Bildirim
G3 Çatlama Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu şimdiden söylenemeyebilir. 502k serisi çok yeni. Çatlama bir kaç aydan sonra da olabilir. Yanlışım yoksa şubat 2015 üretimi bu cihazlar ve bu yüzden en eski serilerde en fazla çatlak durumu olması normal. Daha 1. ay. Çatlayan var mı bilmiyorum? -
biraz geç olacak ama henüz G3 almadıysanız, almayın derim, 1 ay önce aldığım yeni nesil üretim G3 de aynı sorun ortaya cıktı
daha önce paralel ithalat almıştım 2014 üretimi, o çatlayınca garantiden (medcell) olumlu yanıt alamadım cihazı sattım, yeni serilerde çatlama olmayacak diye okudugumdan bimex den 2015 serisi aldım, ancak onda da çatlama oldu. şimdi onu da garantiye yollayacagım
LG G3den uzak durmakta fayda var, cunku bu basit ve kronik sorun malesef aşılamadı
beyaz modellerin hemen hepsinde görülüyor -
Yok hocam g3 almadım.iOS a dönüş yaptm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
isabetli seçim, güle güle kullanın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X