Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (2304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Robinho'yu 2 milyona almislar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar azizide bedavaya alicaz sizin kotu yonetiminiz yuzunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Çocuk aslında Beşiktaş'ı tutuyordur ama Galatasaray ciddi şekilde ilgilendiği için, o an "Galatasaraylıyım" da diyebilir. Bunu aile isteğiyle de yapabilir. Bu çok tespit edilebilecek bir şey değil bence.

    Alıntıları Göster
    Çocuğun mahallesine giden bir kişi çok rahat öğrenir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    Robinho'yu 2 milyona almislar.
    akp'nin takımına her türlü kıyak yapılmak zorunda. sivas'a devlet eliyle gizliden yardımlar yapılır, çatır çatır vergilerimizle öderiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

    Kral gelseydi transfer şov yapardı.Ah be kimlere kaldık.



    Aynen bi bu eksik. Linderoth, Bouzid, Elano, Jo, Dos Santos kapardı gereksizleri
  • Gomis gitti, yerini dolduramadılar.

    Rodrigues ve Serdarın da yerini dolduramayacaklar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski twitter hesaplarinda fenerbahce ile ilgili birsürü paylasimi var. Ama kücük yasta gs yede saygi duymus basarilar sampiyonlar liginde gs rakibimiz degil dostumuz felan yazmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Alacaklarına karşılık bırakacağıma alt yapıda tek başına çürümesini izlerim daha iyi .

    Alıntıları Göster
    Aynen.
  • Guangzhou Evergrande, Alan'ın yerini dolduracak forveti buldu. Bu gelişme sonrası Alan'ın birkaç gün içerisinde Türkiye'ye gidip Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor. (http://sina.cn )

  • Hem Serdar Aziz gibi bir oyuncuyu zorla gönderiyorsunuz hem de gideceği takıma laf ediyorsunuz.Profesyonel futbolcu istediği takıma gider.Fener'in zaten yabancı kontenjanı dolmuş.Şu şartlarda alabilecekleri en iyi Türk isim Serdar.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Borçlarda yapılandırma işi, Sadık Serdar Tolgayı da alıp birkaç işe yarar transferle el birligi ile düzlege cıkarırız batacak takımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar olayı net bir şekilde anlaşılıyor ki 1-2 günlük bir olay değil . Acaba Florya’da neler oldu ?? Ne konuşmalar geçti ?? Serdar hoca hakkında ileri geri konuşmuş bile olabilir . Fatih hoca böyle bir anda adam silmez . Ölmüş dediğimiz donk u adam pogba ya çevirdi geçen sezon .



    Belki de Serdar gizli gizli Fenerbahçe’yle görüşüyordu . Bunu fark ettiler ve biletini kestiler .



    Ben yönetimde olsam hemen Serdar’ın tüm alacaklarını yatırırım ve alt yapıda çürütürdüm . Hayatta serbest bırakmazdım .

    Eğer ki yönetim Serdar’dan 1 tl bile bonservis almadan bırakırlarsa arenadaki ilk maç da çok büyük tepki çekerler .

    O sayın Abdülrahim bey de sakın bi tv kanalına çıkıp Serdar’dan şöyle kar yaptık böyle kar yaptık diye konuşmasın . Burası aile şirketi değil onun . Onları oraya nasıl koyduysak öyle de indirmesini biliriz .

    Bu taraftar bu güne kadar kayıtsız şartsız bu yönetime destek çıktı ama ne için ???

    Daha çok olmadı 2 hafta önce falandır bellide 3. Sayın Abdülrahim bey kameraların karşısına geçip “ anlaştığımız oyuncuları burda söylemek istemiyorum ama bambaşka bir Galatasaray izleyecekler “ dedi



    Sayın Abdülrahim bey HANİ TRANSFERLER NEREDE ???

    Bu taraftara kombine alın dediniz gitti stadların doldurduk

    Mağazalarımıza gidin alışveriş yapın dediniz . Sonuna kadar yaptık. Ama siz görevinizi yapamıyorsanız illaki yapacak birisi bulunur .



    YAPAMAYACAKSANIZ BIRAKIN GİDİN !!! HER YÜKÜ FATİH HOCAYA ATMAYIN !!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Gomis’i 6m euroya nasıl verdiniz ya? İnsan azmanı gibi forvet. Sizde 42 maçta 32 gol - 6 asist yapmış. Uzun süredir ligi böyle domine edebilen bir forvet yok. Günümüz piyasasında 6m euroya Gomis’in sağ bacağı falan alınır herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar olayının elle tutulur hiçbir yanı yok. Oyuncuyu cezalandıracaksan gönder paf takımına olsun bitsin. Ha para kazanmak istiyorsan kovmadan yollayacaksın. Hele bir de FB nin bu kadar işine yarayacak bir adamı bu şekilde yollamak akıl alır hibi değil. BJK Wagner Love ı sadece bizi zor duruma düşürmek için vermedi ki normali odur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamı sudan sebeplerle takımdan zorla gönder,piyasasını düşür sonra da her türlü komplo teorisi üretip acaba böyle mi oldu şöyle mi oldu diye düşün dur.Sanki takımda çok stoper varmış gibi en iyi stoperini gönder lükse bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodletting.

    Adamı sudan sebeplerle takımdan zorla gönder,piyasasını düşür sonra da her türlü komplo teorisi üretip acaba böyle mi oldu şöyle mi oldu diye düşün dur.Sanki takımda çok stoper varmış gibi en iyi stoperini gönder lükse bak.
    Ligden kopma riskin olan maça karnım ağrıyor diye çıkmayıp bikaç saat sonra maldivilere uçması sudan sebep mi?Çok daha fazlasını haketmesine rağmen tetikçi bi hakeme topu zarar da vermeyecek şekilde atıp 3 maç takımı satmak sudan sebep mi?(bari ağzına burnuna yumruğu yapıştırıp taraftarın kahramanı olsaydı 15 maç alsaydı )
  • Rakiplerimiz transferde çıtayı o kadar düşürdüler ki şu dakikadan sonra bizim beceriksizlerin kendini kanıtlamış üst düzey adamlar getirebileceklerini hiç sanmıyorum. Vedat Muriç, Kana Bıyık gibi adamlara hazır olun.

    Abdurrahim çıkar euro dolar yüzünden zor durumdayız tüm takımlarımız transfer yapmakta zorlanıyor Avrupa’dan futbolcu getirmek çok zor falan der. Hepimize geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar aziz i ne kadar abartıyorsunuz arkadaş ya açın transfermarkt ı son 4 sezonuna bakın adam maçların yarısında ortada yok.
    maça çıkmayıp maldivlere tatile giden adamı fenere verdiğimize sevinmek lazım yeri dolmayacak bir topçu değil kesinlikle.
  • çıta düştü demişsiniz ama bu fb icin gecerli Beşiktaş ta Burak Başakda Robinho Serdar Taşçı hiçbir de kötü transferler değil her takım da banko 11 oynar bu oyuncular sakatlık vs olmazsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 6 Ocak 2019; 13:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.