Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    fmde de tam tersi hepsi deli gibi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DenzeL_28

    Oynadığı oyuna göre yükselen piyasası tek biz istemiyoruz yukarıda cevapladım ben yönetimi savunmuyorum 2 senedir sportif açıdan takımı getirdikleri yer ortada rezillik, tabi tek yönetimde değil ruhsuz oyuncular ruhsuz hocalarıda bunları ekleyebiliriz. ama şuan gelene gidene bons + maaş hesabı yapınca olumsuz bir durum söz konusu değil yukarıda resimli postuma bakabilirsin.

    Sana kızdığım yok zaten kardeşim ama insan çıldırıyor ya aklıma hırsızlık dışında bir şey gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.Saray bu sezon şampiyon ya da 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa, bu paraların karşılığı gelir. Şam.Ligi'ne katılamazsan durum kritik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık iyi futbol görmek istiyorum maliyeti umrumda değil leş takım görmekten gına geldi.Tudor da giderse herşeye tavım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın başarı gelsin inanın bu paranın önemi yok, başarı gelirse gelir'de artar ama ortada başarı isteten yönetici veya hoca yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    fmde de tam tersi hepsi deli gibi :D

    Hocam pes13 oynuyorum ben halen. Ndiaye'i çok beğendim tek eksiği sneijder kadar iyi şut çekememesi. Çok hızlı ve hırçın her yerde resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouli'ye bak be bildiğin uçak 5 milyon maaş alsa yeridir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan


    quote:

    Orijinalden alıntı: 8993122290119

    fmde de tam tersi hepsi deli gibi :D

    Hocam pes13 oynuyorum ben halen. Ndiaye'i çok beğendim tek eksiği sneijder kadar iyi şut çekememesi. Çok hızlı ve hırçın her yerde resmen.

    Ona bakarsan akhisarla barçayı yeniyorum

    Tek gerçek fm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene şampiyon olmazsak geçen seneki gibi olursa net 5 yıla batariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --------------GOMIS----------------
    --RIBERY------BELHANDA---FEGHOULI--
    ---------FERNANDO-NDIAYE-----------
    --XXX---DENAYER----MAICON--MARIANO-
    -------------MUSLERA---------------
  • Çok garip bizim bu taraftar topluluğu şaşırıyorum mesajlara 2000lerin 1996-7-8'li doğumluların mı kafası çözemedim. Ş.Liginde degiliz Uefada degiliz. 2 senedir leş performans oyuncular kaçıyor

    Sneijder gitmiş Melo gitmiş Drogba gitmiş. yıldız olyuncu kalmamış. Klübün hali ortada. Teknik hoca ve Yönetim acemi. Neden gelsin bu oyuncular? nasıl getireceksin? ne vaad edeceksin?

    Başarı başarı başarı yırtınıyorsunuz 1-2 fazla verince Ndieaye diğer adamlara aglıyorsunuz batacazzzz ölecezzzzz allah yallahhhh. Ya güze kardeşim nasıl getireceksin bu adamları? West Ham daha az belki verdi ama orası Premier lig. Senin Ndiayeyi getirmen için daha fazla maaş var garanti ilk 11 vermen lazım böyle getirirsin bu adamları ki bu cocuga değer izlemeyen acıpta bi osmanlısporun geçen seneki maclarını izlşemeyen adam gömdü adamı. Nokta transferler yapıldı şuana kadar sneijderin gidişi hariç ama belhanda dolduracak onun yerini merak etmeyin.

    Muhasebecilik yapacagınıza destek verin. başarısızlık gelir. bu hocayla yönetimle sezon sonunda bu kadroyla 3.4 olursunuz eleştirin sonuna kadar hakkınızdır. Tek problem hoca şuan yönetim elinden geleni nokta translferle yapıyor.

    ŞU TRANSFERLERİ BJK,Fener yapsa medyada yıkılırdı ortalık. Fernando, Fegu, Mariano, Belhanda, Gomis, Maicon Ndiaye bu adamlar bu takımlara gitse sampiyon ilan etmıslerdi kendlerini. biz kötüyüz arkadaşlar kaç sezondur bu transfler gerekli parasına bakmıcaksınız.

    Leş çöp selcuk milyonlar götürüyor. Tolga 2m euro alıyor de jonglar diger çöpler neler alıyor ki Fernando tolgayla kıyaslayınca BMW ve Tofaş. Ndiaye ile selcugu kıyaslayınca Mercedesle Fiat. alınan oyunculara dönün bi bakın. tek eksik hoca oda fatih hoca kurtarır gelirse gelmezse tudora destek çare yok




  • uyanır uyanmaz bir bakayım dedim olan bitene, maşallah 9 milyon bonservis ve 3 milyon maaş vermişiz adamlara, kerizlikteki ısrarımız tam gaz devam. belhanda vol 2

    hll spr dvm
  • ''Muhasebecilik yapacagınıza destek verin.''

    Meali: Bizim yönetim, seçim korkusuyla, bir daha bonservis olarak geri dönüşü olmayacağını aşikar bir grup oyuncuyu transfer etmiş. Kontrolsüzce kontratlar imzalamış. Ligin başlamasına 10 gün kalmış ama bu adamların yarısından fazlası aynı anda 1 tane bile hazırlık maçına çıkmamış. Ligin başlamasına 10 gün kalmış, orta sahada oynayacak isimleri daha yeni netleştirmişim.

    Ligin başlamasına 10 gün kalmış, bu kadar pahalı bir kadroyu, teknik direktörlük kariyerindeki en büyük başarısı Beşiktaş'ı yenmek olan, otoritesiz bir hırvat köylüsüne devretmişim.

    Ligin başlamasına 10 gün kalmış, yeni yeni pozisyonlar icat edip üst akıl diye teknik direktör toplamaya çalışıyorum, istediğim teknik direktörü Demirören alıp götürmüş.

    Ligin başlamasına 10 gün kalmış, ortada lig dışında hiçbir şey yok. Çünkü Österdjshejjajhfjs diye bir takım, seni Edirne'nin gerisine postalamış.

    Ama ben transfer taraftarıyım, 3-5 tane adam aldılar diye her şeyi sineye çekerim, gerisini düşünmem. Hep destek tam destek. Eğer takım başarısız olursa ve Galatasaray ardından kalkamayacağı bir mali yükün ardına girerse, 2 gün sonra buraya gelip yine utanmadan yazacağım.




  • Nerde o sabaha kadar Sneijder beklediğimiz transfer geceleri? Anadoludan oynamak için can atarak gelip milyonlar verilen transferlerden Ribery'e hiçbiri senin gibi heyecanlandırmıyor be Wesley.

  • nasri yi yazmış quakerboy millet istememiş, arkadaş bu adam marsilya arsenal city ilk 3 sezonundaki gibi oynuyor olsa sende işi ne zaten
    sol açık rotasyonu leş gibi keşke gelse belhanda ile sol açık 10 karışık oynarlar
    tabii kiralama bedeli olmadan maaşı 3.5 geçmeden alınırsa mantıklı
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    5 istiyor yazıyorlar.Son sezonlarda kötünün de kötüsü 3.5 falan olacaksa olabilir ama 5 milyona riske girilmez bence
  • bambaşka biri zaten.Abartmıyorum bence Keita'dan bile daha iyi oynar.
  • Fernando ile Ndiaye geldiğine göre Lescuk yedek mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatimi çeken şey Brugge de 3 4 3 Deniyor
    Leko ile Tudor birbirine benziyor
    Tudor da Bruma yı yedek bırakmıştı Leko da Izquierdo yu yedek bıraktı Büyük ihtimal Tudor şutlanır ama
    Brugge Ivan leko ya sabır gösterir bakalım Leko başarılı olacak mı ? Leko başarırsa Bu Tudor un da başaranileceği anlamına gelir mi acaba ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >






  • Sanki kadro çok esnek olur böyle taktik esneklik iyi bence iyi bir taktisyenin elinde bu takım adam olur
    Ilk hafta gösterecek Tudor iyi bir taktisyen mi yoksa kodisyoner mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 13201321132213231324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.