Şimdi Ara

##_G_P_2_X_## '4 GB' SATILIK 350 YTL_##!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 GB SD HAFIZA KARTI
    USB KABLOSU
    *TV OUT KABLOSU
    *ADAPTOR
    *PİL ŞARJ CİHAZI DEŞARJLI
    TAŞIMA İPİ , KILIFI
    PİL KUTUSU
    CDLER
    ##23 AY GARANTİ##
    vs. vs.

PAZARLIK İMKANINIZ VAR.... ACİL PARA LAZIM....

CİHAZ GERCEKTEN ÇOK TEMİZDİR ÇİZİK BULANA BENDEN BEDAVA..

BU FİYATA BU KADAR AKSESUAR BULAMAZSINIZ ( SUPER COMBO PACK )

FİYAT 350 YTL CİHAZI SIFIR GİBİ HERŞEYİ KUTUSUNDA VERİCEM.......

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM!..

turkline@inbox.com( msn adresim ekleyin konuşalım)
    cep - 0536 337 66 99
    ev - 0262 527 59 77

havale - kargo - elden olabilir............

teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANL1TORUNU -- 2 Ekim 2007; 22:56:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz 0 kadar temiz.genelde evde durdu.1 ay kullanıldı.
    cihazı kullandığım süre boyunca masanın üstüne koyarken çizilmesin diye kılıfının üstüne koydum.
    Şu anda herşey orjinal kutusunda yeni sahibini bekliyor.

Cihazda PlayStation, NES, GameBoy advance, SNES emulatorleri ve romları yüklü gelecektir.
    ayrıca 20 tane oyunda yüklü, bikaç tane örnek videoda mevcut.
    yani aldığınız anda gp2x ile keyifle oyun oynayıp müzik dinleyebilirsiniz..diğer birsürü özelliğinide
    biliyosunuz

cihazı ağustusta 520 ytl den aldım. cihaz gp2x in Super Combo Pack modelidir.

• Mrblar.

cihazda PSnin 3D oyunlarını rahatça oynayabilirsiniz ben en iyi çalışan oyunları içine attım zaten emulatorler videolar romlar oyunlar vs. vs. herşeyi içinde göndercem

http://www.youtube.com/watch?v=6oDV-60ti_8 bunun gibi oyunlar....

almayı düşünen kişiye kullanımı hakkında bilgi verebilirim

cihaz süper maddi mecburiyetten satıyorum bu kadar aksesuar bu fiyata bulmanız zor olur

bu resim neler yapabilceğinizi anlatıo

http://archive.gp2xtr.com/images/gpcube/PIC_0040.jpg

•  ##_G_P_2_X_## '4 GB' SATILIK 350 YTL_##!!!!!!!!

Oyun oynayın , Film izleyin, Müzik dinleyin, Fotoğraflarınızı depolayın, E-Book okuyun. Üstelik tüm bunları iki adet AA kalem pil ile çalışan, elinizde taşıyabileceğiniz bu cihazla yapın. İsterseniz TV’nize bağlayın!

Evet, GP2X i tıpkı oyun konsolunuz gibi TV’ye bağlayabilir, DivX filmlerinizi TV’den izleyebilirsiniz. Klasik Arcade oyunlarını ve emülatörleri TV’de büyük ekranda oynayabilirsiniz. Yada GP2X in 3,5” lik TFT LCD ekranını kullanın. Her ikisinden de en iyi sonucu alacaksınız.

GP2X, Linux işletim sistemiyle çalışmaktadır. Bu da yüzlerce bedava oyun, program ve emülatör demektir. Quake, Doom, SNES, Megadrive, MAME, Media playerlar vs vs vs…

GP2X Çok Güçlü – İki adet 200mhz CPU ve 64MB RAM, özel grafik donanımı ve decoding chipleri. SD card kullanıyor ve 64M NAND dahili hafızaya sahip.

Filmleri hiçbir re-encoding işlemine gerek duymadan çalabiliyor. Yalnızca SD carda yükleyin. Herhangi bir boyutta ve çözünürlükte yükleyebilirsiniz. Hiçbir ayarla uğraşmayacaksınız. GP2X in ölçekleme çipi, videoyu otomatik olarak ekrana uygun hale getirecektir. Şuanda GP2X den başka bu fonksiyonu standart olarak destekleyen hiçbir portatif oyun cihazı yok.

Açık kaynak (Open Source) işletim sistemi sayesinde geliştirilmeye müsait. GP2X için oyun ya da program mı yazmak istiyorsunuz? Öyleyse neden duruyorsunuz? SDK (Yazılım Geliştirme Kiti) ücretsiz olarak veriliyor. Amiga döneminden beri hiçbir sistem, ticari ya da eğlence amacıyla geliştirmeye bu kadar açık olmadı.

GP2X in üretim amacı sadece basit bir oyun konsolu olmak değildir. Taşınabilir sistemlere yönelik yeni bir fikir ve tamamen farklı bir dizayn olarak ortaya çıkartılmıştır.

GP2X, Game Park Holdings’in ilk oyun konsolu değildir. İlk model olan GP32 İngiltere ve Avrupa’da 30.000 adet sattı. GP2X ise daha iyi olmak için tasarlandı.

Herkese iyi eğlenceler!

İNCELEME VİDEOSU:
    http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=96

quote:

Orjinalden alıntı: express

bu cihazın görevi ne ne işe yarar yazabilirmisin ? mini psp ler gibi gişeydi diye hatırlıyorum linux sistem kulanıyordu sanırım biraz anlatırsan almak için düşünen arkadaşlarında işine yarayacaktır

• Arkadaşım 3-4 tane mesaj yazınca ilanın yukarı çıkmıyor. 2. el bölümünde "up" yok Dolayısı ile görüntü kirliliği yapıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Arkadaşım 3-4 tane mesaj yazınca ilanın yukarı çıkmıyor. 2. el bölümünde "up" yok Dolayısı ile görüntü kirliliği yapıyorsun.

aydınlattığın için çok saol ama biliodum sadece bilgilendirme amaçlı yazılar onlar

• HEpsini ilk mesajında toplarsan alıcı arkadaşlar için daha rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.