Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala transfer yok, adamlar Dursun'a rahmet okutacaklar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN UYUMA AĞIRLIĞINI KOY ARTIK !!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka falan dursun dediğiniz adam bastan aşağı cillop gibi sıfırdan takım kurdu ve şu an gsnin en önemli parçaları onun yaptığı transferlerden oluşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her iki durumda da patlayacak duruma gelindi.



    Ya Fener’in yanına doğru gideceğiz. Ya da gizliden yürütülen transfer çalışmaları sonrasında çöl sağlam 2-3 transfer gelecek.



    İkinci söylediğime ben inanmıyorum tabiki. Sizleri bilmem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Taşdemir kim ya?Geçen sene Dursunun getirdiği Latovlevici nin Bursa da yedeğiydi bu Emre.Son 3 yılda toplasan 20 maç oynamamıştır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan' ın sözleşmesi 19'unda bitecekmiş, yani onun gelmesi 20' sini bulur ama diğer bir forvet için neden bekleniyor anlamış değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyahlee97

    Asıl boş yapan sensin, futbolcu müsveddesini istemiyoruz diye Galatasarayımızı mı izlemeyeceğiz?

    Alıntıları Göster
    Futbolcuyu istememek ayrı şey, varlığıyla mutsuz olup takımı desteklememiz gereken yerde hala oyuncuya anlamsız şekilde yüklenmek ayrı şey. Elimizde 3-4 milyon para kaldı. Belhandayı 5-6ya satsan kimi alacaksın yerine devre arasında gelip takımın bütün ataklarını organize edecek bana bir isim söylesene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: japon karınca

    Alan' ın sözleşmesi 19'unda bitecekmiş, yani onun gelmesi 20' sini bulur ama diğer bir forvet için neden bekleniyor anlamış değilim.
    Hangi işi doğru yapıyorlar ki

    Oyuncu transfer ediyorsun ama adam lig maçı oynayıp gelecek. Sakatlansa ne olacak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım forvet olarak tetteh ve alanı alıyoruz, bu ikisinin verimi nasıl olur merak konusu ikisi de pivot.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jedem Das Seine

    Sanırım forvet olarak tetteh ve alanı alıyoruz, bu ikisinin verimi nasıl olur merak konusu ikisi de pivot.
    Bu isimlerin dışında sürpriz biri gelirse şaşırmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa hiç de cillop gibi bir yanı yok kurdukları takımın. Tabi bu benim fikrim.


    - Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış Younes Belhanda için, Sneijder gibi bir futbolcuyu apar topar göndererek (Sneijder son sezonunda 25 gole katkı vermiş) bonuslarla beraber tam 10.000.000 € bonservis ödedi. 4 yıllık sözleşmeden, yıllık 3.350.000 € garanti maaş + puan başı 5.000 € prim + her 25 puan için 100.000 € prim vererek, oyuncunun emekliliğini garanti altına aldı. Geçen sene toplamda 4.000.000 € para kazanmış.

    Öyle bir para vermiş ki satmak istesen bu paraları verecek takım bulamıyorsun.Zaten oyuncunun da hiç gitmeye niyeti yok. Dünya üzerinde en az vergiyi ödeyeceği ülkelerden birinde, birçok insanın hayal edemeyeceği paraları kazanıyor. Destek görmesi için antrenmana erken katılması, ilahi çaldırması, çocuğuna istiklal marşı ezberletmesi yeter. Kırmızı kart görmüş, rakip oyuncunun ayağını kırmaya teşebbüs etmiş, takımı 10 kişi bırakmış, goller atmış ya da atamamış. Bunlar mühim değil. Günlük hayatta ekmeğe verilen 3 kuruş fazla paranın bile hesabının yapıldığı bir ortamda/ülkede, bu işlerin bu kadar savunulması da ayrı ilginç. Aslında ilginç değil.

    Oyuncu Şubat ayında 29 yaşında olacak bu arada. Bu sezon tek golü yok.

    - Dursun Özbek yaklaşık 45.000.000 € bonservis parası harcamış. Oyunculara ödenmesi vaad edilen rakamlarla bu para 100.000.000 € civarına yaklaşıyor. Korkunç rakamlar bunlar.

    - 45.000.000 € bonservis harcadığı takımın oyuncularının hatta ve hatta tüm kulüp çalışanlarının maaşlarını aylarca geciktirmiş.

    - Aldığı oyunculara ödemeyi vaad ettiği astronomik maaşlarla ve gelir gider dengesine dikkat etmeyişi ile takımı Avrupa'dan bir kez daha ceza alma tehlikesi ile karşı karşıya bırakmış. Yeni yönetimin olağan üstü çabaları ve devre arasında Badou'nun satışından gelen para olmasa 2 yıl men almamız kesin gibiydi.

    - Bu kadar para harcayıp kurdukları takıma, Fatih Terim gelmemiş olsaydı muhtemelen ligi 3. ya da 4. tamamlayacaktık. Tudor'la oynadığımız bazı Anadolu maçlarında iyi performans göstermiş olsak bile ortada Başakşehir,Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzonspor gibi örnekler de var. Bu maçlarda hezimete uğramıştık. Özellikle Başakşehir maçında. Terim geldi, N'Diaye'den yoksun bir şekilde (o sezon çok farklı oynuyordu) bütün önemli maçları alarak takımı şampiyon yaptı. Oynatılmayan Garry,Donk gibi isimleri kazanarak başardı bunu. Ki bir hayli de zorlandık. Sadece 3 puan fark var.

    - Bugünkü durum dün yediğimiz hurmalar misalidir. Bugün bu kadar elimiz kolumuz bağlı ise bunda aslan payı, bir önceki idarenindir. Aksini iddaa eden ede Dursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 13 Ocak 2019; 11:50:1 >
  • Alou Badji İstanbul da kimle görüşmek için Türkiye de acaba? Dün Türk lokantasında story atmıştı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferin son günlerinde yönetim çıkıp Alan transferinin riskli olduğu kanısına vardık ve vazgeçtik derse şaşırmam.Adamın geleceği tarih sürekli öteleniyor.

    Hadi Alan'ın sözleşmesi 19 Ocak'da bitiyor bahaneleri var.Diğer santrforla ilgili ne bir gelişme ne bir duyum var.Normalde adamların kampa yetiştirilip takımla birlikte çalışması gerekirdi.
  • Başakşehir şampiyon oldu bile yönetimin devre arası transfer yapmaması gayet mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bizim için İstanbul da olsa izlediğim kadarıyla kaliteli bir futbolcu. Adam ev de tutmuş galiba playstation oynuyor son resimde.






    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun geçen sene Ndiaye transferi için Ankara’ya gitmişti.Bir ara günde 2 uçak indiriyordu.Şimdi transfersizlikten ölüyoruz.Santrafor yok,stoper aldılar piyasada yok.Tüm para eden adamlar satılıyor yerine para etmeyen adamlar alınıyor.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun en azından transfer zamanı uçakları teker teker indirmişti takımı sil baştan kurmuştu

    tamam finansal olarak kötüydü ama adam transferin zamanlamasını doğru yapıyordu
  • aciz yönetim dursunncuları bile ortaya çıkarmış
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    adam sakatlanmadan önce iyi gidiyordu sakatlıklar başladıktan sonra düşüş yaşadı bizimkilerde bir şans verdi zaten maç başı alacakmış sanırım ücretini yani ilk 11 için yada yedekelesin diye bir transfer değil eskisine dönerse zarar ettirmez Terim milli takımda da oynatmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar allah aşkına şu Dursunu gelip savunmayın burda. Adam bütün varlığımızı sattı hala borç içindeyiz. Ffpye bir sürü söz verip tutmadı. Oyuncu almak zor bir şey değil, parasını verdikten sonra her oyuncuyu alırsın. Bu sene şampiyon olacağız diye 5 sene ceza mı alalım?
  • 
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.