Şimdi Ara

g2 mi n5 mi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ve alacak olduğum telefonun hızı çok önemli benim için oyun performansıda aynı şekilde donma takılma istemiyorum telde sayfa açışları internet hızına bakarım genellikle internet ve oyun için kullanmayı düşünüyorum whatsapp felan kullanırım bide sizce hangisini almalıyım bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler herkese

• Donma takilma istemeyen android almicak sen git iphone 5 falan al bence cunku ben s4 kullaniyorum genede menulerde kasma oluyor

edit:imla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus al kafan rahat olur bence. kassa bile diyelim, hani alınabilecek en kasmama ihtimali olan android
  • ios da apple ne ise , android'de Nexus 5 odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga+xbox

Donma takilma istemeyen android almicak sen git iphone 5 falan al bence cunku ben s4 kullaniyorum genede menulerde kasma oluyor

edit:imla

Dostm nexuslarda takilma olmaz

• Tum android cihazlarda vardir belli bir sure icinde kasmaya baslar

• hkn.usta h kullanıcısına yanıt
    LG G2
    İPHONE 5S
  • Para sikinti degilse ip5s al. Sikinti ise g2 al. G2 4.4 guncellemesini nexus 5ten sonra ilk alan telefon olacak. Guncellemede eskisi gibi sikinti vermez lg.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

LG G2
    İPHONE 5S

hocam 5s bana çok tuzlu gelir 1500 ü geçmek istemiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Para sikinti degilse ip5s al. Sikinti ise g2 al. G2 4.4 guncellemesini nexus 5ten sonra ilk alan telefon olacak. Guncellemede eskisi gibi sikinti vermez lg.

hocam 5s alamam çok pahalı ama nexsus 5 in g2 den daha iyi olacağını diyor genelde performans açısından bu yüzden kararsız kaldım bende benim için önemli olan hız oyun performansı internet hızı yani
    Ozaman seçenekler belli.
    G2-NEXUS 5.
  • quote:

Ozaman seçenekler belli.
    G2-NEXUS 5.

kafamda da ikisi var ama hangisi olacağına karar veremiyorum pek bilgili olmadığım için sizlere soruyorum benim için dediğim gibi performansı hızı çok iyi olacak internet hızı çok iyi olacak oyunları iyi açacak bunları hangisi daha iyi yapar ve hangisi daha uzun ömürlü olur acaba
    İkiside dediklerinizi fazlasıyla karşılar ama kamera için g2 daha iyi. Kamera sorun olmaz derseniz nexus 5 ile güncel bir telefona sahip olmuş olursunuz.
    Bende nexus 5 isterdim ama bataryası pek iç açıcı değil. 2300 ve 3000 mha arasında çok fark var. 100-200 çok fark değil G2 al.
  • quote:

İkiside dediklerinizi fazlasıyla karşılar ama kamera için g2 daha iyi. Kamera sorun olmaz derseniz nexus 5 ile güncel bir telefona sahip olmuş olursunuz.
    Bende nexus 5 isterdim ama bataryası pek iç açıcı değil. 2300 ve 3000 mha arasında çok fark var. 100-200 çok fark değil G2 al.

hocam batarya bir günü orta kullanımda çıkarsın sorun değil yani ben ikisinin de çıkaracağını düşünüyorum benim için önemli olan kasmaması programları takılmadan hızlı açması oyun performansı internet performansı gerisi çok önemli değil... önemli ama fazla bi beklenti içinde değilim yani
    Android 4.3 ile TRIM gelince zaten uzun dönemde ortaya çıkan kasılma problemlerinin azalması lazım. Ama işlemcileri o kadar sağlam ki LG G2 kasarsa suçlusu LG'dir. Eğer derdin uzun süre güncel android sürümünü kullanmaksa (2 seneymiş bu süre GNex'imle öğrendim...) Nexus 5. Kamera - pil önemliyse şimdi 3 ay bekleyemem gelmesine dersen LG G2. Şu anki fiyatlarıyla bence mükemmel bir telefon root vs yaparım CM falan yüklerim dersen stock android hissini yaşayabilirsin.
  • maaşallah G2 de tüm modellerle vs yapabiliyor.
  • nexus 5 al performans olarak

ama arayüzü fonksiyonları olsun istersen g2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

ios da apple ne ise , android'de Nexus 5 odur.

Ios da apple ne ise

• He yaa....
  • G2 tavsiye ederim.
    3000 mAh pil en son Android versiyonunu kullanmaktan önemli bence.
    Lg'nin kattığı diğer özellikler de N5'ta bulunmayacaktır.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.