Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (1988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam tutanimiz o kadar iyi değil birkaç sezondur hele hele büyük maçlarda fb,schalke maçı gibi

    Ayrıca onyekuru hangi büyük maçta iyi oynamış ki bu maçta ona umut bağladınız şaşırdım.Adam çok abartıldı bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    Gs alır maçı.

    Gs gol atınca stattaki sessizliği şimdiden görebiliyorum
    Bizim takım şu haliyle deplasmanda derbi kazanamaz hocam. Çok saçma bir kadroyla çıkmazsanız bizim için en iyi ihtimal beraberlik. Beşiktaş maçlarını takip etmiyorum ancak bizim kadar da kötü değilsinizdir oyun olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın kilit noktası bence beklerimiz. Beşiktaşın kanat organizasyonlarını durdurabilmeli hem de kısıtlı olan hücum varyasyonlarımızı genişletebilmeli beklerimiz. Set oyunu oynayabilir miyiz şüpheli, geçiş oyunu üzerinde durucaz gibi duruyor. Şu an kendi içimde çelişkiye düştüm biraz ama akşamki oyunla ilgili kimseden net bir fikir çıkamıyor. Geçiş oyununda Ndiaye olmaması dezavantaj, ileride onyekuru denenebilir hızlı hücum için. Son bir fikir daha sunucam. Sağ kanat hangi maçtı hatırlamıyorum ama Mariano Linnes ikilisinden oluşabilir tekrar. Bu durumda Mariano nun ortalarını değerlendirmek isteyen terim Eren i kullanabilir. Off Allah Terim e zihin açıklığı versin. Daha yüzeysel olarak taktik oluşturmakta güçlük çekerken bir ton şeyle uğraşıcaklar. Hayırlısı olsun artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyekuru monyekuru kim napsın zayıf kuru? Bu adamdan hala beklentniz mi var? Maçın 2 kilit adamı var: biri Fernando,diğeri Linnes. Beşiktaş kanatlardan pozisyon vermeye çok müsait. Caner eskisi gibi değil ve önünde oynayacak adam Babel değil bugün. Fernando varsa Galatasaray oyunda oluyor,bunun en kolay örneği deplasmandaki Porto maçı hatta direk geçen sene kazandığımız Beşiktaş maçı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revengee35

    Maçın kilit noktası bence beklerimiz. Beşiktaşın kanat organizasyonlarını durdurabilmeli hem de kısıtlı olan hücum varyasyonlarımızı genişletebilmeli beklerimiz. Set oyunu oynayabilir miyiz şüpheli, geçiş oyunu üzerinde durucaz gibi duruyor. Şu an kendi içimde çelişkiye düştüm biraz ama akşamki oyunla ilgili kimseden net bir fikir çıkamıyor. Geçiş oyununda Ndiaye olmaması dezavantaj, ileride onyekuru denenebilir hızlı hücum için. Son bir fikir daha sunucam. Sağ kanat hangi maçtı hatırlamıyorum ama Mariano Linnes ikilisinden oluşabilir tekrar. Bu durumda Mariano nun ortalarını değerlendirmek isteyen terim Eren i kullanabilir. Off Allah Terim e zihin açıklığı versin. Daha yüzeysel olarak taktik oluşturmakta güçlük çekerken bir ton şeyle uğraşıcaklar. Hayırlısı olsun artık...
    sağ kanat için mariano linnes makul ve güzel duruyor.. Eren hiç katkı sağlamıyor.. Onyekuru ileride oynasın.. gerçi onda da iş yok ama Eren yerine o olsun.. hemde yoklukta linnes de maçda olmuş oluyor..




  • Beşiktaş haklı sebeplerle ağır favori o sebeple kazanacaklarını düşünmüyorum.
  • İlk golü biz bulabilirsek belki kazanabiliriz ama ilk gol karşıdan gelirse fark olur!Bunu Bjk çok iyi oynuyor babında söylemiyorum,kimyasal severlerde farkındadır sezon başından beri bizden farklı bir oyun oynamadıklarının!Her neyse,benim fark olur görüşümün nedeni tamamen bizim taraftar gazıyla ancak skor olarak öne geçince oynayan,geriye düşünce hırslanıp hücum yapmak yerine (kaba bir tabir olacak noktalı yazalım) a.ı g...ü dağıtan gamsızlar ordusu!FT gibi hırs küpü bir td nin elinde böyle oynayan bir kadronun başında FT değilde 2-3 yıl önceki müthiş taktisyen(???) italyan mösyölerden biri olsaydı şuanda Fenerbahçe nin de altında küme düşme potasında olabilirdik!
  • Beşiktaş' ın nazarım favori olmasının nedeni bizim tersimize maçtan kopmamaları. Biz geriye düşünce dağılıyoruz ama Bjk öyle değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Bu mesaj silindi.
    bu nedir ya? bu kadar kör gözün parmağına.. Ar, haya denen şeyler çok çok eskilerde kaldı..
  • Ben umutlu değilim takımdan, kaybedeceğiz gibi. İnşallah yanılırım.
  • Bu akşam güzel bir mağlubiyet alırız ve Beşiktaş’a yenilme ritüelini de tamamlamış oluruz. Bir futbol mucizesi gerçekleşmezse 2 ihtimalli bir maç olur. Ya 2-0 yeniliriz yada 3-0.

    Çok güzel geçebilecek bir sezonu mahvettik ve bunda ayrı ayrı herkesin suçu var. Şampiyonluk artık hayal maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke sinan olsaydı da onyekuru-sinan çift forvet çıksaydık kayseri deplasmanı gibi, zaten şansımız çok az bari değişik şeyler deneyelim
  • Galibiyetiniz hayırlı olsun, bizim defans hattına baktığımızda en az 2 golünüz var rahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Galibiyetiniz hayırlı olsun, bizim defans hattına baktığımızda en az 2 golünüz var rahat.
    Eren varken pek mümkün değil o yüzden rahat olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi sonuç 0/0 çünkü biz gol atamıyacağımız Allahın emri. Kendi kalelerine atarlarsa istisna tabi. Hatta bırak golü kaleyi tutan şut olsa bile ne alaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Galibiyetiniz hayırlı olsun, bizim defans hattına baktığımızda en az 2 golünüz var rahat.
    Yaaa hayır, sen bizim hücum hattına bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_

    Yaaa hayır, sen bizim hücum hattına bak

    Alıntıları Göster
    Bilemiyorum Altan.
  • Maç için zerre heyecanlı değilim şu saat oldu. Hala izleyip izlemeyeceğime bile karar vermedim. Geçen seferki 2-0'dan 2-2 olan bjk maçı gibi olucak veya direk bjk farklı kazanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurguner

    En iyi sonuç 0/0 çünkü biz gol atamıyacağımız Allahın emri. Kendi kalelerine atarlarsa istisna tabi. Hatta bırak golü kaleyi tutan şut olsa bile ne alaa
    Hocam abartmayın yahu. Bir beşiktaşlı olarak her maçta gol yiyoruz.biz. Gönül ister sizi yenelim ama karius vs hata yaomaya çok müsait. Ben maçın iki taraf içinde öyle elini kolunu sallayarak oynayarak geçeceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icimden bir ses b.ktan bir mac olacak ve berabere kalicaz diyor ama berabere kalacagimizdan da umutlu degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.