Şimdi Ara

Futbolcularımı satın aldılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atilla TÜRKER 25 Kasım 2009


    “Güzide bir kulübümüzün başkanının şike isteğine büyük tepki gösterdim. Sonra o başkan ‘Sağol param cebimde kaldı. Sana önerdiğimin onda birine iki futbolcunu aldım maçı kazandık’ dedi. Deliye döndüm.”


    TAM 33 yıldır Gençlerbirliği Kulübü Başkanı olan İlhan Cavcav, Türk futbolunun en renkli simalarından birisidir. Geçen hafta içinde sıkıntılı günler yaşadı. Belindeki rahatsızlık nedeniyle 10 saat süren bir ameliyat geçirdi. Evinin kapısını çaldık, hem geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk, hem de kendisiyle hoş bir sohbet yaptık. Moralli ve keyifli olan Cavcav, birbirinden ilginç konulara değindi...

    Türk futbolundaki çirkinliklere hep beraber karşı çıkmamız gerekir. Önceki sezonlardan birinde kümede kalmaya çalışan bir takımın yöneticisi bana telefon açtı ve “Yenilirseniz 400 bin dolar nakit parayı hemen veririz” dedi. Ben de “Sen ne diyorsun kardeşim, hadi işine git. 4 trilyon da verseniz olmaz” dedim, ağzıma geleni söyledim. Rakip takımların yöneticileri de bize teşvik niteliğinde paralar önerdi. Hepsine gereken cevabı verdim. “Kimin düşeceği bizi ilgilendirmiyor” dedim. Sahaya çıktık, aslanlar gibi oynadık. Sonuçta yenilmemiz için 400 bin dolar teklif eden takımı yendik ve o takım küme düştü.

    İkisini de kovdum

    Yıllar önce de buna benzer bir olay yaşadım. Güzide bir kulübümüzün, güzide bir başkanından şike teklifi aldım. Haliyle yine büyük tepki gösterdim. Ama sonradan o başkan “Sağol İlhan Ağabey. Sayende param cebimde kaldı. Sana önerdiğim paranın onda birine senin futbolculardan ikisini satın aldım. Maçı da bu şekilde kazandık” dedi. Bunu duyunca deliye döndüm. Adı geçen o iki futbolcuyu hemen kulüpten uzaklaştırdım

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13035367.asp?gid=229

    Sabah ntvspor'a bağlandı İlhan Cavcav, kendisine para teklif eden, kabul edilmeyince de futbolcuları satın aldığını söyleyen kulüp başkanın bursaspor başkanı oldugunu söyledi. olay 85 yılında gerçekleşmiş

    Çok yakın bir tarihte de Antalyaspor yöneticilerinden birinin 400 bin dolar teklif ettiğini, teklifi reddetip Antalya'yı yenerek küme düşmelerine neden olduklarını söyledi. Tabi normal şartlarda bu açıklamanın ardından hemen soruşturma açılması gerekiyor ama benim bek umudum yok bu konuda.



  • 25 yıldır aklın neredeydi diye sormazlar mı adama?
  • Bursa kümede kalsın diye altayı küme düşürmüşlerdi,bunu bütün izmirliler bilir,ayrıca 2003 sezonunda altay sahasında elazığ 5-1 yenmiş,kümede kalmayı garantilemiş derken elazığ bir mucize yaratıp,kümede kalıyor,altay ise kümeye gidiyordu,doğudan takım kalsın diye senelerce izmir takımlarını kümeye gönderdiler,galatasaraylı ayhanın gaziantepte oynarken son 8 hafta içerde dışarda kazanıp kümede nasıl kaldığıda bir başka futbol mucizesidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçarturk

    Bursa kümede kalsın diye altayı küme düşürmüşlerdi,bunu bütün izmirliler bilir,ayrıca 2003 sezonunda altay sahasında elazığ 5-1 yenmiş,kümede kalmayı garantilemiş derken elazığ bir mucize yaratıp,kümede kalıyor,altay ise kümeye gidiyordu,doğudan takım kalsın diye senelerce izmir takımlarını kümeye gönderdiler,galatasaraylı ayhanın gaziantepte oynarken son 8 hafta içerde dışarda kazanıp kümede nasıl kaldığıda bir başka futbol mucizesidir.

    Birde Beşiktaş şike yaptı derler biraz kendilerine baksalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.