Şimdi Ara

Futbol popülerliğini yitiriyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden her takımın forumunda günlük 9-10 konu açılırdı. şimdi konuyu bırak günlük mesaj bile yok. foruma göre yargılamıyorum 2013de falan ingiltere altliglerini bile takip ederdim. dünya kupası finalini izlemedim fener şuan benficayla oynuyor sıkılıp kapadım.



  • Futbol popülerliğini yitirmedi ama Dh futbol bölümü bitik duruma geldi bence. Bunun nedeni yönetim veya site değil geçen sezon 29 gol atmış ligin gol kralı olmuş, bir çok maçta takımı ipten almış bir futbolcuyla ilgili Galatasaray transfer konusundaki yorumları okursan neden buraların bitik olduğunun da bir özetini görmüş olursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Futbol popülerliğini yitirmedi ama Dh futbol bölümü bitik duruma geldi bence. Bunun nedeni yönetim veya site değil geçen sezon 29 gol atmış ligin gol kralı olmuş, bir çok maçta takımı ipten almış bir futbolcuyla ilgili Galatasaray transfer konusundaki yorumları okursan neden buraların bitik olduğunun da bir özetini görmüş olursun.
    1 maçta gömdüler adamı İlk lig maçı kaybedilirse Terim istifa konuları açılacağı kesin gibi.
  • Futbol bölümü sinek avlıyor. Ama sitenin değişime gitmesi gerek. Forum çok ağır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    1 maçta gömdüler adamı İlk lig maçı kaybedilirse Terim istifa konuları açılacağı kesin gibi.

    Alıntıları Göster
    Üste para verip satalım bu futbolcuları diyen bile var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona çöp, bu çöp diye yazan dolu olunca insanlar forumların canı cehenneme diyor. Adamlar Messi ve Ronaldo ya çöp diyor yahu. Daha üst limiti var mı ?
  • Sadece futbol bölümü değil, diğer bölümlerde de eskisi kadar aktif üye yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu ülkenin malum durumu ile alakalı bir olay.
  • Konu dışı bile ölüyor hocam. Forumun genel sıkıntısı o

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol değil de site berbat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş ilerledikçe futbola olan tutku azalıyor durum bundan ibaret
  • Galatasaray'a ve futbola karşı tutkum hala aynı, severek keyifle takip ediyorum. Fakat Türk futboluna karşı ilgim alakam her geçen gün azalıyor. Sebebi bakkal gibi yönetilen kulüpler, günün getirdiği şartlara göre şekil değiştiren federasyon, hem siyasilerin futbola teması hem yöneticilerin siyasilere teması beni rahatsız ediyor.

    Allah aşkına Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş hakkında ne konuşup tartışacağız ? Kulüp borçları almış başını gitmiş, faizlerini ödemekte zorlanıyorlar. Her sene tonlarca para yatırdıkları adamları ertesi sene satılsın diye dört gözle bekliyoruz. Beşiktaş son dönemlerde biraz daha akıllandı, Galatasaray ve Fenerbahçe akıllanmak üzere en azından mecburlar...

    Avrupa kulüpleri ligleri makası her geçen gün açıyor, kendilerini çok iyi pazarlıyorlar. Haliyle ilgi çekecek futbol ve futbolculara kolay ulaşıyorlar.

    Türkiye ligi şampiyonu Galatasaray'ın futbolcularından 1 tanesine ciddi transfer teklifi gelmiyor. Umarım daha radikal kararlar alıp 3 büyükler altyapıya daha ciddi yatırımlar yaparlar, kurtuluş orası...




  • Bu ülke de büyük kulüpler alt yapıya yatırım yapamazlar sebebi yine futbol takip edenlerden dolayıdır. Çocuk çıkıp hata yapacak ve sosyal medyada aşağılayacaksın, stadda yuhlayacaksın gerçekten iyi futbolcu olacak çocuklar bile bu yüzden özgüvensiz oynamaya, hata yapmamaya çalıştıkça kendilerini ve yeteneklerini gösteremeyecekler ve kariyerleri başlamadan bitecek. Futboldan ne kadar anlamayan kişi varsa futbol yorumlarsa olacağı budur. Birde yokluk nedir bilmez bunlar, Akhisar'a kaybetmişsin futboldur daha ligin başı, kimse doğru düzgün hazır değil çıkıp aba altından sopa gösterir gibi "transfer yapılmazsa bahhh sopa bırada valla sosyal medya da sizlere laflar ederiz" diyorlar. Her alanda olduğu gibi futbolu da ğrofesyonel ve bu işi bilen insanlara teslim etmeliyiz ve zamanla bir çok şeyin düzeleceğini ummalıyız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol gibi sonucun bilinmediği bir oyun olursa o zaman popülerliğini kaybedebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum ama benim gözümde eski değeri yok

    Deli gibi takip ederdim şimdi maçların bile çoğunu izlerken sıkılıyorum takımlarımız adam gibi oynayamıyor bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol lüks oldu.Maça gitmek istersen en ucuz bilet 90 TL.Yolu yemeği dahil et 100 lirayı geçiyor stada gitmek.Evde izlemek istersen beni sports veya d-smart alman lazım.Takımın formasını alayım diyorum 150 TL istiyorlar.Kimse kusura bakmasın para kolay kazanılmıyor.Başlarım futboluna da takımlarına da.Vatandaş karnını zor doğuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.