Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adam Türkiye'ye fazla. Türkiye'de ki tüm yorumculardan profili daha yüksek.


  • Sanki cok onemsiyorlarda bos milliyetcilik yapmasinlar o destekledikleri oynamayan turk futbolculari milyonlari goturuyor insanimiz aclik siniriyla yasiyor bosa milliyetci ahlaksiz serefsizler yuzleridenl kizarmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger


    quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy


    quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy


    quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Dursun Özbek: "Kulüplerin bundan zarar görmemeleri gerek. Tüm kulüpler olarak sınırın böyle devam etmesi gerektiğini TFF'ye ileteceğiz."



    Vay be Dursun'a bak. Şaşırtıyor bu adam beni.

    Birilerinin anlaması gereken nokta şu.. Türk kulüpleri güçlü ise Türk futbolu da güçlü olur.. Yabancı sınırı türk kulüplerine diz çöktürür.. Türk kulüpleri diz çökerse de herkes bu günleri mumla arar.. O zaman sinema da, müzikte de bilimde vb yabancı sınır olsun.. sınır olunca yerliler gelişiyormuş ya.. Bir Allah'ın kulu şu Luce ye Ukraynada yabancı sınır ne diye sormuyor? onlarda daha fazla yabancıya kulüpler sahip olurken sen nasıl böyle çapsız şekilde yenildin..

    Sen, Catalogy midir nedir o, bir de gohardgohome vallahi sıktınız artık ya. Ulan Bjkli troller yazsın siz yazmayın şu konuya ya. Komikte değilsiniz ki yani gülelim.

    okudun mu yazdığımı? seni mi eleştirdim? yabancı sınırı gelsin mi dedim?

    1 mesajın düzgün 9 tanesi falso bırak Allah aşkına.

    bana cevap yazıyorsun ama okumadan.. hayatımda senle bir noktada birleştim onda da sen farklı anladın..
    Benim falso hiç bir mesajım yok.. Denayer'in bu takımın topçusu olmadığını söylüyorum ki öyle.. bu mu falsoluk?

    Seninle adam gibi konusmayan insanla sen neden konusuyorsun blokla gec sen boyle yaptikca kendini nimetten sayacak.

    Haklısın..




  • Şu an herhangi bir takımın 11 tane Türk oyuncu ile sahaya çıkmasını engelleyecek bir kural var mı? Yok. Tartışma bitmiştir...
  • Siyasilerin futbola karismasi hic dogru degil.Herkes kendi isine odaklanmali.Boyle giderse gelecekte şort yasagi felan bekliyorum.



    Hanimimiz kizimiz seyredemiyor sortlu sortlu kara kara adamlar yuzunden kanal degistir diyorlar surekli yani evde agiz tadiyla mac izleyemiyoruz.Su futbolcularin sortlarina bir el atin koca koca adamlar altlarinda sortla kosturuyorlar sallaya sallaya.Ayip ayip.



    #Kadinlarfutbolizlesin

    #Kapriuygulamasi

    #Sortyasaklansin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
    Bu tartışma ile hem GS'ın önü kesilmeye çalışılıyor hem de Rıdvan'ın federasyon başkanlığına getirilmesine çalışılıyor.
  • Bence lucescu milli takım t.d neden yabanci demek istedi sanırım bir adam türk futboluna bu kadar yabancı olabilir dedi gibi.

    #millitakimtdyabanci olmasın ☺

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılmaz

    Bu adam Türkiye'ye fazla. Türkiye'de ki tüm yorumculardan profili daha yüksek.




    Çok ince giydirmiş helal olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk futbolcusun tek amacı ferrariye binmek ve manken bafilemek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Sakin ol, al abi bi sinikırs ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şuan yabancı sınırı var. 28 oyuncunun 14 ü yabancı olabilir. Kalan 14 ü yerli olmak zorunda. Bunlar ne yapmaya çalışıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy


    quote:

    Orijinalden alıntı: lucas10

    Yabancı sınırı ile ilgili tek umudum kulüpler birliği ve dursun özbek. Bu kadar yabancı oyuncu transfer edilmişken kulüplerin çoğunun bu kuralı kabul edeceğini zannetmiyorum.

    Kulüpler birliği ve çoğu kulüp yabancı sınırını istemeyecektir.



    Dursun Özbek sesini çıkarmaz.

    Dursun Özbek in arkasındayız TFF ye o ve kulüpler birliği dur diyecek. Yabancı sınırı gelmeyecek.





    http://kralspor.ensonhaber.com/dursun-ozbekten-yabanci-kurali-aciklamasi-2017-09-04.html




  • Atletizm de devşirme sporcularımız var ama futbola gelince yabancı sınırı gelsin yabancının fazla olması zarar falan biz de yedik Galatasaray ne zaman toparlasa hep yabancı sınırı gündeme geliyor
    İsterlerse getirsinler 2 sene sonra geldi diyelim yabancı sınırlaması 2000 jenarasyonu var o zaman da yerli sınırı gelsin diye ağlarlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırı gelirse kimse maça gitmem izlemem diyor. Kulüpler Birliği de istemiyor ne yapacaklar bakalım.

    Oyuncu yetiştirme iyi oynayan yabancıları tribüne at göbekli yerlileri izlet yok ya çok biliyorsunuz.

    Bu kural gelirse ne stada giderim ne de tv den maç izlerim. Göbekli yerlileri siyasetçiler ve TFF izlesin.

    Taraftar tribünleri boş bırakınca akılları başlarına gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucas10 -- 5 Eylül 2017; 2:7:21 >
  • Yabancı sınırı gelsin diyenler Yusuf Yazıcı yı izlesin. Demekki bir futbolcu isterse kendini ve futbolunu geliştirebiliyormuş. Yabancı sınırı ile alakası yok bu işin.

    Oyuncu yetiştireceksin bitti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: punish3r4444

    Türk futbolcusun tek amacı ferrariye binmek ve manken bafilemek

    20-25 yaşlarında bu amacını gerçekleştirdikten sonra da önünde bir hedef kalmıyor.
    O göbeklerin, yağların nedeni bu hedefsizlik sanırım.
  • Yabancı sınırlamasını ilk dillendirenin de bunak bir yabancı olması manidar. Çözüm basit bu görüşü destekleyen sözde milli futbolcularımız ellerini ceplerine atsınlar ve ortak süper ligden bir takım satın alsınlar. Zaten çoğu mevcut klüplerinde istenmeyen adam ilan edildiler. Bu klübe bedelsiz transferlerini gerçekleştirsinler. Klübün kapısından yabancı oyuncu sokmasınlar. Hatta TD'lüklerine de Lucescu'yu getirsinler. Onlar mutlu, biz mesut yaşayıp gidelim.

    Yabancı sınırlaması ile başarı gelecek diyen hayalperestler için bu dünya kupası kazandıracak çözümdür. Ligden düşerler mi ? Yada aynı maaşları yazarlarsa klüp ne kadar dayanır ? Orasını bilemem.
  • Yabancı sınırlaması tartışması devam ederken TFF Yabancı kuralını değiştirmek için harekete geçti.


    Yabancı kuralı kalktı mı, yabancı sınırı ne zaman değişiyor. yeni yabancı kuralı nasıl olacak? Son günlerde sık sık gündeme gelen yabancı kuralıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun toplanacağı iddia edildi.Mircea Lucescu'nun A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından sık sık gündeme gelen yabancı kuralıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.Habertürk'te yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu, Hırvatistan maçının ardından yabancı kuralıyla ilgili bir konsorsiyum oluşturacak.Geniş çaplı bir toplantı planlayan TFF, tüm futbol ailesinin konuyla ilgili görüşlerini alacak. Kulüp temsilcileri, teknik adamlar, yöneticiler ve takım kaptanlarının görüşleri alındıktan sonra karar verilecek.Kısıtlama 3-4 sene sonra hayata geçecek Öte yandan iddiaya göre TFF'nin yabancı kuralıyla ilgili alacağı herhangi bir kısıtlama kararında yabancı sınırı derhal değişmeyecek.Yabancı sınırının gelmesi durumunda bu plan 3-4 yıl sonra hayata geçecek.A Milli Takımımızın Ukrayna'ya 2-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından yeni teknik direktör Mircea Lucescu'nun bir kez daha kulüplerimizin çok fazla yabancı kullanmasından şikayetçi olması sonrası "Liglere tekrar yabancı sınırı gelebilir mi?" sorusu akıllara geldi.2015-16 sezonunda tüm kulüplerin ortak talebi ile değiştirilen TFF statüsünde yer alan futbolcu uygunluğunun 4 sezon boyunca geçerli olacağı kaydedilmişti. Kararın 2018-2019 sezonu sonuna kadar geçerli olacağının belirtilmesi, değişme şansını da zora soktu. Değişiklik halinde, bir kulüp itirazda bulunarak Tahkim Kurulu'nda kararı bozma hakkına sahip oluyor.Türkiye Futbol Federasyonu, Teknik Direktör Mircea Lucescu’nun Milli Takım’ın başına geçmesinin ardından "yabancı kuralı" hakkında harekete geçme kararı aldığını açıkladı.Buna göre, Hırvatistan maçından sonra toplanacak olan federasyon yetkilileri, bir konsorsiyum oluşturacak. Kulüp temsilcileri, yöneticiler, teknik adamlar ve takım kaptanlarının katılacağı görüşmede herkesin fikri alındıktan sonra ortak bir karar verilecek. "Sınır getirelim" fikrinin ağırlık kazanması halinde bu planın 3-4 yıl sonra hayata geçirilmesi planlanıyor. Mevcut kurala göre Süper Lig’de yer alan kulüpler, 14 yabancı futbolcuya lisan çıkartabiliyor.Başbakan Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili, “Dünya kadar para veriyoruz bunlara. Bunun adı ‘Desinler ki ağanın fesi var!” ifadelerini kullanmıştı.


    DEĞİŞİKLİK İÇİN TÜM KULÜPLERİN ORTAK KARARI ŞART 2015/16 sezonunda alınan kararın ardından kulüpler planlarını buna göre yapmış ve geçmişte de değişikliğin gündeme gelmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, buna ciddi şekilde karşı çıkmıştı. Sınırlı yabancı serbestliği konusunda bir değişiklik yapılabilmesi için, tüm kulüplerin ortak kararı olması gerekiyor."KULÜPLER BİRLİĞİ KABUL EDERSE, KALDIRIRIZ"TFF Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği'nin kabul etmesi durumunda yabancı sınırlamasını tekrar getirebileceklerini kaydederken, "Benim ilk Federasyon başkanlığım döneminde yabancı futbolcu sayısı 11'e kadar serbestti. Daha sonra biz bu sayıyı 8'e düşürdük. Daha sonra kulüplerden yabancı futbolcu sayısının artması yönünde talep aldık. Herkes hemfikir olduğu için biz de hocamızla görüşerek böyle bir karar aldık. Bu karar 4 yıllık bir süreyi kapsıyor ama ben Cumhurbaşkanı'nın söylemine katılıyorum. Daha fazla yerli oyuncu olması lazım. Bundan sonraki Kulüpler Birliği'nde bu konuşulacak. Kulüpler Birliği kabul ederse, yabancı kuralını kaldırırız. Eğer ondan sonra bize gelirlerse bizim kararımız olumlu olur. Bu sistemde yerli oyuncular yurt dışına giderek daha fazla oynama şansı yakalıyorlar. Emre, Enes, Çağlar gibi... Kulüpler Birliği'nin gelmesi lazım. Ama kulüplerin sözleşmeleri var, hep beraber konuşmak lazım"" sözlerini kullandı.


    FİKRET ORMAN: "YABANCI KURALINI DEĞİŞTİRTMEM" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, Mart ayında yaptığı açıklamalarda, yabancı kuralının değişmesine izin vermeyeceğini açıklamıştı.Orman, "Cumhurbaşkanımız, yabancı kuralı değişsin demedi. Ama teşhisleri doğruydu. Şu an kural değişecek diye bir şey yok. Değişemez. Biz bütün planlamamızı yabancı sınırı kuralına göre yaptık, hop diye değiştirdiler. Şimdi yine aynı şey. İzin vermem. Yabancı sınırı kaldırılırken, 'Bize bir şey olmaz, Anadolu kulüplerine zarar verir' dedim. Öyle de oldu. Bize bir şey olmadı." sözleri ile yabancı konusundaki fikrini açıkça ortaya koydu.




  • Yabancı kuralına milli takım teknik direktörünü TÜRK yaparak başlasınlar.
    71 yaşında çökmüş birisiyle olmaz bu iş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.