Şimdi Ara

G Suite uygulamaları dosyalarınıza kimin baktığını gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google’ın son kullanıcıya sunmuş olduğu çevrim içi ofis hizmetlerinin ortak çalışmaya göre optimize edilmiş bir şekilde kurumlara sunulduğu G Suite platformu önemli güncellemeler almaya devam ediyor. Son güncelleme döküman paylaşımını daha kullanışlı hale getiriyor.


     


    Yanlış anlamalara son


     


    Son güncelleme ile Docs, Sheets ve Slides uygulamalarına Hareketler adı altında yeni bir panel ekleniyor. Bu panel düzenleme yetkisine sahip olduğunuz dökümanları kimin ve ne zaman gördüğünü size bildiriyor.


     


    Ayrıca Bkz.DonanımHaber Android uygulaması yayında!

    Yeni özelliğin en önemli avantajı düzenleme yaptığınız bir dökümanı kimin gördüğünü e kimin görmediğini anlayabilmeniz olacak. Bu hem sizin için hem de diğer çalışanlar için geçerli. Yani herkes önemli bir döküman güncellemesi sonrasında birbirini kontrol edebilecek. Böylece yanlış anlaşılmaların da önüne geçilecek.


     


    Güncelleme bu hafta itibariyle yöneticilere verildi. Yöneticiler kim gördü özelliğinin yanı sıra dökümanı belirli kişilere ve yerlere de kısıtlayabilecek. Kullanıcılar ise 21 Mart itibariyle güncellemeye kavuşacaklar.


     







  • güzel olmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.