Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (1340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.312
Cevap
93
Favori
2.317.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spartan hoplite

    Feghouli gibi Arabistana gitmek için çok gencim Şampiyonlar Ligi oynayacam ben diyip gitmez kesin

    Alıntıları Göster
    Bizim liseliler de "evladım" deyip bağırlarına basarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venerable

    Bu mesaj silindi.
    Valla içimdeki sıkıntıyla yazmak isteyip de yazmaya üşendiklerimi birebir dile getirmişsin hocam. Yönetim, Hoca, kadro, oyuncular, üç kuruşluk zevkimize acemilik-cimrilik-beceriksizlik-ruhsuzlukla edilmesi dahil bütün değindiklerine harfi harfine katılıyorum. Durum bu kadar güzel özetlenebilirdi.
  • Geçen sene trabzon maçından sonra skorboard da yazan "Şampiyonların Kupası Müzesinde Olur" cümlesi yüzünden Galatasaray sitesinden özür açıklaması yapan yönetim bugünkü trabzon taraftarının yaptıklarından memnun olmuşmu ? trabzonlu yöneticilerin özürleri nerede Mustafa Cengiz ? Abdurrahim Albayrak ? Bu seneki en büyük hatamız sizi desteklemek olmuş. Bugünde gördük ki Ozan Korkut'un ekibi dururken sizi desteklemek çok büyük hataymış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Bizim liseliler de "evladım" deyip bağırlarına basarlar.

    Alıntıları Göster
    Şu liseden nasıl başarılı bir yönetici çıkmaz aklım almıyor Türkiye'nin en başarılı öğrencileri bu okuldaysa durum vahim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartan hoplite -- 2 Eylül 2018; 1:17:23 >
  • Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spartan hoplite

    Şu liseden nasıl başarılı bir yönetici çıkmaz aklım almıyor Türkiye'nin en başarılı öğrencileri bu okuldaysa durum vahim

    Alıntıları Göster
    Ozan Korkut ve Burak Elmas'ın ekibi vardı fakat sosyal medya gazıyla Mustafa Cengiz'in önünü açtık. Buradaki hata Ozan Korkut ve ekibi varken Dursun Özbek'in bile yanında vizyonlu kalacağı bu yönetime destek vermek oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo olsaydı belhandayı soyunma odasına kitlerdi..ve bu sefer döverek bırakmazdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim içimden geçen kadro

    MUSLERA

    NAGATOMO DONK SERDAR MARİANO

    RODRİGUES FERNANDO NDİAYE ONYEKURU

    EMRE

    FEGHOULİ

    Biz de zamanında Hakan Balta efsane stoper oynamıştı. Ben Donk'un da bunu başaracağına inanıyorum.

    Forvette düşünüyorum da Muğdat Eren'den daha iyi iş yapar. Hayret bir şey neler düşündürüyor bu kadro. Mis gibi de kura çektik ona yanıyorum.

    Üstü çizilmesi gereken üç isim Belhanda, Maicon ve Sinan Gümüş kesinlikle.

    Ya da Gümüş'ü 80 de 90 da sok.

    Stoperde Selçuk dahi oynasa daha güven verecek gibi geliyor bazen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiantman -- 2 Eylül 2018; 1:23:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spartan hoplite

    Deplasmanda Donk ve Ndiaye yan yana oynamalı hocam Aykut Kocaman gibi kanser ama başarılı bir futbol oynamamız lazım bu forvet yokluğunda

    Alıntıları Göster
    O da olur hatta daha iyi olur buna benzer maçlarda. zaten zor maçlarda geçen sene donk fernando oynadığında bjk başak trabzon yenmiştik

    Bu yılda geride donk önünde ndiaye fernando olur inş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingCimbom -- 2 Eylül 2018; 1:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Siz 2014'ten bahsediyorsunuz. O dönem de fiyaskoydu, haklısınız. 2014'te Hamza Hamzaoğlu geldi, 2015'te şampiyon olduk ve direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne gittik. 2015-2016 sezonu yaz transfer dönemi de bu seneki gibi berbat geçmişti hatırlarsanız. Bilal'i getirmişti, Umut Bulut'u Cavani'yi anlatır gibi anlatmıştı, Sabri Sarıoğlu'nun taraftarın istediği dünya yıldızı bir sağ bekten (adını şu an hatırlayamıyorum) daha iyi olduğunu söyleyen bir yönetici vardı...
    hamzaya o dönem verilen bütçe o kadardı hatırladığım oda gidip bildiği topçuları aldırdıydı.
    zaten dursun başkan müsvettesi gelir gelmez sepetlediydi 3kupalı hocayı umut mevzusunu bahane ederek.
  • Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    Affeder demedim. Terim Cezasını keser. Ama kadro dışı bırakmaz.

    Kadro dışı kalmasının kimseye faydası olmaz çünkü. Bir şekilde mental sıkıntısı çözülür. Çözülmeli de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unforgiven Phoenix

    Ozan Korkut ve Burak Elmas'ın ekibi vardı fakat sosyal medya gazıyla Mustafa Cengiz'in önünü açtık. Buradaki hata Ozan Korkut ve ekibi varken Dursun Özbek'in bile yanında vizyonlu kalacağı bu yönetime destek vermek oldu.

    Alıntıları Göster
    Onlar da kendi reklamlarının peşindeydi.Şu kulübe düzgün bir yönetim gelmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Senin yorumlarını çok özledim, geçen sene özellikle ikinci yarıda aldığımız yenilgilerden sonra yazdıkların hala aklımda.
    Az biraz uzun mesaj yaz da zevkle okuyayım yav.

    Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam, yine buralardayım ama işten güçten pek yazmaya fırsat olmuyor. Gerekirse işi gücü bırakır tam desteğe devam ederiz.

    Açıkcası ben bu skoru hocaya kesmiştim kendi kafamda, çünkü kazanan kadro diye aynı kadroyu sahaya sürdü fakat bu kadro 6 atmasına rağmen ilk yarı çok kötü oynayıp, karambole gol bulduktan sonra Alaya'ya farka gitmişti. Yoksa pozisyona giremiyorduk.

    Bugün bu kadro tekrar çıkınca, bekliyordum mağlubiyet ama bu kadar basit değil, reaksiyon veremedik. Fakat hocanın maç sonu açıklamaları herşeyi özetliyor, ndiaye hazır değil, rodrigues 15 dakika oynarım demiş, feghouli'de durumlar neler o meçhul. O yüzden birşey diyemiyorum. Onyekuru ve sinan bu takımın 11 oyuncusu değil. Rodrigues ve Ndiaye tekrardan monte edilip, milli takım arasında iyice hazır oluruz.

    Onyekuru denen arkadaşa neden bu kadar çok tapılıyor anlamıyorum, rodrigues'in çeyreği edemez şu an, takım oyunu nedir bilmiyor.

    Ahmet Çalık, 2 hafta kendi evimizde hucüm edemeyen takımlara karşı oynayıp, malum hiç sırıtmadı. Hoca oynatarak yanlış yaptı, çünkü stoper dediğin defansda adama yapışır, bu arkadaş sadece karşılıyor. Stoper dediğin rakibe el ense yapışacak aynı Serdar Aziz gibi, Serdar'ın acilen geri dönmesi lazım bu takımın 1 numaralı stoperidir.

    Sinan efendiye zaten diyecek birşey yok, laubali herif. Oyun içinde hiç yok, sadece 75'den sonra oyuna sokulan hamle oyuncusu. 11 de başalayınca oyun içinde kayboluyor. En kötüsü bu adam oynayınca mariano'yuda bozuyor, buraya dikkat. Mariano bu adam yüzünden isteği gibi oynayamıyor, ne defans olarak ne hucüm olarak.

    Ben orta sahamız belhanda-ndiaye-fernando olsun, kanatlarda emre akbaba ve emre diye düşünüyordum. Onyekuru-feghouli hamle olur hatta feg direk oynar zaman zaman kafamdan geçiriyordum. Bugün belhanda kendi fişini çekti, bence sağ kanat feghouli'nin ve sol kanatta rodrigues'in olmalı.

    Bugün kadromuz maalesef hucüm hattı olarak yetersizdi, dediğim gibi rodrigues ve ndiaye + olarak feg dahil oldumu takıma daha iyi olacağız. En kötü yerimiz forvet ama yapacak birşey yok 6 ay idare edeceğiz. Eren çok kötü eyvallaha ama elimizde tek o var destek olacağız sürekli oynatacağız oda belirli bir form seviyesi yakalayacak, olmadı muğdat deneyeceğiz onyekuru'yu oraya atacağız hamle oyuncusu olarak kullanacağız. Hoca kendi içinde çözüm bulur hiç sıkıntı yapmayın.

    Biz yine şampiyon oluruz diyordum gomis gittikten sonra ama biraz forvet hattında kanser olacağız, diğer mesajlarımda bahsettim.

    Bu arada bu maç ile şampiyonlar liginin karşılaştıranlar var tamamen saçmalık. Oranın atmosferi, havası ve konsantresi tamamen farklı oyuncular ona göre hazırlanır galibiyetleri alırlar. Beşiktaş örneği var geçen sene. Bizim örneklerimiz var karabük'e evimizde 1-3 yenilip M.United'i yenmiştik.

    Son olarak. Fatih hocanın böyle ağır yenilgileri vardır. Hoca sonunda hepsini alt eder, kendi tarihini yazar. Biz sonuna kadar destek verip yine bu takımı başarılara ulaştıracağız.




  • Bugünden itibaren şunlar kesinleşti diyebilir miyiz sizce?
    Sinan ilk 11 oyuncusu değil.
    Belhanda ilk 11 oyuncusu değil.
    Ndiaye hazır olduğu sürece kilit ismimiz.
    Garry sakatlığını tam atlatınca kanattaki birinci oyuncumuz.
    vs ?
  • Kabahat kesinlikle transfer yapmayan veya yaptırmayanlarda.

    Maicon ve Ahmet'in çöp olduğunu geçen seneden biliyoruz. Maicon 2 golde çalım manyağı oldu çok ağır hantal. Denayer boş yere 11'e alınmamıştı geçen sene Başakşehir maçında.
    Alternatif stopere bakar mısın Ahmet!

    Belhanda'nın çöp olduğunu ısrarla bastıra bastıra geldiği günden beri söylüyoruz. Kuzey Afrikalı oyuncular bu ülkede bir numara yapamaz. Feghouli de aynı şekilde. Bu tarz adamlar maçların hızlı ve akıcı olduğu daha yumuşak oynanan liglerde iş yapar. Türkiye gibi oynamaktan çok oynatmamaya dayalı maçların yapıldığı hele hele F.Terim gibi disiplinli hocalarla asla istedikleri gibi oynayamazlar. Adamların kültürü karakteri bu.

    Eren tek santraforun. Söylenecek bir şey yok.

    Terim'in de hataları var. Ndiaye ile başlamamak, Belhanda'ya fazla güvenmek, Eren'de ısrar edip Muğdat'a şans vermemek gibi.

    Futbolcularda hiçbir kusur bulamıyorum. Bazıları kötü günündeydi. Futbolcu her maç harikalar yaratacak diye bir şey yok.
    Bunların kumaşı belli sonuçta geçen seneden bildiğin tanıdığın oyuncular. Bile bile lades oldu.




  • Bugün yönetimlik birşey yoktu arkadaşlar, tamam forvet transferi yapmadılar hatalı adamlar ama yapsalar bile bugün oynayamacaktıki neyin afra tafrası bu? 6 ay sıkıntı çekeceğiz ama dibe batmayacağız sakin olun allah aşkına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auto_man

    Olay mücadele edip etmemesi değil. Konu normalin dışında olan davranışlar.

    Ya hızını alamayıp riera ya ağır bi sakatlık verseydi?

    Ya riera ben gidiyorum arkadaş deyip çekip gitseydi?

    Belhanda nın yaptığı tamamen yanlış. Savunulmayacak birşey. Tıpkı melo nun yaptığı gibi.

    Mücadele etmek, faydalı olmak ayrı şey. Kavramları karıştırmamak lazım.
    Ben de Melo'nun yaptığı doğru demiyorum. Melo belki o olayı, sezonun sonuna yakın kritik bir süreçte değil de normal bir zamanda yapsaydı ciddi ceza alırdı. Fakat kulübün istikbali için yanlış hatırlamıyorsam Riera ile beraber kısa bir süre kadro dışı bırakılıp, geri döndürüldü.

    Belhanda'nın Melo'dan farklı olarak 2-3 maç kadro dışı bırakmakla çözülebilecek bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Belhanda benim görüşüme göre, geldiği günden bu yana oyuna en ufak bir katkısı olmadığı gibi bu tarz olaylarla zarar veren biri. Dolayısıyla Galatasaray'ın iyiliği için bundan sonra mümkünse hiçbir Süper Lig ve Avrupa maçında süre almasını uygun bulmuyorum, bu benim kendim görüşümdür.




  • Fatih Terim maçı bilerek sabote etti

    alanya maçı sonrasında ne dedi 2 tane forvet gelecek

    ne oldu hiçbirşey gelmedi

    o ne yaptı

    ereni inadına çıkarmadı

    üstene ne alakaysa hiç oynamamış feghouli yi sürdü

    alın dedi belhanda eren ve feghouliyi başınıza çalın dedi

    yoksa süper kupadan beri oynamamış feghouliyi tak diye sahaya sürmek neyin nesi
  • Allah belalarını versin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: defiantman

    Benim içimden geçen kadro

    MUSLERA

    NAGATOMO DONK SERDAR MARİANO

    RODRİGUES FERNANDO NDİAYE ONYEKURU

    EMRE

    FEGHOULİ

    Biz de zamanında Hakan Balta efsane stoper oynamıştı. Ben Donk'un da bunu başaracağına inanıyorum.

    Forvette düşünüyorum da Muğdat Eren'den daha iyi iş yapar. Hayret bir şey neler düşündürüyor bu kadro. Mis gibi de kura çektik ona yanıyorum.

    Üstü çizilmesi gereken üç isim Belhanda, Maicon ve Sinan Gümüş kesinlikle.

    Ya da Gümüş'ü 80 de 90 da sok.

    Stoperde Selçuk dahi oynasa daha güven verecek gibi geliyor bazen.
    sinan gümüş naptı da üstünü çiziyorsun, geçen sene şampiyon olmanı sağladı diye mi




  • 
Sayfa: önceki 13381339134013411342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.