Şimdi Ara

g30 kasa 520i ultimate luxury vs audi a6 quattro edition full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bmw için 388000 audi'ye ise 377500 lira fiyat aldım sizler ne düşünürsünüz ve neden , yorumlayan herkese teşekkürler . Lütfen marka fanatikliği yapmadan ...



  • Hocam ikisi de çok pahalı. Biz artık bu ülkede bu arabaları düşünemiyoruz. Renault megane sedan mı yoksa skoda octavia mı diye sorsan bir fikrimiz olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni model, daha yeni oyuncaklar, daha güncel tasarım vb şeyler senin için daha önemli ise G30 520i. G30'u denemedim ama genel olarak sürüş konforu ve kalitesi beğeniliyor, zaten sert bir araba olan A6'ya göre biraz fark yaratacağı aşikar.

    Fakat A6 lehine büyük performans farkı var, üstüne 250hp motorun quattro ile kombinasyonun vereceği keyif faktörü söz konusu. Kimisi var tın tın istanbul trafiğinde geziyor araba ile, uzun yola bile çıkmıyor. Böyle bir kullanımınız varsa zaten A6'ya bakmayın bile. Fakat uzun yol yapan, performansı kullanmaktan çekinmeyen yüksek hız giden, quattro'nun tadını almayı bilen adama da A6 çok daha fazla keyif verir.

    Aslında G30 çok iyi bir otomobil ama ben 1.6 litre 170hp 5 serisine eğer gerçekten çok kolay para kazanmıyorsan 400binlere yakın ödemeler yapmam, yapamam satış sözleşmesini imzalayan elim taş olur. Öte yandan A6 ne kadar yürüyen motor olarak daha potansiyelli gözükse de artık 7-8 yaşına gelmiş, çoğu anlamda demode kalmış o da beni rahatsız edecek. Ben olsam bunlarla uğraşmam, Volvo gırtlak dolu inscription S90'lar için bazen güzel indirimler yapabiliyor, 400bin altına D4 olabilir mesela, alır giderim yılan gibi makinam olur gözüm de hiçbir konuda arkada kalmaz.




  • audide ikinci el A8 de dusunebilirsiniz.



    arka arkaya D3 A8 ve 2017 A6 2.0 tdi quattro kullandim. A8'de adaptif suspansiyon var ve surusu daglar kadar farkli.



    cok temiz ve guzel A8'ler goruyorum 300-350 bandinda. 1.6 motorlara o paralari vermeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni olmasi sebebiyle 520i tercih ederdim. Yukarida arkadas a6 ya sert demis ama bence baya konforlu tercih sana kalmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.