Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.311
Cevap
93
Favori
2.317.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O değil de, ismi geçen oyuncuların çoğu da soru işareti isimler.

    - Alan Carvalho için yıllık 3.500.000 € + 2.000.000 € imza parasından 3,5 yıllık sözleşmeden bahsediliyor. Ki oyuncu son 5 sezonun ikisini sakat geçirmiş. 2 kere çapraz bağları yırtılmış. Temmuz'da 30 yaşında.

    - Clinton N'Jie ismi geçiyor. 26 yaşında olmasına rağmen sadece 129 maç oynamış. 22 gol atabilmiş sadece. Yaklaşık 200 günlük bir sakatlık geçmişi var.

    - Demba Ba desek gelmiş 34 yaşına. Son 2 sezonda yaklaşık 500 gün sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalmış. En sonra Amerika'da kulüp aldığı haberleri çıkmıştı.

    - Penarande desek geçen seneyi tamamen sakat geçirmiş. 21 yaşında, 60 maçta 8 golü var.

    - Tetteh için 10.000.000 € gibi astronomik bonservis rakamından bahsediliyor.Henüz çok genç. Potansiyelli olduğu belli ama gelip direkt olarak büyük katkı sağlar diyemeyiz.

    İşin özeti durum biraz karışık gibi. Gomis her ne kadar yaşı ilerlemiş olsada, alcaklarını gününde ödediğinizde, kafası başka konulara takılmadığında sahada iyi mücadele ediyordu. Ve bu lig için en uygun santafor tiplerindendi. Çok istikrarlı, fizik gücü yüksek biri isimdi. Ya ona yakın profilde birini almalıydık ya da onu 1 sezon daha takımda tutmalıydık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 15 Ocak 2019; 11:2:48 >




  • Başkan,Çin' de Brezilya' da saat kaç biliyor musunuz diyordu... Galiba 1 2 hafta geriden geliyor adamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para için Çin ligine gidip klübüyle sorun yaşayan futbolcuların peşinde koşup transfer dönemini heba etmek bu yönetimde gelenek oldu.Bir de çok zamanımız varmış gibi kıtalararası çalışıyorlar.Ucuza mal olsa ona da bir şey demeyeceğim.Madem bu kadar para veriyorsun Avrupa liglerinde oynayan liglerinin zorluk derecesi yüksek takımlardan oyuncu transfer et ne işin var kıytırık,temposu düşük liglerde?
  • Senin gibi baskanin da... yoneticinin de...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkaten yazık ya bu taraftara ulan hadi alan la insanları oyalıyosun 19 ocak sözleşmesi bitiyo falan filan bize tek forvet mi lazım 6 ay öncesinden belli bize iki forvet lazım bu 6 ay bu yöneticiler ne yaptı? birinin kampa çoktan katılması gerekirdi belliki oluruna bırakıp bakmamışlar üstüne bide tamam erene kızıyoruz ama adamı allayıp pullayıp satmak varken ne diye kadro dışı bırakırsın aynı şey serdar içinde geçerli burada da fatih terimin kafa yapısını anlayamadım yönetim ve teknik heyet el ele vermişler takımı şampiyon yapmamak için uğraşıyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: japon karınca

    Başkan,Çin' de Brezilya' da saat kaç biliyor musunuz diyordu... Galiba 1 2 hafta geriden geliyor adamlar.
    Tamam işte çinde gece onlar uyuyor, burda gece bizimkiler uyuyor saat farkından denk gelemiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuğun piyasa değeri 1 hafta öncesine kadar 1.5 M € gözüküyordu.Güncellemişler 3.5 M € olmuş.Marcao ya o paraları vereceğimize buna verseydik 3.5-4 geleceğin Drogbası olur.Ligue 2 gol krallığına oynuyor.18 maç 15 gol.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

    Bu çocuğun piyasa değeri 1 hafta öncesine kadar 1.5 M € gözüküyordu.Güncellemişler 3.5 M € olmuş.Marcao ya o paraları vereceğimize buna verseydik 3.5-4 geleceğin Drogbası olur.Ligue 2 gol krallığına oynuyor.18 maç 15 gol.

    Aynen Metz de en iyi oyuncumuza birileri 3.5 verse de biz de göndersek diye bekliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

    İş var mı peki hocam çocukta sizce? Altyapı maçlarında nasıl?

    Alıntıları Göster
    Hocam futbol bilgisi ve yeteneği iyi, ama fizik olarak hazır değil. Eğer ozan gibi fizik çalışır ve iyi duruma gelirse her türlü A takım 21 kişilik kadrosunda olabilecek bir oyuncu. Ama as Galatasaray santraforu olur mu dersen cok zor. Iyi bir alternatif, yedek olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    En iyimser tahminle 10-15 milyon euronun altında bu oyuncuyu alan adamın önünde eğilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 15 Ocak 2019; 12:1:22 >
  • Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Balotelli ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

    Balotelli ?
    balotelli yi bonservisi bırak, maaşımız yetmez
  • Bu sene sampiyon olsak da olmasak da inan edin defolup gideceksiniz beceriksiz varliklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan'da sorun yıllık ücret?(Fanatik)
    6 milyon euro alan adama 3 milyon teklif ediyorlar o ise 4 milyon euro da ısrarcıymış. Günlerdir bu adamı ikna etmeye çalışılacağına başka alternatiflere bakılsa diyeceğim de beceriksizlikte bir dünya markası olan GS yönetiminin eminim hiçbir B ya da C planı yoktur. Evet bu adamlar işadamı büyük şirketleri yönetiyorlar ancak yanıldıkları nokta futbol kulüpleri bunların yönettiği şirketlere benzemiyor maalesef.
  • mevcut yönetim için kötü sözler söylememek için kendimi zor tutuyorum.bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim.
    biz sizden yıldız oyuncu beklemiyoruz.Dünya futbol piyasasında teknik heyetin ve scout ekibinin belirlediği genç,potansiyelli 1 yada 2 forvet oyuncusu almak bu kadar zormudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockerboy-h

    Bu arada Kasımpaşa 10 numara olarak Haris Hajradinovic'i transfer etmiş.İstatistikleri baya iyi orta sahaları çok kuvvetli oldu daha önce de Tobias Heintz i almışlardı.İlk dörte oynayacaklar.Sadece defansları zayıf.
    kaleye de simone scuffet'i kiraladılar fmciler bilir. adamlar kısıtlı bütçeyle çok doğru işler yapıyor
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Balotelli'de bu ligde çok katkı sağlayacak oyunculardan. Fatih Terim'in yönettiği takımda, maaşını aksatmadan ödersen kafadan 20-25 gol atar. Tıpkı Melo gibi, zaman zaman tribünleri ateşleyecek hareketler yapar. Bazen saçma bir hareketle takımı 10 kişi de bırakabilir. Ama genel olarak bu adam büyük katkı sağlar diyebileceğin tarzda biri.

    Ama maaşı çok yüksek. Yaklaşık 7.000.000 € kazanıyor Fransa'da. Vergiler düşüldükten sonra eline geçen rakam 4.000.000 € civarı. Ki bu rakama ekstralar dahil değil.
    Menajeri Mino'nun da en az oyuncunun maaşı kadar komisyon talep edeceği aşikar. Böyle isimleri, 28 yaşında Fransa'dan koparmak için ya ikna kabiliyeti çok yüksek yöneticileriniz olacak ve Avrupa'da başarılı olacak bir takım kuracak. Ekstra yıldızlar da alacak. Oyuncunun aklını çelecek.

    Ya da Yıllık 7-8 milyonu (€) bulan maaşlar vereceksiniz oyuncuya. Bunun yanı sıra menajerine de yüksek rakamlar ödemeyi göze alacaksınız.


    Yaz transfer sezonunda Sala ismi geçiyordu bir dönem. Yaz döneminde 1-2 satış yapıp onu kadroya katabilseydik çok iyi olurdu mesela.Hatta oyuncu da bize gelmek istiyormuş haberlere göre. Kulübü reddetmişti teklifimizi düşük bulduğu için.

    https://www.haberturk.com/emiliano-sala-dan-galatasaray-aciklamasi-2210353-spor

    https://www.transfermarkt.com.tr/emiliano-sala/profil/spieler/190780


    Mesela Jackson Martinez. Vagner Love,Ba gibi isimlerle ilgileneceğine bu adamı kadroya katabilirdin. Portekiz takımı bedelsiz kiraladı.

    Geçen ay oynanan bir maçta 2 gol atmıştı. Videoda 1.52 ve 2.50 ye bir bakın derim. Bu adamın da fizik gücü yüksek. Tıpkı Adebayor,Diagne gibi. Son vuruşları da ortalama üstü. Bu ligde rahat rahat iş yapardı.









  • Hoca büyük ihtimalle ankaragücü maçına böyle bir kadroyla başlıyacak. Şu takıma 6 aydır forvet bulamayan yönetime ne desek az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24022403240424052406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.