Şimdi Ara

Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Yürü lan millet bir tarafını yırtıyor post kasıp Yarbay olabilmek için. Gerçi ben Yarbay olduğuma göre, artık post kasmamın bir anlamı yok. Kıdemli Yarbay olmayacağız ya. Gerçi hoş, ben DH hayatım boyunca bir kere bile post kasma amacıyla mesaj atmadım foruma.

    +1.Sinema-Müzik-Dizi-Çizgi Romanda takılırken oldum bir anda Dediğine katılıyorum
  • Neyi indiriyor Hulk? Galactus'u mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Neyi indiriyor Hulk? Galactus'u mu?

  • Neye katılıyorsun? Sinema-Müzik-Dizi-Çizgi Roman bölümlerinde takılırken Yarbay oldum, bir anda, demişsin. Millet post kasıp Yarbay olabilmek için bir taraflarını yırtıyor, ya da, post kasıp Yarbay olabilmek için bir taraflarımı yırttım dememişsin.
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız, Hulk. Adamı 8 ediyor. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Ocak 2014; 16:28:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.

    Çelimsiz tanrı diyor Loki için.
  • Verecek cevabı kalmayınca yav he he olur zaten. Ayrıca bana yav he he deme, o laftan hiç hazzetmem. Ağzına vururum sümsüğü.
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Sende saçmalama bro.Öyle birşey yazıyorsun ki, o laftan başka bir seçenek bırakmıyorsun
  • Olm İngilizce'sini soruyorum ben.

    Not: Puny diyormuş, şimdi anladım.
  • Saçmalama mı? Olm ben yazdığın alakasız şeyin açıklamasını yaptım ve sen buna saçmalamak diyorsun. Cık cık cık, sana hiç yakıştıramadım. Saçmalayan ben değilim, bro, sensin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Olm İngilizce'sini soruyorum ben.

    Not: Puny diyormuş, şimdi anladım.

    Belirtseydin iyi olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.

    Çelimsiz tanrı diyor Loki için.

    hocam hulkun bugune kadar birçok tanrıyı dövdüğünü biliyoruz... Zeusla bile dövüşmüştür kendileri..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.

    Çelimsiz tanrı diyor Loki için.

    hocam hulkun bugune kadar birçok tanrıyı dövdüğünü biliyoruz... Zeusla bile dövüşmüştür kendileri..

    Hulk'u kızdırmamak gerek.Yoksa Thor ve ülkesine yaptığı gibi toptan yok eder
  • Nasıl parça, parça seçmedim abi? Bak ben ne demişim? "Ki bunu yapan, Ghost Rider'ın en güçlü hali olan Zarathos değil, Ghost Rider." Sen hangi kısmını baz alarak, bilmediğim şeyi kabul etmeme durumum yok lafıma aykırı davrandığımı iddia etmişsin? "Ghost Rider'ın en güçlü hali olan Zarathos değil, Ghost Rider." Yani yazdığım cümleyi cımbızla seçmişsin. Bu yüzden ortaya anlaşılmaz ve senin yanlış anlayacağın bir mesaj çıkmış. Daha öncesinde öyledir veya böyledir denmiyor derken ne demek istediğini anlamadım, orayı aç biraz. Ayrıca bundan sonra, -en azından bana- cevap verirken alıntı özelliğini değil de cevap verme özelliğini kullanırsan sevinirim. Zira bu özelliği kullandığın zaman, ilk cevap verilen mesaj da dahil, bütün verilen cevaplarla bağlantılı olan cevapları, cevap verilen kişinin nick'inin yanındaki yukarı ok butonuna tıklayarak görebiliyorum. Böylece, benim hangi mesaja verdiğim cevaba cevap vermişsin görebiliyorum. Son cümlemden anlatmak istediğim şeyi doğru ifade edip edemediğimden emin değilim, zira dünün sabahının 9'undan beri uyumadım. Yani sonuç olarak, benim mesajıma cevap verme özelliğini kullanarak cevap verirsen ve tartışmalarımız sürekli bu şekilde cevaplaşma şeklinde devam ederse, ilk cevap verilen mesaj da dahil, cevap verilmiş bütün mesajları görebiliriz. Böylece, cevap verirken, önceki yazdığımız mesajlardaki bir yazıdan faydalanmamız gerekirse, taa ebesinin nikahında attığımız mesajı arayıp bulmak zorunda kalmayız. Umarım anlamışsındır. Senden bu duruma özen göstermeni bekliyorum. Gerçi içimden bir ses inat edeceksin diyor ama neyse.

    Evrendeki canlıları öldüren kişinin Death olmasının olayını sormuşum ama cevap vermemişsin yine birçok kez yaptığın gibi, bu mesajımı da atlamışsın.

    Gerçek dünya ile kıyaslamayacağız da neyle kıyaslayacağız? Bildiğimiz başka bir dünya mı var? Nasıl Superman, güneşten enerjisini alıyor ve güneşin bütün enerjisini emip ortalarda dolaşmıyorsa, Ghost Rider'ın da kefaret bakışını kullanırken gücünü aldığı dış mihraklı bir kaynak olabilir. Cehennem ateşinin gücü gibi mesela. Bu özellik kardeşim, bunun güçle ne alakası var? Mesela Bleach adlı animede Soifon diye bir karakter var. Bu karakterin bir gücü var her o karakterin türünde(Shinigami) olan her karakterde, aktif ettikleri takdirde kazandıkları bir güç olan bankai adındaki bir güç. Bu karakterden binlerce kat daha güçlü olan bir sürü karakter vardır Bleach'te, tam güç dengelerini bilmiyorum. Ama bu karakterden güçlü olan onlarca karakter olduğunu biliyorum ve bu karakter bankaisini aktif ettiği zaman eli bir iğne gibi oluyor ve bu iğneyle -karşısındaki kim olursa olsun- karşısındakine 2 kere dokunduğu takdirde o kişi ölüyor. Yani neymiş? Güç değil, güçler(güçlerin işlevi) ve özellikleri önemliymiş. İkna oldun mu şimdi Ghost Rider'ın, Galactus'a tek atabileceği konusuna?

    Valla ben gerçek dünyada yaşıyorsam, bir şeyi ele alırken gerçek dünya mantığıyla ele alırım abi. Yok eğer diyorsan ki, gerçek dünya mantığıyla değil, çizgi roman mantığıyla yaklaşman gerek, e adamlar o mantıkla yaklaşıp video hazırlamışlar işte. Sonuçlarını da hep beraber gördük. Ghost Rider'ın, Galactus'a tek atmasıyla sonuçlandı olay. Valla mesajlara cevap verip vermemek senin kararın, bir şey diyemem. Ama bundan sonra, bu türden mesajlara cevap vermeyecem diyerek beni korkutamazsın. Ben söyleyeceğimi yine söylerim.

    Niye savunmayayım yahu? Marvel'ın telif hakkını verdiği adamlar videoyu yapmış işte. Nasıl aralarında bir bağ bile yok? Çizgi romanda kefaret bakışı olayı yok mu? Ayrıca cr demeyin şuna yahu, çizgi roman deyin. Nereden çıktıysa bu uyuz kısaltma bilmiyorum artık. Ayrıca cr de neymiş? çr bile değil, cr diyorsunuz resmen.

    Bak gördün mü, insan yanlış anlaşılabiliyormuş demek ki. Gerçi sen bu konuda bir şey dememişsin ama ben yine de yazayım. Ben düzgün ifade ettiğim halde sen söylemek istediğimi yanlış anlamıştın. Sen yanlış ifade ettiğin için ben söylediğini, söylemek istediğin gibi anlamadım. Zira, "Kendisinden daha guxlu olan bir tanriyi oldurmeyi mantikli bulmak" demişsin mesajında. Galactus için tanrı ifadesini kullandığın mesajında açıkça görülüyor. Ama ben yine de tahmin etmiştim Galactus'un tanrı olduğunu kastetmediğini, çok güçlü olduğundan dolayı ona tanrı olarak hitap ettiğini. Yine de mesaja yönelik cevap vermeyi seçtim. Ona göre, buna göre tanrı konumunda olmak diye bir şey yok. Ya tanrısındır, ya da değilsindir. Ona, buna göre değişmez tanrı olup, olmaman. Thor, insanlara göre tanrı konumunda falan değildir, yarı tanrı konumundadır. Thor'un insanlardan tanrısal boyutlarda güçlü olması, onun insanlara göre tanrı konumunda olduğunu göstermez. Çünkü Thor, tanrı değil, yarı tanrıdır. Ve ayrıyetten, Thor'un, herhangi bir şekilde rakibine tek atma özelliği yok. Zeus da gerçek tanrı değil mi la?

    Hmm, anladım. Tam da tahmin ettiğim gibi. E peki gezegendeki enerjiyi nereden sağlıyor Galactus? Hidroelektrik santrallerinden mi? Ayrıca, içinde canlı bulunan gezegenlerin enerjisi neden içinde canlı bulunmayan gezegenlere göre daha fazla?

    Ya olm açıkla işte sen, senin açıklamalarına bitiyorum, anlat sen. O değil de The Six Soul Gems yazıyor bu resimde. 6 tane birbirinden farklı ada sahip gem var ve bu gemlerin içlerinden birinin adı da Soul Gem. Resimde, 6 tane Soul Gem'in olduğunu yazması ilginç. Gemler'in adlarının da Infinity Gems olması da cabası.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Ayrıca elemanın 6 tane gemi var ancak eldiveninde 5 tane gem için slot var diyecektim ki, şu resimde 6 tane gemin bulunduğunu gördüm.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Bu resimde 5 tane gemle dolu slot görünüyor.

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)

    Yavaş, yavaş yaz olm sen de. Ayrıca ne iş yapıyorsun da, yazmaya vaktin olmuyor hınzır.

    Tüm kozmik varlıklara Galactus da dahil mi? O zaman bu eleman için, tek bir düşüncesiyle evrendeki nüfusun yarısını öldürebildiğine ve tüm kozmik varlıkları tek hareketiyle tutsak edebildiğine göre, Thanos, bu taşlara sahipken, Galactus'u yenebilir mi? Eğer tek bir düşüncesiyle evrendeki nüfusun yarısını öldürebiliyorsa, potansiyel gücü ne kadardır kimbilir, saldırıda kullanacağı güçler falan. Yani bence eğer Thanos, bu taşlara sahipken, Galactus'la olası bir karşılaşma sonucunda galip gelir.

    Evet, ben de çok büyük bir güç sezdim onda. Ama Dr. Strange çok basit kalıyor onun yanında. Bu arada, Dr. Strange, Dormammu'nun hizmetkarı Mordo'nun dengi değil miydi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Ocak 2014; 19:09:33 >
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Oha adam araştırmış Sen kitap yaz bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Batman Beyond

    quote:

    Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

    Bu videoyu biliyorum, izlemiştim. Hatta bunun gifi vardı, yazılı. Galiba Loki'nin dediklerini yazıyordu. Fena eziyor yalnız. Bu arada Hulk en sonda ne diyor, anlamadım.

    Çelimsiz tanrı diyor Loki için.

    hocam hulkun bugune kadar birçok tanrıyı dövdüğünü biliyoruz... Zeusla bile dövüşmüştür kendileri..

    Evet olup gidecekti.

    Thor istese oldurur Hulk u. İlla superman ile kiyas tutmaya gerek yok

    Thor u geçtik babası zeus öldüremedi hulku.. Geçiniz ... Bugune kadar 7 kere karşılaştılar Thor la Hulk.. 5 inde hulk yendi 2 sinde thor.. Thor un çok ekmek yemesi lazım Hulku yenmesi için.



    Hulk wakes up as they arrive back on Earth. Hulk knocks Thor to the ground and starts pounding and pounding. Hulk leaves Thor lying in a heap not knowing if he is dead or alive.
    WINNER: And most decisively... Hulk, SCORE: Hulk 5, Thor 2
    (Hulk vs. Thor XVI- Hulk 2001 annual)

     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)


     Galactus düştü (Varsa karşı görüşlü c'mooon)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 7 Ocak 2014; 20:34:45 >
  • Ne araştırması olm? Sen o mesajlarımın hangi kısmında araştırmaya dair bir şey görüyorsun? Şimdi mesajlarımı tekrar dönüp okuyamayacağım, feci uykum var.

    Neyse, mesajlarıma şöyle bir göz attım. Sen herhalde "oha adam araştırmış" derken Bleach hakkında yazdıklarımı kastediyorsun. Hiçbirini kendim araştırmadım. Bleach izleyen bir arkadaşım sayesinde öğrendim Bleach hakkındaki her şeyi. Birçok video attı bana, izledim falan. Bleach üzerine konuştuk falan, ben sorular sordum, o cevapladı. Ordan öğrendim, Soifon'un bankaisini. Ayrıca öyle ufak çaplı bir araştırmayla kitap yazılsaydı ohoo. Ne adamsın olm ya.
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Zeus nasıl öldüremiyor la Hulk'ı? Zeus'un, Hulk'ın canına okuması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.