Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22992300230123022303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu Fenerbahçe ile, beşiktaş ile, trabzonspor ile, başakşehir ile oynamadılar muhabbetini anlamıyorum. Bütün derbileri kazansan şampiyon musun? Şampiyonluk anadolu dan geçiyor. Gençlerbirliğine akhisar a yenilirsen şampiyonluğu unut. Kayseri ye bursa ya yenilirsen şampiyonluğu unut. Bugüne kadar çok güzel geldik. Puan kayıplarını iyi değerlendirdik. Fenerbahçe bu kadar kötü olmasına rağmen hala medyası arkasında. Malatya maçını kazanmaları iyi oldu. Bu da bizim için bir artı. Beşiktaş cephesi de tetikte bekliyor bence. Şampiyonlar liginde iyi olmalarının hatırına kimsenin sesi çıkmıyor. Yarın monaco dan ters bir Sonuç çıkarsa onlar da da rüzgarın yönü değişebilir. Biz yavaş yavaş ilerliyoruz. Bu ligin büyük takımı küçük takımı yok. Şampiyon olmak istiyorsan hedefteki bütün puanları toplamak zorundasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Bu takım ostersundsa elendi len

    Suni puan farkı len

    Hep kolay takımlarla oynadılar len

    7 haftalık zor periyotları var len

    30 puan fark atcaz len

    60dan sonra yoruluyorlar len

    Bu tempoyla sezon sonuna doğru düşüşe geçecekler len

    Tudor tecrübesiz len

    Hakemler ühü ühü len

    Fetocu fransızlar len

    Süt ligi bu len

    Oğuzhan 150m len

    Negredo 35 gol atcak len

    11 yabancı len

    Balla kazandılar len



    Galiba hepsini peşin olarak yazdım. Rakip takım trollerinden ricam 1 hafta uğramasınlar gerek yok. Ben hallettim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Just_Playboy

    Avrupa fatihiyiz len

    Gs'nin b planı yok len

    Gs geriden maçı çeviremez len

    Az top tutan takım Gs'yi mahveder len

    Sahada Türk yok len

    Hakan'ın formasıyla dışarı çıkamazsınız len

    Himmet len

    Geri dönüşümüz başlıyor len


    2 hafta yapalım







  • bu hafta ki derbi ile ilgili naçizane görüşüm,

    elbetteki kolay olmayacağı yönünde..öyle feneri ezeriz falan bunlar ergen lafları.debilerin ne olacağı belli olmaz klişesi gayet doğrudur. Fb yi yenmemiz için önceki maçlarda olduğu gibi arkayı boş bırakıp hurra saldırmamamız lazım.disiplinli, kontrollü ama baskılı olmalıyız...
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Hayır rakiplerimiz oynadı da kazandı sanki.

    Fenerbahçe, Trabzonla evinde berabere kaldı, Başakşehir'e evinde yenildi, bir tek Beşiktaş'ı yendi.
    Beşiktaş desen yine evinde Trabzonla berabere kaldı, Fenerbahçe'ye yenildi, Başakşehir'le haftaya ne olacağı belli değil.

    İkisi de kendi evinde Trabzon'u yenemedi, şimdi biz Trabzonda berabere kalsak başlarlar işte zor maçta tökezledi diye.

    Bir de genel olarak bütün medya ve taraftarlar GS-FB maçına odaklandılar ama ertesi gün oynanacak BJK-BSK maçının da zorluk olarak derbiden eksik kalır yanı yok bence.
  • Beşiktaşta yeni mod :

    8 puanlık fark kapanır mı? Kesin kapanır rahat olun.

    TR de işler beinsportsu tatmin etmekten geçer. aradaki fark 10-11 olursa, özellikle fener yarıştan tamamen koparsa beinsports devreye girer...

    bu sebeple gs ye mutlak puan kaybettirilecektir lakin onu biz bu futbol ve kadro tercihi ile değerlendirebilir miyiz? Orası soru işareti.

  • Galatasaray V Fenerbahçe maçı için küçük bir ayrıntı.

    Fenerbahçenin Yeni Malatyaspor maçında yediği golü tekrar izleyin ve Adem Büyük ün yerinde Gomis in olduğunu düşünün.








  • Fenerbahçenin yüksek tempoyu kaldırabileceğini zannetmiyorum. Hızlı ataklarla sonuca gitmeliyiz.

    Belhanda ve Feghouli Gomis e topu kolay ve hızlı taşımalı. Rodrigues i arayabiliriz Tolga şut yada son vuruş için doğru yerlerde olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Fernando,Gomis,Feghouli ve Mariano'yu aldıran kimse bundan sonra o kişinin tavsiyelerinin dinlesinler.

    formül basit,üst düzey liglerde takımlarda kendini kanıtlamış formda olduğu dönem anca formasını alabileceğimiz ya sakatlıktan ya performans ya yaştan dolayı yedeğe düşmüş spor ahlakını benimsemiş topçu alınacak
    bu adamlara verilen yıllık 3 4 m hiçbir dönem sorun olmadı,geçmiştede böyleydi şu an ki durumda öyle
    elinde tuzlukla koştura koştura maaşını 2 yıldır ödeyebilen takıma bedava kiralanan adama skandal maaş ve bonservis vermeyeceksin, epl takımları kapısında yatıyor diye gazladıkları adama yine skandal ötesi maaş ve bonservisi vermeyeceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lucas10

    Fenerbahçenin yüksek tempoyu kaldırabileceğini zannetmiyorum. Hızlı ataklarla sonuca gitmeliyiz.

    Belhanda ve Feghouli Gomis e topu kolay ve hızlı taşımalı. Rodrigues i arayabiliriz Tolga şut yada son vuruş için doğru yerlerde olmalı.



    Bence tolga yi ikinci yari oyuna alacak. Adam 3 haftadır maç yapmıyor. Hala antremanlara bile katılmamış. 90 dk çıkarması zor olabilir. Kadroya alsa bile performansını yakalar mi şüpheli. Rodrigez sakat olursa tudor büyük ihtimal tolga ile başlayıp selcuk'u oyuna alır. Gecen mac ki formasyona döner. Tam terside olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insaatmüh.

    Fenerbahçe oyunu soğutmaya çalışacak. Ben zannetmiyorum ki aykut kocaman kıran kırana bir top oynatsin. Adamın genlerin de boyle bir şey yok yani.



    Eğer Galatasaray tempoyu ayarlarsa ve oyuncular gününde olursa bence galibiyet alabiliriz.



    Fenerin cirkefe yatma olayida var . 5 dk topu oyuna falan sokarlar. Bu tarz şeylere hazır olmak lazim.



    Ama berabere bitecekmis gibi geliyor. 2-2.



    Oyun olarak gs elinde tutarda insallah bel handa ve feguoli ağırlığını koyar maça. Eğer ikiside formunda olursa kolay maç olur. Olmazsa zorlaniriz. Selçuk'a bile ihtiyaç duyabiliriz. Fener de gol yeme kapasitesi var çünkü. İlla hata yapacaklardir. Bizde de kontra yeme potansiyeli var. Baskı yiyince hata yapabiliyoruz. O oyun stili hala oturmadi.

    Derbilerde vakit geçiren taraf hep GS olmuştur bu zamana kadar, derbiye deplasmana gidip beraberliğe yatmak kanımızda yok bizim. Skor alıp oyun soğutma işini de siz öğrettiniz bize.



    Pereira sezonunda Arena'daki maçı berabere bitirip Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için yatışlarınızı unutmadık.



    Fenerbahçe'nin derbilerde GSye üstünlük kurması için yatmasına gerek yok, son 3 sezonda 6 maçta sadece 1 galibiyet aldın onda da maçın yarısını 10 kişi oynadık, 88de Sneijder gibi biri çıktı sahneye.



    Geçiniz bunları, her derbiye bir bahaneniz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jst1907 J kullanıcısına yanıt


    troll herhalde yazıya bak
  • Beyler ben İskenderundan maça gelicem bugün 11 itibari ile biletler gs bonus kartlılara özel erken çıktı fakat hiç kalmamış bu çıkanlar karta özel belirli miktarda mı çıkıyor mesela 100 tane kart müşterilerine özel bilet mi var bilgisi olan varmı. 6.5.4.3 e kadar bilet yok 1.2.3 ü bölgelerde 800 biraz pahalı geldi
  • Öncelikle 8 puanlık avantaj çok önemli bir avantaj. Bunu ligin ikinci yarısında anlayacak rakip takım taraftarları. Ayrıca Galatasaray zor maç oynamadı cümlesini anlamakta zorluk çekiyorum. Bursa-Antalya-Konya deplasmanını oynamaktansa içerde TS ve şu anki Başakşehir ile oynamayı tercih ederim ki Fb bu maçları kazanamadı. Hep suni bir farktan bahsediliyor ama Galatasaray maçı alırsa puan farkı 11 oluyor ve bu sadece rakamlarla sağlanan avantaj olmayacak. Moral anlamında takımın seviye atlamasını sağlayacaktır.

    Maça gelecek olursak. Fenerbahçenin defansı oldukça yumuşak ve pozisyon hatası yapıyor sürekli. Biz ise içerdeki maçlarda oldukça tempolu ve ceza sahasını zorlayan bir oyun oynuyoruz. Tek endişem 8 puan öndeyiz bu puan farkını koruyalım düşüncesi ile TD Tudor'un maçı baştan sona kontrollü oynatmak gibi bir düşünce ile maça çıkması olur. Aykut hoca beraberliğe oynayacaktır. Hem kadro kalitesi hem oyun olarak hem de iç saha avantajından dolayı ağır basan tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Ama olur da FB kazanırsa da bu dünyanın sonu değildir. Çünkü şampiyonluğu belirleyen maçlar sadece derbi maçları değildir. Şampiyonluk Anadoludan geçer.




  • Galatasaray kesinlikle temkinli ve korkak oynamayacaktır,çünkü oyuncu yapısı dinamik ve agresif oyuna müsait.

    Kaç yıldır üstündeki ölü toprağını yeni yeni atmaya başlayan ve kabuk değiştiren Gs için bu maçta alınacak güzel bir skor önlerini ciddi manada açacaktır.

    Ben olaya objektif bakmaya çalışan bilinçli bir Fb'li olarak zaten kendi takımımın ne oynadığını hazırlık maçları dahil olmak üzere 12 haftadır çözemedim,Aykut'un topçuluğunu severdim ama hocalığı fısss.

    Deplasmanda Akhisar'a koca 90 dk'da 1 şut çekebilmiş aciz bir takım hüviyetindeki Fb;9 kişi kalmış Gençlerbirliğine zaman kazanmaya çalışıp 90. dakikada stoper oyuna sokan bir hocanın takımı nasıl olacak da ligin en iyi top oynayan takımı Gs'nin evinden çıkacak çok merak ediyorum cidden.

    Malatya maçında bile,skor 3-0 iken kenarda somurtup; düşünen adam portresi çizen acayip bir hoca tipine sahibiz.ALLAH SABIR VERSİN BİZE.

    Uzun yılar sonra ilk defa bir Gs maçında sıfır heyecanla maç izleyeceğim.Ne hırs;ne motivasyon,ne istek maalesef hiçbirşey kalmadı bende.

    Sonuç olarak skor tahminim 4-1 Gs alır. Sen olsan bari(2) ,Feghouli(1),N'Diaye(1)/Bizim golü de Soldado atar.

    İddia tek maça sanırım 1,85 veriyor Gs'ye; bence değerlendirilebilir.




  • Lan o değil de, Hasan Ali'ye Allah sabır versin. Feguli, Mariano otoban yapar orayı. Ozan Tufan, Ndiaye mevzularına falan hiç girmiyorum. 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilet alıp derbiye gitmek istiyorum ama gs bonus yada gs mobil istiyor

    Nasıl alacağız biz bu bileti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sürpriz olmaz. Bir ihtimal berabere bitebilir. 0-2 çifte şans diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: premiumbeyin

    Arkadaşlar bilet alıp derbiye gitmek istiyorum ama gs bonus yada gs mobil istiyor

    Nasıl alacağız biz bu bileti

    ilk gün(yada iki gün) gsbonus ve gsmobil için satışa çıkıyor biletler. Sonraki gün herkes için çıkıyor diye biliyorum.
  • tarihi fark geliyor hazır olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22992300230123022303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.