Şimdi Ara

Futbolcularımızın Çözülmesi Gereken Klasik Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes gözüne çarpan sorunları yazsın. Bence en ağırı ve bize çok top kaybettireni Volkan Şen.

Volkan Şen Ceza Sahası içinde ayağına top geldiğinde Puta dönüyor bildiğiniz put . Ve top sürmeye yelteniyor ve bu adam ceza sahası içinde şut çekse gol girecek tamam çaprazda karşıda adam var ama akıllı vurursan kesin gol atcan ama yok. direk topu kaptırıyor.
    Nani = Çalımcı reis oda köşe gönlerinde gereksiz yere oldukca çalıma giriyor. İçerde adam el sallıyor at diye beyefendi hala çalımla uğraşıyor.
    Gökhan,Alper,Hasan ali = adamlar orta açmayı bilmiyorlar. Ezbere orta açıyorlar. Hadi alper normalde göbekte oynaması gereken bir adam. Ama gökhan ve hak bilmiyor. Belirli bir orta şiddetleri var gökhanın ceza sahasının başlangıc çizgisi paralelnden açarsa hedefe gidiyor diğerleri yanlış yere aynı şeyde hak out çizgisinden açarsa oluyor.
    Diego = Semazen Reis. Biri şu adama ayagına top geldiğinde eğer pas atacak adam yoksa ve etrafı çevrimişse pas aldıgı adama geri topu verip müsait bir yere geçip öyle pas istemesini anlatsın.
    Topal = eğer orta sahasının biraz ilerisinden etkili şut atamıyorsan lütfen şut çekme çünkü çalım becerin yok ve ayagında topu sürerken kaptırıyorsun.
    Van persie =Tüm maç boyunca eline geçen bir kaç pozisyonu da ceza sahası içinde önünü boşaltmaya uğraşırken harcıyorsun. Korkma baba vur ya vur o girer top vur sen yeterki şut çek kaçır biz yine kızmayız.
    Fernandao = Top saklama ve boyunu kulanıp şişirilen topları çevresine indirmeye çalışması lazım.

• Her şeyi anlarım da şu Diego'ya semazen diyen ezbercileri anlamıyorum arkadaş. Xavi gelse ona da böyle denecekti demek ki. Adam kendisi pas ve dribbling için alan açıyor o eleştirdiğiniz hareketle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

Her şeyi anlarım da şu Diego'ya semazen diyen ezbercileri anlamıyorum arkadaş. Xavi gelse ona da böyle denecekti demek ki. Adam kendisi pas ve dribbling için alan açıyor o eleştirdiğiniz hareketle.

Dünkü bjk macında sosanın attıgı goldeki oğuzhanın pasını izle ve bana bitane diegonun öyle bir pasını gösterirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Benim bunu yazma sebebim dönme hareketinin eleştirilmesi. Diego'ya eleştiriler çok yüksek oranda pas atabilmesi/atamaması üzerinden değil, dönmesi üzerinden yapılıyor. Diego bu maç da kendi ekseninde döndü, yine semazen oldu diye her maçtan sonra yorumlar yazılıyor. Benim eleştirim bu konuda.

Ayrıca o dönme hareketlerinden sonrasında pas vermesi şart değil, çünkü kendisine de etrafına da alan açıyor. Açtığı alanı ne kadar etkili kullanabildiği tartışılır ve bu noktada zayıf olduğuna ben de katılıyorum zaten.

Fakat, biraz takım eleştirisi de yapmak lazım. Birçok maçta Diego ya da onun yerine oynayan kişi o alanı açtıktan sonra pas atacak bir adam bile bulamıyor mesela. Ama o pozisyonlardan sonra kimse buraya "Nani orada niye pas istemedi, Gökhan niye bindirme yapmadı, Josef niye ileri hareketlenmedi" gibi eleştiri yazmıyor.

Lafı çok uzattım, özet geçiyorum Evet Diego bence de bize yetersiz fakat bunun iki sebebi var. Birincisi artık eski etkinliğinin olmaması, ikincisi ise takımın Diego iyi olduğunda çoğunlukla ona katılmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Her şeyi anlarım da şu Diego'ya semazen diyen ezbercileri anlamıyorum arkadaş. Xavi gelse ona da böyle denecekti demek ki. Adam kendisi pas ve dribbling için alan açıyor o eleştirdiğiniz hareketle.

Dünkü bjk macında sosanın attıgı goldeki oğuzhanın pasını izle ve bana bitane diegonun öyle bir pasını gösterirmisin

osmanli macinda volkan sene attigi pas ama tabiiki diegoyu savunmuyorum fakat biraz cok yükleniliyor. Neden? cünkü Diegoya top tasiyan adam yok josef ve mehmet topal la diegoyu besleyemezsin ikiside kesici adam topal ne zaman oyun kursa dikkat edin sürekli gökhan gönüle oynuyor osmanli macinda 2.yari josef cikti oyun tamamen bizim kontrolumuze gecti dönen toplarida aldik.

Fakat bitiricilik sorunumuz oldugu icin 2-3 olacak maci berabere bitirdik.

• quote:

Eyvallah, fakat konu bu değil ki?

Benim bunu yazma sebebim dönme hareketinin eleştirilmesi. Diego'ya eleştiriler çok yüksek oranda pas atabilmesi/atamaması üzerinden değil, dönmesi üzerinden yapılıyor. Diego bu maç da kendi ekseninde döndü, yine semazen oldu diye her maçtan sonra yorumlar yazılıyor. Benim eleştirim bu konuda.

Ayrıca o dönme hareketlerinden sonrasında pas vermesi şart değil, çünkü kendisine de etrafına da alan açıyor. Açtığı alanı ne kadar etkili kullanabildiği tartışılır ve bu noktada zayıf olduğuna ben de katılıyorum zaten.

Fakat, biraz takım eleştirisi de yapmak lazım. Birçok maçta Diego ya da onun yerine oynayan kişi o alanı açtıktan sonra pas atacak bir adam bile bulamıyor mesela. Ama o pozisyonlardan sonra kimse buraya "Nani orada niye pas istemedi, Gökhan niye bindirme yapmadı, Josef niye ileri hareketlenmedi" gibi eleştiri yazmıyor.

Lafı çok uzattım, özet geçiyorum Evet Diego bence de bize yetersiz fakat bunun iki sebebi var. Birincisi artık eski etkinliğinin olmaması, ikincisi ise takımın Diego iyi olduğunda çoğunlukla ona katılmaması.

Diego mal bir adam, savunma boşver. Kendine sorsan o da mal olduğunu kabul eder. Bu kadar vasıfsız olup da o kadar dakika top oynaması Fenerbahçe'nin ayıbından başka bir şey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.