Şimdi Ara

G.Skill rekor zamanlamaya sahip belleklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde DDR4 bellekler konusunda arka arkaya rekorlar kıran Tayvanlı G.Skill yorulmamış görünüyor. Firmanın yeni DDR4 RAM bellekleri bu kez zamanlama konusunda rekor kırdı.


     


    Rekor üzerine rekor


     


    Firma geçtiğimiz haftalarda 4400MHz ile 4x8GB bellek kitlerinde dünya rekoru kırmıştı. Bu kez 4000MHz seviyeleri üzerinde C17 zamanlamasına erişebilen dünyanın ilk bellek ürünlerini duyurdu.


     


    Trident Z RGB serisine dahil olan yeni bellekler, Samsung B tipi DDR4 entegre devreler barındırıyor. Bu bakımdan yüksek performans ve uzun kullanım ömrü elde ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Black Friday 2017 rekorlarla kapandı

    Bellekler benzerlerinden farklı olarak sadece 16GB (2x8GB) ve 32GB (4x8GB) kapasiteler ile gelecek. Frekanslar ise 4000MHz seviyesinden başlayarak 4266MHz seviyesine kadar çıkıyor. Dünya rekoru ise 32GB kapasiteli kitte.


     


    32GB (4x8GB) kapasiteli Trident Z RGB bellek 4266MHz frekansında çalışıyor ve  CL17-18-18-38 zamanlamasına sahip. Voltaj değeri ise 1.45V seviyesinde. Böylece firma 32GB sınıfına iki rekor sığdırmış oluyor.


     


    DDR4-4000 MHz frekansındaki bellek 16GB (2x8GB) ve 32GB (4x8GB) kapasitelere sahip. Zamanlaması ise CL17-17-17-37 seviyesinde. DDR4-4133 MHz bellek de aynı kapasite ve zamanlamada çalışıyor. ASUS ROG MAXIMUS X HERO anakart ve Intel Core i7-8700K işlemci ile test edilen yeni bellekler Intel XMP 2.0 teknolojisine de uyumlu. Bellekler Ocak ayında satışa sunulacak. 


     

     







  • Türkiye de fiyatlar bizi öldürüyor araba parasına bilgisayar topluyoruz. zevk felan almıyorum artık bu işten ben :/

  • Bellek fiyatlarından yerli yabancı herkes şikayetçi forumlarda, oyun için gerekli olan 2x8 GB kit zaten ps4 fiyatında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 28 Kasım 2017; 11:35:24 >
  • Anakartların desteklediği hızlar belli değil mi? 3200 Mhz vs gibi bir limiti yok mu bunlar neler?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escapetolife

    Bellek fiyatlarından yerli yabancı herkes şikayetçi forumlarda, oyun için gerekli olan 2x8 GB kit zaten ps4 fiyatında.

    saçmalıkta burda zaten 2x8 gb ram ile gtx1060 6 gb aynı fiyat
    hazır gaming saçmalığı çıkmışken ram üreticileri pastadan pay almak istedi ama bokunu çıkardı.
    2 tane led için cebimizden 4 kat fazla para çıkıyor.
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Anakart üzerinde yazan değer max. frekans değeri anakartlarda belirtilen ram modellerine göre Örn. verecek olursak sistemimdeki 3600mhz'lik gskill ram kullanıyorum. Anakartım bunun 3200 frekansta çalışmasına izin veriyor. Anakart ve ram uyumuna bağlı olarak frekansı yüksek modeller tercih edebilir daha sonraki dönemde şimdikinden daha fazla frekans değerini kullanmanıza olanak sağlayan bir anakart aldığınızda ekstra ram ücreti vermemiş olursunuz.
  • Bunun bütün sorumlusu uzun yıllar boyunca teknolojiye yatırım yapmadan yaşamaya çalışan insanlarımızda, devletin politikasız lığında. Eminim daha kalitelisini, daha hızlısını bizim insanımız yapabilir fakat bireysel olarak değil kitlesel olarak aklımızın ve vicdanımızın gelişmesi gerekiyor. Maalesef yıkım, kaos vb. bir şey bizim insanımızın aklını vicdanını harekete geçiriyor, birlik olmamıza sebep oluyor ve bir ilerleme kaydediyoruz. Örneğin Çanakkale, kurtuluş savaşları vb. Sonrasında ne oluyorsa nasıl bir sistem kurgulamışlar sa kapasitesiz, hain, hırsız vs. insanlar başı çekmeye başlıyor, işte bu yüzden bu hallerdeyiz.

    Fakiriz işte fakir :D

  • Cl 2 lerden cl 17 lere hey gidi zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihburak95

    Anakartların desteklediği hızlar belli değil mi? 3200 Mhz vs gibi bir limiti yok mu bunlar neler?

    Bir rami daha düşük frekansta fakat gecikme surelerinide düşürerek çalıştırabilirsiniz bu toplamda aynı iş gücünü sunar kaybiniz olmaz. 4000mhz cl17 atıyorum kabaca 3200mhz cl12 olarak çalışabilir ki böylede muazzam bir değer.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Ryzenler zaten 3200C12 oluyor Flare X belleklerle. Yeni Intel kullanıcı işlemcilerinde de eskisi gibi ringbus kullanılıyor; yüksek hızlı belleğe el avuç açmıyorlar ama yüksek hızlı belleklere de doğrudan erişememiş oluyorlar, fsb:dram oranı hep değişiyor. O zaman kim alacak bu bellekleri?
  • erce.erdem kullanıcısına yanıt
    Daha çok acı veriyor artık.

  • Voltaj, ısınma ve CAS olarak 4133 en iyisi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.