Şimdi Ara

Fx 6100 icin anakart tavsiyesi istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Arkadaşlar ben sistemimi intelden daha doğrusu emektarı fiyat performans odaklı olarak güncellemeye karar verdim.Sistemim intel core duo işlemcili 3 Gb ram 500 gb harddisk ve bu işlemciye uygun zamanın normal anakartlarından bir anakart idi.Sistemimi forumlarda yoğun araştırmalar ve yorumlardan sonra beni fiyat olarak zorlamayacak bir şekilde toplamanın yolunun amd'den geçtiğine kanaat getirdim.Benim pcde yaptığım işler WoW oynayıp Unigraphics ile çalışmak ve bildiğimiz rutin ( film izlemek,download,müzik dinlemeke...) işlerinde kullanacağım bir pc toplamak istiyorum.
    Kasa olarak geçen yıl vatandan indirimden aldığım imzamda olan HAF 912 750Watt(80+) kasa mevcut.Lafı çok uzattım vaktinizi aldım bana başlığımda dediğim gibi FX 6100 için 250-350 max fiyat aralığında bir anakart tavsiye ederseniz mutlu olurum.Şimdiden herkeser teşekkür ederim

• MSI 970A-G46
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5011

150 Lirayı da Bellek, Ekran Kartı'na yatırın.
  • Tesekkur ederim arkadaslar bu 2 model dısında öneriniz varmı acaba?bu iki anakart arasında msi da sanırım karar kılacağım.suan zaten geziyorum elektro worldde 199 tl idi işlemci ise 299 lira.simdi vatan bilgisayara gidiyorum :))
    Ram: PATRIOT SECTOR 5 DDR3 2x4Gb 1600 Mhz CL9 (1.2V)
    İşlemci soğutucu: ZALMAN CNPS7000C-AlCu soğutucu
    Termal soğutucu: Xilence

Hepsine 683 Tl verdim 10 taksit seçeneği ile vatan bilgisayardan

Umarim kaziklanmamisimdir ve tercih ettigim ürünler yanlış değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excitee -- 9 Eylül 2012; 18:53:49 >

Orijinalden alıntı: excitee

Ürünleri biraz farklı olarak aldım :)
    Anakart: MSI 990XA-GD55 Military class 2
    İşlemci: AMD FX6100
    Ram: PATRIOT SECTOR 5 DDR3 2x4Gb 1600 Mhz CL9 (1.2V)
    İşlemci soğutucu: ZALMAN CNPS7000C-AlCu soğutucu
    Termal soğutucu: Xilence

Hepsine 683 Tl verdim 10 taksit seçeneği ile vatan bilgisayardan

Umarim kaziklanmamisimdir ve tercih ettigim ürünler yanlış değildir.

msı 990XA kaç liraydı biraz gereksiz gibi olmuş.
    Ama güzel sistem hayırlı olsun

Merhabalar.Arkadaşlar ben sistemimi intelden daha doğrusu emektarı fiyat performans odaklı olarak güncellemeye karar verdim.Sistemim intel core duo işlemcili 3 Gb ram 500 gb harddisk ve bu işlemciye uygun zamanın normal anakartlarından bir anakart idi.Sistemimi forumlarda yoğun araştırmalar ve yorumlardan sonra beni fiyat olarak zorlamayacak bir şekilde toplamanın yolunun amd'den geçtiğine kanaat getirdim.Benim pcde yaptığım işler WoW oynayıp Unigraphics ile çalışmak ve bildiğimiz rutin ( film izlemek,download,müzik dinlemeke...) işlerinde kullanacağım bir pc toplamak istiyorum.
    Kasa olarak geçen yıl vatandan indirimden aldığım imzamda olan HAF 912 750Watt(80+) kasa mevcut.Lafı çok uzattım vaktinizi aldım bana başlığımda dediğim gibi FX 6100 için 250-350 max fiyat aralığında bir anakart tavsiye ederseniz mutlu olurum.Şimdiden herkeser teşekkür ederim

asrock extreme 3 990fx öneririm ama yetmediği yerde asrock extreme 3 970 alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart 298 lira diyor.dertlendim ama simdi :) :) gereksizliği ne içindi.ben cok sık donanim değiştirmiyorum diye boyle bir secim yaptım.yanlisimi bileyim bir daha yapmayayım

Anakart 298 lira diyor.dertlendim ama simdi :) :) gereksizliği ne içindi.ben cok sık donanim değiştirmiyorum diye boyle bir secim yaptım.yanlisimi bileyim bir daha yapmayayım

Arkadaşım moralin bozulmasın çok iyi bir anakart. Hani crosfire falan yapmayacaksanız 990 chipset gereksizdi.
    970 yeterli olurdu. Dediğim gibi güzel sistem güle güle kullan.
  • Hemen olmasada ilerleyen zamanlarda aklımda olan birsey crossfire.rahatladim bu mesajla :) gerci minik bir sorun çıktı ama halletmek icin atladım araca gidiyorum vatana :) amma kafiyeli oldu "atladım araca gidiyorum vatanam"
    Aldigim fan anakarta uymadı.anakarta uyumlu bir soğutucu vardır insallah.eger ki bulursam buradan paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar aksilikler hep beni buluyor.sistemi topladım pc açılmıyor.bilgisayari normal olarak baslat diyorum açılıyor gibi oluyor sonra resetliyor kendisini.simdi onarim yaptiriyorum ama oyle kaldi onarimlar deneniyor diyor devam ediyor.nedir bu sorunun çözümü?ilk etapta yapmam gereken birşeymi vardıda ben atladım olmuyor?

• Aksilikleri kişisel eksikliklerimden dolayı imiş :) ve yardımlarınız ile üstesinden geldim bir format atarak :) aldığım ZALMAN olmamıştı anakartima onun yerine Thermaltake Contac16 işlemci soğutucusunu aldım ve kurdum anakartima sorunsuzca.suan cok rahatladim pc açıldı ve hersey normal.tesekkurler herkese

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.