Şimdi Ara

fx3 panasonic inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • teknosadan aldım makineyi 6 megapixel
    makinede ölçüler megapixel olarak verliyor fotograf ölçü birimler pixel olarak rakam yazmıyor. bence bu daha hoş bi özellik çünkü kaç megapixel e çektiğinizi biliyorsunuz eğer rakam verseydi konduan anlamayanalar kaç megapixelde çektiklerini farkında olmazlardı. makinede auto mode var bired auto red eye off modu var. bence güzel bir özellik. sonuçra red eye her zaan çıkacak diye bir şey yok.



    makinenin pili güzel şarj etmemk için pili çıkarıp ayrı bir üniteye takıyoruz pil şarj olurken makineyi kullanmamız gibi bir şansımız yok. fakat sony lerde makine de bataryayı şarj ederken batarya makinen,n içindeyken şarj oluyor ve cameraya sadece bir elektrik kablosu takması yetiyor. panasonic bu konuda beni biraz hüsrana uğrattı.

    video modu ise 10 ve 30 fps qvga ve vga modu var qvga 320*240 vga ise 640*480 makinenin bu özelliği gerçekten çok can alıcı 640*480 oarka video çekiyorsunuz ki bu neredeyse camcorder lar kadar iyi. 1 gb hafıza kartına 22 dakika vga görüntü çekiyorzunuz 30fps olarak 4 gb kartlar çıkınca ve daha da sıkıstırılmız bir format olursa vga 30fps 160 dakika çekebilirsiniz ki bu şu anda pentax larda mevcut.
    panasonic fx 3 genel olarak güzel bir makine tek eksiği şarj ederken pili çıkarmamız ve başka bir üniteye takmamız

    fiyatı teknosada
    450 ytl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caligula -- 19 Aralık 2006; 14:35:40 >







  • Foto da eklersen ve çekim modları, iso performansı vs vs hakkınd ayorum yaparsan daha detaylı bi inceleme olabilir
  • ok en kısa zamnda
    eklicem
  • Evet dostum foto bekliyoruz..
  • 2 aydır lumix kullanıyorum ve şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.. umarım bundan sonrada karşılaşmam.. resim kalitesi çok iyi ne de olsa leica ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.