Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esteban C yoktun uzun zamandır nerelerdeydin :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lido kullanıcısına yanıt
    Mehmet, Celil ile Atalay'ı üst üste koyar top diye oynar. Celil zaten boş beleş bir futbolcu. Atalay potansiyel barındırsa da fiziksel olarak çok yetersiz. Mehmet ile gireceği 10 ikili mücadelenin 9'unu kaybeder.
  • Yönetimin hataları :

    1- Takımın 6 ay forvetsiz bırakılması

    2- Oyuncuların satışında değerlerinin düşürülmesi

    3- Taraftarı beklentiye sokup transferleri gerçekleştirememek.



    -Alan

    -Modeste

    -Diagne

    ...
  • Nzonzi geçiyor 6 numara için olur mu görüşülüyor mu bilmem ama Fatih hocanın istediği tarzda oyuncu
  • gael kullanıcısına yanıt
    Ne SMS i ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mywistakes

    Bu mesaj silindi.
    Atatürk ün devrimci çocukları felan ne alaka ya ,yönetimi eleştireceksiniz diye nasıl saçmalayacağınızı şaşırdınız .
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Başakşehir elendi ordan gelen para sayılıyor mu ki acaba? Bizimkiler onu beklemiş olmasın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ne dersiniz bilmiyorum ama bir çok kaynak abdurrahimin işi bitirdiğini söylüyor. Yani yönetim halletmiş sadece taraftar sabırsızlıktan delirmiş durumda.
  • Falcao transferi büyük ölçüde bitti gibi. Son detaylar görüşülüyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Archangel

    Arkadaşlar ne dersiniz bilmiyorum ama bir çok kaynak abdurrahimin işi bitirdiğini söylüyor. Yani yönetim halletmiş sadece taraftar sabırsızlıktan delirmiş durumda.
    benimde tahminim o şekilde.abdürrahim albayrak o kadar samimi foto çekilmez falcao ile anlaşılıp imza atılmadıktan sonra.alan ve pato için dubaiden döndügünde çok gergin olan adam falcao ile o şekil poz vermez.bana göre şuan tek problem monaconun yeni forvetini açıklaması ve falcao yu son kez ikna çabaları
  • Abartma Atalay hepsinden çok değerli oyuncu ama 8 veya 10 oynar Mehmet ise 6 oynuyor farklı bölge oyuncuları da çok önemli değil sonuçta sakatlık olmazsa genç yerli oyuncu oynatmaz hoca geçmişte semih kaya geçen sene ozan kabak takımda sakat stoper olmasa oynayamayacaklardı. Atalay ın oynaması için belhanda seri Selçuk tan en az ikisinin sakat olması lazım mesela..mehmet alınsa da donk sakatlanmadıkça forma vermez hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Altyapıdaki 6 numaralar nasıl bilgisi olan var mı?
    Celil var ama iyi değil. Daha doğrusu celil olsa olsa max verattinin 3 gömlek küçüğü olue. Bizim 6 numaraya daha güçlü fizikli biri lazım.

    Abdussamed aslında oraya gidecek oyuncuydu ama şans verilmedi vardır bi bildiği teknik ekibin gökay var oda stopperden bozma onda da iş yok pek.

    Aslında 6 değil ama Atalay çok iyi 8 oynar bu takımda. Seriden istenilen performans alınmazsa seneye sağlam 6 ve 8 numaraya Atalay monte edilerek iyi bir verim alınabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize yine biyerlerden para gelmiş ohh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakgibiyim

    Başakşehir elendi ordan gelen para sayılıyor mu ki acaba? Bizimkiler onu beklemiş olmasın?
    yok ffp için oyuncu satmak lazım.bizim yönetim nasıl yapacak ki.kimse gidici degil gibi takımda.acaba geçen dönem karda bitirdigimiz için bu dönem dokunmayacaklar mı bize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 14 Ağustos 2019; 0:19:42 >
  • neden tartışıyorsunuz ki? Mehmetle ilgilenmiyoruz denilmiş.. İyi genc oyuncularla ilgilendiğimiz nerede görülmüş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kickboxer_18

    O değil de banegayı alcaz diye fernandodan, falcaoyu alcaz diye onyekurudan olduk. Nasıl bi transfer sezonu geçiriyoz böyle eldekilerde gidiyo
    onyekuruda yapacak bir şey yoktu,evertona 1m euro kiralık ücret teklif ettik,adamlar kabul etmedi ve bonservis satışıyla onyekuruyu satışa koydu 17m euro üzerinden ve 13.5m euroya monacoya satıldı.Zaten satmadan alamassın ffp kuralı varken ve de 13m euro gibi astronomik bir fiyat biçilirken nasıl alınacaktı onyekuru? mantık biraz..

    fernandao ya gelince zaten bu oyuncu ayrılmak istedi,gelecek yıl 33 olacak bir oyuncu için 4.5m euro verende olmayacaktı,ayırca lyundama için bonservis ücretini karşılamak adınada yaşlı bir oyuncu satılıp yerine genç bir oyuncunun bonservisi karşılandı böylece ffp bariyerine takılmadı yönetim.

    benegaya gelince bu ve 6 numara transferini etkileyen tek unsur diagne nin satılamamasıdır.Benega ile prensipte anlaşılmıştı ancak diagne satışı beklendi,belli bir süre tanındı ama o sürede çok geçince benega transferi yattı yerinede seri geldi.

    Çok konuştuk bu sayfada,yönetim 13m euro para harcamış bu adama ve en az o kadar paraya satma düşüncesi ile hazirandan beri çabalıyor zira 10m euro üzeri satışdan elde edilecek karın belli bir yüzdeside kasımpaşaya verilceği içinde diagne satışı ekstra bir problem.Arabistan ve katardan 13-14 m euro veren oldu ancak diagne ye verilecek ücretleri az tuttu bu takımlar.Bu noktadada diagne işleri bozdu zira arap takımlarından diagne en az 5-6m euro istiyor ve bu paraları arap kulüpleride vermiyor,verecekler isede bonservis ücretlerini 8-9m euroya indiriyor.Buradaki çıkmaz nokta diagnenin tutumudur ve bu tutumundan ötürüde takım içinde bile istenmeyen adam durumuna geldi ancak adam "paramı alırım,yatarım" kafasında,buda terimi çok zorlayan bir psikolojik etken.

    Falcao transferine yattı diyemem,bu iş netliğe kavuşacak ancak büyük ihtimalle 3-4m euro bonservis ücreti vereceğiz gibi görünüyor.Falcao zaten prensipte anlaştı bizle,o noktada sıkıntı yok ama monaco işi yokuşa sürüyor.




  • başak,porto,kiev elendiği için extra 3.3 m € girmiş kasamıza.
  • Bedavaya Gulbrandsen ve kiralık olarak Sörloth alınsaydı, forvet transferi tamamdı kendi adıma. 6 numara transferi daha önemli ve bu 2 oyuncu bence götürürdü forveti, tip olarak da tamamlarlardı birbirlerini.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • transfer yoksa istifa diye tag açılmış, bir osmanlı ve atatürk torunu olarak bugünleri de mi görecektik ey halkım biz bunu hak etmemiştik demekteyim. nasıl bir vicdansızlıktır ki falcao yoksa siz de olmayın denebiliyor bu insanlara. gs görünümlü kripto bjkliler fbliler adeta giruslarımızda cirit atıyor, içimize sızıyor, bizi dört bir yandan sarmış bulunuyor gibi hissetmekteyim. veyahut öyle olmasını arzu etmekteyim. çünkü bu hadsiz oburluğu yüce gs taraftarına yakıştıramamaktayım. velhasıl kelam gerekirse mehmet topalı transfer edip forvet oynatsınlar başımız kıldan incedir, kılımız kılıçtan keskindir.

    #falcaosuzdaseninleyizbe
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    #falcaoyoksaistifa

    fenerli görünümlü fenerliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.