Şimdi Ara

Galatasaray 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.305
Cevap
37
Favori
270.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdiden kasılmaya başladık.. artık bu transfer dönemi bitmez geçmiş olsun :))
  • Hakan Hatipoğlu en iyisi derken şu an için mi söylemiş,yoksa EPL efsanelerinden birini mi belirtmek istemiş..Zaten ufak bir ipucu verse belli olurda.. Misal Gerrard olsa ne yapardınız? Gözyaşlarımı tutamazdım herhalde
  •  Galatasaray 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chngrn1905

    Hakan Hatipoğlu en iyisi derken şu an için mi söylemiş,yoksa EPL efsanelerinden birini mi belirtmek istemiş..Zaten ufak bir ipucu verse belli olurda.. Misal Gerrard olsa ne yapardınız? Gözyaşlarımı tutamazdım herhalde

    Gerrard futbolu Liverpoolda bırakır.Ben ya sol bek yada toure diyordum ama toure işi zor.Nani diyorlar nani gelse gene sistem değişicek.Naniyi alıyorsan sola da ardayı alman lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hdmaniac

    İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 15 dk

    Ünal Aysal: "Nani için ManU ile görüşmelere başladık; maksimum 7 milyon Euro'ya bu transferin gerçekleşmesini umut ediyorum.."

    Nani'yi 7 milyona alırsak hem bedava almış oluruz hemde sağ kanattan her sene 15 asist - 10 gol garanti 7 milyon yıllık parasıdır
  • arda öyle ya da böyle gelecek bence.gelmeli de.hem türk hemde amrabattan rieradan daha iyi
  • Alper Potuk

    Yaş: 22
    Takım: Eskişehirspor
    Tahmini Bonservis Bedeli: 7,5 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 43 maç, 4 gol 7 asist

    Galatasaray'ın transfer listesinin başında Alper Potuk var. Sarı-kırmızılıların bir süredir Eskişehirspor ile yaptığı görüşmelerin kısa bir sürede olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.

    Arda Turan

    Yaş: 26
    Takım: Atletico Madrid
    Tahmini Bonservis Bedeli: 15 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 38 maç, 4 gol 8 asist

    Atletico Madrid'de 2 sezonda 2 kupa kazanan Arda Turan tam anlamıyla 'Galatasaray'ın çocuğu'. Fatih Terim'in satılmasını istemediği dönemde kendi isteği ile ayrılan Arda, İspanyol kulübünün ödemelerde aksaması sonrasında tekrar gündeme geldi. Madrid'de teknik direktör Simeone'nin favori isimlerinden bir olmayı başaran milli oyuncunun transferinde kararı Fatih Terim verecek.

    Aykut Demir

    Yaş: 24
    Takım: Gençlerbirliği
    Tahmini Bonservis Bedeli: 6 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 33 maç 6 gol

    Gençlerbirliği'nde sezonun parlayan isimlerinden biri olan Aykut Demir, Türk olması nedeniyle yapılacak stoper transferi için düşünülen isimlerden. Chedjou'da bir sorun çıkması durumunda Aslan'ın rotasını çevireceği genç oyuncu için Süper Lig'in büyükleri istekli.

    Carlinhos

    Yaş: 26
    Takım: Fluminense
    Tahmini Bonservis Bedeli: 6 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 41 maç, 2 gol 3 asist

    Sarı-kırmızılıların sol kanada yapacağı transfer için ilk sırada bulunan Carlinhos'a olan ilgi geçtiğimiz sezon başında başlamıştı. Başkan Ünal Aysal'ın görüşmelerin sürdüğünü açıkladığı Sambacı için Fatih Terim'in ısrarcı olduğu ve Claudio Taffarel'in devreye girdiği biliniyor.

    Aurelien Chedjou

    Yaş: 27
    Takım: Lille
    Tahmini Bonservis Bedeli: 8 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 45 maç, 4 gol 1 asist

    Galatasaray'ın Chedjou'ya olan ilgisi artık gizli değil. Takımı Lille'den ayrılacağını aylar öncesinden açıklayan Kamerunlu ile devre arasında da irtibata geçildi. Sarı-kırmızılıları bu transferde en çok zorlayacak olan Rus sermayesi ile transfer piyasasına iddialı bir giriş yapmak isteyem Monaco'nun oyuncuya olan ilgisi...

    Gervinho
    Yaş: 25
    Takım: Arsenal
    Tahmini Bonservis Bedeli: 10 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 26 maç 7 gol 5 asist

    Arsenal'de taraftarların desteğini arkasına alamayan ve eleştirilerin hedefinde kalan Gervinho, takımında mutsuz. Fildişi Milli Takımı'ndan Didier Drogba ve Emmanuel Eboue ile yakın arkadaşlığı olan 25 yaşındaki oyuncu İstanbul'a sıcak bakabilir. Hücum hattına bir takviye yapması beklenen G.Saray'da çeşitli pozisyonlarda oynayabilen Gervinho listenin üst sıralarında.

    Gökhan İnler

    Yaş: 28
    Takım: Napoli
    Tahmini Bonservis Bedeli: 10 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 39 maç, 6 gol 2 asist

    Orta sahaya Alper Potuk'u katmak isteyen Galatasaray'da bir başka aday ise Gökhan İnler. Napoli'de son dönemde gözden düşen ve Inter'e gideceği dedikoduları olan İsviçre milli oyuncu, Aslan'ın ilk planda düşündüğü isimlerden değil.

    Jem Karacan

    Yaş: 24
    Takım: Reading
    Tahmini Bonservis Bedeli: 3 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 26 maç 1 gol 1 asist

    Galatasaray'ın kardeş kulübü Reading'de forma giyen Jem, sarı-kırmızılı takımın fanatik bir taraftarı. Orta sahaya 2 transfer isteyen Fatih Terim'in aklında 24 yaşındaki oyuncu da var.

    Kerim Frei

    Yaş: 19
    Takım: Fulham
    Tahmini Bonservis Bedeli: 5 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 11 maç, 0 gol 0 asist

    Türk futbolunun yeni yeteneklerinden olan Kerim Frei, sarı-kırmızılılarda kadronun derinleştirilmesi adına düşünülen isimlerden. Teknik özellikleri ile ön plana çıkan 19 yaşındaki oyuncunun transferinde Galatasray'ı en çok zorlayabilecek konu ise Fulham Teknik Direktörü Martin Jol'un oyuncusunu bırakmak istememesi.

    Florent Malouda

    Yaş: 32
    Takım: Chelsea
    Tahmini Bonservis Bedeli: Bedelsiz
    Bu Sezon Performansı: 0 maç

    Bu sezon Londra ekibinde hiç forma giyemeyen oyuncu, ligin son haftasında Trabzonspor mücadelesini izlemeye gelince radara girdi. Başkan Ünal Aysal'ın son kararı Fatih Terim'e bıraktığı Malouda transferi, ilk opsiyonlardan olumlu sonuç alınamazsa gerçekleşebilir.

    Gary Medel
    Yaş: 25
    Takım: Sevilla
    Tahmini Bonservis Bedeli: 6 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 36 maç 7 gol 2 asist

    Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen Gary Medel, Sevilla'da istikrarlı oyunu ile ön plana çıktı. Savaşcı yapısı ile parlayan Şilili oyuncu, Melo'nun gelmemesi durumunda sarı-kırmızılıların aradığı oyuncu olabilir.

    Luis Nani

    Yaş: 26
    Takım: Manchester United
    Tahmini Bonservis Bedeli: 12 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 23 maç, 3 gol 8 asist

    Devre arasında yaptığı yıldız transferlerinin bir yenisini yaz aylarında yapması beklenen G.Saray'da 'çilek' olmaya yakın isimlerden biri de Nani. Geçtiğimiz sezon Portekizli oyuncu ile ilgilendiklerini ifade eden Başkan Aysal'ın, MANU'da gözden düşen oyuncunun bonservis bedeline göre hamle yapması bekleniyor.

    Ömer Toprak

    Yaş: 23
    Takım: Bayer Leverkusen
    Tahmini Bonservis Bedeli: 7 Milyon Euro
    Bu Sezon Performansı: 36 maç 1 gol 3 asist

    Leverkusen'de gösterdiği performans ile A Milli Takıma yükselen Ömer Toprak, Türk stoper adayları arasında ön plana çıkmayı başaran isimlerden. Defansa kesin olarak takviye yapacak olan Fatih Terim'in 23 yaşındaki oyuncuyu da listesine aldığı belirtiliyor.

    Ricardo Quaresma

    Yaş: 29
    Takım: Al-Ahli
    Tahmini Bonservis Bedeli: Bedelsiz
    Bu Sezon Performansı: 10 maç, 2 gol
    Beşiktaş'ta yaşadığı sorunlar sonrasında Katar'ın yolunu tutan Portekizli oyuncu, Türkiye hasretine fazla dayanamadı. Menajeri tarafından G.Saray'a önerilen Q7'ye başkan Ünal Aysal sıcak baksa da son kararı Fatih Terim'e bıraktı.

    Xabi Alonso

    Yaş: 31 Takım: Real Madrid

    Tahmini Bonservis Bedeli: 10 Milyon Euro

    Bu Sezon Performansı: 47 maç 0 gol 8 asist

    Dünyanın en iyi ön liberolarından biri olarak gösterilen Xabi Alonso, revizyona gitmesi beklenen Real Madrid'den gönderilebilecek isimler arasında. Felipe Melo'nun bonservisinin alınması konusunda fazla istekli olmayan sarı-kırmızılılarda Alonso'nun durumu merakla takip ediliyor.

    Kaynak: Webaslan
  • Arda yuvaya dönsün çok isterim, başkanın çileği Arda olursa şaşırmam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    quote:

    Orijinalden alıntı: hdmaniac

    İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 15 dk

    Ünal Aysal: "Nani için ManU ile görüşmelere başladık; maksimum 7 milyon Euro'ya bu transferin gerçekleşmesini umut ediyorum.."

    Nani'yi 7 milyona alırsak hem bedava almış oluruz hemde sağ kanattan her sene 15 asist - 10 gol garanti 7 milyon yıllık parasıdır

    Ooo duyumcular başlamış yine.. Başgan bu sene Nani ile ilgili bir çalışmamız yok geçen sene istemiştik olmadı dedi ya. Hemen yazmışlar Nani'yi

    Takım defans diye bağırıyor bizimkiler Nani peşinde. Nani'yi oynatmak için hangi yabancıyı keseceksin? Nani yedek olup 60tan sonra Sneijder'ın yerine oyuna girmeyi kabul eder mi?

    Lescott deyin bari de en azından bir silkinme gelsin okuyana
  • nanniiiii gel nanniiiii
  • Düşünsenize kanatlar Arda ve Bale/Nani.
  • kanatlar nani arda diyorsunuz ee sneijder ne olacak bu takımın beyni ve geleceği sneijder daha melo var hamit var selçuk var alper var 2 forvet var en önemlisi yabancı sınırı var nani falan gelmez melo sol bek stoper gelir biter transfer
  • QPR'ın Fransız sol beki Armand Traore'nin Cimbom'a önerildiği belirtildi. Traore'nin menajerinin G.Saray'a bir yazı göndererek, yıllık 1.5 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme istediği bildirildi.

    KAYNAK : TOTOMAÇ
  • Arda ve Nani ikilisinden biri bile gelse sistem değişmek zorunda.

    Bu durumda Wes dışarıda kalıyor.Wesi kesmem dersen Burak ve Drogba dan birisi dışarıda kalıyor.
  • Kanatlarla oynarsak tek forvete döneriz bu kadar basit . Bence olması gereken de bu zaten .4-5-1 Hem kanatları hem orta sahayı güçlü tutarak ileriyi daha iyi besleyebiliriz.
    Olmadı Sneijder orta sahanın ortasında oynar Selçuğun yanında. İnterde iken bu kadar pasif bir oyuncu değildi zaten yanındaki güçlü orta sahanın ekmeğini yiyordu.Geziciydi ve forvetle beraber golcü kimliğindeydi.
  • Şu yabancı sınırı kalksa rahat rahat 11 yazsak, transfer yapsak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

    Arda ve Nani ikilisinden biri bile gelse sistem değişmek zorunda.

    Bu durumda Wes dışarıda kalıyor.Wesi kesmem dersen Burak ve Drogba dan birisi dışarıda kalıyor.




    Hocam Wes kesilirmi yıllık 5 verdiğimiz adam kesilemez hem bu adam Wesley Sneijder Naniden çok daha iyi bir oyuncu
  • Vay arkadaş ya yazılan isimlere bak Nani Bale Gerrard vs. GS 2 sene de nasıl değişti böyle öncelikle Bale bekliyenler gitsin bir hava alsın derin derin Gerrard için de aynı olay adam Liverpoolun efsanelerinden biri oldu GS bırak RM Münich falan istese gene gitmez Totti hesabı Nani diyorlar gelsin iyi hoşta yabancı kontejanı nolcak bilmiyorum öncelikle stoper ve sol bek alınmalı bu takıma yani 4 kişilik defans hattında bir tek semih türk olucak büyük ihtimal geri kalan yabancı bir Muslera var oldu 4 ee bu naniler vs nereye gelecek arkadaş Didi Şıno 6 oldu birde Melo 7... inş. şu yabancı kısıtlaması kaldırılır yada 8e falan çıkartılır
  • yalnız

    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 1 sa
    Ünal Aysal: "Nani için ManU ile görüşmelere başladık; maksimum 7 milyon Euro'ya bu transferin gerçekleşmesini umut ediyorum.."

    alper transferinide gece bilmişti biliyorum çok sallıyor ama arada tutuyor
  • Melo alınmazsa inşallah Gökhan inler'i alırız adamın bu sezon oynadığı maç sayısı 47 + uzaktan attığı gollerde cabası.Gökhan + Arda + Lescott + Clichy/Carlinhos gelirse uçarız yarı final garanti
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.