Şimdi Ara

Galatasaray 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.815
Cevap
56
Favori
335.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahayri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

    Hamit'i bu saatten sonra kimse almaz.

    Alır.

    Mesela?

    O bölgede oyuncu ihtiyacı olan bir anadolu takımı mesela.

    Bu adamın maaşı 2.750.000 euro değil miydi?Hangi Anadolu takımı bu parayı verebilir hocam.En fazla 700-800 bin verebilirler.Hamit böyle fedakarlık yapar mı pek sanmıyorum.Sözleşmesi de seneye bitiyor diye biliyorum ben.




  • 2014 Dünya Kupası'nın flaş takımlarından Kosta Rika'nın en dikkat çeken isimlerinden olan Joel Campbell, kariyerine İngiltere Premier Lig'de devam etmeyi istediğini söyledi.

    Galatasaray'ın yanı sıra AC Milan ile de adı anılan 22 yaşındaki futbolcu, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

    "Premier Lig dünyadaki en çekici lig ve hep burada oynamayı istedim. Bu benim hayalim. Ayrıca burada oynayacak kadar da iyi olduğuma inanıyorum.

    3 farklı ligde yaklaşık 100 maça çıktım. Lorient ile Fransa'da, Real Betis ile İspanya'da ve Olympiakos ile Yunanistan'da oynadım. Şampiyonlar Ligi tecrübem de var. Dünyadaki her ligde başarılı olacağıma eminim."
  • 1.000.000euro verecek takım bulabilirsek göndeririz, geri kalan 1.750-800 unu de biz veririz. En azından maliyet %35-40'lar seviyesinde düşmüş olur.

    Ama Katar veya Amerika'ya satılabilirse, maaş konusunda sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

    Hamit'i bu saatten sonra kimse almaz.

    Alırlar ama maaaşının yarısını bize kilitlerler.
  • Hamit'in maaşı gerçekten çok yüksek. Anadolu kulüpleri bunu karşılayamaz ancak Hamit fedakarlık yapabilir bence.

    Onun dışında katar matar 'a da satılabilir.
  • Katardan kardeş takım bulsak yıldızımsı oyuncuları işi bitince onlara ücretsiz bırakıp maaş yükünden kurtulsak ne güzel olur.
  • Ne umutlarla almıştık,geldiğinde çok sevinmiştim.Şimdi elimizde patladı.
  • hamiti trabzon alır hatta hamit + 5milyona onur bile alabiliriz
  • tarık için 4 milyon eurolar konuşuluyor.bu adama bu para verileceğine veyseli oynatırım.4 milyon euro =12 tirilyon kim adam bu kadar para ediyor.
  • Geldiğinden beri hamit bu takımda oynayamaz dedik, takımı toparlıyor, gizli kahraman yeaaa dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menajerler Gs Tarıkı öyle yada böyle alıcak demeseler belkide çoktan transferi bitmişti şu eskişehirden oyuncu falan alınmaz zaten bari rizespordan korayı alabilsek hırslı ve savunması iyi bize gelirse başarılı olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Experianc

    Hamit'i satın gitsin
    Galatasaray'da 2 sezonda toplam 50 lig maçında oynayan ve sadece 2 gol atabilen Hamit Altıntop, sakatlığı sonrası iyice gözden düştü. Prandelli de yönetime, iyi bir teklif gelmesi halinde Hamit'in satılması yönünde görüş bildirdi

    Bu haber kesin doğru , leş gibi oynuyor hamit

    4 YILLIK KAZANCI 15 MİLYON EURO

    Söylemeyim diyorum kendimi tutamıyorum Fatih terim gazla takımı ateşlemek dışında takıma katkısı hiç olmadı nasıl mı Chedjou'ya 7 milyon + Amrabat'a 8 milyon + Hamit 4 milyon civarı bir paraydı + Dany balonunu aldı takımın başına bela + Hakan balta + Sabri + Ceyhun gibi gereksiz adamları kadroda tuttu.Fatih hoca geldi Arda turan gitti.2 yıl şampiyon yaptı ama şuan için zararını da gözden kaçırmak olmaz.Birde Bruma var büyük beklentiyle alındı eğer parlayamazsa elde patlayacak kaç Milyon zarar var 30 Milyon euro ya yakın zarar 5 futbolcudan.Gündeme Shaqiri geldi 12 istiyordu basel veto ettiler,Podolski geldi gündeme veto ettiler aldıkları adamlara bak 2 yıl önce teknik heyetin zararı yüzünden bugün transfer yapamıyoruz




  • rhombeus R kullanıcısına yanıt
    Ahhh keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doria yada Balanta alınacakmış Chedjou giderse.Balanta kiralanacakmış,Doria ise direkt olarak alınacakmış kulüplerden biriyle anlaşma sağlanırsa.Kaynaklar orta halli yüzde yüz doğrudur diyemem
  • Millet can sıkıntısından her gun birini yolluyor yerine birini aliyor.bugün hamit gidiyor,yarin kim gidecek yerine kimi alıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray transferde teknik direktör Cesare Prandelli'nin isteğiyle forvet ve stoper takviyesine yönelirken İtalyan teknik adamın savunmada öncelikle Doria ismi üzerinde durduğu ancak bu oyuncunun yüksek maaliyeti nedeniyle kiralama formülünün gündeme geldiği öğrenildi.

    Prandelli'nin yönetime verdiği raporda gerekli şartların oluşturulması halinde Doria ismi üzerinde ısrarla durduğu, bu transferin gerçekleştirilememesi halinde ise Eder Balanta ve Marcos Rojo isimlerini önerdiği belirtildi. ligtv
  • Yapılacak transferleri bilmiyorum ama Muslera ve Sneijder kesinlikle takımda kalmalı. Özellikle Muslera takımda kalırsa Taffarel ve Mondragon'dan fazla iş yapıp en az onlar kadar efsane olabilir taraftar için. Ve Bruma'ya bebek gibi bakılmalı. Gereken şans verilirse uçurur bu takımı 1-2 seneye. İyi bir sağ bek ve forvet transferi yeter bu sezon için. Chedjou ve Semih bence gayet iyi götürüyor, bir de Koray var geriden gelen, geleceği çok parlak.

    Yani kısacası sürekli transfer yapıp mantıksız hareketler yapmak yerine elimizdekilerin değerini bilelim. Her bölgede inanılmaz yetenekli, hırslı oyuncularımız var.
  • Arsene Wenger Joel Campbell'in bu sezon Arsenal'de kalacağını söylemiş
  • Doria nın gelebileceğine inanan arkadaşları cidden hayretle izliyorum.Adamı izlemedim doğrudur ama istatistikleri, hakkında söylenenler ve bunun üstüne FM 2014 ün en iyi defans oyuncusu olması ( burda pc başından atıp tutma gibi bişey demeyin boşuna biraz araştırın) bile bize gelme ihtimalini sıfıra indirgiyor.

    Ancak ve ancak, Şampiyonlar Liginde oynayıp piyasasını arttırmak için bize kiralayabilirler diyorum.Sonra da büyük bir takıma gider...
  • Eskişehir Erkan+Tarık için 20m TL istiyormuş. Bence bu yerli piyasasında gayet uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.