Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah benden sana sıkıntı yok! Sıkıntı olanı belirttim yukarıda bir daha yazmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun haricinde başkan adayı var mı? Bana Adnan Öztürk demeyin, ondan bir yol olmaz. Koskoca Galatasaray camiasında bir tane adam yok mu şu kulübe başkanlık yapacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Bu İngiltere ligi yuzunden oyuncularin piyasasi cok yukseldi. Bir kac sene once bu paralara yildiz oyuncu getiriyorduk vay arkadas.

    eğer bir oyuncuya 220 milyon verilebiliyorsa (neymar) futbol çoktan oyun olmaktan çıkmıştır bundan sonra aklı olan klup altyapıya yüklenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipik bir yönetim vizyonu.TR'de tüm takımlar için geçerli , yanlış da olsa esas olan hep ligdir.10 maç sonunda 10-15 puan geriye düşmeden ya da art arda 3-4 mağlubiyet almadan hocayı yollamazlar.Onlarda farkında Tudor'un bileti kesildiğinde tüm sezonun çöpe gideceğinin.İşin komik tarafı madem yapamıyorsun bari inatlaşma demi sonuçta babanın parasıyla transfer etmiyorsun bu çöpleri.Riva 'dan alınan tüm gelirler de çarçur edilecek maalesef.GS gelecek 5 sezon şampiyon olamayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uwais

    Ünal Aysal bu paraları verip bu oyuncuları getirse büyük başkan paraya kıydı aldı diyeceksiniz. Adama göre muamele her yerde

    Sacmalamaya hosgoru duyulmaz.2+2=5 diyen insana sacmaliyorsun dendiginde ama demokrasi farkli goruse saygi felan diyemez.Unal Aysal o paralari harcayip real madride manuya kafa tutacak seviyede takim kurdu gule oynaya emirates cup aldık.Ayni basarilari Dursun Ozbek kazansaydi bu sekilde konusabilirdin fakat malum daha gecen hafta koy takimina elenmiş bir takim var.Gecen sene bile Unal Aysalin transferlerinin ekmegini yedi bu takim sneijder bruma muslera...



    Bu konularda daha akilli basli insanlar olurdu eskiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denayer bitti diyebilir miyiz?



    https://mobile.twitter.com/_AslanPencesi_/status/889589382512074752

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ontivero, Hajrovic nerede arkadaslar? Tarik Camdal var birde sol bek almaya gerek yok. Madem Tarik'a o kadar para vermisiz oynasin. Unal Aysal yonetimin bir sey bildigi var ki aldi bu futbolcuyu. Unal Aysal doneminde alinan tum futbolcular dogrudur, kusursuzdur hata bulunmasi imkansizdir, elestirilemez. (!)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan geçen senede aynı bölgeye sıradan transfer yapmak istemedigi için uzun uğraşlar sonucu De jong u getirdi sagolsun..Bu senede görünen aynı titizlikle çalışıyor o bölge için De jong tarzı birtane daha bulursa 8-10 sene sıkıntımız kalmaz o bölgede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Ontivero, Hajrovic nerede arkadaslar? Tarik Camdal var birde sol bek almaya gerek yok. Madem Tarik'a o kadar para vermisiz oynasin. Unal Aysal yonetimin bir sey bildigi var ki aldi bu futbolcuyu. Unal Aysal doneminde alinan tum futbolcular dogrudur, kusursuzdur hata bulunmasi imkansizdir, elestirilemez. (!)

    Başarı,başarı,başarı vizyon vizyon vizyon.
    Sen git yağlıya söyle gitsin soğan eksin başkanlık maşkanlık yapamaz o.
  • MUHTEŞEM TRANSFER BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR ...





    ŞAKA ŞAKA SUCUK EKMEK BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR


    [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -



    ONTİVERO HAYROVİÇ NERDEEEEEE
    TAKIMI ÜNAL AYSAL BATIRDI
    YAĞLI SURAAAAT SÜPER SİZ DE GELSENİZE






  • Abdürrahim Albayrak

    Cem Uzan



    Aday olacağını duyduğum bu ikili var. Ikisi de gelse fena olmaz Cem Uzan Fransa'dan dumanla iletişim kursa daha iyi yönetirdi kulübü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Adam geçen sene bile havalimanında beklemişti son transfer günü. Ben beğeniyordum iyi fiyata bonservisini alabilirsek ilerde çok çok güzel fiyatlara satabilir bile. Klübü Fernando ile birlikte paket yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Onlar 12 demiş bizim yönetim olmaz 20 den aşşağı vermeyiz diye diretiyor olmalı.
  • [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

    "Bambaşka bir Galatasaray izleyeceksiniz" sözünü söylediği zamandan bu yana elde kalan iki oyuncu var Muslera ve Selçuk. Selçuk gitmeyeceğine göre... Sneijder'in gidişinden sonra her şey olabilir olmaz demeyin.
  • Buradaki birkaç troll arkadaş gerçekten bu şekilde yorum yazmak için birilerinden destek mi alıyor diye düşünmeye başladım . Bir insan hobi olarak bu kadar boş yapamaz.
  • Arkadaslar biz neden orta saha arıyoruz?De jong var taş gibi Tolga var daha ne arkadaslar.Ayrica ibra eren varken gomisin alinmasi saçmalıktı.Linneste var mis gibi nur yuzlu eleman marianoya neden o kadar para bayildik anlamadim.Sakatdar azizde varken maicon bence oldukca gereksizdi.Unal Aysal getirdi degil mi bunlarida takıma?



    Ontivero ve Hajrovic isimlerini ardiardina soyluyorsa biri bilinki art niyetlidir ve amaci surekli yanlislari one surup aysali kotuleyip kendini hakli cikartmaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnternet-Explorer

    Abdürrahim Albayrak

    Cem Uzan



    Aday olacağını duyduğum bu ikili var. Ikisi de gelse fena olmaz Cem Uzan Fransa'dan dumanla iletişim kursa daha iyi yönetirdi kulübü.

    Benim Galatasaray'a ne kadar başkan olma ihtimalim varsa Cem Uzan'ın da o kadar var. Adam Fransa'da, Türkiye'ye gelemiyor. Öte yandan son genel kurula katılacak üyeler listesinde adı bile yok, muhtemelen aidatını ödemiyor ya da hiç üye olmamış.

    http://cdn1.galatasaray.org/files/18-25-mart-2017-kurul-katilim-listesi.pdf

    Abdürrahim Albayrak'ın da seçilme ihtimali yok. Kaldı ki seçilmesin zaten, kulübü otelciden alıp her fırsatta iktidara yağ çeken bir otobüsçüye devretmenin bir anlamı yok. Galatasaray'ı temsil edecek 1 numaralı kişinin, belli niteliklere sahip olması gerekli.

    Albayrak kenetlenme zamanlarında yönetici olup, arayı bulacak, ortamı yumuşatacak biri. Fakat bir süre sonra orantısız tavırları yarardan çok zarar veriyor.

    Bunun dışında tek hücreli olmayan herkes yağlı sıfattan daha iyi başkanlık yapar, bu kesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Seger

    Arkadaslar biz neden orta saha arıyoruz?De jong var taş gibi Tolga var daha ne arkadaslar.Ayrica ibra eren varken gomisin alinmasi saçmalıktı.Linneste var mis gibi nur yuzlu eleman marianoya neden o kadar para bayildik anlamadim.Sakatdar azizde varken maicon bence oldukca gereksizdi.Unal Aysal getirdi degil mi bunlarida takıma?



    Ontivero ve Hajrovic isimlerini ardiardina soyluyorsa biri bilinki art niyetlidir ve amaci surekli yanlislari one surup aysali kotuleyip kendini hakli cikartmaktir.

    De Jong
    Tolga
    Grosskreutz
    Sigtursun
    Carole
    Eren
    Cavanda
    Serdar Aziz
    Ahmet Çalık
    Ryan Donk
    Jem Karacan
    Linnes
    Jose Rodriguez
    Josue
    Garry Rodrigues

    15 transfer... Bir kısmı gitti, 2 tanesi hiç forma giymeden gitti. Bir kısmı hala takımda duruyor ama ya gönderilmek isteniyor ya da yerine futbolcu aranıyor. 2 yılda yapılmış bir de bu transferler.

    Bunların hepsini Ünal Aysal aldırdı biliyorsun.

    Soran olursa Hajroviç Ontivero dersiniz




  • Dursun Ozbek'in yanlislarini sayinca ben.kimseye art niyetli demiyorum. Ustelik o sayilan basarisiz transferlerin basarisiz oldugunu ben de soyluyorum. Beni bataklik sinegine benzeteck kadar alcalmis, tanimadigi insana bunu diyecek kadar dusmus, rezilligin daniskasini yapmis, ne soyledigini bilmeyen, kendi dusuncesine katilmiyor diye nsanlara bu benzetmeyi yapacak kadar medenilesmemis, elestiriyi kaldiramayan bir insanla neyi tartisabilirsin? Sezon icin de Tolga'yi yerden yere vurdugum yorumlarim var, ayni sekilde Linnes'e, Semih'e, De Jong'a. Biz her yeni transfere cop demeyiz, her normal insan gibi once izleriz sonra elestiririz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini gelmişti devre arası ne oldu ise birden 8-9 tane oyuncu gelmişti geleceğin takımı diyerek o sezon birşey vardı yaklaşık 20 milyon euro gibi bir para harcadılar

    Hiçbiri tutmadı orda başka bir durum vardı sanki

    Sonrasında prandelli geldi orda da tuhaf oyuncular gelmişti

    Fatih Terim varken kaliteli oyuncular geliyordu

    15 oyuncu aldirdiysa 10 oyuncu tutmuştu





    Dursun bunları söylüyor da kendisi daha kötüsünü yaptı

    Üstelik yabancı sayısı serbest iken bunları yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Louise Attaque

    Bu kadar gerizekalı bir yönetim olamaz. 2 senedir bir ön libero almak yılan hikayesine döndü.

    Geçen sene ön libero ihtiyacımız vardı, önce onu halletmek yerine koştura koştura Serdar Aziz çöpüne 4.5 milyon euro yığdılar. Önce Leiva ile oyalandılar, sonra onu alamayınca mevzu meşhur Diarra olayına döndü. 1 ay boyunca Diarra ile oyalandılar ki adamın özel meselesinden dolayı transferin olmayacağı zaten belliydi.

    Leiva'dan Diarra'ya uzanan ön libero yolculuğu Tiote'ye kadar düştü, Tiote sağlık kontrolünü geçemeyince geri gönderdiler. Transferin son günü de kimseyi alamayınca emekliliğini yaşayan De-Jong'u getirdiler. Gerizekalı sucukçular da De-Jong'un günahını Sneijder'e yıkıyorlar, neymiş o önermiş. Gerizekalı yönetimin De-Jong'a gelene kadar adam gibi ön libero getirseydi o zaman.

    Bu yıl da geçen yıldan çok ders alınmış olacak ki (!) ön libero sorununu çözmek yerine, Belhanda'ya para yığıldı. Belhanda Galatasaray için belki de en gereksiz transfer. Ön liberon ağlıyorsa, parayı masaya koyacaksın ve transfer sezonunun başında bitireceksin o işi. Sonra adamı listeye yazdıracaksın, ön eleme maçında da oynayacak.

    Geçen sene Diarra ile oyalandıkları gibi bu yıl da Imbula ile oyalanıyorlar. Köylü ve ekibi onu getiremeyince, Fernando çıktı başımıza. Onu da getiremezlerse kime düşecekler acaba.

    Bir de utanmadan hala bu adamları savunuyorlar bize. Yediğiniz sucuk ekmekler kursağınızda kalsın.

    Bir süredir cezalıydım ama bir şeyler yazamamaktan rahatsız olmadım çünkü söylemek istediklerimi daha doğru kelimelerle ifade eden arkadaşlar var, ki bunlardan biri de sizsiniz.

    Şu yönetimde birilerinin kafası, şu mesajı anlayacak kadar çalışsa çok farklı şeyler konuşuluyordu şu anda. Takım orta sahaya transfer diye bas bas bağırırken (3 yaz transfer dönemi boyunca) elindeki iyi oyuncuları, daha alt seviyeleriyle değiştiren bir kafa ve şakşakçılarıyla karşı karşıyayız maalesef. Yabancı sınırı döneminde yapılan Tarık gibi transferler şiddetle eleştiriliyor; sınır gevşetilmişken sezonda 10 maç oynayabilen stopere verilen 4,5 milyon, boş hava topuna çıkıp vuramayan, Östersunds'a karşı yaptığı hatayla takımı Avrupadan eleten adama verilen 3 milyon; Cavanda, Donk, De Jong gibilerine dökülen milyonlar savunulabiliyor bu kitle tarafından. Üstelik eleştirilen dönemde takım birçok branşta şampiyonluklar yaşamış, futbol takımı Chelsea'ye son 16da elendiği için yerden yere vuruluyor falan. Savunulan dönemde de faks çekmeyi becerememek, Östersunds'a elenmek, iki sene üst üste ilk 3e girememek, basketbolda köylüleşme gibi rezaletler var.

    Bu ön libero mevzusunda da ihale Fernando'ya kalmış gibi görünüyor. Yanında Selçuk'la kansere devam ederiz böyle bir durumda. Zaten giden gelen oyunculara bakıldığında, geçen sene en çok gol atan 2.takımın hücumcularının, daha az skorerleriyle değiştirildiğini görüyoruz. Teknik direktör öğütme makinesi olarak görülmememiz için sabır göstermemiz gereken teknik direktörümüzün herhangi bir hücum atraksiyonunun olmadığını da göz önüne alınca içimiz kararıyor açıkçası.

    Belhanda'ya o kadar para bayılacaklarına, eldeki çok daha iyisi Sneijder'i tutup, Fernando'nun yanına bir de Box to Box alınmış olsaydı mesela, içimiz hiç daralmazdı.

    Ama neyse eleştirmeyelim. Çünkü Ünal Aysal Tarık Çamdal'ı aldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.