Şimdi Ara

G3258 Toplama Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G3258 işlemciyi kullanan arkadaşlar varsa hazırlamış olduğum toplama pc hakkında yorum yapabilirler mi ? Psu ve kasa yeterlimidir ? Ekran kartının bu işlemciyle uyumu nasıldır ?

Amd serisi ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum.Amd işlemci düşünmüyorum.İşlemciyi ilerleyen zamanlarda değiştirebilecek şekilde ayarlamaya çalıştım.Olumlu ve olumsuz şu olsa daha iyi olurdu gibi düşünceler eksileri ve artıları ortaya çıkarır şimdiden teşekkür ediyorum.
     G3258 Toplama Pc

• Ram yetersiz en az 8gb olmalı ekran kartı Zotac GTX660 GDDR5 2GB 192Bit daha iyi olur
  • Bende aynı düşünce ile sistem topluyorum fakat anakartı Z97 chipsetli alcam yeni çıkacak olan işlemcilerde desteklemesi için fakat hangi anakartı almalıyım karar veremedim şimdilik Z97 PC MATE düşünüyorum
  • halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    bence hiç düşünme msi z97-g55 sli al en az pc mate kadar berbat bir anakart yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

Bende aynı düşünce ile sistem topluyorum fakat anakartı Z97 chipsetli alcam yeni çıkacak olan işlemcilerde desteklemesi için fakat hangi anakartı almalıyım karar veremedim şimdilik Z97 PC MATE düşünüyorum

hocam anakart olarak msi z97-g43 tercih etmenizde fayda var en az. pc mateden şikayetler giderek artıyor.tabi bu arada g3258 den sonra alacağınız işlemci ile oc yapacak mısınız bu da önemli.o zaman moonquadın dediği gibi anakartı biraz daha yüksek tutmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

Bende aynı düşünce ile sistem topluyorum fakat anakartı Z97 chipsetli alcam yeni çıkacak olan işlemcilerde desteklemesi için fakat hangi anakartı almalıyım karar veremedim şimdilik Z97 PC MATE düşünüyorum

hocam anakart olarak msi z97-g43 tercih etmenizde fayda var en az. pc mateden şikayetler giderek artıyor.tabi bu arada g3258 den sonra alacağınız işlemci ile oc yapacak mısınız bu da önemli.o zaman moonquadın dediği gibi anakartı biraz daha yüksek tutmanız gerekir.

Gaming 3 bu tavsiye ettiğiniz anakarta göre nasıldir?overclok merakım var.Tavsiyeleriniz önemli aynı zamanda ekran kartıda tavsiye edebilir misiniz? Anakart+ekran kartı bütçem en fazla 800tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

Gaming 3 bu tavsiye ettiğiniz anakarta göre nasıldir?overclok merakım var.Tavsiyeleriniz önemli aynı zamanda ekran kartıda tavsiye edebilir misiniz? Anakart+ekran kartı bütçem en fazla 800tl

hocam dediğim gibi eğer g3258 i daha sonra değiştireceğim ve alacağım işlemci ile oc yapacağım diyorsan çarpan kilidi açık işlemci alacaksın. tercih edeceğin büyük ihtimalle i5-4670k veya 4690k olur.ya da 5.nesil de bunların dengi bir işlemci. o zaman şimdiden anakart olarak en az msi z97-g55 veya msi z97s sli plus tercih etmen gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.