Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOEMAN32

    Leminayi sag bek denemeliyiz. Mariano ile lig bitmez. Veya jimmy durmaz. Jimmyede yazik. Adam hazirlik maclarinda takir takir oynadi. Takimin en iyisiydi. Kesik yedi formsuz feghouli icin.
    Jimy avrupa kadrosunda yok sağ bek denesen ne olacak hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımımızın oynadığı futbola göre alınan sonuç çok iyi.
    Herkes sağ bekte şu oynasın orta sahada bu oynasın demeye başlamış.O oyuncular oynayıncada ilk başta o kişiler eleştirir.
    Biz daha oyun ve fizik olarak süper lig seviyesine gelemedik.Bu tempoyla şampiyonlar liginde maç kazanmak hayal.
    Pazar günü malatya maçını bile kazanacak seviyede değiliz.Bu takımın daha çok çalışması gerekiyor.
    Son olarak pazar günü büyük ihtimalle kaybedeceğiz.
  • Valla acik konusalim GS nin yada Brugge un ilk 2 sansi zaten yok 3. olani bu iki takimdan basarili sayarim. Deplasmanda 1 puan almak fena olmadi icerde buyuk ihtimal yersiniz zaten kalite anlaminda GS baya onde. Kaldi ki Gs diger 4 mactan bi supriz yapip 1-3 puan alabilir, Bruge un oyle bi sansi yok ayaklari titrer Reale PSG ye karsi. Daha dengeli bi grup olsa 2.lik icin yarisilir diyecektim ama imkansiza yakin. Real cok kotu belki bi ihtimal icerde yenerseniz 2.lik sansi dogar ama dogal sonuc 3.olup uefa ya gitmeniz umarim ilerlersiniz gidebildiginiz kadar.

    DIger tkaimlarda bi zahmet en azindan gruptan ciksin gecen sene BJK rezil oldu o kotu gruptan cikamayip simdiki grup hem daha zor hem futbol daha kotu. Basaksehir ve Trabzonun gruptan cikma sansi daha fazla adamlar en azindan belli bir taktikle oynuyor. BJK 3.4. olabilir bu grupta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Feghouli ağır çöp geldi geleli yarım sezon oynadı başka yok. Jimmy bundan daha faydalı
    Geçen sene ikinci yarıyı o kurtardı üstüne milli takıma gitti geldiği gibi üst düzey oynayamaz 1-2 ay sonra fegouli bence kendine grlir.kadro zaten formsuz ve hazır değil bakınız:
    Nzonzi yeni geldi çok şey yapacak ama arkadaşlarını tanıyor
    Seri:kesinlikle hazır dğeil kondisyon hazır değil
    Lemina : hazır olursa bence ortasahanın değişmezi olur
    Falcao:60 dk sonra kayboldu oda maç eksikliği var 2-3 haftaya kendine gelir
    Mariano :yaşlı hemen form tutmaz bu yaşlar
    Nagatomo:yaşlı ve Japon çok yol ysptı..

    Özetle takımı şampiyonluğa taşıyacak bu oyuncuların form tutmasını beklemek değil sürpriz oyuncular ile maçlar kazanmak önemli. Ömer Şener adem abi Jimmy VS vs bu tarz adamlar sıyrılıp şöyle 3-4 maç yükü alsalar geri kalan haftalarda yıldızlar sahneye çıkacak zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen seneler deplasmanda biz de böyle uçup kaçıyoduk, atak üstüne atak orta falan sonra adamlar 2 kere gelip 2 tane atıp avantajı alıp gidiyodu.
    Bence tam Avrupa takımı gibi oynadık, tek sorun paslaşmaları ilerde düzgün yapamıyoruz ama düzelmeyecek şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 dakika oynana futbol çok iyi gözükmese bile geçtiğimiz 4 haftalık lig oyunlarına göre %20 daha iyi oynadığımızı ve ilk defa geleceğe ışık verdiğimizi düşünüyorum.
    Henüz form tutmamış ve kondisyon anlamında çok düşük seviyede olmamız nedeni ile maç öncesi beraberliğe razıydım hocamız da benzer düşünce içinde olduğu için beraberlik adına oyun oynattığını söyleyebilirim. Fakat görünen o ki rakibe biraz fazla saygı duymuşuz. Çok az kıpırdandığımız zamanlarda hemen pozisyonlar ürettik keşke biraz daha özgüvenli oynayabilseydik. 1 puan iyi fakat 3 puan çok güzel olurdu ki alabilirdik.

    Bireysel performansları konuşursak herkesin beğendiği Nzonzi harici Seri'nin bu maçta kıpırdandığını oyunun yönünü zaman zaman çok önemli zamanlarda değiştirdiğini ve saha içindeki futbolu hızlandırabileceğini gördük. O da hazır olduğunda çok işler yapacaktır. Dün beğendiğim isimler arasındaydı, yenebilseydik gizli kahraman olurdu.

    Lemina tam gücünü henüz 20-25 dakika verebilecek seviyede, bunu 60 dakikaya çıkardığı zaman neler yapabileceğini hayal edebiliyorum. Kaptığı 2-3 tane top var ki eğer gücü yetse ve devam edebilse çok kritik hamleler olacaktı. Bu top çalmaların rakibi eksik yakalamak ve hızlıca cezalandırabilmek için ne kadar önemli önemli olduğunu bir kaç haftaya göreceksiniz.

    Babel maalesef benim istemediğim bir transferdi, kadronun alışık olduğu akışkan, delici bir oyuncu değil, genelde bireysel oynamayı seven ve sıfıra gitmeyen bir oyuncu. Bizim Onyekuru tarzı birine ihtiyacımız vardı, hem genç, diri kalabilmek hem de hızlı oynayabilmek için. Üstelik diğer tarafta Soso gibi bir oyuncu varken neden 2 tarafı da daha çok ayağı düzgün fakat dribbling özelliği az birini aldık? Evet sezon içinde 10-15 gol atacaktır, faydalı da olacaktır ama biz orada daha hızlı olmalıyız, en azından 1 kanatta.

    Soso ilk yarı ritmi düşük ikinci yarı ise bildiğimiz oyuncuya döndü. Afrika kupası çok yıpratmış, kendine gelmesine daha var.

    Falcao'da hazır olmayan oyuncular içinde, biz 2 sene önce tonla oyuncu alıp getirdiğimiz de hepsi önceki sene fişek gibi oynamış ve kampa zamanında katılmış oyunculardı.(Soso hariç) bu yüzden hemen etki göstermişlerdi. Bu sene ise maalesef çoğu bireysel antrenman ile geldiler.

    Sağ sol bek isimlerini bile yazmak istemiyorum artık, biz bu hatayı nasıl yaptık ta Mariano'yu kadro dışı bırakıp Linnes'i içerde bırakmadık. Hareket ve ivme kazandırabilirdi Linnes bize. Mariano efendi poposunu kaldırana kadar ohoo.

    Stoperler, lige kötü başladılar bunun bir çok etkisi var. Orta sahaların vasat oynaması, sağ sol bekin rezil olması da etkenlerden bazıları. Bu tarz durumlarda oyunuclar kendilerini daha çok sorumlu zannedebilirler, bence stoperler de böyle bir piskolojiye girdiler ve topla çok oynamaya başladılar. Dün daha az riske girdiler daha iyi gözüktüler. Gol yememeleri özgüvenlerini yükseltecektir. Üstte bahsettiğim unsurlar sebebi ile kendilerini geliştirmek yerine takımın hatalarını kapatmak için uğraşırlar ise bir süre sonra kendileirni de kaybedeler. Lütfen kendi oyununuzu oynayın, riske girmeyin.

    Muslera iyiydi, zaten eleştirdiğimiz konular yan toplar ve ayağı ile oyunu hızlı oyuna sokma durumları. Bunlar gene kötüydü.

    Bunca yazıdan sonra fikrime göre Ekim ayının ortasında bu takım fişek gibi olacaktır. Tek beklentim Real Madrid ile oynayacağımız iç saha maçına kadar herkesin fit hale gelmesi. Bu grupta Brugge harici bir takım yenecek isek o da Real Madrid olacak.

    Not:

    Geçen sene evinde Dortmund, Atletico Madrid, Monaco takımlarından sadece Dortmund'a kaybetti. O maçı da canlı izlemiştim neredeyse tek kale oynayıp son anda gol yemişti Brugge takımı. O yüzden kimseyi güçümsememek lazım. Doğru oyun oynadık, fırsat vermedik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 19 Eylül 2019; 9:45:59 >




  • help21 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikimizden biri avatarı değişsin ben bunu hangi ara yazdım diye okuyorum mesajlarınızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realin oynadığı oyunu gördükten sonra 2.lik için kasılır. en azından deneriz zor ama bence imkansız değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darwin7

    Realin oynadığı oyunu gördükten sonra 2.lik için kasılır. en azından deneriz zor ama bence imkansız değil.
    real madrid lokomotif moskova yada atalantaya 3-0 kaybetmedi.yenildiği takım PSG.

    bu maçı baz alarak nasıl umutlanıyorsun anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak2658

    real madrid lokomotif moskova yada atalantaya 3-0 kaybetmedi.yenildiği takım PSG.

    bu maçı baz alarak nasıl umutlanıyorsun anlamış değilim.

    Alıntıları Göster
    ligdeki maçlarını izlediğin zaman saçma sapan takımlara yeniliyorlar. Tabiki 2.liği isticez şuanda real madridin sadece adı var. Takım olamamışlar henüz . Futbol bu hiçbirşey belli olmaz . tt arenada yenemicezmi real madridi .Tabiki zor 2. olmak ama imkansız diyede bişey yok. Oynadığı takım psg diyorsun neymar mbappe cavani yok. Normal bir real madrid bunlar olduğu halde bile harcardı psgyi. 10 şut atmış 1 isabetli şutu yok realin bumu yani real madrid?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 19 Eylül 2019; 10:13:28 >




  • 2.lik hesabından ziyade umarım 3. oluruz demek gerek. Brugge kaliteli bir takım değil ama kontraatak futboluna uygun bir takım. Deplasmanda Realden puan alma şansları var. Bizi de İstanbul da yenme şansları var. Defansımız özellikle beklerimiz Brugge hücum hattına göre çok ağır kaldı. Evimizde daha fazla önde oynamaya kalkınca daha fazla açık alanda yakalanacağız. O nedenle maalesef eğer takım gerçekten form tutamazsa 3. de olamaz diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 19 Eylül 2019; 10:16:22 >
  • Fizik olarak kotuyuz oyuncularda hirs hic yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne boş insanlar var şu forumda.
    Süper Ligde taraftarı dahi olmayan 500-1000 kişiye oynayan anadolu takımlarını deplasmanda yenemeyen Beşiktaş- Fenerbahçe- Galatasaray 'ın avrupada kendi bütçene denk Brugge gibi takımları 30 bin kişinin önünde yenmesi çok zor. Hafife aldigin Brugge bizim ligde olsa Şampiyonluğa oynar.
    Haftasonu malatya deplasmanı var garanti kazanırız diyen yoktur. Dünya futbolunda artık herkes evinde tempolu ve baskılı oynuyor.


    Şampiyonlar Liginde iyi oyun sonuç getirmiyor, doğru oyun sonuç getiriyor.
    Dün iki takımda pozisyonlar buldu ve değerlendiremedi, atan kazanırdı ama iki takımda atamadı. Sonuç kötü değil. Şimdi ki hedef içerde psg beraberliği olmalı. Doğru oyun ile yenilmezsek psg ye, avantaj sağlarız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim takım bu Reali içerde yener bundan çok eminim fakat PSG içerde ve dışarda yeniliriz

    Bruge içerde söylemiyorum bile +3

    barnabeu deplasmanında bitiyor herşey.
  • Bu takım Malatyayı rahatça yener/yenmek zorunda. Deplasman fobisi falan kalmaz daha.

    Tüm mevkiler önemli ama orta saha takımın kalbidir. Belhanda beğenilir beğenilmez sonuçta takımın değişmez ilk 11 oyuncusudur. Ve o sakatken sahaya Nzonzi, Seri, Lemina üçlüsünü sürüyoruz. Bu orta saha değeri 63 milyon euro ( transfermarkt)

    Malatyasporun toplam değeri 18 milyon euro. Evet futbol böyle hesaplanmaz. Üç puan kadro değeri ile değil oynanan oyun ile alınır. Ama kem küm bahane yok artık.

    Bu takım Türkiye ligine çok fazladır. Bir daha saçma salak denizli gibi mağlubiyetler kabul edilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariano + japon = linnes

    Neden bu sene böyle bişey yaptık. Adamlar gitmek mi istemedi sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1905sss 1 kullanıcısına yanıt
    Her zaman maddi değeri yüksek takımdan korkarım maç esnasında.
    Cünkü o takımlarda herkes kraldır. Koşacak piyon yoktur. Ucuz takımlarda herkes canını dişine takar

    En basiti uefa kupası finalinde ki arsenal ile bizi
    Super kupada ki real ile bizi bir karşılaştırın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroyla 2 taktikle oynanilir :
    Suanki taktikle Emre Mor ve Ömer Bayram'la oynamaliyiz (en azından Lemina iyileşine kadar).
    Yada 4 1 2 1 2 kanatsız çift forvet.

    Geçen mesajımda da yazmıştım beni çok eleştiren oldu ama takım çok yavaş oynuyor ve hız katan oyuncu yoksa olmaz bu taktikle. Bekleri devre arası değiştirerek de olabilir hızlı bek alıp. Takıma isim yapmış futbolcuları toplamisiz ama hiç taktik düşünülmemis veya yanlış düşünülmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatya'yı gözünüzde ne büyüttünüz yahu

    Sanki görende juventus deplansmanına gidiyoruz sanacak. Elin oğlu bu korktugunuz malatyayı folloş pamugu gibi çırpıp postalıyor daha ilk turda.

    Olay belli tempolu dikine pas yap, kanatlardan ak. Süper lig takımlarının 18'ninde(evet kendi takımında dahil) içinden geçersiniz.

    Ben bu yaşıma kadar

    - Duvar gibi defans yapan Türk takımı görmedim(Öyle aykut otobüüs değil. Takır takır orta sahada basıp rakibi ezen , yıldıran 2004 şampiyonu Yunanistan gibi)
    - Duran topta kademe hatası yapmayan takım görmedim

    -Araya atılan toplarda ,yatmak yerine koşmayı tercih edeni görmedim
    -Vakit geçirmek için, sinek ıssırsa üzerine fil basmış gibi sahada tepinmek yerine ,oyunu soğutup pas yapan takım görmedim(Galatasaray demeyin la 2-3 pas yapsa Luindama safinaza bağlayıp top kaptırıyor, marcao ise dan diye bomba atıyor)


    Bu dediğimi sadece tek maçta gördüm Chelsea -Beşiktaş maçında... Sergen'in 2 gol atıp yıldızlaştığı
    İşte 30 yıla bir böyle maçlara denk geliyoruz


    İşe bak yahu Malatya deplasmanından korkar hale gelmişiz. Sonra ben Fatih hocayı eleştirince terim sevdalıları üzerimde tepinmeye kalkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 19 Eylül 2019; 10:58:51 >




  • 
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.