Şimdi Ara

G500 + Qpad skatez 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Mac driveri olmadigi icin G500 umu satmayi dusunuyorum, mouse un altinda qpad skatezleri mevcut fotograflardanda gorebileceginiz gibi istedigim fiyat: 70 tl, Razer Deathadder v2 ile takasta olur

Detayli bilgiler fotolardan sonra

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

Kablonun ustundeki kumas kaplamada bir miktar sokuk var ama kabloda hicbir hasar mevcut degil

G500 + Qpad skatez 70 tl

G500 + Qpad skatez 70 tl

Urun yaklasik bir bucuk senelik logitech uzerinde hala bir bucuk sene daha garantisi var, hic bir sorunu yok (kumas kaplamadaki ufak sokuk disinda, sondan ikinci fotografta), vatanbilgisayardan alinma fatura ve kutusu mevcut degil, agirlik bilyelerini kaybettim hic kullanmamistim zaten cogu kiside kullanmiyor onlari mouse yeteince agir Deathadder V2 ile takas edilebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Sıfırının fiyatına bak birde. Kabloyu koparmışsın.
  • Konu hakkinda ne kadar bilgisiz oldugun ortada; Bir insan cahil olur yinede belli olcuden saygiyi hak ederde bise bilmeden bildigini iddia edende hic ama hic saygiyi hak etmiyor...

1. G500 un piyasada en uygun fiyati 110 TL

2.Mouse nin kablosu kopuk degil senin gozler gitmis, kaucuk kaplamasi (kumas) sokuldu kabloda hasar yok dolayisiyla veri aktarimini olumsuz etkiliycek en ufak bir sey yok. Sokuk can alici noktada olmadigindan kablo kayganligini etkileyen durumda neredeyse yok.

3.Mouse un altinda Qpad in urettigi teflon skatezler var onun degeride 30 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 13 Ocak 2012; 16:59:17 >
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.