Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    Maaşı çok tuzludur onun.ucuza oynarsa gelsin bekleriz

    Alıntıları Göster
    Ben bir de Sergio Ramos'u hayal ediyordum ama onu bize yedirmezler. Bize gelse bile Türk hakemleri ona her maç kırmızı kart verip kariyerini bitirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam troller çok. Ama ne siz onları bitirebilirsiniz karşılık vererek, ne yönetim. Çoluk çocuk özellikle çoğu. Engelleyin geçin, kendinizi de o seviyeye düşürmeyin. Medyayı da çok tiye almayın derim, 2 sene önce de bize yapıyorlardı, kim çok güçlü olursa ona yürür medya çünkü birisinin aradan sıyrılması hem onu antipatik yapar, hem de diğer grupları konsolide olmaya iter. Bu her alanda böyledir. Tabii bunu kişiler üzerinden savunmanız yanlış. F.T ve GS hakkında bahsettiğiniz en başarılı olma durumu olgusal olarak istatistikler gösteriyor ki yerinde. Ancak bu yine de bunu insanların gözüne sokup onları kızdırma hakkı vermiyor. Bir şeyin doğru olması, haklı olduğu anlamına gelmez çoğu insan bunu anlamıyor.
    Verilen cezalar konusunda yanılıyorsunuz. Tahrik ve hakaretin standart cezası 7 gün futbol bölümü uzaklaştırmasıdır. Eğer küfür de girerse bu banlanmaya gider. Ban cezası en düşük 4 olduğu için size daha az gelebilir ama tüm forumu kitlediği için aslen daha ağır bir ceza. Belki burada daha düşük alınıyor zannettiniz. Bir de ceza almıyorlar mevzusu da yanlış. Bir moderatörün anlık olarak tek ceza yetkisi 1 gün bölüm uzaklaştırmasıdır. O da insiyatif. Onun haricinde sizin gibi şikayet ediyorlar diğer konularda olanları. GS konusundaki GS admini ise şikayete cezayı verip onaya yolluyor, onaylanırsa cezayı alıyorsunuz. Bu işlem de bazen gün içi olsa da genelde 2-3 gün sürüyor. Ceza almıyorlar sanmanız bundan da olabilir.

    Yani aslında her şeyin açıklaması var. Siz efendi efendi yazın kimse size ceza vermez. Trolleri engelleyin, bu herkes için geçerli. Trolleri çok taktığınız için fırsat buluyorlar. Siz şikayet edin, engelleyin. Birisi sizi tahrik edince ona benzer tepki ile cevap vermeniz sizi de suçlu yapar.

    Edit: Örneğin üstteki yorumlara bakın hocam, alalen bir sataşma var. Şimdi Fenerli arkadaşlar tahrik olup bunlara cevap verse ceza yiyecekler... Sonra diyecekler ki biz ne yaptık. Ne gerek şimdi başkasının başkanına sataşmak, herkes kendi takımıyla ilgilense, rakip takıma da yorum yapılacaksa bunu belli adap çerçevesi içinde tutsak hiç sorun olmaz. Ama işte TC ile alınmıyor ki üyeler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 10 Eylül 2019; 19:54:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakgibiyim

    Kulüpte aldığı cezayı neden milli takımda çeksin? Ne saçma! Biri lig biri ülke. Eskiden yoktu böle bişey. Yaptıkları yanına kar kalmasın diye bu yola gidildi. Hazırlık maçında görsen bile cezası olmalı.
    Fifa kuralı olduğu için. Eğer Uefa kuralı olsaydı bize geldiği için ceza çekecek olan andone, çin veya abd gibi uefa organizasyonlarına dahil olmayan bir ülkede cezalı olmazdı. FIFA madem böyle bir uygulama yapıyor lig ayırt etmeksizin ceza veriyor kulüp ya da milli takım da ayirt etmeksizin cezayı takip eden ilk resmi musabakalarda uygulaması gerekir.

    Men cezası iki farklı şekilde uygulanabilir ikisi de hukuka uygun; 1) Cezaya sebep olan hareketin yapıldığı turnuvada 2) Tüm resmi müsabakalarda. Milli müsabakaları ayıran şey nedir ? Kulüp duzeyinde yaptığı bir ihlalden dolayı futboldan men cezası alan bir oyuncu sadece kulüp duzeyinde mi futbol oynayamiyor milli takimlarda oynuyor mu ?

    Bir şeylere saçma derken tartın argümanlarım sağlam mı diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • andone konusunda sıkıntı yok bence beyler.adam zaten yedekten girerdi kasımpaşa maçında.daha takımla antremana çıkmadı adam


    kasımpaşa maçında falcao 11 başlar.ikinci yarı adem girer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Kolombiyalı eski stoper İvan Cordoba: "Benzer bir karşılama ve ilgi, James Rodríguez'i yeniden hayata döndürecektir. Bence Falcao, James’in Galatasaray’a gelmesine yardımcı olmalı"

    Seneye olur mu dersiniz
    James Rodriguez hayal veya çok uzak bir hedef değil. Eğer rekabetçi sahne devam ederse neden olmasın. Ayrıca tam Galatasaray profili bir 10 numara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Bu mesaj silindi.
    Ferit Şahenk'ten başka bir şey bekleyen mi var ki?

    Falcao ve Gustavo haberlerini bir kıyaslamak lazım Ntv Spor'un.
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Senin yaşın kadar argümanım vardır benim. Ülke futbolu ile lig futbolu bir olmaz. Cevizle bademi karıştırma. O zaman milli maçta kırmızı kart gören ligde çeksin! İster fifa olsun ister uzay olsun. Laf sokmadan önce sende tart yaşım yeter mi diye!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1- Geçen sene 30 mac doğrandi Galatasaray. Dograyanlar ödül hakkıyla yönetenler ceza aldı.
    2- İki Fenerbahçe maçında da beraberliği hakemler sağladı. Kimsenin sesi çıkmadı. (ki kaybedilen 4 puan bizim sampiyonlugumuzu zora soktu ve fenerin kazandığı beleş 2 puan düşme potasında işine yaradı)
    3- Fatih Terim olaylı maçtan sonra ceza aldı. Adamı delirtin sonrada ceza verin ne güzel. Sorsan Fatih Terim hep böyle diye zirvalarlar.
    4- Fener hakemler olmasa çok daha kötü duruma düşerdi net. Bir sürü lehine hatalar yapıldı.
    5- 30 mac dogranan takım sadece Rize maçında yanlış karar çıktı diye hakemler ile şampiyon ilan edildi. Yuzsuzluk. Aynı hafta fener başkanı ve teknik direktörü çıkıp kara gece masalları anlattı. Ne hikmetse fikret ormanda buna dahil oldu. Hatta Rize başkanı çıkıp silahım olsa vururdum dedi. Aynı Rize başkanı bjk macinda doğrandi. Yine ne hikmetse yüzünde güller aciyodu. Para tatlı sanırım. (ayrıca hiç biri ceza yemedi sadece 11 gün şaka gibi)
    6- Şampiyonluğa oynayan takım Galatasaray kümede kalmaya uğraşan fener ne hikmetse fener başkanı Rize başkanı ve fener teknik direktörü Fikret orman da bunlara dahil tabi Rize maçından sonra bilinçli bir şekilde Galatatasay a saldırdı. Rize başkanı hiçbir iddasi olmadığı halde Galatasaray maçı için futbolculara prim vereceğini söyledi. Paralar nerde geldi belli değil.
    7- Başakşehir geçen sene hakemler tarafından resmen ittirildi. Her hafta rakipleri haksız kırmızı gördü ve lehine penaltilar kazandı.
    8- Galatasaray a geçen seneden beri planlı bir sosyal medya saldırı yapılmakta. Bir sürü ne olduğu belirsiz hesaplar Galatasaray ile ilgili negatif gündem yaratmaya çalışmakta. Bot hesap dolu ortalık Galatatasay karşıtı. Bunu yapan ve yaptıran kim acaba. Yoksa fenerli arkadaşlar sosyal medyayı etkin kullanın diyen Ali koç olabilir mi ? Hadi onu gec. Ülkemin sözde tarafsız medyasına ne demeli. Bütün fenerli yorumcular her programda aynı cümleleri konuşmaya başladı. Konu Terim ve Galatatasay olunca. Medya ve sosyal medya da Fatih Terime planlı bir saldırı var. İlk fişek kimden tabiki Ali koç... Hayırdır Ali koc Fatih Terim başarılı diye yok etmeyemi çalışıyosun? Bukemedin mi bileğini sahada ?
    9- TFF fenerli dolduruldu. Basında da koyu fanatik fenerli Nihat Özdemir. Peki ne oldu. Bakın hakemler Galatatasay a ne kadar çabuk kart çıkarabiliyor. Çıkarsın hak ettiyse ok peki aynısını fenere besiktasa yapabiliyo mu? Tabikide hayır bknz: Seri. Evet kırmızı kart doğru eee bjk ye neden veremediniz. Kayseri maçı. 2 gol ve çizilen ofsayt çizgileri resmen komedi. Kayseri golü geçerli dirsek hiç olmadı zaten. Ulan kör olsan görürsün be. Utanin utanin birde Kayseri maçını hakemle aldığımızı söylüyorlar. Yazıklar olsun.
    10- Gelelim Fatih Terim son cezasina. Bu adamın söylediğinin Ali koç yada Fikret orman dan ne farkı varda ceza aldı 4 maç?? Rize başkanını katmadim bile o bir skandal. Peki 1905 ??? Peki 19500?? Yazıklar olsun hepinize. Federasyon da mı ezeli rakibimiz anlamadım. Normalde TFF = Türkiye Futbol Federasyonu. Şuanda TFF = Türkiye Fanatik Fenerasyonu... 4 maç yapılmaya çalışan fener maçı hoca olmasın birde üstüne su Galatasaray taraftarını gaza getirelim de bide saha kapatma bu iş tamamdır. Feneri yapalım şampiyon kilifida hazır. Birde üstüne camia Fatih Terim e gönül koyar tamammmm. Ya ya tuttu planiniz :) rezillik....

    11- Muric transferi ve ali Koç'un Rize başkanına sponsor olması olayı rezillik. (Ki futbolcu Galatasaray a gitmek istediğini söylemişti önceden )
    Başakşehir in mevludu bize 500bin Euro fenere bedava vermesi rezilllikkk... İttifak. Amatör kötülüğün profesyonellesmis halidir.
    Sosyal medya trolleri ve botları da yine iş basinda düzenli saldırılarına devam etti bunuda es gecmeyelim artık kim onları besliyosa..
    12- Bildiri olayını anlatmaya bile gerek yok. Hayatımda şahit olduğum en aptalca olaylar listesinde üst sıralarda yerini almıştır.

    Neyse buraya daha coookkk yazarimda gerek varmı bilmiyorum. İşte ezeli rakabet dedikleri şey bu. Ezeli rekabeti ezeli masa başı olarak değiştirelim gitsin. Her sene aynı senaryo hersene aynı ağlayanlar. Bakalim bu Ülke ligine daha ne kadar zarar vereceksin Fenerbahçe...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 11 Eylül 2019; 7:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    En güzeli herkes kendi konusunda yazacak. Diğer takımların konusunda yazamıcak. Bakın görün sorun kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Ayrıca cezanın uefa da ayrı asyada ayrı olmadını iyi araştır. Argümanın eksik olmasın sonra.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belo3

    En güzeli herkes kendi konusunda yazacak. Diğer takımların konusunda yazamıcak. Bakın görün sorun kalmaz.
    Onu desteğe yazdım hocam da yapmıyorlar nedense. Kesin bir çözüm değil diye düşünüyorlar belki. Sonuçta bu arma koyma işi çok kolay, değiş armayı yaz gibi... Zaten asıl sorun da o değil bence, takıma göre insanların karakteri değişmiyor. Her takımdan troll var. Hele Fener konusu hep kendi içinde kavga ediyorlar. O tür ortamlarda kendi takımınan troll yazacağına başkan takımdan efendi birinin yazmasını tercih ediyor insan. O yüzden asıl sorun troller. Onlar da blokla blokla bitmiyor. Artık her tahrikte şikayet ediyorum anında ceza veriyorlar, iyi çalışıyor yönetim. Keşke biraz da ağırlaşsa. 7 Gün tatil yapıp geliyor çocuklar devam ediyor kaldığı yerden...


    Edit: Çok uzun yazmamdan rahatsız olan olmuş. İdeal bir dünyada gençler okumaktan çekinmez, 5-6 paragrafı çok diye nitelendirmez. Ama burada sanki karşı takım taraftarı olunca "Düşman"mış gibi, yok yalnızı yok yemeyiz, şöyleyiz vatan millet Sakarya edebiyatı yapmış. Yahu takım bu altı üstü. Yenerse sevin, yenilirse üzül öbür gün unutuyorsun. Neyin hesabı yok bu yalnızız yok yemeyiz(ben niye sana bir şey kanıtlama ihtiyacı duyayım? İnsan gibi üzülmek istemeyen tahriklere gelmesin, tahrik etmesin dedim.) amma ciddisiniz arkadaşlar. Zor gelen okumasın yazdıklarımı. Bir kişiye hakaretim, aşağılamam varsa, 2007 üyesiyim buyrun gelin sınırsız banlayayım hesabı. GS arması var diye iyi birisi olmuyor, ya da BJK arması olunca kötü biri olmuyor. Hepimiz insanız burada. Kiminizi yaşça küçük, kusura bakmayın muhattap almıyorum alınıyorlar falan ama. Onun haricinde ne farkı var hangi takımı tuttuğumuzun. Azıcık dışarı çıkın hava alın yahu, futbolu bu denli vatan millet meselesi yapıyorsunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 10 Eylül 2019; 21:34:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    James Rodriguez hayal veya çok uzak bir hedef değil. Eğer rekabetçi sahne devam ederse neden olmasın. Ayrıca tam Galatasaray profili bir 10 numara.

    Alıntıları Göster
    Şaka maka Galatasaray transferde çıtayı epey yükseltti. Artık Dünya devlerinin oyuncularına göz dikiyoruz resmen. Tabi bunda Fatih Terim'in payı yüksek. Dünya çapında bilinen bir teknik direktör olduğu için büyük oyuncular onunla çalışmak istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kilo Moana

    James Rodriguez hayal veya çok uzak bir hedef değil. Eğer rekabetçi sahne devam ederse neden olmasın. Ayrıca tam Galatasaray profili bir 10 numara.

    Alıntıları Göster
    Kiralama ücreti bizi aşar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞL olmamız büyük etki. Yoksa topçu gelmez buraya. Alamazsında. İngiltere almanya ispanya gibi liglerde normal takımlar 20 30m bonseevis veeiyor. Seri örnek mesela.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Graviton G

    Kiralama ücreti bizi aşar

    Alıntıları Göster
    40 m euro bonserisi,11m euro da maaşı var rodrigezin.GErçekten belhanda yerine aranan merkez orta saha adamı,hagi den sonra getirilebilcek en muhteşem oyuncu olurdu.Falcao ile birlikte artık ligin içinden geçerlerdi direkt.Olmaz diye bir şey yok,olay bu yılda şampiyon olmaktan geçiyor yine.ROdrigez şuan falcao gibi değerini bilecek,ilk 11de kendi yerinde oynayacak ve aidiyet hissedeceği bir kulüp arıyor.28 yaşında tamda olgun döneminde adam.Falcao 5-6 m euro veriliyor ise rodrigeze 7-8 verilmesi göze batmaz ama dengeler unsuru ve hedefler çıtası böylesi transferleri gündeme getierbilir.FFP olmasa bu transferin olma olsağını dahada güçlendirirdi.




  • Takım iyi sonuçlar almaya başladığında gittikçe yalnizlasagiz. Dost görünenler bile iyice düşman olacak. Yildizlarimizin üzerine oynayarak onları bezdirecekler. İyice düşman olacağız diğer takımlara.

    Olurda şampiyon olmayı başarırsak, bıçak gibi gelecek yabancı sınırı. 14ten 6 ya düşecek birden. Muslera yi göndereceğiz, marcao, luyindama satılacak. Saçma sapan yerlilere 5-10milyon dolar bonservis vereceğiz. Şimdi beğenmediğimiz belhanda, Feghouli nin tırnağı olamayacak yerliler giyecek Galatasaray formasını.

    Hepsi bu vizyonsuz Fenerbahçe başkanı ve fanatik tff başkanı sayesinde olacak. Fareli köyün kavalcisindaki fareler gibi izleyecek diğer takımlar bu ikisini.

    Naçizane tavsiyem, bu senenin tadını çıkararak izleyin. Belki bir daha böyle bir takım, böyle bir lig izleyemeyecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19501951195219531954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.