Şimdi Ara

G20'den kripto para açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Türkiye'nin de içinde bulunduğu, dünyanın en büyük 19 ekonomisinin ve Avrupa Birliği Komisyonu'nun yer aldığı bir topluluk olan G20, geçtiğimiz günlerde Arjantin'de bir buluşma gerçekleştirdi.
    Liderler, G20 zirvesinden sonra yapılan açıklamada kripto para birimleri konusundaki önceki tutumlarını yinelediler.

    Ayrıca Bkz.Dünyanın en zor battle royale oyunu duyuruldu
    Ortaklaşa hazırlanan bildirgede, G20 liderleri kripto para birimlerinin şu anda parasal istikrar için bir tehdit oluşturmadığını ve dijital para birimlerinin getirdiği teknolojik yeniliğin ekonomiye önemli faydalar sağlayabileceğini belirtiyor.

    Kripto para birimlerinin, devletler açısından en büyük sıkıntısı; kara para aklamak ve terör finansmanı için rahat bir araç olması. Yayınlanan bildirgede G20 liderleri, dijital paraların siber güvenlik konusunda gün geçtikçe geliştiğini de kaydetti.

    Beyannamenin içeriği, Japonya'da düzenlenen ve yine kripto para birimleri hakkında bir açıklama yapılan G20 zirvesindeki ile neredeyse aynı. G20 liderleri, kripto paraların bir tehdit oluşturmadığını fakat güvenlik açısından gelişmesi gerektiğini düşünüyor. 
     
    Ortak yayınlanan bildirgede yolsuzlukla mücadele, eşitsizliğin kaldırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi hakkında da açıklamalar yer aldı.







  • Kontrol altinda takibi yapiliyor bu guzel teyid edilmis oldu. Ulkeler Turkiye dahil saglam kapsamli bir duzenleme hukuki yaptirimlar dahil bircok detay saglanmalidir. Sonucta hirsizliklari bol...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.