmadığını, tamamen rakip altı pasın içine topu gönderecek bir planı olmadığını söylediğimde herkes taşak geçiyordu..şimdi diagne oyunda olduğu sürece brugge'da atmaya devam ediyor...eee sen iki forvet aldın birisi ofsayta yakalandığı halde tek pozisyona girdiği durumda bile altay'ı avlamıştı. şimdi şaşkın ördek gibi dolanıp top almaya çalışıyolar.

    4-pırpır kanat diye tabir edilen ve bir anda sprint atabilen oyuncular takımda revaçtayken-bruma,rodriguez,onyekuru- bir anda stabil ve rakibin sağına çekip şut atmaktan başka bir vasfa yaramayan 33 yaşındaki babel'i takıma getirdi...tutan bir yapboz parçasının en önemli parçasını çıkarıp yapbozla hiçbir alakası olmayan bir parça yerleştirdi ve tablo tamamen bozuldu haliyle.

    5- forvet çıkarıp savunma sokuyor, forvet çıkarıp orta saha sokuyor:)) inanılmaz.. Sayın imparator bu adam savunma çıkarıp forvet sokmuyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?

    6- selçuk inan ve belhanda...baba bizim göremeyip senin gördüğün ne bu adamlarda ciddi manada merak ediyorum. kulübeden değil de bigün otur bizim gibi smart tv'den izle o zaman...belki oradan bakınca anlamıyor olabilirsin ama 10 top kaybı yapan ve üstelik bunları düzenli yapan adamlarla ne hücumu kurguluyorsun sen...

    hadi fatih amca yavaştan torun torba sevme vaktin gelmiş senin aslında çoktan gelmişti. alakan yok artık günümüz futboluyla. birileri form tutacak da yine kurtaracak seni sende şampiyonluk kutlamalarına şampiyonlar ligi müziği ile çıkacan diye biz burada kabir azabı çekemeyiz. torunun yaman çetinle bodrum'da mis gibi yazlığında lego yap sen 4-2-3-1 sistemi ile. alakan falan yok artık konsantre falan da değilsin futbolla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok arkadaş adam gol atmamız gereken yerde forvet çıkarıyor.Büyük efsane ama artık zamanı geldi bence.Selçuk neden oynar, bu takımmda Ömer,Taylan,Atalay var.Al gençleri oynat yenilirsek sözüm yok.
  • Bu kadro bundan kötü oynamaz bundan daha fazla pozisyon vermez. Zaten gol atamıyor daha kötüsü olmaz. Terim yerine kim olsa bu takım daha iyi oynar.

    Her zamanki gibi yine kendine has gazlı içi boş konuşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca yine taraftarın gazını almak için boş açıklamalar yapmaya devam ediyor, geçen sezon bitmeden aynı konusuyordu değişen birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 maçta 6 gol atan bir takım ama klasik ft açıklamaları devam
  • asporda gürcan bilgiç doğru konuşuyor izleyin...
  • Vaybe zamanında ne diyorlardı eboue cabuk düşüyor ayakta duramıyor felan. Mariano Sabri Şener hepsini üst üste koyar top diye oynar eboue. Keşke olsa şuan bide sol beke telles takım şaha kalkardı be. Sneijder için Falcao belhanda feghouli babel 4 ünü birden vermeye razıyım hatta. Galatasaray tarihinin 2000 den sonraki en iyi kadrosu Drogba sneijder Buraklı kadrosuydu bana göre. Harika bir takımdık. Deplasmanda juveyi indiriyorduk az daha 88 de beraberliği yakalamışlardı. Schalke yi yenmiştik deplasmanda hey gidi günler hey be. Nereden nereye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 5 Ekim 2019; 22:47:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luce nasil geçmişine GS BJK Shaktar ile yasadigi basarilariyla saygi duyuldugu halde bitti Terim de bitti. Kabullenirsek Galatasaray o zaman cok daha iyi yerlere gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim yönetime de dolmuş anlaşılan...

    Ocağa kadar sabredelim bakalım tabii ben bu saatten sonra maç izlemem bir süre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 5 Ekim 2019; 22:47:4 >
  • Derin analizlere hiç gerek yok. Konu basit.. Deveye boynun neden eğri demişler, nerem doğru ki demiş.

    Bu ülke de doğru giden bir şey yazar mısınız? Varsa genelde futbol, özelde de Galatasaray iyi olacaktır diye umutlanacağım.
  • abi ben bahanelerden bıktım ya. Fatih hocam hep aynı açıklamalar.. Niye sorunu çözmüyorsun hocam? niye selçuk oynuyor biye belhanda oynuyor niye mariano oynuyor hocamm ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

    Terim yönetime de dolmuş anlaşılan...

    Ocağa kadar sabredelim bakalım tabii ben bu saatten sonra maç izlemem bir süre.
    Kendine dolsun o. Kendinde hata aramadigi sürece bu berbat futbolu izlemeye devam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı canlı izledim. Takımdan bi cacık olmaz. Terim kendi ayağına sıkmaya devam ediyor. Selçuk nedir ya. Haftalardır dökülen aynı kadroyu neden sahaya sürüyosun. Heeçi yedeklerde de iş yok ama baktın olmuyo hazırlık maçlarında oynattığın gençleri oynat. Diğerlerine gözdağı olur.

    Nzonzi birini dövmeden maçı bitirdi. Çok sinirlendi arkadaşlarına. Sağa sola geriye pas gs de hepsi ne yapacağını bilmiyor.

    Belhanda ve feghuli sanki Ronaldo havasında bi bok yaptıkları yok

    Gençlerin 5 numarası genç çocuk çok iyi. Bu maç çok top gelmedi ama geldiğinde çok iyi paslar attı. Daha öncede izledim bi kaç kere bu çocuk olur.

    Aylardır diyorum bu takımda onyekuru gibi biri olmazsa gol zor atarız. Şu anda emre mordan başka alternatif yok mecbur oynatacakaın.

    Andone çok kötüydü. Nzonzi tv de seyrettiğimden çok daha iyi gibiydi.

    Son dakka belhandayaa yapılan penaltı gibiydi sanki. Tekrarını izleyemedik tabi statta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Kendine dolsun o. Kendinde hata aramadigi sürece bu berbat futbolu izlemeye devam ederiz

    Alıntıları Göster
    Konuşmalara bakılırsa suçu kendinde de buluyor bekleyip göreceğiz.
  • Hoca yine masal anlatıyor. İcraata gelince hiçbir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 24612462246324642465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.