Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gomis'in yaşını ve ücretini günlerce konuşanların Negredo hakkında yorumlarını ciddi ciddi merak ediyorum.
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    bir adam yuzunden nefret ediyosan tutma zaten

    ANLAMIYORSUNUZ HERHALDE AVRUPADA YOKUZ

    YO-KUZ

    OYUNCULARI NEYLE KANDIRACAKSIN ? CLICHY GITTI BASAGA ADAMLAR SAMPIYONLAR LIGINDE OYNUYO ? SEN LENS OLSAN GELIR MISIN SADECE TRDE OYNAMAK ICIN.

    O ESKI ADI BILINEN GALATASARAY YOK ARTIK. OYUNCULAR OYNAMAYA GELIYO BOS YAPMAYIN YETER.
  • Zabri vardı bizde 250 maç oynadı. Neyi hak ediyordu? Xelçuk 3 yıldır 100 maç oynadı bizde neyi hak ediyordu? Evet maaş konusu ayrı bir skandal. Bu Dursun ne yapmak istiyor anlamak güç.
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar transferler için taahhüt edilen rakam 120.000.000 € civarı. Ayrıca 2-3 transfer daha yapılması gündemde. Onlarla birlikte daha da artar bu rakam. 150.000.000 € civarına yaklaşır. Elbetteki para harcanacak. Dediğiniz gibi sıfırdan takım kurarken para harcanması çok normal. Ancak bu paralar da anormal fazla.

    Mesela 90.000.000 € luk taahhüt ile şöyle bir takım oluşturulabiliyordu.

    Muslera

    İsla ---- Pepe ---- Sigurdson ---- Clichy

    Fernando ----- Banega/Sissoko

    Feghouli ------ Sneijder ------ Bruma

    Gomez/Sow/Doumbia




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 4 Ağustos 2017; 12:3:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. John Watson

    Avrupa'nın en iyi orta sahaları kimler ve kaç paraya alınır? Önce bunu bir sorgulamak lazım. 10m €'ya kimseyi alamazsınız özellikle piyasa bu hale gelmişken. Daha geçenlerde Neymar 222m €'ya PSG'ye gitti. Bu üç örnek tabii.. Şu an büyük kulüpler bile yaşı 30+ olmadığı sürece gözden çıkardıkları futbolcuları bile 15m € gibi fahiş fiyatlara satıyor. Piyasa gerçekten çığrından çıktı. Sözüm sadece size değil ama şu; "üzerine 3-5 daha koyup Imbula'yı alsaydık ya da en iyi ortasahalardan birini alsaydık" diye konuşup duran arkadaşların geneline yazıyorum bunu. 10m €'lara kimseyi alamazsınız. 2005'lerde yaşamayı bırakın. Lucas Biglia 31 yaşındayken 17m €'luk transfer yaptı daha geçenlerde. Banega 9m €'ya Sevilla'ya geri döndü. Eğer onu kastediyorsanız bize gelmesi mümkün değildi. Eski takımına dönmek istediğini açıklayıp öyle gitti Sevilla'ya bu yüzden Inter de kolaylık sağladı. Biz gitsek 15'ten açılırdı kapı. Matias Vecino, Fiorentina'dan Inter'e gitti 25 yaşındayken 24m € bonservis bedeliyle. Bu adam 24m € etmez normalde. Ama piyasa şartları ne yazık ki bu hale geldi. Devam edelim; Ignacio Camacho, 15m € ya Malaga'dan Wolfsburg'a gitti 27 yaşındayken..


    Kısaca 10m €'lara yok öyle avrupanın en iyi ortasahaları falan. Kendinizi olmayan şeylere inandırıp gelip burada her transfer sonrasında bonservise, maaşa vs. saldırıyorsunuz. Ndiaye 9m € etmez.. Ama performansı ortada. Aynı fiyatlara Westham'a gidecekti çalışma izni alamadığı için gidemedi. Bu performansı sadece ligde değil AL'de de gösterdi. Kısaca boş adam değil. Piyasa şartları yukarıdaki gibi olmasa edeceği en fazla 5m €. Ama ne yazık ki durum bu. 10m €'ya alınabilseydi Asamoah gibi birileri alınabilirdi fakat bugün Juventus satmaya kalksa en az 20'den açar kapıyı. Bu yüzden söylediğiniz nereden tutsanız elde kalıyor.


    Benim paraya felan saldırdığım yok.

    Luis Gustavo bölgesini avrupada en iyi isimlerinden birisidir 10m€ a transfer olmuştur.
    Ever Banega 9m€ a transfer olmuştur. DOS-MOS- OOS oynatabileceğin bi adam dikkat.

    Ha sen avrupanın en iyileri derken Iniestayı gözünün önüne getiriyor olabilirsin. Akli denge ve mantık içeriside TR'e alınabilecek ve Avrupadaki en iyilerden bahsediyoruz burada. Tutup Toni Kross, Khedira, Vidal demiyoruz.

    Ben Ndiayeye boşta demedim ayrıca. Ndiaye ligde en beğendiğim ortasahalardan. Ancak bu kadar maaşlık bir adam değil. Fernando ManCity'nin DOS'u daha düşük veya denk yıllık ücretle gelecek.

    Bugünü düşünmekle iş çözülmüyor. iki gün soonra olaki Ndiaye tutmadı kimseye satamazsın yıllık maaşından dolayı.




  • Parayı mecburen harcayacağız. Bruma ve Sneijder gittikten sonra takımda Muslera dışında 1 tane kaliteli oyuncu kalmadı. Hepsi vasat. Antalya seviyesine bile değil Gençlerbirliği seviyesine düştü takım. 10 tane transfer yapılsa yeri var. Parasına puluna bakacak zaman değil. Yeter ki transferler tutsun. Tutmazsa o zaman yandığımızın resmidir.
  • Alvaro Negredo Sanchez
    (bkz: #2164980)

    bizden 4.2 istemişken bjk'ye 4.35 milyon euroya imza atmış. allah allah.

    Franck Ribery

    heves kaçırmak gibi olmasın ama

    (bkz: ilgi alanımızda değildir)
  • [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hesap makinelerini hazırlayın (bu transfer döneminde elinizden düşmedi) muhtemelen bugün Fernando kap gelebilir. Oyuncuların kalitelerine laf edemiyorsunuz maliyetten yüklenmeye devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 4 Ağustos 2017; 12:12:33 >
  • Bu oyunculara bu kadar para verileceğini bilse hiçbir taraftar Gomis i forvet olarak kabul etmezdi.

    Gider 10M basıp makine gibi forvet alınırdı...
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Luiz Gustavo 30 yaşında ve 12m €. En fazla 2 sene oynayabilecek olan adam için 12m € mantıklı mı sence? Ayrıca gittiği takım Marsilya. Siz zannediyor musunuz ki biz transfer etmeye kalksak aynı fiyattan alabileceğiz? Bir transfer gerçekleşirken satılan ülke dahi önemli. Bizim ülkeye oyuncu satılırken fiyat her zaman artar. Şunu anlamanız gerekiyor artık. Banega için söylediğim şeyi okumadın sanırım. Eski kulübüne dönmek için Inter kolaylık sağladı. Banega'yı biz 9m €'ya alamazdık. Ayrıca Banega eğer Sevilla istemeseydi Inter'de kalırdı.

    29-30 yaş dolaylarındaki adamları 10+ ya transfer etmek mantıklı değil özellikle bizim için. Ndiaye'yi 9'a transfer etmek de mantıklı değil. Aksini savunmuyorum zaten. Ama sizin dediğiniz şu 10m €'ya en iyi ortasahaları alırdık argümanı tamamen saçmalık. Ayrıca Wolfsburg geçen sene az kaldı küme düşüyordu. Küme düşen takımın 27 maç oynamış ortasahası 12m € ve 29 yaşında.. İster maç başı istatistiklerine bak, ister aç maçlarını izle. Luiz Gustavo Bayern'deki gibi değil. Takımla birlikte fiyasko bir sezon geçirdi. Ha Banega'nın buraya 9m € ya geleceğine inansam söylediğinde haklısın diyeceğim.. Geçen sezon orta sıra takımı olan Inter'de 6 gol 8 asistlik katkıyla oynadı buna rağmen Sevilla'ya dönmek istediği için Inter kolaylık sağlayıp bonservissiz aldığı Banega'yı 9m €'ya Sevilla'ya gönderdi.

    Var mı başka en iyi ortasahalardan alabileceğimiz 10m €'ya? Yok.. Yukarıdaki ikisininde durumlarını yazdım. Artık anlamışsındır bu ülke ve kulüp şartlarında o fiyatlara ne Banega ne Gustavo alınabilir.




  • Negredo'nun maaşı da çokmuş bu arada. En fazla 3.500.000 € civarı ederi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2018; 16:26:46 >
  • [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Negredo ile Gomis arasında seviye farkı varmış" şampiyon yaparsa maliyetinin bir önemi yokmuş.

    Ek: Burası Beşiktaş bölümü değil demi arkadaşlar, sürekli burada övülmesine dair yorumlar okuyorum hayret ediyorum bazen, bazıları hakkında farklı fikirler oluşturuyor ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 4 Ağustos 2017; 12:43:12 >
  • [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

    Şuana kadar transferler için taahhüt edilen rakam 120.000.000 € civarı. Ayrıca 2-3 transfer daha yapılması gündemde. Onlarla birlikte daha da artar bu rakam. 150.000.000 € civarına yaklaşır. Elbetteki para harcanacak. Dediğiniz gibi sıfırdan takım kurarken para harcanması çok normal. Ancak bu paralar da anormal fazla.

    Mesela 90.000.000 € luk taahhüt ile şöyle bir takım oluşturulabiliyordu.

    Muslera

    İsla ---- Pepe ---- Sigurdson ---- Clichy

    Fernando ----- Banega/Sissoko

    Feghouli ------ Sneijder ------ Bruma

    Gomez/Sow/Doumbia



    Her şey öyle bilgisayar oyunu gibi olmuyor işte gerçekte. İşin içinde insan var, futbolcuların tercihleri var, menajerler var, öneriler var, teknik adamların tercihleri var, oyun planları var, var oğlu var.

    Pepe, Clichy şampiyonlar liginde oynamak istiyorsa ne yapabilirsin? Bruma zaten geçen seneden beri gitmek istiyordu ne yapabilirsin? Zincir vurup tutacak mısın?

    Ki Pepe 34 yaşında, yıllık 4,5 milyon euro garanti ücret alacak. Şampiyonlar liginde olmayan Galatasaray'a gelmesi için 5milyon euro belki daha fazla vermen gerekecekti, bu sefer yine memnun olmayacaktınız. 34 yaşındaki adama 4,5 milyon euro bile fazla. Adam 36-37 yaşına geldiğinde 4,5 milyon euro kazanıyor olacak, emekliliğini garantiye almaya geldi kimse farkında değil.

    Sneijder ise vereceğini verdi bize, gidişi güzel olmadı, hizmeti için bir teşekkürü ve uygun bir vedayı hak ediyordu o ayrı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 4 Ağustos 2017; 12:41:43 >




  • Fotomaç Fernando için 32 yaşında diye yazmış. ulan bunlar nasıl gazeteci, bu salaklar nasıl para kazanıyor hayret ediyorum. meslekleri gereği adamın ayakkabı numarasını dahi bilmeleri gereken adamlar yaşını bile bilmiyor. daha bir kaç gün önce 30 a yeni giren adam 32 olmuş. Ama Negredo haberinde adamın ne 4 küsür milyon euroluk maaşı ne de yaşı yazılmamış. algınıza zıçayım sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 4 Ağustos 2017; 12:41:25 >
  • Çok yüksek meblağlar ödendi herkese. Serhat Özbek de Dembele'yi engellemiş. Birisi çıksamda ağzına vursa iki tane. Bu sene şampiyon olursak eğer maliyetler kurtarılır ama boştaki bütün topçuları yollamamız lazım. Yoksa fena zarar ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda mesele kimin ne kadar ücret aldığı değil.basinin sürekli Galatasaray'ın transferlerinde maaşları öne sürmesi diğer kulüplere daha ılımlı yaklaşması.



    Galatasaray'ın elindeki parayı 4 5 senedir iyi kullanamadığı konusunda hepimiz hem fikiriz ama elindeki verimi düşmüş oyuncuları çıkarıp aynı maaşla başka oyuncular alınmasında kötü bir durum yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Bazı yorumlarınızı gerçekten beğeniyorum ama bu sefer kesinlikle katılmıyorum. Bilgisayar oyunu benzetmesi ise komik ve saçma olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 13251326132713281329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.