Bildirim
Fx 6300 Overclock stock 62 derece sabit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Ben 1,37 ile 4.4 de kullanıyorum az uğraş ile ''voltajsız '' 4.0 a gelmesi lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi_
Ben 1,37 ile 4.4 de kullanıyorum az uğraş ile ''voltajsız '' 4.0 a gelmesi lazım
hocam bu voltajda 4.4 ü deneyeyim mi? auto voltajda g46 çok kötü ayarlıyo ondan kendim 137 yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 10 Kasım 2013; 0:30:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: har3
quote:
Ben 1,37 ile 4.4 de kullanıyorum az uğraş ile ''voltajsız '' 4.0 a gelmesi lazım
hocam bu voltajda 4.4 ü deneyeyim mi? auto voltajda g46 çok kötü ayarlıyo ondan kendim 137 yaptım
Bence deneme stock soğutucu çok sesli çalışmaya başlar odada duramazsın. -
quote:
quote:
quote:
Bence deneme stock soğutucu çok sesli çalışmaya başlar odada duramazsın.
deneyecem sadecede ben 4 ghze çıkarırken sadece çarpanı artırdım 4.4 ghz yaparkene de çarpanı 23 falanmı yapcam?başka bir şeyini ellemeden aynı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 10 Kasım 2013; 0:40:37 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
deneyecem sadecede ben 4 ghze çıkarırken sadece çarpanı artırdım 4.4 ghz yaparkene de çarpanı 23 falanmı yapcam?başka bir şeyini ellemeden aynı?
4.4 için çarpan 22 olacak.
Kaide şudur.İşlemci hızın, standart 200 'dür. 200X22=4400 Mhz,yani 4.4 Ghz.
Aynı voltaj ile bi dene bakalım. Prime de 70 ' ey aklaşabilir. Durdurursun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
quote:
quote:
quote:
quote:
4.4 için çarpan 22 olacak.
Kaide şudur.İşlemci hızın, standart 200 'dür. 200X22=4400 Mhz,yani 4.4 Ghz.
Aynı voltaj ile bi dene bakalım. Prime de 70 ' ey aklaşabilir. Durdurursun.
hocam 4.4 ghz denedim pc reset attı.4.2 denedim aida testinde stabil aynı 62-63 dereceye gelio.
-
Stok soğutucu ile buraya kadar.
Daha fazla zorlama.
4.2 de kullan. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
Stok soğutucu ile buraya kadar.
Daha fazla zorlama.
4.2 de kullan.
zaten bundan sonrası olmaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X