Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Burada verilen çoğu cezalar fatih terimin tffden aldığı cezadan farkı yok.Üstüne fenerli ve beşiktaşlılar 3-4 gün alıyorken burda en ufak bir şey yazan 1 haftadan aşağısını almıyor.Adminlerin işi gücü şov yapmak olmuş , sorsan gönüllü yapıyor ama.Gönüllü yapan adam adminliğe devam edebilmek birilerine yaranmak için gidip herkese bir hafta ceza vermez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Senin acilen Türkçe çalışman gerektiğini düşünüyorum. Kimden, neyden bahsediyorsun belli değil...

    Galatasaray’ı mı tff’yi mi ciddiye almayacaklar?

    Hangi iki kulübe DE? Beşiktaş’ın adı olayda geçmiyor ki. Galatasaray’ın şikeden ceza aldığını mı sanıyorsun yoksa?

    Monaco da nereden çıktı şimdi?

    Galatasaray mı UEFA’ya “sen işini yapmıyorsun” diyor?

    Kim kendini komik duruma düşürüyor? Galatasaray mı Fener mi tff mi?
    İki gün önce Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı ortak twitterda tt çalışması yaptı. Sözde Falcao için ve Taylan için bizi Uefa'ya şikayet edeceklerdi. Bu iki kulüp malumunuz şikeden ceza almış takımlar. Bende diyorum ki Falcao transferinde sadece Galatasaray yok koskoca Monaco takımı da var. İki kulübünde 3-5 kuruş denecek rakamlar için böyle bir riske girecek hali yok. Kaldı ki Uefa şikeden dolayı ceza verdiği bir kulübün taraftarını ciddiye almaz. Aslında ilk mesajımı da anlaması zor değil. Gündemi takip eden biri için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Galatasaray'ın ve Fatih Terim'İn önlenemez başarıları rakip takım taraftarı, başkanlarının yanı sıra forum yöneticilerini de kızdırmış olacak ki acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin en başarılı takımını tutmak suç sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    belhanda ve jimmy antremanlara katılmış.ama lamina katılmamış.acaba nzonzi ile babel yetişirmi ki kasımpaşa maçına
    Lemina'nın bir şeyi yok




    Nzonzi milli takımda oynamıyor Kasımpaşa maçında sahada olur.Babel milli takım dahil her maçı oynuyor, hocanın yerinde olsam Babel'i dinlendirip Brugge Malatya maçlarına saklarım.
  • Linnes konusuna açıklık getireyim.

    Mariano da nagatomo da satılmaya çalışıldı ikiside gitmek istemedi hem İstanbul'da mutlular hem CL de oynayacaklar hem maaşları iyi oyuncuları mutsuz etmemek adına çok zorlanmadı zaten ikisininde sene sonu sözleşmesi bitecek ve gidecekler bu sene yararlanmak için onlar yerine linnes listeye yazılmadı seneye linnes mutlaka kadroda olacak burada linnes muhteşem bir fedakarlık yapıp Galatasaray'ın iyiliği için gerekirse giderim veya sadece antrenmanlara çıkarım dedi zaten linnesin bu tavrından sonra maaşına zam yapıldı.

    Linnese bende çok üzüldüm her taraftar tarafından sayılan sahada işini yapan profesyonel bir oyuncuydu ayrıca kendisi ne kadar iyi Galatasarayli olduğunu bir kez daha kanıtladı umarım bu süreç ona zarar vermez ve uzun yıllar kadromuzda yer alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    umarım ocakta döner marianoyu ocakta satarız bir brezilya kulübüne..
  • Cezam yeni bitti. Gık desen ceza veriyorlar biraz esnek olunması lazım bence.


    Ve Falcao gelirken banlıydım. Ozaman


    Falllllcaooooooooooooo geldiiiiiiiiiiiiii ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn

    :))))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • archdark kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlar şu an finansal durumlarımızın vahamiyetini yeterince farkında değil, ve bu hesap işini derinlemesine de bilmediklerinden "O kadar sattık paralar nerede yav?" diye düşünüyorlar. Mesela Cenki satıyorsun, Negredo, Pepeyi alıyorsun. Bonservis 2,5m, maaşları da toplam yılda €10m civarı, al sana senede €12m nasıl gider. Vagner, Lens de çok paralar aldı mesela. Lens ilk yıl kiralama bedeli diye verdik ama zorunlu opsiyonu vardı. O sene harcanan paralar, Pepe, Negredo, Lens, Vagner... Verilen ücretlerini hiç karşılamayan oyunculardı(Pepe şöyle böyle diyenlere de hiç katılmıyorum, defanstan topu sürekli uzun oynaması oyunumuzu bozuyordu bence.). Onlara harcanan paralar Cenk, Marceli parasını çoktan çıkarttı. Bunun harici yılda €15m'a yakın borçların sadece faizi var. Muaccel borçlarla birlikte bu yılda €50m sadece borç gideri yapıyor, maaşları da al €100m'a yakın. Klüplerimiz yılda bütün gelirleri toplasan anca €70 civarı çıkartabiliyor.

    Bir de işin şu yönü var, klüplerimiz borsaya açıklar, yani uluslararası kuruluşlarca denetime tabiler, klüpten 5 lira cebine atsa birisi o ortaya çıkar. He dersiniz ki Menejer ücreti gösterildi, yarısını cepledi vs... Bunlar olmuş mudur? Kimsenin günahını almak istemem, yapan illâ olmuştur. Fikret Orman çok fanatik bir başkan, Beşiktaş'ın hakkını sonuna kadar savunan birisi, hiç sanmıyorum bize zarar vereceğini. Zaten bu klüp yönetme işi çok stresli ve yıpratan bir iş, klübü çocuğu gibi sevmeyen kimse uzun süreli başkan olamaz. O kadar seven de ihanet etmez. Ben inanmıyorum. Başarısızlıkları oldu evet saydığım transfler, ama bu tip Gs de yaptı Fener de yaptı, Slimani, Ayew falan aldılar çöpe attılar paraları örneğin. O yüzden gereksiz yükleniliyor. Sportif başarı gelmeyince gün yüzüne çıkıyor sorunlar. Bir sene şampiyon oluruz yine büyük başkan der o eleştirenler. Pek takılmayalım o yüzden. Finansal durumumuz büyük bir problem olabilir, ama buna "Beşiktaş'ın finansal sorunu" diye değil, "Ülkemizin takımlarının finansal sorunu" şeklinde bakılmalı. Hepsi çok kötü durumda. Şampiyonluklarla anı kurtarıyoruz...

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın, iyi forumlar.




  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllar kalmayacak. Çocuklarının eğitimi için beri döneceğini söyledi geçen sene.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Fatih Terim kendi kuyusunu kazmak istiyor sanırım. Selçuk, ömer nedir ya. Takım zaten uyuyo donk varken ömerin ne işi var takımda. Aelçuk gelmiş 35 e git artık. Sende Ronaldo fiziği mi var oynamaya çalılıyosun artık. Gençlere ayak uyduramazsın. Bakalım Falcao yu aldık diye gaza geldik ama arka taraf hala patlayacak bomba. Emre Moru kendine getirirsek olur bu iş. Bacaksızın aklı fikri karı kızda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Kulüpte aldığı cezayı neden milli takımda çeksin? Ne saçma! Biri lig biri ülke. Eskiden yoktu böle bişey. Yaptıkları yanına kar kalmasın diye bu yola gidildi. Hazırlık maçında görsen bile cezası olmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "40 yıldır aynı tiyatro oynanıyor. Herkes ne olduğunu biliyor. Bizim yolumuz başka."
    2-3 gün önce bunları söyleyen Kimyager Abdullah Avcı neden ceza almadı?
    Ne tiyatrosu oynanıyor? Oyuncular kim? TFF mi GS mi başkaları mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakgibiyim

    Fatih Terim kendi kuyusunu kazmak istiyor sanırım. Selçuk, ömer nedir ya. Takım zaten uyuyo donk varken ömerin ne işi var takımda. Aelçuk gelmiş 35 e git artık. Sende Ronaldo fiziği mi var oynamaya çalılıyosun artık. Gençlere ayak uyduramazsın. Bakalım Falcao yu aldık diye gaza geldik ama arka taraf hala patlayacak bomba. Emre Moru kendine getirirsek olur bu iş. Bacaksızın aklı fikri karı kızda.
    Komik bile değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

    Galatasaray'ın ve Fatih Terim'İn önlenemez başarıları rakip takım taraftarı, başkanlarının yanı sıra forum yöneticilerini de kızdırmış olacak ki acısını bizden çıkarmaya çalışıyorlar. Türkiye'nin en başarılı takımını tutmak suç sanırım.
    Kardeşim size ve diğer adminlerden yakınanlara bir tavsiye vereyim.

    Bu "Biz en iyiyiz ondan çekilemiyoruz" tarzı düşünceniz yüzünden insanları kıran ya da tahrik eden cümleler kuruyorsunuz ama güç zehirlenmesi dediğimiz bu durum yüzünden bunu farkına bile varamıyorsunuz. Yani hadi hata payını çıkartalım, %90 aldığınız cezalar doğru, ancak siz yazdıklarınızın karşı tarafa verdiği etkiyi tam olarak anlayamıyorsunuz. Bu düşünce yapısından çıkın, F.T'nin önlenemez başarısı varsa niye sürekli gelip gidiyor? Neden GS'den küfürlerle yollandı(Yaşınız yetiyorsa), neden milli takımdan yine sosyal medyada hakarete varan hashtaglerle yollandı? Neden 8 puan fark varken bu forumda F.T'ye hakaretten 10'larca kişi ceza aldı? Demem o ki, işler şu an çok iyi diye bir güç zehirlenmesi durumundasınız. Çok yanılsamalara düşüyorsunuz ve bu dil de ya karşınızdakini tahrik ediyor(İstemeseniz de bu böyle oluyor) ya da kırıyor. Burada onlarca kişi kendinde suç aramak yerine, kolektif bir "Adminler bize oynuyor" düşüncesine giriyorsunuz...(Bunu F.T de yaşadı, GS aleyhine büyük bir hata olmadan etmeden gereksiz bir konuşmayla kendine yazık etti, ama siz bunu eleştirmek yerine aynı davranışı sergileyerek forumda ceza alıyorsunuz.) Yani size bunun başka bir örneğini versem siyasetten, hani işte avrupa bizi kıskanıyor tarzı bir örnek, eminim siz de herkes gibi bunun mantıksızlığında bana katılırdınız. Ama iş sizin takımınız olunca düştüğünüz güç zehirlenmesini görmüyorsunuz. Burada cezasından yakınan her arkadaşa diyorum; size zamanında kötü davrandılar diye intikam felsefesiyle ya da çok rehavete katılıp insanları tahrik edici şeyler söylemeyin. Bir avuç insansınız geçinemiyorsunuz arkadaşlar, özellikle bu sorunu GS forumunda gördüğüm için yazıyorum. Boş zamanımız var, futbol konuşmak istiyoruz. Sürekli tahrik etmeye geliyorlar forumumuza, ya da burada sürekli karşı takımlara sataşan yorumlar görüyoruz, ister istemez tahrik olup cevap veriyoruz sonra siz ceza yiyorsunuz.(Kimisi bu tahrik edici yorumlara hakarete varan cevaplar veriyor, iki taraf da ceza yiyor o durumda.)

    Yani siz "Burada tahrik edici bir şey yok ya" diye düşünmeyin, içinde bulunduğunuz durumdan dolayı farkında olmadan tahrik ediyorsunuz, kiminiz intikam felsefesiyle bilerek yapıyor. Yönetici arkadaşlara da güvenerek bir görev verilmiş, suistimal ettiklerini söyleyerek hem günahını alıyorsunuz hem ayıp ediyorsunuz.

    Hadi herkese iyi forumlar.




  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt
    Evet değil. Yazdıklarım gayet ciddi bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atiuser A kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam bu sadece bir takımın filan değil Türkiyenin sorunu. Alaves bile bizim 3 büyükler kadar maas veriyor oyuncularına büyük liglerdeki verilen bonservisleri filan hic demiyorum. Makas bu kadar açılmışken Türk takımlarının işi her geçen gün daha zorlaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atiuser

    Kardeşim size ve diğer adminlerden yakınanlara bir tavsiye vereyim.

    Bu "Biz en iyiyiz ondan çekilemiyoruz" tarzı düşünceniz yüzünden insanları kıran ya da tahrik eden cümleler kuruyorsunuz ama güç zehirlenmesi dediğimiz bu durum yüzünden bunu farkına bile varamıyorsunuz. Yani hadi hata payını çıkartalım, %90 aldığınız cezalar doğru, ancak siz yazdıklarınızın karşı tarafa verdiği etkiyi tam olarak anlayamıyorsunuz. Bu düşünce yapısından çıkın, F.T'nin önlenemez başarısı varsa niye sürekli gelip gidiyor? Neden GS'den küfürlerle yollandı(Yaşınız yetiyorsa), neden milli takımdan yine sosyal medyada hakarete varan hashtaglerle yollandı? Neden 8 puan fark varken bu forumda F.T'ye hakaretten 10'larca kişi ceza aldı? Demem o ki, işler şu an çok iyi diye bir güç zehirlenmesi durumundasınız. Çok yanılsamalara düşüyorsunuz ve bu dil de ya karşınızdakini tahrik ediyor(İstemeseniz de bu böyle oluyor) ya da kırıyor. Burada onlarca kişi kendinde suç aramak yerine, kolektif bir "Adminler bize oynuyor" düşüncesine giriyorsunuz...(Bunu F.T de yaşadı, GS aleyhine büyük bir hata olmadan etmeden gereksiz bir konuşmayla kendine yazık etti, ama siz bunu eleştirmek yerine aynı davranışı sergileyerek forumda ceza alıyorsunuz.) Yani size bunun başka bir örneğini versem siyasetten, hani işte avrupa bizi kıskanıyor tarzı bir örnek, eminim siz de herkes gibi bunun mantıksızlığında bana katılırdınız. Ama iş sizin takımınız olunca düştüğünüz güç zehirlenmesini görmüyorsunuz. Burada cezasından yakınan her arkadaşa diyorum; size zamanında kötü davrandılar diye intikam felsefesiyle ya da çok rehavete katılıp insanları tahrik edici şeyler söylemeyin. Bir avuç insansınız geçinemiyorsunuz arkadaşlar, özellikle bu sorunu GS forumunda gördüğüm için yazıyorum. Boş zamanımız var, futbol konuşmak istiyoruz. Sürekli tahrik etmeye geliyorlar forumumuza, ya da burada sürekli karşı takımlara sataşan yorumlar görüyoruz, ister istemez tahrik olup cevap veriyoruz sonra siz ceza yiyorsunuz.(Kimisi bu tahrik edici yorumlara hakarete varan cevaplar veriyor, iki taraf da ceza yiyor o durumda.)

    Yani siz "Burada tahrik edici bir şey yok ya" diye düşünmeyin, içinde bulunduğunuz durumdan dolayı farkında olmadan tahrik ediyorsunuz, kiminiz intikam felsefesiyle bilerek yapıyor. Yönetici arkadaşlara da güvenerek bir görev verilmiş, suistimal ettiklerini söyleyerek hem günahını alıyorsunuz hem ayıp ediyorsunuz.

    Hadi herkese iyi forumlar.

    Alıntıları Göster
    Ne zaman foruma, twittere, sözlüklerde girsem Galatasaray'a saçma sapan hakaret ve nefret dolu söylemler görüyorum. Rakipler sürekli sebepli sebepsiz Galatasaray'a saldırmakta, şu yaşımda ilk defa gördüğüm bir karalama ortamı oluştu hem medyada hem sosyal medyada. Ben de bu duruma olan tepkimi böyle gösteriyorum.
    Mesajında herhangi bir hakaret yok durum tespiti var. Galatasaray Türkiye'nin en başarılı takımıdır, Fatih Terim Türkiye'nin en başarılı teknik adamıdır. Bu da bir durum tespitidir bir olgudur.
    Rakip forumlarda milleti tahrik eden insanları ben de sevmiyorum rakip forumlara sadece Galatasaray hakkında yalan yanlış veya hakaret içeren bir şey yazılmışsa mesaj yazma gereği duyuyorum, şu konuya da sürüyle başka takımlı adam gelip tahrik ediyor ama en ağır cezaları ne hikmetse Galatasaraylılara veriyorlar. Bundan da şikayetçiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kolombiyalı eski stoper İvan Cordoba: "Benzer bir karşılama ve ilgi, James Rodríguez'i yeniden hayata döndürecektir. Bence Falcao, James’in Galatasaray’a gelmesine yardımcı olmalı"

    Seneye olur mu dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Kolombiyalı eski stoper İvan Cordoba: "Benzer bir karşılama ve ilgi, James Rodríguez'i yeniden hayata döndürecektir. Bence Falcao, James’in Galatasaray’a gelmesine yardımcı olmalı"

    Seneye olur mu dersiniz
    Maaşı çok tuzludur onun.ucuza oynarsa gelsin bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.