Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmperorMan

    Şu 3 lüden 2 si gelse yeter.Shaqiri ve Ndiaye

    Alıntıları Göster
    N diaye yerine allen i tercih ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

    Gecenin bir yarısı aklıma geldiler. Eskilerden "Roohans, Macabre, Bluerdem, reef1905, Charlotte McKinney, Fidel Castro... gibi kaliteli, güzel yorumlar yapan dostlar vardı. Bu üyelerden haber alan,gören var mı ? Belki tekrar katılırlar aramıza.
    El Cazador, Anıl Utku ve Andaç Eyi(nickini unuttum) Ottoman_Power, patos birde şiir yazan Cüneyt Arkın profilli bir abimiz vardı,




  • Şampiyonda olduğumuza göre transfer çalışmalarına başlayabiliriz . Haydi bismillah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ait olduğumuz yer olan şampiyonlar ligine geri dönüyoruz. Yine bir mayıs ayında şampiyon Galatasaray olması dileğiyle.
  • oo yeni konu açılmış yerimiz alalım.
  • Şimdi sırtımızı arkaya yaslayıp keyifle transferleri beklicez.Şampiyonlar liginde mücadele edicez.Bu büyük avantaj.İnşallah Balotelli,Bacca,Asamoah,Ndiaye,Marcano,Nagatomo,Denayer alınır.Çok büyük temizlik yapıcak Fatih Hocam çoook.
  • Fernandonun yanına kendi kadar kaliteli bi adam koyalım. Garry 20ye satılacaksa hiç satmayalım. Yerini doldurmak için bir 20 daha harcarız. Feghouli ve Belhanda yerine 2 tane gamlı, beyni olan adam alalım. Bir tane stoper bir de forvet. Bu takım lige ambargo koyar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sea yeni konu yeni basarilara :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garry’nin yerini doldurmak için bir o kadar harcamamıza gerek yok. Kasımpaşadan trezegeut’i alırsak 1 sezon oynatıp Garry’den daha yüksek fiyata satarız. Üstelik Garry’den daha fazla katkı verir. Kim alırsa iyi iş yapmış olur. Umarım rakiplerimize kaptırmayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımpaşalı Trezegeut'e kesinlikle alınmalı.Fatih hoca onu adam eder.Takım oyunu oynamya başlar.
  • Şampiyonlar Ligi'nde işimiz zor olacak. Gelecek ceza ne olacak ona da bakılacak ama ilk 11'e en az 2 takviye yapılması lazım. Bu arada 1. torbada Lokomotiv Moskova hariç hepsi World-Class takımlar. 4.torbada olmayız herhalde ama emin de değilim. O kura çekiminin heyecanını bile özledim.
  • Venerable kullanıcısına yanıt
    Malesef son yıllarda puanımız kötü olduğundan 4. Torbadayız ve Şampiyonlar Ligi formatı değiştiği için gruplar artık çok zor yani ilk 2 çok güçlü gelebiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheRedDevils T kullanıcısına yanıt
    Doğru iyi olduğumuz zamandaki puanlar hep gitti. Olaya biraz daha gerçekçi bakarsak FFP olayları da olduğundan gruba bağlı olarak 3. olup UEFA'da iyi işler yapabiliriz. Şimdi bunları konuşmak erken ama seneye düzgün puan almamız lazım Avrupa'dan.
  • Şampiyonluk kadar bir diğer konu takımımıza yapacağımız transferler. Ciddi bir sezon bizi bekliyor.

    Fatih Hoca olduğu için transferlerde kafam rahat, boşa para akıtmayacaktır.

    Hakkımızda hayırlı neyse o olsun.
  • ŞANLI GALATASARAYIMA 18/19 sezonunda ait olduğu yerde, UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE başarılar.

    Allah bize de Beşiktaş kura şansı verir inşallah.
  • Trezegeut diyorsunuz tamam alalım ama adam kuzey afrikalı. Kuzey afrikalılar bize yaramıyor bknz: Feghouli,Belhanda. Bunların ipiyle kuyuya inilmez adamların dünya umurunda değil çok gamsızlar. Ucuza vermez Kasımpaşa zaten dünyada futbolcumu kalmadı illa Trezegeut olmak zorunda değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gary en onemli topcumuz. Rudyi kiralayip, bir Garyde saga bulursak, olursa birde stoper, yeter.



    bizim bir maestroya ihtiyacimiz var.



    Rudy Fernando guzel ikili olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördünüz maestromuz bugün her maç yaptığı gibi laubali hareketler sergileyip kritik yerlerde top kaptırdı. Yarın şampiyonlar liginde aynı hareketleri yaparsa vay halimize. Ligdeki beceriksiz rakipler kaçırır ama avrupada affetmezler. Sofian desen oyunda varmı yokmu belli olmuyor çok etkisiz. Şuan takımın en zayıf 2 halkası bunlar. Görünen köy kılavuz istemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur Karakullukçu: "Belhanda'ya çok iyi bir teklif olduğu söyleniyor. Belhanda'nın da kabul etmesinin yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor. Teklif, Avrupa'dan değil." (A Spor)

    Henüz konuşmak için erken ama paylaşmak istedim. Uğur Karakullukçu boşa konuşmaz, mutlaka bildiği vardır. 10 üzeri bir teklifin geldiğini düşünüyorum.

    Gomis içinde mutlaka hareketlilik bekliyorum, Devre arasında Çin kulübünden 7M net teklif gelmişti, reddetmiştik. 4.2M yıllık maaşı, 33 yaşına girecek olmasından dolayı gönderilme ihtimali var.

    Garry Rodrigues en az 15M euro para kazandıracaktır. 2-3 tane İngiliz takımları kendisini çok sıkı takip ediyor, mutlaka gider.

    Çok hareketli bir dönem bizi bekliyor. Gerekli planlamalar 10 gün sonra başlar.
  • Uğur Karakullukçu Belhandaya 10+M teklif geldiğini söyledi. Ama gitmesi kesin değil belki ŞL oynamak ister dedi ve Galatasarayın daha çok 25 yaş civarında genç oyuncular baktığını söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.